Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ahmet14

Üye
  • İçerik sayısı

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4 Nötr

ahmet14 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Calisan
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. 1 yıldır ereksiyon olamıyorum :(

    Ben burda LH'in yuksek fakat testesteronun dusuk oldugunu goruyorum buda hipofizin calistigini fakat testisin buna yeteri kadar yanit vermedigini gosterir ve buda
  2. Deca dick kurtulmak için ne yapmak lazım?

    22 ay sonunda testesteron 4.11 (2.8-8) oldu.serbest testesteron 15.10 oldu 12.10 2019 da serbest testo 2.44 mus yukselme basladi ve 07.04.2021 de testesteron 2.83 mus sanirim ben yakinda duzelirim.
  3. Deca dick kurtulmak için ne yapmak lazım?

    Ben Peru hocayi birakali cok oldu,kendisi iyi bir doktor ama Ben iylestim artik simdi tek sorun testislerin yeteri kadar calismamasi zaten kendisinide hipoganadizm hastalari onermisti ondan dolayi gitmistim testesteron calismiyor bende yeteri kadar oda duzelir herhal de ama cok zaman gecti ve daha ne kadar bekliyecegim bilmemek tek sorunum sanirim herkeste olanda bu gibi yoksa hic duzelemiyecekmiyim endisesi ve bundan dolayi yeni yol arayislari Ben kendi hakkimi hic birsey kullanmadan bekleyerek kullanacagim umarim duzelirim hayirlisi.
  4. Deca dick kurtulmak için ne yapmak lazım?

    Beyler bende hipoganadizm hastasiydim dr'lar bana nebido verdi 3 ayda bir 1 yil filan kullandim kullanmamla birlikte sertlesme ve eriksiyon problemleri basladi doktorlara soyledim psikolojik dediler bende ne psikolojisi yav dedim bunun psikolojik bir tarafi olamaz dedim,neyse arastirirken free testom yukselmisti bunun uzerine proviron kullandim tabi bundan once uz.dr.celalettin peruya gittim Istanbul'a oda bana ovitrelle ve merional yazdi 1 yil filanda bunlari kullandim daha sonra t.propiyanat kullandim yine duzelmedi Ben hasta oldugum icin lh,fsh dusuk olurdu buna bagli olarak testesteron ve e2,prolaktin, de dusuk olurdu yinede cinsel anlamada bir sorun yoktu yani cabuk sertlesmiyor sertligi koruyamiyordum libidomda zayifti ama yinede iyiydim tek altarnatif olarak steroid ve hcg(pct)kullaniyordum,daha sonra birsey kullanmadan tesadufen yaptigim kan testimde lh ve fsh yukselmisti yani normal araliktaydi bunun uzerine butun ilaclari kestim ve 20 aydir hicbirsey kullanmiyorum bugun yaptirdim teste lh 2.80 normal aralikta fsh 2.28 normal aralikta testo 6.75 (1.34-34) aralikta bundan onceki teste lh 3.70 fsh 2.32 testo 3.33(2.80-8) ben yaptirdigim hemogram testlerimde hersey normal aralikta cikiyor tek sorun libidom cok az ve sertlesme problemi yasiyorum ayakta durdugumda sertlesme olmuyor uzaninca sanki hasta degilim yinede hicbirsey de kullanmayi dusunmuyorum ve kendi kendine iglesme surecini beklemek bana en mantiklisi geliyor pct yapsam lh ve fsh aninda dusuyor testesteron kullansam yine ayni sizlerden bu surecte ne yapmam gerektigi konusunda bana bir bilgi verebilecek biri varmi mesala duzelme olurmu ne kadar surede olur kullanabilecegim gida veya takviyeler neler olabilir bu arada Sabah ereksiyonlari var ve sabahlari libidom cok iyi uykularim duzeldi nebido kullandigim donem gunde 3 veya 4 saat uyuyabiliyordum.son 2 haftadirda asiri halsizlik, bacak ve belimde agrilar mevcut daha ne kadar beklerim bilmiyorum ama bekliyecegim sizlerinde bir onerisi varsa paylasirsaniz sevinirim.
  5. Tekrarlayan jinokomasti yardım

    Bende birsey sormak istedimde Benin bugun yaptirdim teste fsh 2.28 (1.4-18.1)lh 2.8 total testom 6.75 (1.63-34) Benin testesteronum acaba nasil veya ne zaman duzelir Ben nebido ve sustanin kullanan biriydim 20 aydir hic birsey kullanmiyorum
  6. Deca dick-cinsel isteksizlik-sertleşme problemi

    Benim gordugum senin sex baglayici globin yani shbg yuksek buda vucutta kullanilmiyor anlamina geliyor bunu dusurmek gerek birde serbest teston yuksek cikabilir bunun icin de proviron kullanmani tavsiye ederim sonrasinda artik normale donmeyi bekliyeceksin.
  7. Deca dick sonrası deca kürü

    Testesteron aliminda serbest testesteron yukseliyor ve vucut icinde kullanilmaz hale geliyor ve proviron bu serbest testesteronu dusurup vucud icinde kullanilir hale getirir bunun icinde ise yariyor.
  8. Bende de var ayni sorun nebido kullanmistim hipoganadizm hastasi oldugum icin doktor vermisti ilk kullandigimda sertlesme olmadan bosalma olmustu bende tabi doktora gitmistim endokrolojiye ve urolojiye gittiklerimde prof'tu ben dedim hastayken daha iyiydim hocam simdi sertlesme yok libido yok demistim oda bana psikolojik demisti yav nasil dedim bunun psikolojik bir sorun olduguna inanmami isterler bende basladim tabi arastirmaya sonra turker firati buldum bende Adam biliyor gercekten deneyimli biri neyse o bir paylasiminda soyle demisti beni ogrencim ariyor hocam benim libidom gitti bende proviron al diyorum diyordu serbest testesteron yukselmesine karsin bende dedim alayim gittim eczaneden aldim provironu basladim kullanmaya test bile yaptirmadim 1 hafta sonra kan testi yaptirdim ve sonuc 30 cikti 0 ile 28.28 olmasi gerekirken daha sonra turker hocaya msj attim bana Sabah aksam almami soyledi ve tekrar test yaptigimda serbest testom normal degerlere gelmisti daha sonra bana propianat onerdi Ben bunu kullanirken lh testi yaptirdim ve lh normal araliktaydi gidip Mr cektirdim ve sonuc temiz cikti artik hasta da degildim ve suan hic bir ilac kullanmiyorum ki zaten kullanmazdim eger hasta olmasaydin suan son test sonucumda free testom 11.8 cikti total testom 2.98 Ben inaniyorum hicbir ilac kullanmadan duzelecegime cunku suan ereksiyon olabiliyor ve libidom dalgalida olsa fark ediliyor vucut yavas yavas kendini toparliyor once serbest testo yukseliyor sonra dht ve en son olarak total testo cunku vucutdaki diger hormanlari total testo besliyor gibi geliyor bana once onlar yukselecek ve ardindan total testesteron bende lh 4.57 buda benim testislerimin calistigini varikosel olmadigimi gosteriyor psa 0.64 buda prostate olmadigimi gosteriyor.bendeki isteksizlik ve erektil bozuklugunu yapan steroid ise beni nasil duzeltecek mantigi ile kullanmiyorum kullanmiyacagim bu arada hcg(pct)de yaptigimi belirtmek isterim ama bir ise yaramiyor Ben vucudumu oluruna biraktim er yada gec pes edecektir bir yerde dengeyi bulacaktir.dilerim Allah herkesin sifasini verir.
  9. Ben birsey sormak istiyorum cevaplarsaniz sevinirim Ben hipoganadizm hastasiydim ve nebido kullandim daha sonra ovitrelle ve national daha sonra iglestim yaklasik 6-7 aydir hicbirsey kullanmiyorum AMA total testom 3.55 I gecmiyor lh son teste 5.47 cikti serbest 8.11 bu degerlerim zamanla duzelirmi yoksa yapmam gerken birsey varmu?libido cok zayif sabahlari sertlesme mevcut...
  10. Bende hipoganadizim hastasiydim bana nebido verildi 3 ayda bir daha sonra sustanon kullandim 14 gunde bir ilk nebidoyu kullandigimda deca dick oldum fakat Ben bunu hastaligima yorumladim daha sonra istanbul'da bir doktora gittim o bana hcg(pct)tedavisi Verdi fakat Ben hala duzelmemistin gittigim endrokroloji doktorlari bunun psikolojik oldugunu soyleyip yolladilar taki turker firatin videosunu izleyene kadar ve orda soyle diyordu steroid kullanimi sonucu serbest testosterone yukselir ve vucutda kullanilmaz Buda libido kaybina ve e.d. neden olur bunun icinde proviron kullanmak gerek diye soylemisti bende gittim aldim kan testi bile yapmadan tam 2 hafta kullandiktan sonra kan verdigimde Hala 30'lardaydi 28'in altinda olmasi gerekirken sonra turker hocayala yazismaya basladim bana devam etmem gerektigini soyledi ve devam attim daha sonra normal araliga dondu ve o armada iglestigimi fark ettim Mr'da hipofizde adenom cikmamisti yani kist suan hicbir lilac kullanmiyorum ve fsh'im 3.74 lh 4.58 total testosterone 3.94 sabahlari sertlesme cok iyi nerdeyse her Sabah sert uyaniyorum fakat libido hala zayif yakinda oda duzelir testesteronun 6 Lara gelecigi zaman diye dusunuyorum.
  11. Kür sonu cinsel isteksizlik

    Hersey normal fakat steroid alimlarinda vucutda serbest testosteron yukselir buna baktir prolactin kusmus dostanex kullanimi serbest yuksek bunun icinde 4 gunde bir arimidex kullan fakat serbes testosteron icin proviron kullanan gerek onu dusurmessen libidoyu duzeltemessin gunde 1 aksam yatarken cok yuksek ise Sabah aksam 1 tane kullan sonra hersey duzelir cunku libido serbest testo baglidir borax zaman alabilir.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×