-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Badid4646
Merhabalar Dostlar abiler,
Kür Maceramı sizlere anlatmak istiyorum bilgi tavsiye anlık müdahale almak için yaşım küre girmek için uygun 27 yaşındayım yoğun bir iş hayatım var geç hafta vardiyalı çalışıyorum değişiyor sporda ki 4 Ayımda küre girmeye karar verdim çocukluk arkadaşım yarışmacı her konuda ondan taktik aldığım gibi ilaçları da ondan temin aldım.
Haftalık olarak 300testestero 300rimobolon 300 masteron kullanıyorum günlük 30ml oxandrolon winstrol atıyorum bugün itibari ile bitti fakat istediğim gibi gitmediği için arkadaşıma danışmadan Salı ve perşembe günlerine 1ml Testo ekledim kızdı “reseptörleri kapatırsın” gibi cümle kullandı. Kötü bir beslenme her gün alkol alan biri olarak 88kilo başladığım sporda ve kürde 75kiloyum şuan vücud hatlarım belirginleşmeye başladı baklavalar çıktı meydana aslında süreç iyi ama yavaş ilerliyor spor salonunda artık 7 Hafta olmuş daha tam bir şeyler yok gibi cümleler duymaya başladım biraz psikolojim bozuldu
Extra olarak clenbeterol kullandım bir süre iki kere hastanelik oldum çarpıntıdan gerçekten az birşey değil saatlerce ve gece uyutmadığı için bıraktım geri verdim ilacı
Kullandığım takviyeler koruyucular:
Omega3 D3 Çinko Magnesyum Liv52 Başka bir arkadaştan Ecopirin aldım kullan diye arkadaşım kızdı senin kalp hastalığın mı var kafana göre bir şeyler ekleme diye. Gelelim aldığım yan etkilere gücüm tam anlamıyla artmadığı için ve verdiğim kan testinde ilaçların %50 olduğuna karar verdim. Sağ omzum ve arka kısmında akneler çıkmaya başladı ve 27yıllık hayatımda belki 3ayda bir mastürbasyon yapan bir olarak 5 yılda yaptığımı neredeyse 4hafta içinde yaptım Buda ayrı bir konu aslında yapıp pişman olma Testo düşürme gibi triplere giriyorum. Göğüs kısmında acayip şekilde kaşınma başladı armidex Önedi bir kere attım direk geçti geçtiyse kullanma artık dedi.
Extra olarak kendim araştırıp aldığım tavsiyeler üzerine kiraz sağı mısır püsküllü aldım kaynatıp içiyorum her gün gayet etkili ödem ve su atma açısından öneririm biraz uzun oldu 4aylık before after fotoğraflarımı atıyorum ve kan testlerini bilgili tecrübeli arkadaşları yardımcı olursa sevinirim her konuda.
ÖNCESİ VE SONRASI:
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: armak47
Hocamlar hepinize merhaba.
Ben 18 yaşındayım ve 14 yaşından beri bodybuildingle uğraşıyorum. İlk kürüme girmek istiyorum ve tehlikelerin farkındayım. Bu sebepten dolayı yapma etme demezseniz çok sevinirim. Üniversitede ilk sınıfım, sınav senemde sporu bırakmak durumunda kaldım. Ağustostan beri tekrardan devam ediyorum ve baya kütle kazandım. Şu an 78 kiloyum 15 kiloluk bi artış oldu, bu sebepten dolayı define kürü yapmak istiyorum fakat ilaçlar hakkındaki bilgim çok az.
İlk kür için neler kullanmalıyım?
Yardımcı olursanız çok sevinirim abilerim. İyi forumlar.
-
Yazan: Mehmet96
Herkese selam dostlar,
Daha önce 2 kür geçmişim var. En son kürümü 5 yıl önce yapmıştım sarms geçmişim hiç olmamıştı. Kendim planladığım 6 Aylık kürüme bugün başladım. Hedefim aynı kiloda kalıp yağ oranımı 10’lu seviyelere getirmek. Haftalık 400 testo enanthe, 200 masteron, 200 primobolon 30 hafta boyunca sabit gidicem. Eğer ilerleyen zamanlarda tatmin etmezse 600-300-300 yapıcam. Extra olarak İlk 50 gün, günlük 20 mg ligandrol ekledim. Ligandrol ekleme sebebim toparlanmanın hızlanması ve eklemlerimi güçlendirmek için. Kilom ve istediğim etki yüksek olduğu için 10 mg az gelir diye direk 20 mg ile başladım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
yaşım 29 boyum 178 cm kilom 90 Ligandrol bitmesine yakın 2 tane sarms ekliycem. Kafamda 2 tane seçenek var. Eğer çok bi hacimlenme ve güç artışı olmazsa 50 ile 100 gün arasına rad-140 ve mk-677 ekliycem. Eğer büyüme güzel ilerlerse yağ oranımı arttırmak istemiyorum bu yüzden rad 140 ve mk-677 kullanmıycam yerine cardarin ve sr9009 ekliycem. Son 60 gün 50 mg anavar ile kürümü tamamlıycam. Pharmaqo (ingilterenin yerli üretim bir ilacı) markasından 3 kutu mix ilaç sipariş ettim her kutunun 1 ml içerisinde 200 testo enanthe, 100 masteron enanthe, 100 primobolon enanthe var. Pazartesi ve perşembe 1ml-1ml olacak şekilde 2 enjeksiyon yapıyorum. Kahvaltıdan sonra her gün 2 tane 10 mg ligandrolu tek seferde alıyorum.
Haftada minimum 6 gün antrenman yapıyorum. Umarım bu ligandrol toparlanmayı gerçekten hızlandırıyordur. Antrenmanlarım 2 bölge ve yorucu geçiyor. Her antrenmanımın sonuna 4 set squat ve 4 set dumbell goblet squat ekledim. Sabahları erkenden spora gittiğim için kardiyo yapamıyorum çünkü spordan direk işe geçiyorum. Haftada 1 gün izinliyim o gün içerisinde 2 saat kardiyo yada 2 saat ölümüne bacak çalışıyorum. (Hala bacaklarım zayıf)
İLAÇ RAKAMLARI:
Pharmaqo 1 kutu mix 60 £, ben haftalık 2 ml vuracağım için 5 hafta gidiyor. Sarmsların hepsi 50 £ diyebilirim kimisi 5 lira aşağı kimisi 5 lira yukarı. Bütün kürdeki ilaçların bana maliyeti aşağıdaki gibidir. 6 Kutu mix 360 £, 1 kutu ligandrol 50 £, 1 kutu rad-140 50 £, 1 kutu mk-677 50 £, 1 kutu anavar 65 £ Toplamda 575 £ gibi fiyat ortalaması. Pct ilaçlarını türkiyeden eczaneden alıcam. Burdaki eczaneler satmıyor. İlaç satıcılarında var ama pct ilaçlarını eczane ürünü kullanmak istiyorum. Hcg türkiyede bulamadığım için burdan alıcam 5000 iu 1 kutusu 35 £.
Beslenmem;
5 Tam yumurta yarım kase yogurt 50 gr ceviz 300 gr tavuk şiş 200 gr yağsız koyun şiş 250 gr pirinç 1 ölçek optimum whey 50 gr zeytinyağı ortalama 30-35 gr tuz su tüketimim minumum 3 litre bazen 5 litreye bile çıkıyorum Bugün ilk antrenmandan önce aç karnına soğuk fotoğraflarım bunlar. Kendimi kastığım ve kasmadığım hallerim.
Her ay bu gönderiyi güncelliycem.
GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: Afayasin
Merhabalar değerli arkadaşlarım abilerim,
İlk defa küre girmek istiyorum.
SORULARIM:
Amacım kütle kazanımı öneriniz ne olur ilaç olarak? Mct grubu (koruyucular) ne kullanmalıyım? GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: MuratTarak
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Spora başlayalı 1 sene 3 ay oldu başladığımdan beri 2 defa ara verdim toplam 4 ay simdi tekrardan başlıyorum ama gelişimim spor yapmayan biri gibi yağ oranı %20 üstü uyku 9-10 saat uyusam bile bazen yetmiyor motivasyon düşüklüğü var jinekomasti küçük yaşlardan beri mevcut tişört giyince belli oluyor sakal seyrek çıkıyor kalça çevrem kadın gibi geniş bu şekilde bakınca testosteron seviyem 200 ila 300ng arasında gibi geliyor (randevu aldım test yaptıracağım) bu durumlardan dolayı steroid almayı düşünüyorum sarmsta olabilir ama çekincelerim asker olmak istiyorum şuan mülakatlara da hazırlanıyorum sağlık konusunda bilenleriniz varsa her yere detaylıca bakıyorlar.
SORULARIM:
Kan değerlerimde anormallik olur mu?
Olursa da mülakata kadar tedavi edebilir miyim? (mülakatlara girmeme 3 sene var)
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
kilo 73 boy 1.80 bel ölçüsü 88 kol ölçüsü 32 omuz ölçüsü 115 Başlangıç için hangi grupları almam gerekir dozajlama nasıl olmalıdır?
-