Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

SelimTT

Planladıgım def+bulk kür günlüğüm ve herşey

Önerilen İletiler

SelimTT    20

Hocalarım, arkadaşlarım,

Uzun zamandır heyecanla bekledigim kür sürecim için ilk adımımı attım. Henuz başlamadım ama def+bulk+bulk+def dizaynını @Loving Burak hocayla dizayn etmeye başladık ve ilk def kürü ilaçlarımı sipariş ettim. Yeni başlayacak ve spor geçmişi 1 sene veya biraz daha az olan arkadaşlar için örnek teşkil etmesi açısından güzel bir günlük tutmaya karar verdim. Şuana kadar fiziksel olarak ve mental olarak hangi süreçlerden geçtim, geçiyorum sizlerle paylaşmak istiyorum ki, benzer durumdaki, ilaca heves etmiş tecrübeli veya tecrübesiz tüm arkadaşlar kendilerine ait birşeyler bulabilsin ve bu gerçeklikle yüzleşsin, hayal alemlerinde gezmesin.

Öncelikle şunu söylemeliyim; Bilgisi olmayan, spor nedir bilmeyen, 2-3 kg yag vermek için ne taklalar attıgımızı anlayamayacak, bırakın ilacı protein tozu kullanma, bırakınca sarkıyormuş kafasında olan insanlarla kesinlikle bu konularda konuşmayın. Sinirinizi bozmaktan başka bir işe yaramayacak. Zaten spora biraz gönül veren, 1-2 antreman yapmış, fit olayım düşüncesiyle spora başlamış herkesin geçecegi adımlardır bunlar. Önce sadece antremanla başlarsınız, makine ve free weightler ile yalan yanlış hareketler yaparsınız, yavaş yavaş antremanınızı düzeltirsiniz, hareketleri öğrenirsiniz, sonra beslenme konusunu öğrenirsiniz, ulan ben beslenmiyormuşum ki, boşuna yapmışım dersiniz onu öğrenirsiniz, bu aşamada supplementlerle tanışırsınız (arnold olcam sanarsınız tam bu noktada), işte şimdi gel kardeşim senle biraz bu konularda muhabbet etmeye başlayabiliriz :) 

30 yaşındayım, 177 boyunda ve 76 kiloyum. Yag oranım %18.  1.5 sene evvel (kasım 2015-mayıs 2016) bir 7 aylık VG geçmişim var. 95 kg'den 65kg ye bir değişim sürecim var bu 7 ayda.

Image.thumb.png.ba8b1716c7f2fef036a6cd995aa25bee.pngImage-1.thumb.png.8eaa14efe7af35a3bc81b098746bbcdd.png----->>>>Image-2.thumb.png.0b22aee5950c6475625092cc882464a9.pngImage-3.thumb.png.281fd89ece0aba2677d17fda78861416.png

                                  95kg                                                                                                                            65kg (mayıs 2016)

Ve bu süreçte yukarıda saydıgım tüm adımlardan geçtim. işin felsefesini, teorik kısmını çözdüm derken (ki hepsini de çözememişim, sonradan anladım), vatana borcumuz varmış, ödemeye gittik. Daha sonra iş arama ev taşıma şehir değiştirme derken tekrar ocakta döndüm sahalara ama döndüğümde 87 kg yu görmüştüm tekrar. Sahalara dönüşümden 7 ay geçti 10 kg yine verdim. Şuan 76 yım. Toplamda 1.5 senelik bir tecrübe elde etmiş oldum. Ve bu noktada ilaçları arastırmaya başladım.

neden ilaçlara yöneldim? Öncelikle spor yapmaktan inanılmaz bir haz duyuyorum, bütün gün işte akşamki antremanımı düşünüyorum ve tüm stresimi salonda atıyorum. Önce sadece fit bir vücut ve saglık için başlamıştım. O zamanlar steroidler uzak durmam gereken, saglıgımı çöpe atacak, kısır, gay, kel yapacak ilaçlardı kafamda. Dolandırıcıların, tembellerin, saglıgını ön planda tutmayan, plaj vücutcularının işi sanardım. Bir belgesele denk geldim. Çok ilgimi çekti ve daha çok okumaya, izlemeye, karıştırmaya başladım ve işin böyle olmadıgını anladım. Hedefi yüksek olanların, senelerce naturel takılanların bile en son duragının burası oldugunu farkettim. 5 senedir naturel bu sporla ugrasan, steroidlere tamamen karşı olan, ilaç kullananalara hilekar, emek hırsızı diyen bir arkadaşımın, abi steroidler hiç aklımdan çıkmıyor, gelişemiyorum artık ve küre başlıcam demesiyle, bunun cok doğal bir süreç oldugunu tekrar anlamış oldum. Kendi hedefimi yükselttim ve küre girmeye karar verdim. 2 aydır bu forumda okumadıgım başlık yorum ileti kalmadı ve teorik altyapımı olabildigince geliştirdim. Yine ilk düşüncem 1 bulk kürüyle 5-6 kg kas yapıp, naturel devam etme fikrindeydim ama okudukça, konuştukça bunun saçma bir düşünce oldugunu idrak ettim. bu olay yapıp bırakabileceginiz bir şey değil eger en başa dönmek istemiyorsanız. Bu yola girerseniz, grmişsinizdir. Bu noktada önemli olan hedefinize ve altyapınıza göre dogru ilaç, dozaj ve koruyucuları seçmek olacaktır. Yine de tavsiyem eger amatörseniz, ne kadar okursanız okuyun, bir profesyonelden yardım almadan bu işe girmemeniz.

Şuan geldigim nokta; ilaçlar kel, kısır, saglıksız yapmaz. Bilgisizlik, bilinçsizlik bizi bu noktalara getirir. Dogru ilaçlar, dogru dozajlar ve mct,pct koruyucular ile hiçbir sıkıntıyla karşılaşmazsınız. ilaçlar sizi şampiyon da yapmaz, mucize değildir. Beslenme, dinlenme, antreman ve dogru insanlar sizi şampiyon yapar. Ama kimse 1 kürle şampiyon olmaz veya kalıcı bir kaslı vücuda sahip olamaz. Bu bir seçim, ya bu yola girip artık böyle devam edersiniz ya da eskisinden daha kötü hale gelirsiniz. Ben bu yola girmeye karar verdim.

Ben doğal platoma ulaşmadan, ilaçlar ile bir altyapı kurma kararı aldım. Benim seçimim. Dün başlayım da iğnemi nasıl kendim yapıcam diye korkuyorken, şimdi yağ yakımını tamamlasam da enjeksiyon kısmına gelsem artık diye hevesleniyorum. Bu hevesim sebebiyle de yag yakımını hızlandırmak, bir an önce %15-14 e düşüp bulk kürüne girmek için aşağıdaki yag yakıcı ilaçları sipariş verdim:

Yohambine, oxandralone ve clenbuterol. 2 ay sürecek bu süreçte hedefim %10-15 arası bir BF yakalamak. Sonra da 20 haftalık ilk bulk kürüm:

Testo E: 1-5 hafta 500 mg            Boldenon: 1-10 hafta 500 mg             Danabol: 1-5 hafta (30 mg idi sanırım günlük not etmemişim)

             5-14 hafta 750 mg                         10-20 hafta 750 mg

             14-17 hafta 500 mg

             17-20 hafta 250 mg

Koruyucular:

Def boyunca: Nac 600, magnezyum ve kalsiyum (Solgar),

Bulk kürü içerisinde: Proviron, nac600, çinko, magnezyum ve kalsiyum. 5 veya 6. hafta LH, FSH, Total testo, Kan testi, e2 ve prolaktin testi yaptırıp degerlere göre Arimidex gibi AI ihtiyacı var mı onu görmek istiyorum. Tüm bilgiler ve sagduyulu yaklaşımları için peptidturkiye, steroidturkey ailesine ve Burak hocaya teşekkürler.

Toplam 7 aylık bu kür planı ile (8 hafta def + 20 hafta bulk) hedefim yagsız ve saglam bir altyapı oluşturmak.  Bu kürle sadece altyapımı kurmak, ilaçları öğrenmek ve diğer kürlere hazırlık yapma düşüncesindeyim. İlk kürden hatta sonraki birkaç kür ile bile şampiyon vücutcu olunamayacagını çok iyi biliyorum.

İş seyahatim sebebiyle Def kürüne de Kasım 2017'de başlayabilecegim. Şuan zaten ilaçsız diyet ve antreman programım devam ediyor. Bir ay kadar daha böyle devam edip sonra ilaçlara başlayacagım. Tahminim %17 ile def ilaçlarına başlayıp Def'i %12-%13'lerde, 2 ay içerisinde bitirmek ve bulk'a geçmek. Bakalım zaman nelere gebe arkadaşlar. :)

Her türlü eleştiriye, fikire, düşünceye açığım. Gelişimimi, fiziki ve mental durumumu sık sık sizlerle paylaşma niyetindeyim.

Sevgiler

 

tarihinde SelimTT tarafından düzenlendi
  • Beğen 4

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Loving    9.252

Harika bir konu anlatımı yapmışsın :) Tebrikler öncelikle. Evet bu süreci beraber götüreceğiz hedefe giden yolda beraber yürüyeceğiz.

İstediğini alman dileği ile. Keyifli forumlar :) 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Atalay    86

Başarılar dilerim umarım istediğin sonucu alırsın. Ben de benzer bir programa gireceğim muhtemelen.

Konuyu takibe aldım, durum güncellemelerini bekliyoruz :) 

 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.240

Vay be ne anlatmışsın gerçekten kurumsal bir yazı gibi olmuş :D:)  Süper bir yol izlemişsin zaten tebrikler fotoğraflardan belli oluyor her şey. %12-%13 ideal seviyeler bulk dönemine start vermek adına. Konunun takipçisiyim gelişim ve sonuçlarını bekliyor olacağım paylaşmayı unutma. :) 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Atalay    86

@SelimTT Dostum kürün nasıl gidiyor? Ölçülerinde, değerlerinde nasıl bir değişim var? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SelimTT    20

Atalay Selam,

Daha önce de belirtmiştim, geçtigimiz ay iş seyahati olarak yogun bir ay idi. Dün döndüm. Kürü baltalamamak adına henüz başlamamıştım. Yohambin+clen+oxan kombinasyonuna yarın başlayarak 2 ay yag yakımı amaçlıyorum. Ocak başında da bulk kürüne girecegim. Henuz bir gelişme yok anlayacagın.

Sende durumlar nedir? Hangi kürdesin şuan ve nasıl gidiyor?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Atalay    86
SelimTT, 4 saat önce yazdı:

Atalay Selam,

Daha önce de belirtmiştim, geçtigimiz ay iş seyahati olarak yogun bir ay idi. Dün döndüm. Kürü baltalamamak adına henüz başlamamıştım. Yohambin+clen+oxan kombinasyonuna yarın başlayarak 2 ay yag yakımı amaçlıyorum. Ocak başında da bulk kürüne girecegim. Henuz bir gelişme yok anlayacagın.

Sende durumlar nedir? Hangi kürdesin şuan ve nasıl gidiyor?

8 haftalık only Testo P. yaptım, 2 haftam kaldı. Yağ oranım değişmedi gibi. Belim biraz inceldi, diğer bölgelerde de biraz gelişme var ancak bulk yapmadan tek başına testo kullanmak hiç de öyle abartılacak bir şey değilmiş, deneyip görmüş oldum :). Bakalım 2-3 ay dinlendireceğim vücudu kimyasaldan PCT yaptıktan sonra. Ardından belki Bulk düşünebilirim ama yanına kesin Boldenon ve/veya Danabol eklerim yaparsam. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SelimTT    20

Merhaba  Arkadaşlar,

@AtalayDaha önce de belirttigim üzere Kasım ayı başında Ox+Clen+ Yohambin ilaçlarına başladım. Bu süreçte de VG'de 8 ayı bitirmiş oldum. IF ve low carb yöntemleriyle kilo vermeyi hedefledim  bu süreçte. İlaçları kullanmaya başlayalı 1 ay oldu. Amacım yag oranımı olabildigince düşürerek Ocak ayında girecegim bulk kürüne haızrlık yapmak ve devamında temiz büyümek. 1 Ay daha yag yakımına devam edecegim. İlaçları @Loving hocamdan temin ettim ve gayet memnunum. İlk iki hafta Clen'in yan etkilerini agır şekilde hissettim. El titremesi, yattıgım yerde hissettigim kalp carpıntısı gibi. Ancak 2 haftadan sonra yan etkileri azaldı sanki. Ya da ilk baştaki kadar rahatsız etmiyor. 

after-Before fotolarını Aralık sonunda koymayı planlıyorum. Şimdilik sadece ölçülerimdeki 1 aylık değişimi paylaşmak istiyorum.

                         1.Kasım.2017                5.Aralık 2017

Sag Kol:                 36                                 37

Sol Kol:                  35                                 36.5

Omuz:                   114                                117

Göğüs:                  102                                104

Bel:                        85                                  81

Kalça:                     99                                  96,5

Sag Bacak:              56                                  57

Sol Bacak :              55.5                               57

Kg:                         78                                  77

Yag Oranı:               15-16                             13-15

1 aylık değişimimden gayet mutluyum. Tartıda kg değişmeden incelmek cok iyi. Özellikle Bel ve kalçadan incelirken Omuzlardan büyümek beni cok memnun etti. Ox ve Clen'in katkısı diye düşünüyorum.  Yag oranımı Skin-fold (deri kalınlıgı) yöntemiyle ölçüyorum ve online bir hesaplayıcı kullanıyorum. Programın söyledigi aslında %12 civarı ama bence kesinlikle o kadar az değil. Objektif olarak ölçüm alamıyor olabilrim. İnce çıksın diye biraz fazla sıkıyorum sanki :D. Ama önemli değil aldıgım ölçüler memnuniyet verici. Kaldırdıgım agırlıklarda da bariz artış oldu son 1 ay. 

Kardiyoyu iyice arttırdım son 2 haftadır. Haftada en az 3 gün 30-40 dakika arası HIIT yapıyorum ve farkı hissediyorum. Haftada 4-5 gün antreman yapıyorum. Omuz ve kollarda yorgunluk hissetmedigim sürece her 2güne 1 antremanlarımın sonuna omuz ve kol hareketleri ekliyorum.

1 ay daha böyle devam edecegim. Bakalım Ocak başı ölçüler neler anlatacak. 

Ocakta başlayacagım bulk kürü için testo e +bold+danabol düşünüyrdum ancak only test de girebilirim 12-16 hafta kadar. Bakalım.

Ocaga kadar saglıcakla kalın. Sevgiler.

 

 

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba, güzel bir plan yapmışsın. Yaşımız ve hedeflerimiz aynı hemen hemen. Bende low carb yapıyorum. 35. günüm low carbta. ve 2. uygulayışım. kullandıklarını kullanmasan bile aynı ölçüleri alırdın bence. ekstra karkıları olduğunu düşünmüyorum şuan kilo vermede. şöyle bir katkısı olabilir o da diğer yerlerden aldığın ölçü farkları. o da ne kadar etki eder pek emin değilim. ama sen memnunum diyorsan problem yok 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SelimTT    20
gecceanduana, 22 dakika önce yazdı:

Merhaba, güzel bir plan yapmışsın. Yaşımız ve hedeflerimiz aynı hemen hemen. Bende low carb yapıyorum. 35. günüm low carbta. ve 2. uygulayışım. kullandıklarını kullanmasan bile aynı ölçüleri alırdın bence. ekstra karkıları olduğunu düşünmüyorum şuan kilo vermede. şöyle bir katkısı olabilir o da diğer yerlerden aldığın ölçü farkları. o da ne kadar etki eder pek emin değilim. ama sen memnunum diyorsan problem yok 

Dogruluk payınız var. Ben de daha önce ilaçsız aynı yöntemi uygulamıştım güzel sonuçlar elde etmiştim ancak bu seferki fark kas kütlesini koruyarak hatta üzerine koyarak yag yakmak oldu diye düşünüyorum. İlaçsız yaptıgımda gayet güzel kiilo vermiştim tartı üzerinde ama kas kaybı da bir hayli yaşamıştım.Hatalarım muhakkak olmuştur.  Belki de cok fazla kalori acıgı yaratmıştım, daha yavas daha az kalori acıgıyla yapsaydım etkileri benzer olabilirdi.  

Low Carb bana göre zor bir plan. Hem vücut bir hayli zor alışıyor hem de antreman sırasında enerji eksikliğini hissediyorsunuz. Ben low carbı biraz esneterek Intermittent Fasting yöntemini uyguluyorum şu sıralar. Son öğünümü 16:30-17:00 arası yiyip antremana 19 gibi başlıyorum. Çok çok memnunum ve hiç zorlanmıoyrum.

Sizin nasıl gidiyor low carb? ve hedeflerininz, planınız ,ölçüleriniz nedir? 

Sevgiler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

4 aylık bir bulk yaptım en son. ondan 3 ay önce yine low carb yapmıştım. fakat bu bulk programında 3 bin kalorinin üstüne her akşam yediğim tatlılar çok kötü dönüş yaptı bana. herşeye karşı son derece iradeliyim ama tatlı düşkünlüğümü bastırmam çok zor. hele ki bulkta :) o yüzden %25 yağ oranlarına çıktım fakat antremanlarda çok sert geçtiği için güzel gelişimde elde ettim. şimdi bir nebze düşürdüm yağ oranını fakat kür için 2. bir low carb yapacağım peş peşe. ilk yaptığımda dediğin gibi güç anlamında ciddi sıkıntılar yaşamıştım ama enteresan bir şekilde bu sefer hiç öyle olmadı. 2. de bittikten sonra 16 haftalık testo e. + bolde + turinabol küründen sonraki sonuçlara göre yönümü çizeceğim. dianabol yerine turinabol tercih edeceğim çok daha az su tutması sebebiyle. çabuk yağ depolamayı seven bir vücudum var. o yüzden daha temiz büyümeyi hedefliyorum. endomorf handikabı mı desek, kimine göre de avantaj. bakalım zaman neyler

bu arada pek ölçü almayı sevmiyorum ve tek ölçü aldığım yer kolum. 1.5 senedir yapıyorum öncesi de var trafik kazası sebebiyle ara verdiğim. en son ölçtüğümde 40 tı kolum. low carbda hiç ölçmedim :)

tarihinde gecceanduana tarafından düzenlendi
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: bikiniathlete
      Merhaba peptidtürkiye.com ailesi,
      5 yıldır fitness yapıyorum 2 kez bikini kategorisinde yarıştım hiçbir androjen kullanmadım (diüretikler dahil) İlk kez en az zararla kütle koymak istiyorum Gh alamıyorum malum fiyatlar, 49 kiloyum.
      Primobolan kullanmak erken mi olur? Ağır mı gelir? Olumlu etkisini görür müyüm? @metinav @Askabar @otopsicikedi @rastlantisal @Diver @SantoR @SPECTRE
    • Yazan: Tyler Durden
      Clenbuterol’un ortalama fiyatı nedir ve orjinal olup olmadığı nereden anlaşılır ?
    • Yazan: harbiyesutay
      Öncelikle selamlar,
      Yaş : 22 Boy : 1.83 8 haftalık kısa süreli bi Bulk serüveninin son haftasındayım. Sürece başlamadan önce kafamda birtakım soru işaretleri mevcuttu. Açıkçası sadece sarms kombinasyonu aracılığıyla kütle koyabileceğim kanaatinde değildim. Forumda açılan ve Burak hoca'nın himayesi altında sürdürülen başarılı sarms kürlerini görünce Burak hoca ile irtibata geçtim. Sağ olsun sürekli soru sormaya teşvik etti, her aradığımda tüm suallerime anlaşılır biçimde çözüm odaklı hareket ettiği için kendisine fazlasıyla müteşekkirim.
      Kür öncesi referans aldığım konu :
      Küre girmeden belirtmem gereken hususlar, herhangi bir şekilde uzun süreli spor geçmişim yok, zaten spor için gerekli zamanı ayırabilmem de olabildiğince güç. Aktif olarak Suriye'de görev yapmaktayım. Sık sık meskun-mahal , intikal, vb. faaliyetler dolayısıyla disiplinli bi süreç geçiremediğimi belirtmek de isterim. Kendimce antrenman yapabileceğim ekipmanlarım ve ufak bi kulübeden salonum var. Aynı zamanda söylemek isterim ki sürece başlamadan önce göğüs bölgemdeki kemiklerim sayılıyordu , sırtım da yine aynı şekilde idi. Şeffaf konuşmak gerekirse henüz başlangıç seviyesinde iken kendimi tatmin edecek bi seviyeye ulaştığımı düşünüyorum.
      Teşekkürler, esenlikler..
      Kür başlangıcı : Başlangıç : 59.400

      Kür detayları :
      İlk 4 hafta : Mk677 Son 4 hafta ise : Mk677 / Rad-140 Mix Ürün Şeklinde süreci tamamladık
      Kür bitişi : 68.150 kg
           
    • Yazan: Diver
      Selam arkadaşlar.
      @Loving hocamın desteğiyle büyümeye kaldığımız yerden devam edicez inşallah  Ramazanda istediğim diyeti yapamadım. İşte çok yoğun bir dönemdeyiz uzun süreli dalışlar hem yoruyor hemde sıfır karbonhidrat çekilmez kıldı gözümü açamıyordum 1-2 kere bayılma derecesinde şekerim düşünce iftara pilav ekledim. Antrenman konusunda kendimi iyi hissettiğimde yaptım genel olarak dinlendirdim vücudumu.İstediğim yağ oranına inemedim lakin hocamın tavsiyesiyle hem mental hemde fiziki olarak dinlendim. Ramazandan sonra karbonhidratı 200gr pirinç ile sınırladım hem işte hemde sporda kendime geldim. Neden bilmiyorum antrenmanda aşırı derecede pump oluyorum tabi şikayetçi değilim 😁 Kütlemde çok bir değişiklik olmadığını düşünüyorum. Şimdilik 104 kgda sabitim. Yeni kürde;
      500 Testo
      500 Bolde
      400 Deca olacak.
      @rastlantisal @Rdm @Askabar @otopsicikedi @Tr3n @GHOST @SPECTRE @SERKO @metinav @crosfredy @Semih Erarslan @Emrah
      3500 kalori ile başlayıp duruma göre yavaş yavaş artıracam.Bol yeşillik, bol balık, zeytinyağlı enginar yemeği vs cleanbulk mantığıyla ilerleyecez inşallah. 
      Yine sağlam stok yaptım😁. Sağolsun hocam hediye göndermiş çok hoşuma gitti teşekkür ederim.
      Sağlam amele yanığı olduk😄
      Tavsiyelerinizi uyarılarınızı bekliyorum saygılar.
        
    • Yazan: 6arrows
      bir sonraki bulk kürüm için planlama yapıp ürünleri stoklamak istiyorum. amacım olabildiğince kuru bir şekilde büyümek.
        şu anda 77kg 178boy yaşım ise 25.   en son haftalık 180 mg propinat, masteron ve tren kullandım yaklaşık 6 hafta kadar    86 hafta kadar testo enanthate ve piramit şeklinde t3 kullanarak yağ oranımı iyice düşürmek istiyorum. burda merak ettiğim t3 kullanımında testoyu haftalık 100-125 mg kullanmak kas kaybına sebep olur mu? testo dozajını ve günlük karb miktarını nasıl ayarlamalıyım?   bundan sonra bulk kürümü tamamlayıp pctye geçme niyetim var. planlamam bu şekilde   1-20 hafta testo cyp 500mg 1-15 hafta bolde 500mg 1-5 hafta turinabol 30mg 1-10 hafta deca 250 mg veya 4-16 hafta npp 200mg   ilaçları zphc ve spectrum kullanacağım. cyp yerine enanthate da kullanabilirim o durumda iran testo kullanırım.   daha önce deca kullandım fakat boldenon kullanmadım bunun için tavsiyeleriniz nelerdir? ayrıca ürünler ve dozajlamaları hakkında yorumlarınız nelerdir? @metinav @rastlantisal @otopsicikedi @Askabar @Diver @SPECTRE

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×