Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mhmt38

Deca dick sonrası deca kürü

Önerilen İletiler

Armbreaker    10
Herkül, 11 dakika önce yazdı:

Tamamdır teşekkür ederim umarım dediğin gibi hormonel bir sorun vardırda halledilir eğer testler normal olduğu halde bu sıkıntıları yaşıyorsam 4 yıl düzelemedim dahada hiç düzelemem. 

Öyle düşünme, neden düzelemeyesin 21. yüzyıldayız teknoloji çok gelişti her şeyin çözümü var sadece kullandığın ilaçların orjinal olduğundan eminsen gerçekten içine farklı bişey katılmadığına eminsen bu ilaçların neyi arttırıp neyi azalttığını araştırıp o sistemler üzerinde ne problemler oluşmuş olabilir diye bakmak, tıp açıklayamıyorsa kullananların ve aynı soruna sahip olanların deneme yanılma yoluyla gözlemlerine dayanarak kendinde etkilerini kontrol etmekten başka çare yok. Hormon testlerinde sorun yoksa sorun kullandığın şeylerin vücudunda bir şeyleri bloke etmiş veya yeni bir şey üretip/olan bir şeyi büyütüp/geliştirip libido ve ereksiyonuna olumsuz yönde etki ediyor olabilir. Bunu alanında uzman doktorlara izah edip gerekli tüm kontrolleri yaptırmak gerekli ama doktorlarımız genelde psikolojik vs deyip gönderiyor, bu nedenle yine para her kapıyı açıyor malesef. Doktorların anabolizanlar üzerinde tecrübeleri ve bilgi sahibi olmamaları da cabası. Sonuçta onlar bu maddelerin eğitimini almıyor.

tarihinde Armbreaker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Herkül    40
Armbreaker, 4 dakika önce yazdı:

Öyle düşünme, neden düzelemeyesin 21. yüzyıldayız teknoloji çok gelişti her şeyin çözümü var sadece kullandığın ilaçların orjinal olduğundan eminsen gerçekten içine farklı bişey katılmadığına eminsen bu ilaçların neyi arttırıp neyi azalttığını araştırıp o sistemler üzerinde ne problemler oluşmuş olabilir diye bakmak, tıp açıklayamıyorsa kullananların ve aynı soruna sahip olanların deneme yanılma yoluyla gözlemlerine dayanarak kendinde etkilerini kontrol etmekten başka çare yok. Hormon testlerinde sorun yoksa sorun kullandığın şeylerin vücudunda bir şeyleri bloke etmiş veya yeni bir şey üretip/olan bir şeyi büyütüp/geliştirip libido ve ereksiyonuna olumsuz yönde etki ediyor olabilir. Bunu alanında uzman doktorlara izah edip gerekli tüm kontrolleri yaptırmak gerekli ama doktorlarımız genelde psikolojik vs deyip gönderiyor, bu nedenle yine para her kapıyı açıyor malesef. Doktorların anabolizanlar üzerinde tecrübeleri ve bilgi sahibi olmamaları da cabası. Sonuçta onlar bu maddelerin eğitimini almıyor.

Küre girerken 21 yaşındaydım insanlara güvendim bir hata yaptım birşey olmaz dedim.İlaçların markasını bile hatırlamıyorum.Şuan tek çare detaylı tahlil yaptırmak morel verdiğin için teşekkür ederim. Gençliğimin en güzel yılları bu illet yüzünden gitti içimi sadece buraya dökebiliyorum idare edin lütfen çok bunaldım :/ 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.648

@Herkül yanlış hatırlamıyorsam o ara seni uyarmıştım çok genç yaştasın yapma diye.

Yakın zamanda PCT dönemi için MK677 eklemesi yapmıştım 2 aylık. Sebebi de hem kayıp azalsın / dursun, hem de anabolizanlar yüzünden olası büyüme hormonu üretim sorunlarına karşı çözüm olsun diye. 

Bu tarz ne idüğü belirsiz sorunlarda tam teşekküllü test istiyorum. 

• Tam kan testi,
  • Vitamin ve mineral testleri.
  • Karaciğer enzim testi,
  • Tiroit hormonları testi,
  • Büyüme hormonu testi,
  • Total ve Free testo,
  • LH ve FSH,
  • Prolaktin ve E2,
  • DHT ve SHBG

Eksik fazla ne ise onun üzerine gidiyoruz. Ama bizim için en elzem şey ise kür öncesi testleri. Base değeri bilmemiz lazım ki üzerinden konuşalım. 

Eğer bilmiyorsak tek tek değerler üzerinde küçük oynamalar yapıp sonucu gözlemliyoruz. Misalen çoğunuz için E2 40-50 arası normal iken benim ereksiyon kabiliyetimi ufaktan etkilemeye başlıyor. Teste bakan biri her şey normal der. Ama değil. Her metabolizma ayrı bir dünya.

Bu takip gerektiren ve uzun bir süreç.

• Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    40
rastlantisal, 4 saat önce yazdı:

@Herkül yanlış hatırlamıyorsam o ara seni uyarmıştım çok genç yaştasın yapma diye.

Yakın zamanda PCT dönemi için MK677 eklemesi yapmıştım 2 aylık. Sebebi de hem kayıp azalsın / dursun, hem de anabolizanlar yüzünden olası büyüme hormonu üretim sorunlarına karşı çözüm olsun diye. 

Bu tarz ne idüğü belirsiz sorunlarda tam teşekküllü test istiyorum. 

• Tam kan testi,
  • Vitamin ve mineral testleri.
  • Karaciğer enzim testi,
  • Tiroit hormonları testi,
  • Büyüme hormonu testi,
  • Total ve Free testo,
  • LH ve FSH,
  • Prolaktin ve E2,
  • DHT ve SHBG

Eksik fazla ne ise onun üzerine gidiyoruz. Ama bizim için en elzem şey ise kür öncesi testleri. Base değeri bilmemiz lazım ki üzerinden konuşalım. 

Eğer bilmiyorsak tek tek değerler üzerinde küçük oynamalar yapıp sonucu gözlemliyoruz. Misalen çoğunuz için E2 40-50 arası normal iken benim ereksiyon kabiliyetimi ufaktan etkilemeye başlıyor. Teste bakan biri her şey normal der. Ama değil. Her metabolizma ayrı bir dünya.

Bu takip gerektiren ve uzun bir süreç.

Yaptık bir hata hocam 17-18 yaşında kür yapan tanıdıklarım var doğru bir pct ile hiç bir sorun yaşamadılar ben öyle ağır bir ilaçta kullanmadım o beni şaşırtıyor zaten.

randevuyu aldım bakalım gidicem söylediğiniz tahlilleri yaptırıcam sonuçları paylaşırım. 

kür öncesi test sonuçlarım maalesef yok ozamanlar pct nedir onu bile bilmiyordum 

östrojen dip yapıp referans aralığında tuttuğum oldu ama bir değişiklik yok prolaktinde öyle. 2 kere pct yapmama rağmen testis boyutları ve dolgunluğu eski seviyesine gelmedi hocam 

tarihinde Herkül tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.