Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Darknessot

En iyi etki aldığınız pre workout creatine önerisi

Önerilen İletiler

Darknessot    27

Merhaba arkadaşlar en kaliteli en etki aldığınız pre workout ve creatine ne markası öneririsiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Umutgenc35    26
Darknessot, 10 dakika önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar en kaliteli en etki aldığınız pre workout ve creatine ne markası öneririsiniz

Pre workout olarak Grenade 50 Calibre 👌🏻 yalniz kafein yuksek biraz içindeki dikkat etmek lazım onun disinda gayet iyi pump ve enerji veriyor , tek sıkıntısı tadı asla kolalı olndan almayin alirsaniz 

ama bunu yaninda spordan once agir bir Turk kahvesi icimide en az pre workoutlar kadar ise yarayacaktir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Darknessot    27
Umutgenc35, Şimdi yazdı:

Pre workout olarak Grenade 50 Calibre 👌🏻 yalniz kafein yuksek biraz içindeki dikkat etmek lazım onun disinda gayet iyi pump ve enerji veriyor , tek sıkıntısı tadı asla kolalı olndan almayin alirsaniz 

ama bunu yaninda spordan once agir bir Turk kahvesi icimide en az pre workoutlar kadar ise yarayacaktir

bende onu düşünüyorum da bsn noxplode 2.0 ı da c4 veya kafam git gel yapıyor 3 ü arasında

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    235

Pre workout konusu kişiden kişiye değişebiliyor aslında kimisi noxplode kimisi 50 calibre kimisi c4 en iyi diyor. Misal ben de en iyi performansı assault2 den almıştım diğerleri istediğim etkiyi vermedi. Deneyerek bulmanız lazım bir de cafeine abanan ürünleri önermem içeriği iyi ürünlere bakın. Creatin nitrat ve creatin alkalin içeren ürünler tercih edebilirsiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Darknessot    27
DeMoNhUnTeR, 4 dakika önce yazdı:

Pre workout konusu kişiden kişiye değişebiliyor aslında kimisi noxplode kimisi 50 calibre kimisi c4 en iyi diyor. Misal ben de en iyi performansı assault2 den almıştım diğerleri istediğim etkiyi vermedi. Deneyerek bulmanız lazım bir de cafeine abanan ürünleri önermem içeriği iyi ürünlere bakın. Creatin nitrat ve creatin alkalin içeren ürünler tercih edebilirsiniz.

Mesela creatinde hangi marka öyle pek markaların içeriklerini bilmiyorum da

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Takashi    119

Merhabalar değerli arkadaşlar,

Nox konusunda piyasadaki bütün ürünleri denedim napalm'dan tutunda 50 kalibreye kadar...

En iyi çalışan herkeste müthiş etki gösteren tek nox;

STACKER RUSH... gerisi yalan...

Diğer supplementleri harcadım biraz ama :D deneyin görün fazla söze gerek yok gerçekten rush etki ve mükemmel pump hissiyat muazzam... stacker rush 1 ve 2 versiyonu var 1. 420 gr 60 servis 2. 360 gr 30 servis ikiside harika...

Ayrıca vücut buna karşı hemen toleransta geliştirmiyor uzun süre kullanabilirsiniz...

Kreatin olarakta weider pure creatine...

sevgi ve saygılarımla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Darknessot    27
Takashi, 53 dakika önce yazdı:

Merhabalar değerli arkadaşlar,

Nox konusunda piyasadaki bütün ürünleri denedim napalm'dan tutunda 50 kalibreye kadar...

En iyi çalışan herkeste müthiş etki gösteren tek nox;

STACKER RUSH... gerisi yalan...

Diğer supplementleri harcadım biraz ama :D deneyin görün fazla söze gerek yok gerçekten rush etki ve mükemmel pump hissiyat muazzam... stacker rush 1 ve 2 versiyonu var 1. 420 gr 60 servis 2. 360 gr 30 servis ikiside harika...

Ayrıca vücut buna karşı hemen toleransta geliştirmiyor uzun süre kullanabilirsiniz...

Kreatin olarakta weider pure creatine...

sevgi ve saygılarımla

Çok teşekkürler mesajınız için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
curious    36

Ülkemizde satılan legal olarak ithal edilmiş tüm preworkoutların içeriklerinde ya bazı bileşenler eksik yada dozajı düşürülmüş olduğu için genel olarak piyasadaki tüm preworkoutlarıda denedikten sonra 5 kuruş vermemeni tavsiye ederim. Yurtdışından alma imkanın varsa birşekilde muhteşem ürünler var. Hatta bazıları varki kocaman adamlar 1 değil 2 ölçek içip ayılıp bayılıyorlar.

Yurtdışı imkanın yoksa benim sana önerim kendi pre workout ürününü kendin oluşturman. Adını vermeme gerek olmadan, bazı alışveriş sitelerinde citrulline malate satan satıcılar var. Bu 1. bileşenin olsun zaten enerji ve pump konusunda en önemli ve bizdeki preworkoutlardan çıkarılan madde budur. Yalnız dikkat edin, L-Citrulline olmaz, citrulline malate olacak ikisi aynı şeyler değiller. 2. bileşen olarak kaliteli bir arginine, 3. bileşen olarak direkt kafein hapları yada kahve. 4. bileşen olarak yine bulabilirsen yohimbine hcl ki buda yohimbe bark extract falan hikaye kalır HCL bulmalısın. 5. bileşenin 5gr civarı bcaa olabilir. 6.sı ise beta alanine olur. Bu ürünleri akıllıca dozlarsan felaket patlayıcı idmanlar yapabilirsin. Ancak şunuda unutmamalıki bu tarz şeylere alışmadanda sade birşekilde idmandan keyif almayı öğrenmek gerekir.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
curious, 8 saat önce yazdı:

Ülkemizde satılan legal olarak ithal edilmiş tüm preworkoutların içeriklerinde ya bazı bileşenler eksik yada dozajı düşürülmüş olduğu için genel olarak piyasadaki tüm preworkoutlarıda denedikten sonra 5 kuruş vermemeni tavsiye ederim. Yurtdışından alma imkanın varsa birşekilde muhteşem ürünler var. Hatta bazıları varki kocaman adamlar 1 değil 2 ölçek içip ayılıp bayılıyorlar.

Yurtdışı imkanın yoksa benim sana önerim kendi pre workout ürününü kendin oluşturman. Adını vermeme gerek olmadan, bazı alışveriş sitelerinde citrulline malate satan satıcılar var. Bu 1. bileşenin olsun zaten enerji ve pump konusunda en önemli ve bizdeki preworkoutlardan çıkarılan madde budur. Yalnız dikkat edin, L-Citrulline olmaz, citrulline malate olacak ikisi aynı şeyler değiller. 2. bileşen olarak kaliteli bir arginine, 3. bileşen olarak direkt kafein hapları yada kahve. 4. bileşen olarak yine bulabilirsen yohimbine hcl ki buda yohimbe bark extract falan hikaye kalır HCL bulmalısın. 5. bileşenin 5gr civarı bcaa olabilir. 6.sı ise beta alanine olur. Bu ürünleri akıllıca dozlarsan felaket patlayıcı idmanlar yapabilirsin. Ancak şunuda unutmamalıki bu tarz şeylere alışmadanda sade birşekilde idmandan keyif almayı öğrenmek gerekir.

üstad yine döktürmüşsün , peki bunları nasıl dozajlayacağız detaylı bilgi konu olarak açılır mı acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M4jeste    65

1.5gr sitrülin malat 2:1

1.5gr aakg 2:1

1.5gr betaalanin

3gr kreatin monohidrat

100mg kafein idman öncesi

8 10gr bcaa idman sırası yapmayı düşündüğüm mix 2 3 aylık dilimde toparlamayı düşünüyorum bakalım bu ay farklı bi heyecan peşindeyim :ph34r::D

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
curious    36

Dozaj olarak M4jeste hocanın yazdıkları minimum dozaj olabilir.

Toleransınıza bağlı olarak ayalamanızda gerekebilir. Misal kafein bana pek etki etmez, günde 6fincan ve üstünde kahve tükettiğim için.

Bu nedenle minimum dozlarda başlayıp kendi dozajınızı bulmalısınız. Yalnız yohimbine hcl ye dikkat edin. Buradaki amaç öyle 30mg falan alıp 

sabah cardiosu yapmak değil. 10mg ı geçmesin preworkout için. Ağırlık idmanında full doz kullanmanın pek mantığı yok, rahatsız edici olabilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M4jeste    65
gönderildi (düzenlendi)

Sm ve aakg etkisi yüksek olduğu için birlikte kullanımında bu dozlar iyi başlangıç için yohimbine baya anlatılıyor özellikle testo için denemeyi düşünüyorum onu bu karışım postwork olarakta kullanılabilir özellikle betaalanin bcaa

tarihinde M4jeste tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hbertunc    67

İdmandan yarım saat önce 10mg Dianabol 15 dk önce de sert kahve. Sonra çatlayana kadar pumpp

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: astagtaum
      Öncelikle Merhabalar kıymetli hocalarım.
      Geçtiğimiz sene doktorlar tarafından eşime hashimato ve lipödem hastalıkları teşhis konuldu. Yaklaşık 3 senedir eşimle birlikte spor yapmaktayız ve kilo alımında güçlük çekiyor. Doktorlarımızdan bazıları fitnessı bırakmak sadece bir kaç egzersiz dışında egzersiz yapmaması gerektiğini söylüyor.
      Bazıları D vitamini vb. takviyeleri almasının kötü geleceğini söylüyor. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız bilgisi olan hocam var ise eğer forumda bu durumda nasıl hareket etmeliyiz bizi aydınlatabilirse çok sevinirim tahlil sonuçlarını buraya ekliyor olacağım şimdiden herkese teşekkür eder, iyi forumlar dilerim…

• Yazan: batmanflash
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıdaki marka supplementlerden hangisi güvenilir?
      High Nutrition Bodymax Powerlife Xtreme Nutrition Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: mamibolone
      Pct sürecindeyim yaklaşık 21 gündür.
      Sormak istediğim soru şu;
      Pct sürecinde creatin vb. Supplementlerin kullanımı nasıl olmalı ?  Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Yasar
      İçeriğinde;
      Anavar Winstrol Metil testesteron Var salondaki hoca önerdi grimlabz diye bir marka ve fiyatı 2100 TL Anavar ve Winstrol kas kazanımı için midir ?

• Yazan: sarmkolik
      Öncelikle hepinize iyi forumlar,
      Arkadaşlar glutamine ve arjinin aldım ama tadı içilecek gibi değil (karıştırdım içerken - sade)
      Sorularım:
      Bunu nasıl daha lezzetli bir şekilde içebilirim? Gece yatmadan alıyorum, kalorisiz soğuk çay vb. karıştırıp içsem uykuma etkisi vs olur mu? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.