-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Samedbumstead
Öncelikle hayırlı ramazanlar herkese,
Benim elimde 2 kutu arimidex var 2 sinin de rengi kutusu aynı, ayrı zamanlarda alınmış eczane ürünü ama birinde astrazeneca yazıyor birinde eczacıbaşı bunların bi farkı olur mu onu merak ettim? Cevaplar için teşekkürler.
ÜRÜN GÖRSELLERİ :
-
Yazan: Cakıryosma
Arkadaşlar selamlar,
Son yaptığım kürden sonra hormonlarda bozulma meydana geldi ağlama, duygusallaşma mevcut armidex almam gerekli fakat yurtdışında olduğum için temin edemiyorum sizce öströjeni başka nasıl düşürebilirim ?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Eren3535
Dostlar iyi akşamlar,
KÜR İÇERİĞİM:
Testo propionate Maste propionate Kürümün 4. haftasına giriyorum ilk kürüm olduğu için sürekli bir şeyleri öğrendikçe aydınlanmak istiyorum. Herhangi bir belirti etki sorun vs yaşamadım tamamen bilgi amaçlı soruyorum.
SORULARIM:
Armidex kullanımı neye göre olmalı? Armidex kullanımı nasıl olmalı? Armidex kullanımı ne zaman olmalı? Özet geçerseniz sevinirim şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
-
Yazan: emsalsiz
Merhaba arkadaşlar.
Herhangi bir kür vs yapmadım, amacım bir süre için testosterunumu arttırmak.
Sorum şu: Klomen kullanırken düşük doz armidex kullanımı işe yarar mı?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Yakamoz
Öncelikle hayırlı günler dilerim,
Bugün doktora gittim Epifiz plağımın kapanıp kapanmadığını öğrenmek için bana kapanmış dedi!
Sizin de yorumlamanızı istedim şimdiden teşekkürler.
-