-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Hangi marka supplement tercih etmeliyim?
Oluşturan:
batmanflash, in Vitamin ve Supplementler
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Imlerithhe
Merhaba daha önce glocalzone ile ksm66 ashwagandha shilajit cordyceps getirtmiştim ve çok işime yaramıştı acayip etkisini görmüştüm bitimine doğru acayip şekilde motivasyonumu agresifliğim, kondisyonumu artmıştı modum falan çok iyi olmuştu ve şimdide bu supplementleri almak istiyorum fakat glocalzone ile getirtmek dert çünkü şans işi bazen çok beklemek gerekiyor böyle daha kolay alabileceğim sahte olmayan güvenli bir satıcı varsa yardımcı olursanız çok sevinirim özellikle ksm66 ashwagandha ve shilajit lazım oldiron ashwagandha düşünüyorum başka bir yer tavsiye ederseniz her türlü yoruma açığım.
-
Yazan: Pyschokiller
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
21 Aralık’ta 15 haftalık bulk kürüne başlıyorum. Başlamadan yağ oranımı %12 seviyesine indirdim. Böylece E2 kontrolünü kolaylaştırdım diyebilirim.
KÜR İÇERİĞİM:
Test P 300 mg/hafta - 15 hafta sürekli Mast P 200 mg/hafta - 15 hafta sürekli NPP 150 mg/hafta - Sadece ilk 10 hafta Temel olarak Protein powder (bcaa içeeen), creatine ve collagen peptides günlük olarak beslenmeye ekleyeceğim.
STOK TUTTUĞUM ÜRÜNLER:
omega 3 vit d3k2 vit c vit e milk thistle zinc magnesium EKLEMEYİ PLANLADIĞIM ÜRÜNLER:
NAC coenzyme q-10 Olmazsa olmaz eklenmesi gereken ne var?
-
Yazan: roidlord
Merhaba, bildiğiniz gibi çoğu marka supplementlerde kampanya başlattı. Bu başlık altında ucuza aldığınız supplement, koruyucu, vitamin gibi takviyeleri paylaşabilirseniz hepimiz için iyi olur. Teşekkürler.
-
Yazan: Rma
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Steroid kürlerinde karaciğer ve böbreklere binen yük çok fazla oluyor bu dönemde kreatin gibi bir supplement kullanmak böbreklere daha fazla yük binmesine neden olur mu yoksa ben mi durumu çok abartmışım?
-
Yazan: YampiriHortu
Öncelikle herkese merhaba,
2 haziran tarihinde ilk enjeksiyonumu yaptım fakat supplement kullanımı hakkında bir kaç aklıma takılan soru var. Bu konuda bilgi sahibi abilerim ve kardeşlerim yanıtlarsa çok sevinirim.
elimde ProteinOcean Milk thistle, Omega 3,Zma,Bcaa. Hardline Multivitamin, SSN Creatin ve Fellas Whey protein var.
günde 2x Omega 3 Öğünlerden sonra yani Günde 3x milk thistle Antrenman öncesi 5 gr creatin Antrenman sırasında Bcaa Antrenman sonrası 1 ölçek whey protein gece yatmandan önce 2x Zma kullanıyorum. SORULAR:
Bu Kullanım doğru mudur ? Düzeltmem gereken noktalar var mıdır ? Herkese değerli bilgileri için şimdiden teşekkür ediyorum.
-