Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

BayEnderson

Testo enanthat+bolde+cinna kürü ilk kürden olur mu ?

Önerilen İletiler

BayEnderson    0

Sporda 5. Yılım boy 184cm 70 kiloda kaldım  ara ara bırakıp başlıyorum 6-7 ay sürekli yapıyorum bırakıyorum 1-2 ay mola şeklinde  28 yaş İlk kürüme Zphc marka 500 testo enanthat boldenon 400 cinna 4 ui (günlük) gireceğim bunun yanında kimseden destek almıyorum kan tahlillerim normal aşağıdaki gibi girdiğimde kaç gün sonra kan tahlili yaptırmalıyım sizce ve 8 hafta kadar düşünüyorum ilk kürümü başıma neler gelir şimdiden teşekkürler

IMG_9379.png

IMG_9377.png

IMG_9380.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sven    144
BayEnderson, 1 saat önce yazdı:

Sporda 5. Yılım boy 184cm 70 kiloda kaldım  ara ara bırakıp başlıyorum 6-7 ay sürekli yapıyorum bırakıyorum 1-2 ay mola şeklinde  28 yaş İlk kürüme Zphc marka 500 testo enanthat boldenon 400 cinna 4 ui (günlük) gireceğim bunun yanında kimseden destek almıyorum kan tahlillerim normal aşağıdaki gibi girdiğimde kaç gün sonra kan tahlili yaptırmalıyım sizce ve 8 hafta kadar düşünüyorum ilk kürümü başıma neler gelir şimdiden teşekkürler

IMG_9379.png

IMG_9377.png

IMG_9380.jpeg

olmaz kankam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    198
BayEnderson, 2 saat önce yazdı:

IMG_9379.png

IMG_9377.png

IMG_9380.jpeg

Berbat olur 8 haftada boldenon bile yeni aćılır. 8 hafta kür olmaz, ilk kür en az 20 hafta olmalı ki verim alabilesin yoksa kas kaybın daha yüksek olur. Ayrıca ilk kürde bolde girilmez.

Bak sana tavsiyem haftada 525 testo başla arimidex ile e2 seviyeni kontrol ederek ilerle. Enjeksiyonu 3 e böl haftada yarım yarım arimidex kullan. Masteron da eklemeni tavsiye ederim bütçen yeterse. İlk kürü en az 20 hafta yap sonra trt ilerlersin

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    13

Boldeden uzak dur sadece testo gir. Emin ol bolde faydadan cok zarar getirecek.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BayEnderson    0
levenna, 7 saat önce yazdı:

Boldeden uzak dur sadece testo gir. Emin ol bolde faydadan cok zarar getirecek.

Cinnatropin de girmicez o zaman ilk kür için kaç hafta önerilir ? Peki

Rma, 8 saat önce yazdı:

Berbat olur 8 haftada boldenon bile yeni aćılır. 8 hafta kür olmaz, ilk kür en az 20 hafta olmalı ki verim alabilesin yoksa kas kaybın daha yüksek olur. Ayrıca ilk kürde bolde girilmez.

Bak sana tavsiyem haftada 525 testo başla arimidex ile e2 seviyeni kontrol ederek ilerle. Enjeksiyonu 3 e böl haftada yarım yarım arimidex kullan. Masteron da eklemeni tavsiye ederim bütçen yeterse. İlk kürü en az 20 hafta yap sonra trt ilerlersin

Boldenon hacim için öneriliyor ama ilk küre giriyorsun madem boldenonda gir diye ısrar ediyor satıcılarda bi garip cinna ve testo istiyorum diyorum elindeki boldenondan mı kurtulmak istiyorlar anlamadım ?

20 hafta kür yapan da hiç duymadım 8-12 hafta yapıyor milllet trt değilde pct öneriyorlar birde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ChemEng    6
gönderildi (düzenlendi)

Boldenona neden karsi geldiniz zarar ne tam olarak? İlk kur hep bolde onerilir. Boldenin zararlari icin konusabiliriz. Diger yorumlarda haftalik yarim arimidex ile ilerle denmis e2 kontrol ederek kisminin altini cizelim tekrar.

bu kur 8 hafta olmaz boldenon 20-24 hafta civari iyi olur tansiyon olc her gun 2 kere . Sonuca gore kan ver 6-7 haftada bir tansiyon artmissa rbc artmistir. kanin pekmez gibi olunca kizilaya kan ver bu kadar. Boldenon risklerini konusmak isterim bende dusunuyorum konu actim oraya kimse bisey demedi merak ettim

tarihinde ChemEng tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    41
gönderildi (düzenlendi)
ChemEng, 17 dakika önce yazdı:

Boldenona neden karsi geldiniz zarar ne tam olarak? İlk kur hep bolde onerilir. Boldenin zararlari icin konusabiliriz. Diger yorumlarda haftalik yarim arimidex ile ilerle denmis e2 kontrol ederek kisminin altini cizelim tekrar.

bu kur 8 hafta olmaz boldenon 20-24 hafta civari iyi olur tansiyon olc her gun 2 kere . Sonuca gore kan ver 6-7 haftada bir tansiyon artmissa rbc artmistir. kanin pekmez gibi olunca kizilaya kan ver bu kadar. Boldenon risklerini konusmak isterim bende dusunuyorum konu actim oraya kimse bisey demedi merak ettim

İlk kürde bolde önerilmez kardeş. Amatörler veya ilaç satmak isteyen satıcılar önerir boldeyi anca ilk kürde. Maksadı hacim kazanmak olan birisi 250-500 testo only ile e2ye çok ufak müdahele ederek muazzam sonuç alır. Olurda bolde kullanıyım derse e2yi yer çekirdeğine gömer 5. 6. hafta itibarı ile kendini kötü hisseder. Yazdığın gibi basit birşey değil kardeş e2yi crashlamak. Anabolik ilaç kullanırken yapabileceğin muhtemelen en kötü hata bu olur değerler eski haline gelse de fizyolojik ve psikolojik etkileri uzun sure devam edebilir. Örnek vereyim bizim gymde bi arkadaşımız aynı buradaki gibi bolde hafif ilaç diyip 500 testonun yanına 500 bolde eklemiş 21 yaşında bir çocuk. Başlarda kendini harika hissediyor. Vakit ilerledikçe birşeylerin ters gittiğini fark ediyor ve tahlil falan yaptırmadan ilaçları bırakıyor. Aradan 2 sene geçmesine rağmen bu çocuğun kasları hala pump olamıyor. MENT Dbol tarzı öströjenik anabolikler eklenmeden veya çoooook yüksek testo kullanmadan boldenon almak ben sağlığımı ve vücudumu önemsemiyorum demektir. Belki başta boldenon dokunmayacak e2 10lara düşse bile ama inan bana yeterince uzun kullanırsan sana illaki o e2 crashını yaşatır.

tarihinde KAVINSKI tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    280
KAVINSKI, 2 saat önce yazdı:

İlk kürde bolde önerilmez kardeş. Amatörler veya ilaç satmak isteyen satıcılar önerir boldeyi anca ilk kürde. Maksadı hacim kazanmak olan birisi 250-500 testo only ile e2ye çok ufak müdahele ederek muazzam sonuç alır. Olurda bolde kullanıyım derse e2yi yer çekirdeğine gömer 5. 6. hafta itibarı ile kendini kötü hisseder. Yazdığın gibi basit birşey değil kardeş e2yi crashlamak. Anabolik ilaç kullanırken yapabileceğin muhtemelen en kötü hata bu olur değerler eski haline gelse de fizyolojik ve psikolojik etkileri uzun sure devam edebilir. Örnek vereyim bizim gymde bi arkadaşımız aynı buradaki gibi bolde hafif ilaç diyip 500 testonun yanına 500 bolde eklemiş 21 yaşında bir çocuk. Başlarda kendini harika hissediyor. Vakit ilerledikçe birşeylerin ters gittiğini fark ediyor ve tahlil falan yaptırmadan ilaçları bırakıyor. Aradan 2 sene geçmesine rağmen bu çocuğun kasları hala pump olamıyor. MENT Dbol tarzı öströjenik anabolikler eklenmeden veya çoooook yüksek testo kullanmadan boldenon almak ben sağlığımı ve vücudumu önemsemiyorum demektir. Belki başta boldenon dokunmayacak e2 10lara düşse bile ama inan bana yeterince uzun kullanırsan sana illaki o e2 crashını yaşatır.

Bu tarz fizyolojik ve psikolojik yan etkilerin kişiden-kişiye, karakterden-karaktere, genetikten-genetiğe değiştiğini unutmayın. Boldenon kötü bir ilaç değil fakat insanlar kullanmayı bilmiyor ilk kürümde çok uzun süre boldenon kullandım ve e2 seviyem 8-10  seviyesinde gezdim kendimi hep dipçik gibi hissettim. Düşük e2'nin bendeki yan etkisi kötü kolestrol değerleri ve eklem-tendonlar da hep rahatsız bir hisle dolaşmak oldu. İnsanlara bir yola girecekleri zaman sadece tek bir doğrunun dayatılması hoşuma gitmiyor o yüzden bu yorumu yazma gereği duydum hayırlı forumlar. Ayrıca pump olma olayının soydum-potasyum su-tuz magnezyum dengesi vb. bir çok parametresi mevcut hatta kan yoğunluğu, bazı kan parametreleri ve tansiyon seviyeleri de ilişkili. Arkadaşın pump olamıyorsa eminim ki onun halledebileceği 8-10 tane parametre var 2 sene önce yaptığı bolde küründen ziyade :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    41
BBurak, 12 dakika önce yazdı:

Bu tarz fizyolojik ve psikolojik yan etkilerin kişiden-kişiye, karakterden-karaktere, genetikten-genetiğe değiştiğini unutmayın. Boldenon kötü bir ilaç değil fakat insanlar kullanmayı bilmiyor ilk kürümde çok uzun süre boldenon kullandım ve e2 seviyem 8-10  seviyesinde gezdim kendimi hep dipçik gibi hissettim. Düşük e2'nin bendeki yan etkisi kötü kolestrol değerleri ve eklem-tendonlar da hep rahatsız bir hisle dolaşmak oldu. İnsanlara bir yola girecekleri zaman sadece tek bir doğrunun dayatılması hoşuma gitmiyor o yüzden bu yorumu yazma gereği duydum hayırlı forumlar. Ayrıca pump olma olayının soydum-potasyum su-tuz magnezyum dengesi vb. bir çok parametresi mevcut hatta kan yoğunluğu, bazı kan parametreleri ve tansiyon seviyeleri de ilişkili. Arkadaşın pump olamıyorsa eminim ki onun halledebileceği 8-10 tane parametre var 2 sene önce yaptığı bolde küründen ziyade :)

Bence o kadar emin olma hocam. Crash edilmiş e2nin yaşattığı sıkıntıları girin internette bunu yaşamış insanlardan okuyun potasyum motasyum hikaye. Bu hormonu crashlamayın daha da üstüne bişey söylemeyeceğim 20.kez aynı şeyi yazıyoruz şurada diğer hocalarda yazıyor. E2 sizin düşmanınız değil dostunuz. Prep yapmadığınız sürece bu hormonu asla ama asla fazla baskılamayın.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    15
KAVINSKI, 20 saat önce yazdı:

aynı anlattığınız sıkıntıyı yaşadım ben 2. kürümde bolde yapmıştım 500 e 300 başlamıştım e2 diplerdeydi 8 e kadar düşmüştü bolde düşürdüm değerler değişmedi testoyu 800 çektim bolde bıraktım e2 den dolayı hala düşük e2 belirtileri yaşamaya devam ediyorum pump olamıyorsun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    43
Human, 58 dakika önce yazdı:

aynı anlattığınız sıkıntıyı yaşadım ben 2. kürümde bolde yapmıştım 500 e 300 başlamıştım e2 diplerdeydi 8 e kadar düşmüştü bolde düşürdüm değerler değişmedi testoyu 800 çektim bolde bıraktım e2 den dolayı hala düşük e2 belirtileri yaşamaya devam ediyorum pump olamıyorsun 

Bende de o durum dragon boldenon kullanırken oldu aşırı flat oldum, e2 dip olmuştu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ChemEng    6

E2 crash (sıfırlanması) konusundaki uyarılarınızın ne kadar hayati olduğunun %100 farkındayım. E2 kas inşası, eklem sağlığı, libido ve IGF-1 sinyalizasyonu için kesinlikle dostumuzdur, düşmanımız değil.
Forumdaki '21 yaşındaki 500/500 giren çocuk' örneği aslında Boldenon'un neden 'hafif bir ilaç' DENGESİZ bir ilaç olduğunun kanıtı. 1:1 oranında Boldenon'un sahip olduğu ADD metabolitlerinin, kandaki aromataz enzimini (kompetitif inhibisyon ile) tamamen kilitlediği artık bilinen bir gerçek. O çocuk resmen kimyasal intihar etmiş.
500 Testo / 300 Bolde ile crash yaşayan hocama da çok geçmiş olsun. Bu durum tamamen genetik aromataz ekspresyonuyla ilgili. Demek ki sizin aromataz enziminiz Bolde'ye karşı çok hassasmış. Enzim kilitlendikten sonra Testo'yu 800'e de çıkarsanız o kapı açılmıyor maalesef.
Benim Güvenlik Yöntemim Şu Şekilde:
İşte tam da sizin yaşadığınız bu korkunç crash senaryosunu yaşamamak için 'Testo Only' girmek yerine neden Bolde'yi düşük dozda ekleyeceğimi açıklayayım:
Eğer 500 mg Testo Only girersem, vücudumun östrojeni (E2) ne kadar fırlatacağını bilmiyorum. Jinekomasti, su tutumu, tansiyon ve histeri krizleriyle uğraşmak, sürekli Arimidex gibi toksik meme kanseri ilaçlarını (AI) leblebi gibi yutmak istemiyorum. Arimidex de çok rahat E2 crash yaşatabilen tehlikeli bir hap.
Bunun yerine Bolde'yi 500 gibi intihar dozlarında değil, 250 mg veya daha güvenli olması için 200 mg gibi 'doğal bir AI (Aromataz İnhibitörü)' dozunda sisteme sokuyorum.
Hedefim 500 Testo'nun yaratacağı E2 patlamasını, dışarıdan Arimidex yutmadan, 200 mg Bolde'nin enzime yapacağı hafif baskıyla 'tatlı bir dengede' (30-50 pg/mL civarı) tutmak.
Kritik Eşik (5. Hafta Tahlili):
Kürün 5. haftasında mutlaka E2 ve total testo kan tahlili vereceğim. Eğer 200 mg Bolde bile benim genetiğimde E2'yi 20'lerin altına doğru çekmeye başlamışsa (crash sinyali veriyorsa), inat etmeyeceğim. Anında Bolde'yi kesip Testo Only'e dönerim. Sağlığım ve psikolojim 1 kilo fazla kastan çok daha önemli.
Yani E2 konusunda sizinle tamamen aynı taraftayım, bu yüzden karanlıkta kurşun sıkmak yerine kan tahliliyle enzimin tepkisini ölçeceğim.

• Beğen 2
  • 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BayEnderson    0
ChemEng, 10 saat önce yazdı:

E2 crash (sıfırlanması) konusundaki uyarılarınızın ne kadar hayati olduğunun %100 farkındayım. E2 kas inşası, eklem sağlığı, libido ve IGF-1 sinyalizasyonu için kesinlikle dostumuzdur, düşmanımız değil.
Forumdaki '21 yaşındaki 500/500 giren çocuk' örneği aslında Boldenon'un neden 'hafif bir ilaç' DENGESİZ bir ilaç olduğunun kanıtı. 1:1 oranında Boldenon'un sahip olduğu ADD metabolitlerinin, kandaki aromataz enzimini (kompetitif inhibisyon ile) tamamen kilitlediği artık bilinen bir gerçek. O çocuk resmen kimyasal intihar etmiş.
500 Testo / 300 Bolde ile crash yaşayan hocama da çok geçmiş olsun. Bu durum tamamen genetik aromataz ekspresyonuyla ilgili. Demek ki sizin aromataz enziminiz Bolde'ye karşı çok hassasmış. Enzim kilitlendikten sonra Testo'yu 800'e de çıkarsanız o kapı açılmıyor maalesef.
Benim Güvenlik Yöntemim Şu Şekilde:
İşte tam da sizin yaşadığınız bu korkunç crash senaryosunu yaşamamak için 'Testo Only' girmek yerine neden Bolde'yi düşük dozda ekleyeceğimi açıklayayım:
Eğer 500 mg Testo Only girersem, vücudumun östrojeni (E2) ne kadar fırlatacağını bilmiyorum. Jinekomasti, su tutumu, tansiyon ve histeri krizleriyle uğraşmak, sürekli Arimidex gibi toksik meme kanseri ilaçlarını (AI) leblebi gibi yutmak istemiyorum. Arimidex de çok rahat E2 crash yaşatabilen tehlikeli bir hap.
Bunun yerine Bolde'yi 500 gibi intihar dozlarında değil, 250 mg veya daha güvenli olması için 200 mg gibi 'doğal bir AI (Aromataz İnhibitörü)' dozunda sisteme sokuyorum.
Hedefim 500 Testo'nun yaratacağı E2 patlamasını, dışarıdan Arimidex yutmadan, 200 mg Bolde'nin enzime yapacağı hafif baskıyla 'tatlı bir dengede' (30-50 pg/mL civarı) tutmak.
Kritik Eşik (5. Hafta Tahlili):
Kürün 5. haftasında mutlaka E2 ve total testo kan tahlili vereceğim. Eğer 200 mg Bolde bile benim genetiğimde E2'yi 20'lerin altına doğru çekmeye başlamışsa (crash sinyali veriyorsa), inat etmeyeceğim. Anında Bolde'yi kesip Testo Only'e dönerim. Sağlığım ve psikolojim 1 kilo fazla kastan çok daha önemli.
Yani E2 konusunda sizinle tamamen aynı taraftayım, bu yüzden karanlıkta kurşun sıkmak yerine kan tahliliyle enzimin tepkisini ölçeceğim.

Çok teşekkürler boldenon eklemedim haftalık 400 testo yapacağım Cinnatropin ise 2 ui günlük

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BayEnderson    0
oguuzars, 10 saat önce yazdı:

Bende de o durum dragon boldenon kullanırken oldu aşırı flat oldum, e2 dip olmuştu

Teşekkürler boldenon eklemiyorum 400 enanthat ve Cinnatropin 2ui şeklinde ilerleyeceğim 5. Haftada e 2 çok yüksek olduğu için tek armidex mi ilerlemem gerek ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    43
BayEnderson, 1 saat önce yazdı:

Teşekkürler boldenon eklemiyorum 400 enanthat ve Cinnatropin 2ui şeklinde ilerleyeceğim 5. Haftada e 2 çok yüksek olduğu için tek armidex mi ilerlemem gerek ?

Kan testine göre hareket etmen lazım net bir şey diyemem, düşük doz rimo bolde eklenebilir, 400mg test e da armidex e gerek olucağını düşünmüyorum. En kötü ihtimal 200mg bolde eklersin bakarsın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BayEnderson    0
oguuzars, 24.08.2026 - 21:20 yazdı:

Kan testine göre hareket etmen lazım net bir şey diyemem, düşük doz rimo bolde eklenebilir, 400mg test e da armidex e gerek olucağını düşünmüyorum. En kötü ihtimal 200mg bolde eklersin bakarsın 

Cevap için sağol 200 mg bolde test sonucunun haftasında mı ekle demek istemiştin 4 -5. Haftada yani birde klomen tamoksifen gibi ilaçlara gerek yok değil ni benim için e2 yüksek olursa tek armidex önerilir ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    364
BayEnderson, 22.08.2026 - 22:35 yazdı:

IMG_9379.png

IMG_9377.png

IMG_9380.jpeg

Ben ilk kürde asla boldenon önermemekle beraber minimum 250mg test e. ve ilk 4-6 hafta 2iu sonra ki 14-18 hafta ile 4iu ile devam edip e2’yi ayarlamak için sık sık kan derip ona göre ai planlaması yaparsın. Sonra 6-8 hafta 150-180mg trt dinlenip asıl blasta o zaman başla derim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BayEnderson    0
AREN, 18 saat önce yazdı:

Ben ilk kürde asla boldenon önermemekle beraber minimum 250mg test e. ve ilk 4-6 hafta 2iu sonra ki 14-18 hafta ile 4iu ile devam edip e2’yi ayarlamak için sık sık kan derip ona göre ai planlaması yaparsın. Sonra 6-8 hafta 150-180mg trt dinlenip asıl blasta o zaman başla derim

E2 yüksek çıktığında direk armidex mi başlayayım testesteron kürünün ortasında pct yaparken başlayın  diyorlar son doz testeron kullanımından 2 hafta sonra blasttan kastınız yüksek 500 mg testo ve boldeyi kastediyorsunuz sanırım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: deluxes
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Sabah 2 ünite akşam 2 ünite cinnatropin kullanacağım.
      Benim bildiğim arkasında ki ayarlama kısmından 5 sayısı = 1 ünite olarak biliyorum.
      SORULARIM:
      Bu bilgim doğru mudur? Yoksa farklı bir ünite ayarı var mı? Teşekkürler.
    • Yazan: Eyzel2
      Selamlar abilerim arkadaşlarım cümleten hayırlı geceler,
      merak ediyorum da, kalem gh hiç kullanmadım şimdi enjeksiyon yapacağım 2 iu gh için turuncu insülin enjektörüne kaça kadar çekmemiz lazım bilgisi olan var mı ? 
    • Yazan: Batarya
      Herkese hayırlı geceler sağlıklı sporlar.
      Uzun zamandır GH kullanmak istiyordum fakat Genotropinin fiyatı bütçemi zorluyordu. Bi yarışmacı arkadaştan İran Malı Eczane Ürünü söylediği Cinnatropin aldım tanesi 1800 tl den 2 tane aldım deneme amaçlı yatmadan önce 2 iu uyandığımda 2 iu enjekte etmemi söyledi bu Cinnanın çalışıp çalışmadığını hangi testlerle anlayabilirim ve enjekte ettiğimden kaç saat sonra test vermem lazım yardımcı olur musunuz?
      Teşekkür ederim şimdiden.

• Yazan: Unrest
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      ENJEKSİYON DENGESİ:
      1.6 sabah yada öğlen 1.6 uyumadan önce toplam 3.2 iu günlük Cinnatropin sonucu. Sonuç aşırı tatmin edici değil. 7-8 ay önce günlük 6iu çin geno kullandıktan sonra igf 1 seviyem 490 larda çıkmıştı. Yine 6iu çin ghsinde de 450ler. Oran orantı olarak bakınca sonuç normal görünüyor. Doğal igf 1 seviyelerim 140-180 arasında. 1hafta içinde 10iu kas içi enjekte edip 2 saat sonra growth ölçtüreceğim.
      O zaman kesin anlamış oluruz.
      TEST SONUCU:

• Yazan: Unrest
      Arkadaşlar burada daha önce cinnatropin alanlara sormak istiyorum. Ürünün sitesinde kapalı verification sistemi olduğu yazıyor. Verify.cinnagen.com a bu kodu girdiğinizde ürün orjinal mi değil mi anlayabilirsiniz diyorlar. Resim aşağıda.
      Buradakiler cinnatropinde bu barkodu gördü mü yoksa bu belli parti ürünler için mi geçerli bişey ? Aldığınız ürünlerdeki barkodlar nasil ? Kapalı barkod olmayan bir çok cinnatropin gördüm diyebilirim. Bunlar siteye göre sahte ama farklı bir iş mi var burada?
      bilginin kaynağı;https://www.cinnagen.com/News.aspx?t=1&l=1&Id=603

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp