Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ChemEng

6 aylık ilk bulk kürüm hk. öneri ve desteklerinizi rica ediyorum!

Önerilen İletiler

sven    143
ChemEng, 24 dakika önce yazdı:

Hocalar ilac ne almali hangi marka vs bilen guvenilir var mi paylasmak yasak mi?

ve testo bolde uygulamasi kalcada velturel bolge mi ne adi sanirim videolar var mi nereden uygulanir nasil yapilir tek basina diye?

dostum herkes farklı markalar söyler. bana göre zphc nessie ve humax. ama tek çalışan markalar bunlar değil bulman kolay ve genel uygunlar. ilk kürün anladığım kadarıyla boldenonenu ilk küründe tavsiye etmiyorum. enjeksiyonu omuz bacak ve kalçadan yapabilirsin hepsinin videoları internette var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    1.115
ChemEng, 38 dakika önce yazdı:

Hocalar ilac ne almali hangi marka vs bilen guvenilir var mi paylasmak yasak mi?

ve testo bolde uygulamasi kalcada velturel bolge mi ne adi sanirim videolar var mi nereden uygulanir nasil yapilir tek basina diye?

daha eline enjeksiyon almadan vücuduna hormon sokuyorsun, bence bunu bir düşün ardından marka ve nerden uygulanacağını düşünürsün.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ChemEng    6
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

daha eline enjeksiyon almadan vücuduna hormon sokuyorsun, bence bunu bir düşün ardından marka ve nerden uygulanacağını düşünürsün.

Nasil hocam anlamadim ne demek istediginizi elime neden enjeksiyon alayim ki baska bir sey icin yani aldım da vucuduma sokmalık göbekten aldım sadece peptit icin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Kaldiras
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Haftalık 500mg only testo kullanmayı düşünüyorum yağ oranım %13 falan 20 hafta bu şekilde kullanmayı planlıyorum enjeksiyon konusu da haftada 4 veya 7 e bölerek yapaacağım dalgalanmayı ve östrojeni olabildiğince stabil tutmak için östrojenden kaynaklı sıkıntı yaşamamak için ne yapmalıyım?
      İlk kurumu ve son kurum olmayacak, ancak asla yüksek mg'lara çıkmayacağım. Planladığım kür 20 hafta sürüyor: haftalık 400 mg testosteron enanthate ve östrojeni dengede tutmak ile biraz daha anabolik etki sağlamak için haftada 250 mg primobolan kullanacağım. Enjeksiyon sıklığı olarak iki seçeneğim var: Ya haftalık dozu tek bir flakona boşaltıp 7 güne bölerek her sabah enjekte etmek ya da haftada 2 güne bölmek. Bunun dışında böbrek ve karaciğer koruyucuları kullanacağım, su tüketimime dikkat edeceğim ve günlük kardiyo rutinimde olacak. Amacım hayat boyu yapılabilecek sürdürülebilir bir kür planlaması yapmak, kan testlerimde sorun çıkmamasını ve tansiyonumun kontrol altında olmasını sağlamak. Vücuduma vereceğim zararının bilincindeyim ama bunu olabildiğince minimalde tutmak istiyorum. 
      Beslenme düzenim ise temiz bir şekilde yağlanmadan ve stabil şekilde kütle eklemek uz erine kurulu: Günlük 50 gram yağ, kilo başına 2 gram protein ve kalori hesabının kalanı karbonhidrat olacak. İlaç markası olarak ZPHC kullanmak istiyorum; çünkü daha steril ve daha sorunsuz olacağını düşünüyorum, tabii orijinal urun bulup web sitesinden doğrulayabilirsem.
      Deneyimli arkadaşlar tavsiyelerde bulunmak isterse yazarsa çok sevinirim. Ayrıca ZPHC dışında güvenebileceğim başka hangi marka ürünleri önerirsiniz? Bu sürece başlarken ilaç maliyetinin yanı sıra düzenli yaptırmam gereken kan testleri ve olası hastane/doktor masrafları için bütçemi nasıl planlamalıyım, nelere dikkat etmeliyim? (yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekür ederim)
    • Yazan: ZephyX
      Selamlar dostlar, clean bulk olarak ilk kürüme girmeyi planlıyorum. Başlangıçta kick-start Turinabol ve 18 hafta boyunca 500 mg Testosteron Enanthate kullanmayı düşünüyorum. Sizce ilk kür için bu kombinasyon uygun mudur? Ayrıca Turinabol'ün kullanımı, dozajlanması ve kullanım süresi nasıl olur. Şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Hunter26
      Herkese selamlar,
      32 yaşındayım ve kilo almakta zorlanan birisiyim. İlk kürüme girmeye karar verdim ve ne kullanacağım ile ilgili tecrübeli hocalarımdan yardım istiyorum. 
      Kişisel Bilgiler;
      Yaş: 32 Boy: 180 Kilo : 70  Yaklaşık olarak 2 yıldır naturel olarak spor yapıyorum. Kol ve bacak genetiği konusunda şanssız birisiyim. Beslenmem tamamıyla temiz 2800 kalori civarında. Yardım eden herkese teşekkür ederim  
      Güncel Form ve Kan Testimi ekliyorum. 

• Yazan: nogereru
      Öncelikle herkese merhabalar,
      İlk kürüme girmek istiyorum forumda 4-5 gündür diğer arkadaşların açtığı başlıkları okuyarak geçirdim. Only testo olarak mı girmem daha doğru olur yoksa yanında ekstra bir kaç ilaç daha mı kullanmam iyi olur bilemiyorum ve bu ilk kürün bana gerçekçi getirisi ne kadar olur alacağım risklere/yan etkilere değer mi emin olmadığım için size sorma gereği duyuyorum. Ve bu kadar erken yaşta küre girdikten sonra değerlerim normale döner mi merak ediyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 178 Kilo: 77 Yağ oranı: %16-%17  KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      Estradiol (E2): Sonuç: 24.3 ng/L  Total Testosteron: Sonuç: 4.66 ug/L  Total T3 (Triiyodotironin): Sonuç: 1.32 ug/L Serbest T3 (FT3): Sonuç: 3.91 ng/L Total T4 (Tiroksin): Sonuç: 7.41 ug/dL Serbest T4 (FT4): Sonuç: 1.35 ng/dL  Kolesterol: Sonuç: 157 mg/dL Trigliserit: Sonuç: 71 mg/dL  ALT - SGPT: Sonuç: 16 U/L AST - SGOT: Sonuç: 18 U/L  Şimdiden tüm cevaplar için teşekkür ederim.
    • Yazan: RAav
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      20 yaşındayım sürekli spora yazılıyorum ama devam edemiyorum çok güçsüzüm ve hevesim hızlı kırılıyor 187 boyum 73 kilom yağ oranım 19 çok araştırdım ama araştırdıkça kafam dahada bulandı ne yapmalıyım ne kullanmalıyım? 🥺🙂‍↕️

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp