-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Steroid kürü
Oluşturan:
Jughead, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: solarbex
İlk kür olarak Testo E Danabol kullandım kür biteli yaklaşık 3 hafta oldu olumlu sonuçlar aldım denebilir hacim olarak şuan pct ye devam ediyorum son 2 günü kaldı . yeni testo p tren a masteron kürü ürünlerini temin ettim . ama nezaman başlamalıyım onu bilmiyorum pct den nekadar zaman geçmesi gerek ? yanında olmazsa olmaz kullanmam gereken koruyucu ilaçlar v.s nelerdir değerli cevaplarınız için teşekkürler
-
Yazan: Bahadirerengib
Merhabalar,
Hemen hemen 1 aydır oral Testo+dianabol kürü uyguluyorum. Dozumu 12 saate bölüp iki seferde 10+10mg toplam 20mg olacak şekilde dianabol kullanıyorum. Tırnaklarımda sararma fark ettim, sigara kaynaklı olduğunu düşünüp kan tahlilini de her ihtimale karşı oldum. Dün testlerimde alt 255 ast 75 çıktı ve acil dahiliyeye görünmem gerektiği söylendi.
Bugün uyandım ve gözlerimde çok hafif sararma var. Korkmalı mıyım? Tabi ki dahiliyeye görüneceğim ama beni şuan neler bekliyor? Oral kullandığım için anında kestim dianabolü.
-
Yazan: wecira
Selam arkadaşlar, nasılsınız?
Bir kaç gündür düşündüm ilk kürüm için sustonon planlıyordum.
Fakat bir kaç araştırmadan sonra dianabol kullanmaya karar verdim.
SORULARIM:
Dianabol Nasıl Kullanılır? İlk Kür İçin Kaç Kapsül Alınmalı Ve Hangi Günlerde? Nasıl Dozaj Artırılır? Kaç Ay Kullanılmalıdır? @AREN @Diver
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Revengew
Selamun aleyküm iyi akşamlar,
Kür içeriğim:
Testo enantat npp boldenon danabol Kürüne gireceğim. Npp yi kullanmak için testonun kanda aktif olmasını beklemeli miyim yoksa ilk haftadan npp ve danabol de enjekte edilir mi? Farklı görüşler var sizin görüşünüz nedir?
-