Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

Emre    0

arkadaşlar selam ikinci kür olan tren boldenon ve testo kürü bende inanılmaz sivilce yaptı özellikle sırt omuz ve kol bölgesi sulu beyaz uçlu sivilceler. kür ile beraber enginar hapı multivitamin ve proviron kullanıyorum proviron 2 günde 1 tane doktora giitim hlg ve hlc degerleri bozuk dedi. steroidi bırak düzelir dedi. yardımlarınızı bekiyorum 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Emre    0

Balkan Pharma pazartesi 1 ml testosteron 1 ml bolde 1 ml tren perşembe yine aynı ben sivilce yapınca azalttım dozajı artık kullanamaz hale geldim 3. Kürde marka değişikliğine gitçem siz hangi markayı önerirsiniz teşekkürler arkadaşlar 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Delipanter00    175
pusalik, 3 saat önce yazdı:

bahsettiğiniz değerler tam olarak ne acaba ?

Hocam, arkadaş 1ml demiş. 1ml de 1gr a denk geliyor yanlış bilmiyorsam tabi. Pazartesi 1ml testo 1ml bolde 1ml tren demiş persembede aynisini aliyorum demis. Eger bu aldigi dozajlar gerçek ise sivilce normaldir. Hatta karsilastigi en hafif yan etki sivilcedir. Kim yazdi acaba bu kürü veya mr.olympiaya falanmi hazirlaniyor anlamis degilim. Yada troll icinmi yazdi ondanda emin degilim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
merkar    132

1ml 1gr demek değildir, 1ml içinde 100mg etken madde de olur 400mg da olur. Fakat 1gr etken madde olmaz.

markadan yola çıkarsak

balkan testo (enanthat ise) 250mg testosteron yapar

balkan trenbolon (parabolan) 100mg trenbolon

balkanın boldesi yok :) başka bir marka muhtemelen

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

1 ml için 1 gram diyen kişiler bilgi vermek için yorum yapıyor. Balkan Pharma nin Boldenonu yok karaciğer değerlerine baktır ve gerekli testleri yaptır aynı zamanda uyguladığın beslenme çizelgesini de yoruma paylaş. Kullandığın Supplementler varsa onları da yaz nasıl kullanıyorsun diye. Herhangi bir rahatsızlığından dolayı kullandığın devamlı ilaç var mı ? 2. Kür de trenbolone ve türevleri pek önerilmez. Gerekirse bir cildiye doktoruna gözük. Yaş kaç bu arada ?

tarihinde mhmt22 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×