-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Steroid kürü
Oluşturan:
Jughead, in Steroid Kürleri / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: kutukutupense
Dostlar selamlar, forumu uzun zamandır takip ediyorum ilk gönderim olacak biraz heyecanlıyım tecrübenize çok ihtiyacım var. Yakın zamanda ikinci kürüme girmeyi planlıyorum ilk kürüm kendimi deneme amaçlı 12 hafta 250mg only testo yapmıştım yaklaşık 8 haftadır cut yapıyorum trt dozu alıyorum açıkcası yağ oranım da yüksekti only testoyu uzatabilirdim ama cut yapıp artık düzgün bir kür yapma kararı verdiğim için süreç böyle ilerledi.
Kişisel Bilgiler:
Yaş: 24 Boy: 1.87 Kilo: 81 Yağ Oranı: 14 (mezurayla 14 buldum) Şimdi izninizle kafamdaki planı söylemek istiyorum,
Kür İçeriği:
750mg Test E. 500mg Bolde 375mg Deca 3 tablet Proviron ED testo panpharma (sanırım iran eczanesi ürünü forumda öyle yazılmış nessieci satıcım da aynısını söylemişti), bolde ve deca nessie, proviron eczane
Açıkcası vücudum cidden fazla östrojen dönüşümü gerçekleştiriyor o yüzden boldeyi biraz fazla tercih ettim, ciddi manada kas kütlesine ihtiyacım olduğu için böyle uzun soluklu off season kafasında bir kür serüveninin bana iyi geleceğini hissediyorum 20 hafta en az gitmek istiyorum bu şekilde, Kafamdaki süre fazla olmasaydı belki npp tercih edebilirdim ama nandrolone seçimimi deca yapmak istedim hem açıkcası daha uygun olması da güzel diye düşünüyorum. test-deca oranını 2/1 ayarlayıp yanına dht türevi proviron alarak dht’min dhn’den fazla olmasını amaçlıyorum deca dick yaşamamak için keza düzenli olarak kan tahlillerimi de vereceğim.
Sizin gözünüze takılan bir problem var mı, genel olarak anlattığım bu planlama için yorumlarınızı merak ediyorum tecrübeleriniz ve yorumlarınız benim için çok değerli bilmediğim bir cahilliğim varsa acısını çekmeden önceden haberim olmasını isterim açıkcası, bu şekil bir planlama ile güzel miktarda kas kütlesi koyabilir miyim yorumlarınızı bekliyorum dostlar. 🙏 @Fuhrer
-
Yazan: LegendFingerst
merhaba definasyona giricem ardından tekrar bulk için envanterimi topluyorum enjekte olarak sadece testo kullanıcam onun dışında;
define için - mlo fat burner, mk2866 ostarine sarms, clenbuterol
bulk için - danabol veya anapolon, mk677, rad140
extra olarak elimde arimidex, milk thistle ve proviron var bu envanteri neyleri neyle kombine etmeliyim, extra bir sıvı steroid düşünmüyorum
-
Yazan: Yigit3541
Metformin son senelerde üzerinde en çok araştırma yapılan ilaçlardan biridir.
Asıl amacı tip-2 diyabette kullanılır, diyabet şüphesi, diyabet öncesi, diğer ilaçlara başlanmadan veya birlikte kullanılan bir ilaçtır.
Tabiki vücut geliştirme amacının dışında olsada yıllardır kullanıldığı bilinmektedir
Vücut geliştirmede kullanılma nedeni insülin hassasiyetini arttırmasıdır.(İnsülin direncini azaltmak için de kullanılır)
İnsülin, glikoz ve amino asitleri kas hücrelerine taşır.(diğer birsürü etkisi ile birlikte)
Diğer birçok görevi vardır Tabiki ama burada vücut geliştirme ilgili etkisini duymak istiyoruz.
İnsülin hassasiyetinin yüksek olması hücrelerin insülin geçirgenliğinin artması dolayısı ile daha çok besin alması demektir.
İnsülin direnci, vücutta salgılanan insülin hormonunun etkisini göstermesindeki zorluk olarak tanımlanabilir. İnsülin direnci vücutta yağ depolanmasına neden olabilir.
İnsülin hassasiyeti kas gelişimi için en kritik etkenlerden biridir.Sporcular sürekli olarak insülin hassasiyetini arttırmak için çeşitli yollar ararlar.
Metformin hakkında bildiklerimizi değerlendirmek adına bu başlığı açtım. Daha önce kullanıp deneyimlerini paylaşabilicek varsa duymak isterim.
-
Yazan: Revengew
Herkese iyi akşamlar,
İlerleyen haftalarda rimo 3 ml çıkaracağım kürümün yanına kickstart olarak dianabol veya turinabol eklemeyi düşünüyorum
KÜR İÇERİĞİM:
2 ml testo e. 2 ml deca 2 ml rimobolan Tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım?
-
Yazan: MajesteBVB
Selamlar,
Forumda araştırdım ama detaylı bir fikir alış verişi ve bilgi göremedim bu ürün hakkında , eğer aranızda kullananlar var ise yardımcı olabilir mi ?
Genelde dianabol kullanımına yönlendirilmiş insanlar fakat ben nedende bir türlü o ilaca ısınamadım
Sormak istediğim sorular şu şekilde ;
1: Kick start için gerekli gücü veriyor mu ? ( Dianabol ve Anopolon gibi)
2: Kas kütlesi inşa etmede ne kadar yardımcı oluyor ?
3: Dianabol gibi hemen ilk haftalarda spor yaparken gerekli motivasyonu sağlıyor mu ?
4: Günde kaç mg kullanımı doğru olacaktır ?
Hocalarımdan ve kullanan arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum , teşekkürler.
-