Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

heavyweight35

Definasyonda karbonhidrat miktarı

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar bulktan sonra br Definasyona girdim 2 hafta olacak antreman günleri karbo 100 150 ge almaktayım off günler 50gr off günler sabah aç karnına kum torbasında 32 dk hitt kardiyo yapıyorum. Protein hat safada her iki günde de yağ düşük. Üst bölgelerdenb biraz belden kalçadan gitti yağ sizin eklemek istediğiniz bir detay bae mıdır? Antrman günleri nox ve ventolin almaktayım off günler sadece ventolin 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


heavyweight35, Bir saat önce yazdı:

94 kg dan şuan aç karnına 86 gelmekteyim onu yazmamışım

Merhaba SavaS, karbonhidrati birden düşürme bence, 1 hafta 300, ikinci hafta 250, 3 ncu hafta 200 seklinde olabilir, ben böyle yapmadigim zamanlarda çok sarsiliyordum, antremanda bitkinlik çok oluyo, ne kullanirsam bile, yavas yavas indiriyordum bu iyi geliyordu, birden kesince veya birden azaltinca sanki sigarayi birakamayanlar birden biraksalar aşiri sinirli oluyolar, uyku bozuklugu vb oluyo, umarim anlatabilmişimdir

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sırf bir anda kesmemek adına antreman günleri yüksek tutuyorum.İnanırmısın ne kaldırdığım kilolarda değişme var ne de enerjim de.Sadece off günler biraz halsizlik oluyor ona da alıştım diyebilirim aslında.Yani 2 haftadan fazla oldu bu şekilde besleniyorum kiloda güzel düştü 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aslında ben idman sonrası kesmeyi de planlıyorum da kaslara zarar verir miyim diye endişe ediyorum.Çünkü bulktaki bir adam gibi calışıyorum yeri geliyor 3 bölge giriyorum en az 6-7 hareket her birisi.Mantıklı değil tabi overtraing olma ihtimalim de var.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Delipanter00    176

Carb cycling yaparak ilerleyip haftada 1 veya 2 kere bacak yaptiginiz gunun aksaminda "form durumunuza" göre karbonhidrat yuklemesi yapin. Böylece hem kas dolulugunu kaybetmemis hemde yag yakmaya devam etmiş olursunuz.

Her gün aynı miktar alinan karbonhidrat belli bir günden sonra sonuc vermemeye basliyacak ve sönük bir adele yapisi ile karsilacaksiniz. Bende şahsen böyle oldu, sizde olurmu bilmem.

Ayrica ventolinden ne gibi yan etkiler ve yan etkiler aliyorsunuz? Son olarak ise nereden ve kaç tl ye temin ettiniz ventolini?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

O da tercih edilebilir bir sistem kasların selameti için direk günlük çok az seviyelere indirmedim birde bulktaki ağırlıklarımla calışıyorum o yüzden :) Ventolinden yan etki görmedim desem yalan olmaz ama iyi terliyor kahveyle beraber ki kahve beni iyi etkiliyor.16 tl ye aldım eczaneden 100 tablet günde 4 tane içiyorum 5 saatte bir.Büyük aman aman bir etkisi yok çok susuyorum normalde 4 lt içen ben 6 lt filan içiyorum metabolizma biraz daha hızlı çalışıyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: yankiFit
      Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,ben Fatih.
      Buranın uzun zamandır pasif takipçisiyim ve yeni üye olup aktif olmaya karar verdim.İnanın o kadar saçma yerlerde bulunup bu konuları araştırdım ki ön yargılı olmamak imkansız.Millet ilaç bulamıyoruz diye birbirini öldürecek düzeyde haha  Sonra burayı buldum bla bla bla.
      Öncelikle harika bir yer insanların bu konulara ön yargılarını kıracak bir yer.
      Neyse kendimden bahsedeyim biraz ben çocukluğumdan beri kulüp adı vermeyeceğim,bir futbol kulubünde futbol oynadım taki 2 sene öncesine kadar sakatlık psikolojik sorunlar vs profesyonel olmama az kala bıraktım.son 1,1-5 senedir vücut geliştirmeye başladım diyebilirim.Sporun her alanı gerçekten harika,bu zamana kadar çok şey öğrendim doğru-yanlış.Herkes  gibi bende gelişimi katlamak için küre girmeyi düşünüyorum.
      Pekala şimdi sormak istediklerim var.Peptid mi? steroid mi? peptid biraz daha masraflı diye söylendi,ama peptid bana daha mantıklı geldi ilk küre göre neleri tercih edebilirim?
      kaç hafta yapmalıyım? dikkat etmem gerekenler nelerdir? Hacim kürü istiyorum ama yağ oranım elbette ki artıcaktır ama çok fazla artmasını istemiyorum.yaşım 21 kilom 71 yağ oranımı pek bilmiyorum açıkcası bir fotoğrafımı yükleyeyim konuyla ilgili daha iyi yorum yaparsınız,şimdiden teşekkürler
    • Yazan: Muratonguc
      1 su bardağı Çiğ yulaf ezmesi kaç kaloridir? Bazı yerlerde 62 kalori bazı yerlerde de 360 kalori yazıyor 
    • Yazan: Hakansteo
      Selam arkadaşlar, nasılsınız?
      Kişisel bilgilerim:
      Kilo 93-94 Yağ oranı %15-16 civarı Kür detaylarım: swiss pharma
      Günde 30mg winstrol  Spordan önce 1 tablet clenbuterol (ilerleyen günlerde artabilir etkiye göre) Günde 30mg oxandrolon Definasyon kürü yapacağım. Bilgisi olan veya yorumu olan varsa bilmek isterim.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: sıfıraura
      Merhabalar iyi günler herkese,
      KİŞİSEL ÖZELLİKLER:
      24 yaş 110 kg 1.87 cm KÜR DETAYLARIM:
      Testo Prop. Masteron Tren Acetat Clean Winstrol Tedarikçi dozajlarını sorduğumda piramit şeklinde gideceğimizi söyledi. 
      BESLENME PLANLAMAM:
      Sabah:
      50 gr yulaf 2 tam 2 beyaz yumura Salatalık,Zeytin çok ufak bir parça peynir de olabilir( bunlar zorunlu değil tercihine göre) Öğlen:
      Mevsim meyvesi (1 Adet muz 1 Adet yeşil elma 1 Adet portakal vs vs herhangi birinden 1 adet) 10 Adet çiğ badem,ceviz,fıstık(tuzsuz) veya 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi (Tuğba kuruyemiş te var şekersiz) Antrenman öncesi (En az 2 saat önce yemiş ol) 180-200 gr arası tavuk balık hindi kırmızı et yağsız kıyma bunlardan biri. 50gr pirinç. Bol yeşillik (Brokoli karnabahar ve ıspanak ta olabilir haşlama) 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi veya ceviz badem fıstık tuzsuz 10 adet Antrenman sonrası 180-200 gr arası tavuk balık hindi kırmızı et yağsız kıyma bunlardan biri. 50gr pirinç. 1 tatlı kaşığı zeytinyağı Bol yeşillik (Brokoli karnabahar ve ıspanak ta olabilir haşlama) Bana bir öneriniz veya yanlış bir şey var mı yardımcı olursanız sevinirim.
    • Yazan: SERKO
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Evet sizlere sabahları bulk için yediğim kahvaltımdan bahsetmek istiyorum, sizlerde kendi kahvaltılarınızdan bahsedebilir öneri ve fikir alışverişlerinde bulunabiliriz 
      100 gr yulaf 1 büyük boy muz 4 adet ceviz avuç içi kadar kuru dut çeyrek çay kaşığı tarçın 2 bardak yagsız sıcak süt  1 ölçek protein tozu Hepsini büyük bir kaba koyup sıcak sütü ekleyip 2 dk bekleyip gömüyorum arkasına da 4 yumurta beyazı yiyorum benden bu kadar...

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×