-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Adem Kaptan
Benim arkadaşim ilk küründe testo ent. Deca . Boldenon. Danabol kullandi 3 aylik kür
Dozajlari şu şekilde haftalik
800 testo. 800 deca 600 bolde ve 30 mg danabol çok sağlamda çikti kürden
Bende ona heves ettim testo deca danabol aldim bolde eklemedim
İlk enjeksiyon günümde 400 testo 400 deca ve danabol 20 mg aldim
2. Gününde ereksiyon olamadiğimi yani testisimin sertleşmediğini farkettim ve hemen kestim şuan 4 gun oldu bi cahillik ettim araştirmadim allah rizasi için biri yardımcı olursa ne yapmam gerektiği konusunda çok minnettar olurum
Arkadaşim psikolojiktir ilk zamanlar banada oldu sonradan gecti diyor ama ben çok kafaya taktim Bu yuzdende daha ilk enjeksiyonda biraktm.
Zamana mi birakmaliyim yoksa. Pct yapmalimiyim @Loving hocam lutfen bir yardımcı olur musunuz yoksa kafayi yiyeceğim düşünmekten
-
Yazan: Herkül
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
SORULARIM:
Deca dick belirtileri isteksizlik ve ereksiyon sorunu dışında başka belirtileri de oluyor mu? Deca kullanmadan Deca dicke yakalanma ihtimalimiz var mı ? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: iboldenon
Merhabalar değerli hocalarım bulk ve definasyon dönemlerinde e2 seviyesi kaç olmalı benim en son ölçümde 64 çıktı sonrasında bulktan definasyone geçiş yapmak istediğim için haftada 2 kere yarım tablet arimidex e başladım sizce kaç değerine kadar düşmesi gerek güzel bir definasyon için ve bulk kürü için de 64ten daha yukarı çıkmam durumunda bir sıkıntı yaşanır mıydı acaba?
-