Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Dogan123

2. kürüm - 24 haftalık planlama hk.

Önerilen İletiler

Dogan123    5
berkay16, 10 dakika önce yazdı:

Mevzu aşırı fazla anabolik var mı değil zaten mevzu kilo verirken bu kadar anaboliğe ihtiyacın var mı cruise + reta ile kilo verip blast yapmak daha verimli olur yüksek doz ilaç ve cut yapmak yarışmacı adamın işi senin contest prep mantığıyla hareket etmene gerek yok yemek yemediğin zaman ilaç kullanmak podyuma çıkmayacaksan, influencer değilsen ilacı ve sağlığını çöpe atmaktır.

Hocam yanlış anladınız galiba

Zaten dediğimde bu,trt+ ve reta veya tirz ile %10 olup 24 hafta büyümek istiyorum

Merak ettiğim sorduğum gibi hem bulkta hemde cutta kullanmak için reta mı tirz mi daha iyi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    420
Dogan123, 53 dakika önce yazdı:

Hocam yanlış anladınız galiba

Zaten dediğimde bu,trt+ ve reta veya tirz ile %10 olup 24 hafta büyümek istiyorum

Merak ettiğim sorduğum gibi hem bulkta hemde cutta kullanmak için reta mı tirz mi daha iyi

Pardon o zaman ben yanlış anlamışım cutta 4mg'a kadar reta daha fazla doz arttırma ihtiyacı duyarsan yanına tirze ekleyebilirsin bulabiliyorsan cagri çok daha iyi olur, bulkta tirze daha iyi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    32
berkay16, 8 dakika önce yazdı:

Pardon o zaman ben yanlış anlamışım cutta 4mg'a kadar reta daha fazla doz arttırma ihtiyacı duyarsan yanına tirze ekleyebilirsin bulabiliyorsan cagri çok daha iyi olur, bulkta tirze daha iyi.

Bulkta neden tirze hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.101

bulkda glp kullanmak kadar saçma bir durum yok, growth dozun 8 ünite üzeriyse belki insülinden de tırsıyorsan ufaktan tirzepatide eklenir ama buna hiç gerek yok. Bulk yapıyorsun, mide boşaltımının yavaşlaması durumunda ne işine yarayacak? 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    420
Seffa, Bir saat önce yazdı:

Bulkta neden tirze hocam?

Retanın glukagon etkisi pumpı götürüyor flat hissettiriyor diyorlar ben tecrübe etmedim ama baya yaygın bir söylem son zamanlarda.

Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

bulkda glp kullanmak kadar saçma bir durum yok, growth dozun 8 ünite üzeriyse belki insülinden de tırsıyorsan ufaktan tirzepatide eklenir ama buna hiç gerek yok. Bulk yapıyorsun, mide boşaltımının yavaşlaması durumunda ne işine yarayacak? 

lean bulk yaparken güzel oluyor ya bence tabi kişiden kişiye değişebilir ihtiyaçlar.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dogan123    5
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

Hocam 30mg alacağım mikrodoz her türlü işime yarar gibi geliyor boşa gitmemesi için birde.

berkay16, 3 saat önce yazdı:

Anladım.Ben direkt tirze alıp başlıyayım o zaman bulk/cut kullanırım zaten çokta fazla yakıcak yağım yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.101
Dogan123, 10 saat önce yazdı:

Hocam 30mg alacağım mikrodoz her türlü işime yarar gibi geliyor boşa gitmemesi için birde.

berkay16, 13 saat önce yazdı:

mikrodozdan kastın nedir? 500mcg kullanım gibi mi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    135
Dogan123, 22 saat önce yazdı:

Testo ve bolde nessie

anadrol için iran

tren ace için humax

ezetimib telmi nebivolol omega3 statin vs gibi koruyucularım elimde var

planlaman iyi gibi görünüyor biraz sert bi blast ama yonetebilirsen sorun olmaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    135
sven, Şimdi yazdı:

planlaman iyi gibi görünüyor biraz sert bi blast ama yonetebilirsen sorun olmaz

ekstra yeterince kan değerlerini yoracak ilaç var bence eq yerine masteron/primo tercih edebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Superlevye
      Arkadaşlar merhaba,
      Şu anda recomp ve cut benzeri bir süreçteyim. Aşırı yağ oranım olmamasına rağmen, örnek vermem gerekirse geçen yaz %10-12'li yağ oranlarına indiğimde, görüntüm açık ve parçalı olsa da tuhaf bir şekilde sulu hissettiriyordu ve hatlarım tam olarak gözükmüyordu. O zamanlar ilk testosteron deneyimim olduğu için çoğu şeyi deneme yanılma ile öğreniyordum; E2 seviyemi 100'lerden 40-50'lere kadar düşürdüm, bununla beraber kullandığım dozu da azalttım. Önümüzdeki günlerde artık beni tatmin edebilecek bir kütleye eriştiğim için 200 mg (TRT üstü) bir doza geçerek E2 seviyemi 20-25'lere, belki daha da düşük bir seviyeye çekmek istiyorum. Direkt olarak deri altında su tutan bir vücut yapım olması sebebiyle sizlerin de fikrini ve görüşlerini almak istedim. Kendinizi genel olarak en iyi hissettiğiniz ve formunuzu etkilemeyen en optimal E2 değeriniz aşağı yukarı nedir?
    • Yazan: Superlevye
      Herkese merhabalar,
      6 aylık only test sürecimden bahsetmek ve sizlere göstermek ve ilerisine dönük yol haritasında yardım istemekteyim çok detaylarda boğulmadan olabildiğince anlatmaya çalışacağım sürece ilk başladığımda aktif olarak spor yapıyordum 1 yılı geçkin süredir ve (antrenman ve beslenme düzenimin kendimce çok iyi olduğunu zannediyordum) ki bu süreç içerisinde antrenman yapmayı ancak oturtabildim ki bu benim en büyük kayıplarımdan birisiydi neyski sonrasında halledebildim demem o ki bu yazımı okuyan ve bu sürece girmeye kararlı arkadaşlar lütfen aceleci davranmayın benim gibi ve olabildiğince antrenman ve beslenmeyi çözmeye çalışın ki farmakolojik takviyelerden istediğiniz verimi alabilin yoksa çok komik sonuçlar ile baş başa kalabilirsiniz.
      BAŞLANGIÇ VERİLERİM:
      Boy: 1.90 Kg: 78 Omuz: 115 Kol: 34 Boyun: 37 GÜNCEL VERİLERİM:
      Kg: 87 Bel: 85 Omuz:136 Kol: 43 Boyun: 41 Bir diğer dikkat çeken değişim 24 yaşında olmama rağmen ergenliğe girmişim gibi sesim kalınlaştı belli başlı uzuvlarda biraz büyümeler oldu  Kullandığım ürün ve miktarına gelecek olursak NOXY LABS - test enanthate kullandım haftalık olarak 300 mg kullandım 2 ye bölerek ve bu süreçte hiç kimse ile çalışmamam rağmen emeğini desteğini hiç esirgemeyen en aptalca soruma bile yanıt veren ne zaman rahatsız etsem bana elinden gelen destekte ve yönlendirmede bulunan @Loving Burak abime hocama teşekkür ederim. Şuanda haftalık 150 mg kadar test enantahte almaktayım cruise yapıyorum denebilir bir dahaki sefere 2-3 hafta sonra npp eklemeyi düşünüyorum oda noxy labs olacak yani 300 mg test yada 350 mg test 200 npp gibi bir cycle düşünüyorum lakin sanırım biraz yağ oranımı düşürmem gerekmekte olabildikçe temiz bir şekilde 90-95 kg yi görmek istiyorum.
      ÖNCESİ VE SONRASINA DAİR:

• Yazan: mamibolone
      Selam hocalarım,
      Önceki kürümü bitireli yaklaşık 7-8 ay oldu. Güzel bir pct süreci ile sonlandırmıştım. Yaklaşık son 3 aydır düzenli spor yapamıyorum son 1 aydır da oruç tuttuğumdan ötürü form kaybettim.
      1. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. : (24 Hafta)
      Testosteron 500mg (24 hafta) Npp 300mg (12 haftadan itibaren) 2. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. :
      Testosteron 250mg (Son haftalarda - Sonra pct) SORULARIM:
      Kürüme ekle veya çıkar dediğiniz gruplar varmıdır? Kan testi sonuçlarıma bakıldığında kür sürecime negatif etki edecek değerler hangileridir? Kan testlerimde şuraya dikkat et dediğiniz detaylar hangileridir? KAN TESTLERİM:

Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Dynestier07
      Merhabalar herkese,
      6 aylık bir kür yaptım başlangıca göre iyi bir verim aldım sayılır bana göre antrenmanlarım ve beslenmeme dikkat ettim. Şimdi ikinci kürümü yapma kararı aldım sizinle aşağıda bazı detayları paylaşıyor olacağım. Bu detaylar ışığında 2. kürümü nasıl programlamalıyım? @metinav @SPECTRE @GHOST @AS1L @Askabar
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      35 yaşında 180 boy 82 kg  İLK KÜRÜMÜN DETAYLARI:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 400mg İKİNCİ KÜR HEDEFLERİM:
      90 kg olmak! %8-9 yağ oranlarına gelebilmek! GÜNCEL FORM:

Fikir, görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Sinan35
      Beyler merhabalar,
      24 haftalık bulk+def karışımı bir kür hazırladım, daha önce 5 den fazla kür yaptım kür geçmişim var.
      1-4Hafta
      1.5ml testosteron enanthate 1ml deca Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri) Her gün  Sabah 2 tablet danabol Akşam 2 tablet danabol 4 iü gh 2/2 12.5 mcg T4 levotiron Aromasin 12.5 mg EOD  5-10.Hafta
      1.5ml testosteron enanthate 1ml deca Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri Her gün  5 iü gh 3/2  25 mcg bir tablet T4 levotiron  Aromasin 12.5 mg EOD   11-20.Hafta
      1.5ml testosteron enanthate 1ml Rımabolan  1.5 ml Boldenone   Hergün  6 iü gh 3/3 25 mcg bir tablet T4 Aromasin 12.5 mg haftada 3 gün  21-24.Hafta
      1.5ml testosteron enanthate 1.5 ml Boldenone  1 ml tren enanhat  Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri Hergün  4 iü gh 2/2  25 mcg 1 tablet T3  Aromasin 12.5 mg haftada iki üç gün Sizden rica etsem bu kürde eksik kalan birşey varsa öneride bulunabilir misin?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp