Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

byleo

Üye
  • İçerik sayısı

    85
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

byleo kullanıcısının son zaferi 20 Haziran 2018

byleo en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

18 İyi

1 Takipçi

byleo Hakkında

  • Derece
    Deneyimli
  1. Orjinal sp balkan

    T.F de paylasimini yapmisti bunun aha kesin sahte uretmeye basladi diye dusundum
  2. Rootcell pharma çalışıyormu ?

    yerli mali olarak helix onerebilirim guzel calisan bir ilac tabi saticin saglam olsun... guvenilir biri ariyorsan kesinlikle @Loving
  3. Hangi termojenik yağ yakıcı?

    ben bunu aldim 1-2 gun icinde gelicek kargom bakalim ona gore sonuclari yazarim (Turkiyeye kargo yok galiba yurtdisindayim ben ) Hellfire Fatburner INNOVATIVE LABS 150 mg ephedra ( EFEDRIN ) Alpha Yohimbine Caffein Beta Phenylethylamin Hcl DMAA Senegalia berlandieri extract (leaves) (gives phenylethylamine alkaliods including methylsynephrine, B-phenylethylamine, N-methyl-B-phenylethylamine, & n-phenethyldimethylamine), methylhexanamine HCL, black tea extract (leaves), Higenamine HCL, Rauwolfia serpentine extract (bark), Evodiamine, rutacarpine, peppermint extract (leaves), black pepper extract (98% piperine).
  4. Türkiyeden ispanyaya ürün

    ispanyada yasiyorum bende ordaki forumda takilirken adamin birine denk geldim baya bir urun cikartmis valiz ile, ozet gecerek anlatiyorum onemli yerleri adam demiski ; 20 kutu Genitropin 36 iu aldim her kutusuna 68 euro odedim diyor bu fiyata benim icin degdi diyor turk parasi dususte oldugu icin , satici ilk basta 100 euro istemis , genc ve para tutkunu birisiymis arkadasin anlattigina gore , neyse sonra antalya manavgata gittik diyor buyuk bir depoya 6 kutu siparis ettim once ellerinde 4 tane varmis ama istersen 2-3 gun daha bekle firmaya haber verdik daha fazla urun getircekler demis satici ile beraber side kumkoy arasi gidip gelmisler urunleri temin edene kadar sonra ispanyaya donerken hic bir problem yasamadim demis ucakta , aleminyum vs ile paketlemis urunleri
  5. Black mamba fat burner

    Aslinda yag yakici bir urun ama benim oncelikli amacim antreman oncesi enerji ve guc..yurtdisinda baya ovulen bir urun , kullanan oldumu yada cevrenizden vesaire nasil bir urun sizce , ha diceksiniz pre workout al , ama bu bana daha ekonomik 90 kapsul var gunde 2 tane alsam 45 gun idare eder beni.. icerigi boyle ; DMAA, HCl, Ephedra(efedrin) and Yohimbine.
  6. Bu form'a hangi kür ?

    dianabol u kesince iste vucuttan o suyuda atiyorsun hocam , o yuzden turinabol daha temiz ilac dianabolun verdigi etkiyi turinabol de veriyor SU tutmadan =)
  7. Bu form'a hangi kür ?

    ilk kur icin testo enanthate , boldenon ve turinabol iyidir , dianabol su tutumundan ve biraz guc ozelliiginden baska hic bir numarasi yok , turinabol ekle daha iyi.
  8. Nerde helix kullananlarr

    e.k de bunun tanitimini yapiyor
  9. 120 günlük değişim ilk kürüm !

    Guzel Degisim ama ; ilk kurde sana bunu kullandirtan hocan kimse acilen uzaklas " trenbolon, deca, 12 hafta sürdü"
  10. Rimabolon (primobolan)

    Hesaplari karistirmis arkadas
  11. Türkiye de ağir siklet

    kesinlikle.... serdar aktolganin 2006-2011 arasi formu iyiydi estetik vs olarak sonradan o estetiklik kayboldu... bilgehan hoca bigramy gibi desek tam yeri yuksek kas orani vs ama estetiklik "0" , mahmut irmak a gelirsek suan olarak gelmis gecmis en iyisi estetik olarak.. serdar aktolgdaki destek , mahmut hocada olsa net olympia yolcusu adam o derece... he mahmut hocanin eksiklikleri yokmu var tabi kesinlikle bacak , bacak formu iyi olsa bu adam dunya capinda bir efsane olurdu... biceps tricepsi zaten dunyada ilk 5 de... benim suan olarak begendiklerim hulk nami deger mustafa yildiz , konglardan emin hoca muthis estetik ama bicepslerden kaybediyor , marcus(furkan imamoglu) bununda genetik guzel kendi yasitlarina gore
  12. Zayıflamazsam işimden oluyorum. ( kür - cardio içerir )

    zaten winstrol kullansan bile etkisini cok fazla goremezsin %15 yag uzerindesin... zaten ilacsiz vs ilk ay rahat bi 8-10 kg verirsin 7-8 kg su atarsin birazda yag yakarsin...illa kure girmek istiyorsan only testo + hgh fragment ve son 4 hafta clenbuterol yeterli olacaktir..
  13. Definasyon kürü için yardım ve nereden bulabilirim

    fotolardan gordugum kadariyla yag oranin %15 ustu , biraz clen bulk yap 2 ay gibi... ondan sonra definasyona girersin..
  14. Kabızlık sorunu

    bendede oluyor dusuk karb diyetlerinde , corba ve sulu yemekler oneririm duzeliyor sonra.
  15. 2. hafta bitti kıpırdama yok

    2019 da daha zorlu sartlar bekliyor sizi ertug hocanin ogrencisi olmak kolay degildir

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×