-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
![chaylak06](https://peptidturkiye.com/forum/uploads/monthly_2023_11/574.thumb.png.d60d20d1c3d90701592ed1eccdd98ad0.png)
Ilk kür hayırlı olsun inşallah
Oluşturan:
chaylak06, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: muhammedb1907
Merhabalar Arkadaşlar,
Yaklaşık 6 aylık Kürün sonuna geldim 116 kilo başladığım bu serüvene an itibari ile 92 kilo olarak devam ediyorum kolum 37 cm'den 42'ye kadar büyüdü yaklaşık 30 kilo vermeme rağmen bu beni mutlu ediyor ama belki kilomdan kaynaklıdır steroidin devasa etkilerini göremedim belki de only testo yaptığım için olabilir.
Aynaya geçince devasa farklar göremiyorum, bu sürede 6 ay boyunca ortalama haftalık 300mg only testo ent Ve son 2 hafta 200mg tren ent kullandım amacım 4 hafta kullanmaktı ama aşırı yan etki görünce 2.hafta sonunda bıraktım ve kürü sonlandırdım şuan bırakalı 4 hafta oldu, ama şöyle bir hata yaptım ki ilk siparişimi vortex markasından aldım ve bana supedrol verdi bende araştırmadan etmeden 2 ay boyunca günlük 30mg kullandım ve kullanmayı bıraktığım günden beri Sertleşme Sorunu yaşıyorum.
SORUM:
Ben Kan testi İçin Randevu Aldım Hangi Testleri Yaptırmam Gerekiyor?
Bana Yardımcı olursanız çok Sevinirim.
-
Yazan: SAMOtrophin
Herkese Selam, arkadaşlar.
Geçmişte bu kürü kullanıyordum ve haftada iki gün enjeksiyon yapıyordum. Bu kür benim ilk kürüm olmakla beraber iyi bir etki aldım ve yan etki görmedim. Sağlıklı bir PCT süreci geçirdikten sonra 2 haftadır tekrardan aynı kürü kendime uygulamaya başladım.
GEÇMİŞ KÜRÜM:
350 MG Rimobolon 350 MG Testosteron Enantathe YENİ PLANLADIĞIM KÜRÜM:
Testosteron Enanthate Rimobolon Npp Gh SORULARIM:
Bu kürümde Rimo, Testo, NPP'den kaç mg almalıyım? NPP'yi diğer iki ilaçla aynı anda, tek enjektörle kendime enjekte edebilir miyim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: egesufit
Arkadaşlar selam,
İlk kürüme gireceğim ve bana verdiği marka ise Xplode marka bilgisi olan var mı?
İnternette hakkında bişey bulamadım fiyat olarak ise 4700tl çekti.
KÜR İÇERİĞİM:
250 mg Testosteron Enanthate 250 mg Boldenon Kendisi her gün düşük ml enjeksiyon yapıyormuş gözüme fazla geldiği için bana da haftada 4 yapmamı söyledi sebebini sorduğumda ise ilacı basmadığımız zamanda dalgalanma olmasın diyeymiş ilk kürüm bilgi eksikliğim var sizce nasıl planlama?
Yanıtlarınız için teşekkürler.
-
Yazan: ogulcanozer34
Merhabalar,
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate GH - Büyüme hormonu KİŞİSEL VERİLERİM:
1.95 Cm 29 Yaş 88 Kg SORULARIM:
Kullansam etki alır mıyım? Yada nasıl etkiler alırım? Konu hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olursa sevinirim herkese iyi forumlar...
-
Yazan: aroma
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürüme gireceğim ve kür planlamamı 6 hafta üzerine yaptım.
KÜR İÇERİĞİM:
400 MG TESTOSTERON ENANTHATE 300 MG MASTERON ENANTHATE Planladığım bu kürden verim alabilir miyim?
-