Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Darknessot

Küre girmeden önce hangi testleri yaptırmamız gerekiyor yardım

Önerilen İletiler



pusalik    156

Total testo

FSH

LH

E2

Prolaktin

Karaciget

Alt

Ast 

baktırırsanız kürün ilerleyen zamanalarında bu değerlerle kıyaslayabilirsiniz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Darknessot    27
pusalik, 8 dakika önce yazdı:

Total testo

FSH

LH

E2

Prolaktin

Karaciget

Alt

Ast 

baktırırsanız kürün ilerleyen zamanalarında bu değerlerle kıyaslayabilirsiniz.

çok teşekkürler cevabın içib devlet hastanesinde veya özel hastanede hepsini komple yaptırma şansımız varmı yoksa tek yaptırmalıyız ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    156
Darknessot, 19 dakika önce yazdı:

çok teşekkürler cevabın içib devlet hastanesinde veya özel hastanede hepsini komple yaptırma şansımız varmı yoksa tek yaptırmalıyız ?

Hepsi için tek kan veriyorsun zaten.Kan değerlerinden bakıyorlar hepsine.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Darknessot    27
pusalik, Şimdi yazdı:

Hepsi için tek kan veriyorsun zaten.Kan değerlerinden bakıyorlar hepsine.

Çok teşekkürler 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: tigerclaw
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Kür içeriğim :
      Testosteron enanthate Turinabol Başlayalı bir hafta olacak ilk defa küre giriyorum yaşım 30 daha önce bu kürü yapan var mı ben 8 hafta olarak planlıyorum önerisi olanlar paylaşabilirse sevinirim.
      İyi forumlar.
    • Yazan: Tyler Durden
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      1 haftadır tiromel 25 kullanıyorum yarından itibaren günde 2 adet, 1 hafta sonrası 1 hafta 1 adet kullanıp bırakmayı düşünüyorum
      Nasıl tavsiye edersiniz kullanımını? 2 adet kullanırken ikisini de sabah mı alayım ?? Bıraktıktan sonra test gerekir mi? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Oathbreaker
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2024 Senesinin Başından itibaren spora tekrar başlamam neticesinden süre gelen mini spora dönüş rehberimi sizlerle paylaşacağım. Ocağın 1'inden itibaren eczane sustanon ile seneye ve spora hızlı başlangıç yapmak istemem nedeniyle...
      1-4 250 MG 4-8 500 MG 8-12. Haftada 750 MG Sustanon Şeklinde ilerledim ve bu süreçte 50 MG Tiromel günlük kullanarak yavaşlamış olan metabolizmayı hazır testosteron da kullanıyorken minimum kas kaybederek hızlandırmayı amaçladım. Beslenmem ise şu şekilde Carb sınırı yok iştahıma göre günde gerek 200 gerek 500 gerek 700 alarak istemsizce carb cycling yaptım diyebilirim, yağ nerdeyse yok varsa da tavuk, omlet yaparken içine attığım cüzi miktar zeytinyağı ve günde iki tatlı kaşığı yediğim yer fıstığından aldım, proteini ise basit tutarak yağsız kas kütlesinin 1,6-2 katı kadar aldım.
      Tuzu ise pre workout niyetine;
      Antrenman öncesi 4 Gr ( 1 Çay kaşığı ) Soda ile mixleyip Ardından 400 MG Kafein alıp sağlam bir antrenmanın yolunu tuttum. Antrenmanlarım Progressive Overload odaklı:
      Pazartesi - Göğüs & Omuz Salı - Sırt & Trapez Çarşamba - Ön kol & Arka Kol & Bilek Şeklinde 3 günden oluşan bir split programıydı tabiki bunu 1 gün off verip tekrarlıyordum. Büyük kas grupları için 6-8, küçükler için ise 8-12 tekrarı hedefledim ayrıyeten küçük kas gruplarını bol bol superset, dropset ve giant set tekniklerini kullanarak salondan maksimum hasarı verip en yüksek nabız ile olabildiğince hızlı ayrılmayı amaçladım. Sonrasında 2 hafta kadar vücudu detokslayıp temizledikten sonra ki bu süreçte de TRT doz 150 MG Testosteron alıyordum minimum kas kaybı için 2 Hafta detoks yeter mi diyenler için ise Sustanon ağır bir ilaç değil E2 üst sınırın 3 katı olmasına rağmen ne Nolvadex ne Arimidex dahi kullanmadım ve değerler normale dönünce deneme amaçlı 4 Hafta kadar Burak hocadan temin ettiğim RAD 140 ve MK 677 yi kombinleyerek yanında sevdiğim Anadrolu da güçten düşmemek adına temin ettikten sonra TRT Doz Testosteron Cypionat ile vücudumu gözlemledim.
      Sarmslardan tek cardarine kullanıp sağlam verim aldığımı bilmeme rağmen sarmsları halen küçümsüyordum lakin RAD14 & MK677'yi kombinledikten sonra ilk gün deneme amaçlı ısınmasız çektiğim şınav 75'den 100'e çıktı! Bu arada belirtmem üzere kür geçmişi olan, kesintili de olsa 5 seneye dayanmış spor geçmişi olan biriyim bundan mütevellit 75'den 100'e çıkacağını düşünmenizi istemem lakin her harekete performansınıza ve diyetinize göre %10-20 arası SARMS'lardan performans artışı görmeniz muhtemel tatbikî Anadrolun da burdaki payını küçümseyemem lakin yine de bu beni etkiledi.
      Vücudumu belli bir yağ oranına ve kas hafızasının da etkisiyle geri dönmem itibariyle belli bir forma gelmeyi amaçlayarak çıktığım yola asıl kürüme girmek için vücudu hazır ve temiz hale getirdikten sonra artık tamamen hazırdım
      Başlangıç ve Bitiş Formlarım aç karnına sabah 80 KG'dir
      Yağ yakmak isteyen arkadaşların olduğunu çok görüyorum lakin bu süreç bir maraton direkt prop, tren ace, masteron, winny gibi cycle yapmaktansa bu süreci biraz daha yayıp vücudu olabildiğince az zorlayarak diyet ve antrenman sistemini oturttuktan sonra da bu işin çözülebileceğini sizlere göstermek istedim ki asıl büyüyeceğiniz küre girmeden önce maddi, manevi hazır olarak girin ki bildiğimiz üzere yağ oranı ne kadar düşük ve vücut ne kadar temiz ise ilaçlardan o kadar verim alırız.
      İlaçlar sihirli değnek değil diyemem lakin bunlar kesinlikle amaç değil araç olmalı hiçbir şey sağlıktan önemli değil diyerekten kamu spotunu da geçtikten sonra yazımı okuduğunuz için hepinize teşekkürlerimi sunar bol gainzli günler dilerim.
         
    • Yazan: mchgn
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      1-24 Primobolon 600 10 haftaya kadar 10. Hafta sonrası 700 24. Haftaya kadar 1-24 Tren E 200 mg 10. Haftaya kadar 10. Hafta sonrası 300 mg 24. Haftaya kadar 1-24 Test E 600 mg 10. Haftaya kadar 10. Haftadan sonra 750 mg haftada 24. Haftaya kadar GH 5 İU 10. Haftaya kadar 10. Hafta sonrası 6İU 24. Haftaya kadar Lantus 10 İU kademeli olarak besin ve gh düzeyine göre maks 20 İU Novarapid 5İU idman sonu duruma göre ilerleyen süreçte idman öncesi 5İU eklenebilir  armidex alımı yok e2 düzeyine göre maks 1 tablet dostinex haftada yarım tablet  kickstart turinabol eklenebilir…. Ağır bir küe olduğunu biliyorum yorumlarınızı merak ediyorum danışmak istediğim 24 hafta low dose tren gidilebilir mi kan değerlerine bakılıp?
    • Yazan: Pnshr
      Hocalarım merhabalar,
      Şuan Testo e. Trenbolone enanthe kürüne başlamış bulunmaktayım.
      200 Testo e 200 Trenbolone e Haftada iki enjeksiyon yapıyorum salı ve cumaları olarak uygun mudur?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×