Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Wassat26

Gh kullanmak yerine bu kombinasyonu yapmak ipamorelin + cjc-1295 mantıklı mı?

Önerilen İletiler

Seco    10
mnefb, 19 dakika önce yazdı:

Evet yağ yakımına da desteği var. İpa birde GH ler içinde en az kortizol artıran diye geçiyor bende bu yüzden ipa kullanıyorum.

Toparlanma için TB5-- ve Bpc-157 de kullanıyorum ben.

Belli süredirde Tesamorelin. Bu daha çok visseral yağlar için.

Ben tesayi pek etkili bulmuyorum siz etkisini gordunuzmu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mnefb    11
Seco, 7 dakika önce yazdı:

Ben tesayi pek etkili bulmuyorum siz etkisini gordunuzmu 

Tesa şuan herhalde amerika da en popüler peptidlerden biri bizim burada populer değil. Birde çok pahalı DVP nin kullandım şimdi Çin kullanıyorum. Fakat ben bir çok peptid kullanıyorum şuan.

Ve son zamanlarda antreman sonrası toparlanma sürem kısaldı , kilo vermem hızlandı. Bu Tesadanmı yoksa diğer peptidlerin etkisimi bilemiyorum. Viseral yağlarda azalma varmı onuda işte akıllı saatler pek doğru vermiyor.

Fakat uyku kalitemi artırdığını söyleyebilirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zoszos    12
Seco, 12 saat önce yazdı:

Hocalarım selam suanda aktif reta kullanıyorum ve ipamorelin eklemeyi düşünüyorum tek başına faydasını gorurmuyum yoksa yanına cjc ekleyeyimmi tedarikçim de cjc bulunmuyor ipamoreljn bulunuyor ne dersiniz

hedef kilo kaybı ise tesamoralin i seçerdim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130
mnefb, 11 saat önce yazdı:

Tesa şuan herhalde amerika da en popüler peptidlerden biri bizim burada populer değil. Birde çok pahalı DVP nin kullandım şimdi Çin kullanıyorum. Fakat ben bir çok peptid kullanıyorum şuan.

Ve son zamanlarda antreman sonrası toparlanma sürem kısaldı , kilo vermem hızlandı. Bu Tesadanmı yoksa diğer peptidlerin etkisimi bilemiyorum. Viseral yağlarda azalma varmı onuda işte akıllı saatler pek doğru vermiyor.

Fakat uyku kalitemi artırdığını söyleyebilirim.

Hocam selamlar. Güncel olarak hangi peptidleri kullanıyorsunuz merak ettim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    11
gönderildi (düzenlendi)
M.O.K, 44 dakika önce yazdı:

Hocam selamlar. Güncel olarak hangi peptidleri kullanıyorsunuz merak ettim

Selam. Klasik Reta kullanıyorum.

çin SS-31- mots-c- bpc157-tesamorelin

zphc wellnesmix (ipa-cjc) - Glow (bpc157-ghkcu-tb500) Melonatan2 yi dün son kez kullandım Benlerde koyulaşma yaptı bir anda (9. günde)

Glow bitince çin GHk-cu ve tb-500 geçiş yapacağım

ayrıca daha başlamadığım Çin Selank ve Grimlabs DSIP var. Wellnessmix bitince Dsip başlamayı düşünüyorum

1 marta göre sabahları 22 kilo hafifim. Kasta kaybetmişimdir tabiki. Kalori açığımda yüksek bunun yanında toparlanma sürem şuaralar çok iyi. Bundan iyi bi Sarmslarla geçen sene yaşamıştım bugüç enerji ve toparlanma hızlanmasını ama 1 hafta sürmüş sonrasında çok dokunmuş ve bırakmak zorunda kalmıştım.

Peptidlerin yanında Sarms S4 Anderine kullanıyorum. O da bir kutu var ee işede yarıyor bitince bir daha kullanmam hiçbir sarms.

düzenleme: Benim antremanım tabi ki sizin kadar ağır değildir. ama gerek yaş gerek spor geçmişi gerek genetik olarak zorlanıyorum spor sonrası toparlanmada bu yönden gayet memnunum şuaralar.

tarihinde mnefb tarafından düzenlendi
ekleme

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130
mnefb, 38 dakika önce yazdı:

Selam. Klasik Reta kullanıyorum.

çin SS-31- mots-c- bpc157-tesamorelin

zphc wellnesmix (ipa-cjc) - Glow (bpc157-ghkcu-tb500) Melonatan2 yi dün son kez kullandım Benlerde koyulaşma yaptı bir anda (9. günde)

Glow bitince çin GHk-cu ve tb-500 geçiş yapacağım

ayrıca daha başlamadığım Çin Selank ve Grimlabs DSIP var. Wellnessmix bitince Dsip başlamayı düşünüyorum

1 marta göre sabahları 22 kilo hafifim. Kasta kaybetmişimdir tabiki. Kalori açığımda yüksek bunun yanında toparlanma sürem şuaralar çok iyi. Bundan iyi bi Sarmslarla geçen sene yaşamıştım bugüç enerji ve toparlanma hızlanmasını ama 1 hafta sürmüş sonrasında çok dokunmuş ve bırakmak zorunda kalmıştım.

Peptidlerin yanında Sarms S4 Anderine kullanıyorum. O da bir kutu var ee işede yarıyor bitince bir daha kullanmam hiçbir sarms.

düzenleme: Benim antremanım tabi ki sizin kadar ağır değildir. ama gerek yaş gerek spor geçmişi gerek genetik olarak zorlanıyorum spor sonrası toparlanmada bu yönden gayet memnunum şuaralar.

Hocam gayet güzel geçmiş süreç tebrik ederim. Ipa / CJC, mt-2 hariç diğer ürünlerin hepsini bende kullandım ve kullanıyorum. Ipa / Cjc yerine Tesa/Ipa kullanıyorum ben de yeni başladım. Sarmsları kesmenizi bende öneririm, belli ki siz de anti-aging & longevity konularına meraklısınız, sarmslar fazla toksik kalıyor :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    11
M.O.K, 2 saat önce yazdı:

Hocam gayet güzel geçmiş süreç tebrik ederim. Ipa / CJC, mt-2 hariç diğer ürünlerin hepsini bende kullandım ve kullanıyorum. Ipa / Cjc yerine Tesa/Ipa kullanıyorum ben de yeni başladım. Sarmsları kesmenizi bende öneririm, belli ki siz de anti-aging & longevity konularına meraklısınız, sarmslar fazla toksik kalıyor :)

Aynen herhalde kullanmamız gereken bir Epithalon birde NAD+ kaldı. Longivity için :)

Yarışa katılacaksanız şimdiden bol şans.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130
mnefb, 15 dakika önce yazdı:

Aynen herhalde kullanmamız gereken bir Epithalon birde NAD+ kaldı. Longivity için :)

Yarışa katılacaksanız şimdiden bol şans.

Eyvallah hocam teşekkürler. Epithalon var elimde yarış sonrasına saklıyorum bende dinlenme döneminde. Hissedilebilir etkilerini yazarım size

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seco    10

Hocalarım selam tedarikcimde cjc olmadığı için duz ipamorelin sipariş geçmeyi düşünüyorum günlük 300 mcg yatmadan önce uygunmudur haftanın 5 günü haftaicleri düşünüyorum amaç kas kaybını azaltıp yağ yakınına destekte bulunması

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    11
Seco, 2 saat önce yazdı:

Hocalarım selam tedarikcimde cjc olmadığı için duz ipamorelin sipariş geçmeyi düşünüyorum günlük 300 mcg yatmadan önce uygunmudur haftanın 5 günü haftaicleri düşünüyorum amaç kas kaybını azaltıp yağ yakınına destekte bulunması

Ben sabah Akşam aç karnına kullanıyorum. Sabah 250 akşam 250

Her doz 125ipa 125 cjc var. Siz tek ipa kullanacağınıza göre bir hesaplama yapın.

Kilogram başına ipa da 1 mcg 3mcg öneriliyor. Tabi bir çok farklı dozaj bilgiside dönüyor internette.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seco    10
mnefb, Bir saat önce yazdı:

Ben sabah Akşam aç karnına kullanıyorum. Sabah 250 akşam 250

Her doz 125ipa 125 cjc var. Siz tek ipa kullanacağınıza göre bir hesaplama yapın.

Kilogram başına ipa da 1 mcg 3mcg öneriliyor. Tabi bir çok farklı dozaj bilgiside dönüyor internette.

Güncel 110 kiloyum günlük 300 azmi gelir sizce 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    11
Seco, 53 dakika önce yazdı:

Güncel 110 kiloyum günlük 300 azmi gelir sizce 

Bence ilk kez kullanacaksanız yüksek bile dozajı. Ben birde daha temkinliyim her ilaca başlarken normalden de düşük başlarım.

İpayı araştırdığımda başlangıç dozu 80-100mcg deniyordu. Bence ilk bir kaç gün sizde düşük başlayın sonra 300mcg yükseltin ama bunu da 2 ye bölün.

Aç karnına vurulmak önemli birde vurulduktan sonra en az 1saat bir şey yenmemeli deniyor ki ben nerdeyse 2 saat bir şey yemiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seco    10
mnefb, 47 dakika önce yazdı:

Bence ilk kez kullanacaksanız yüksek bile dozajı. Ben birde daha temkinliyim her ilaca başlarken normalden de düşük başlarım.

İpayı araştırdığımda başlangıç dozu 80-100mcg deniyordu. Bence ilk bir kaç gün sizde düşük başlayın sonra 300mcg yükseltin ama bunu da 2 ye bölün.

Aç karnına vurulmak önemli birde vurulduktan sonra en az 1saat bir şey yenmemeli deniyor ki ben nerdeyse 2 saat bir şey yemiyorum.

Sabah akşam vurmak sartmi sürekli iğne ile içli dışlı olmak istemiyorum ben sadece uyumadan önce vurmayı düşünüyordum günlük 200 mcg başlangıç yaparım 1-2 hafta böyle giderim o zaman uygunmudur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    11

Açıkcası önerilen dozu bölmek tabi sizin bileceğiniz iş. Çünkü belli bir mcgnin üstü öyle büyük fark yaratmıyor. Fakat belli mcg li gün içine bölünmüş dozajların etkisi çok daha fazla oluyor Büyüme hormonu üzerinde. Yani araştırmalar böyle söylüyor bende öyle uyguluyorum.

Tabi dediğim gibi sizin terciğiniz ama verdiğniz paranın bir kısmı boşa gitmesin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seco    10
mnefb, 57 dakika önce yazdı:

Açıkcası önerilen dozu bölmek tabi sizin bileceğiniz iş. Çünkü belli bir mcgnin üstü öyle büyük fark yaratmıyor. Fakat belli mcg li gün içine bölünmüş dozajların etkisi çok daha fazla oluyor Büyüme hormonu üzerinde. Yani araştırmalar böyle söylüyor bende öyle uyguluyorum.

Tabi dediğim gibi sizin terciğiniz ama verdiğniz paranın bir kısmı boşa gitmesin.

Tamam böleyim o zaman teşekkür ederim enjeksiyonu nerden yapıyorsunuz karin kol kalça vb 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    11
Seco, 4 saat önce yazdı:

Tamam böleyim o zaman teşekkür ederim enjeksiyonu nerden yapıyorsunuz karin kol kalça vb 

Karından yapıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir836    0

3 iu gh kullanıyorum cjc+ipaya geçsem ne gibi bi sorun oluşabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zoszos    12
Emir836, 12.09.2026 - 04:39 yazdı:

3 iu gh kullanıyorum cjc+ipaya geçsem ne gibi bi sorun oluşabilir

şahsen sorun olabileceğini düşünmüyorum ama 3 iu gh sanırım yağ yakmak için. Kas için etkili olmaz. cjc+ipa genelde kas kazanımı için tercih ediliyor diye biliyorum. yanlışım varsa düzeltirler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir836    0
zoszos, 7 saat önce yazdı:

şahsen sorun olabileceğini düşünmüyorum ama 3 iu gh sanırım yağ yakmak için. Kas için etkili olmaz. cjc+ipa genelde kas kazanımı için tercih ediliyor diye biliyorum. yanlışım varsa düzeltirler.

5 iu ya çekmeyi düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: mete670
      Selamlar herkese,
      Güncel kürüm ve günlük beslenme/kardiyo planım şu şekilde:
      Haftalık İlaç Protokolü:
      500 mg Testosteron Enantat (2 ml) 300 mg Primobolan (3 ml) 300 mg Masteron Propionat (3 ml) 200 mg NPP (2 ml) Rutin ve Beslenme: Sabah aç karnına 30 dk kardiyo ve günlük +10k adım.
      Öğün: 125g yulaf, 3 tam + 4 beyaz yumurta, 1 ölçek whey, 50g muz Öğün: 125g jasmine pirinç, 200g tavuk / yağsız et, 8g zeytinyağı Öğün: 125g pirinç unu, 40g whey, 16g şekersiz fıstık ezmesi, 50g muz Antrenman Öğün: 150g jasmine pirinç, 200g tavuk, 100g ananas / çilek Öğün (Yatmadan 30 dk önce): 150g makarna, 200g tavuk / kıyma, 10g zeytinyağı Bir de ek olarak hocamın tavsiyesi üzerine günde 4 iu GH kullanıyorum, son öğünü yiyip hemen arkasından vurup yatıyorum. Ama son öğündeki 150 gr makarna kafamı kurcalıyor; insülin yükselince GH’ın yağ yakım etkisini boşa çıkarır mıyım, gece kan şekerini gereksiz yere bozar mıyım? Sizce bu 4 iu’yu sabah aç karnına kardiyo öncesine mi alayım, yoksa gece vurmaya devam edip son öğündeki makarnayı gün içine mi paylaştırayım? Bu tarz bir kürde GH zamanlamasını en iyi nasıl ayarlıyorsunuz, hocam sorun olmayacağını söylüyor tecrübesi olanlar fikir verebilirse sevinirim.

• Yazan: Seco
      Hocalarım selamlar,
      İlk defa bir küre gireceğim aslında tam kür sayılmaz çünkü asıl amaç yağ yaktıktan sonra küre girmek. Toplamda bunu 30.12.2026 kadar sürdürmeyi planlıyorum. Amaç definasyon döneminde kas kaybını önleyip daha sert yağ yakabilmek %17 yağ oranları düştükten sonra da anaboliklere girmeyi düşünüyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Retatrutide - 2mg (haftalık) Tirzepatide - 2mg (haftalık) Ipamorelin + cjc1295 - 400 mcg (günlük) Igf1 lr3 - 100 mcg GH - 3iu (ekleyebilirim) KİŞİSEL VERİLERİM:
      Boy: 1.87 Kilo: 109 Yağ: %25 SORULARIM:
      GH eklersem neleri çıkartayım veya eklemem gerek? Bu toplam peptidlerin tamamı vücuduma yük olur mu? Tavsiyelerinizi söylerseniz çok sevinirim🙏🥰
    • Yazan: Crimson
      Merhaba,
      yaşım 30
      80 kiloyum
      Pazartesi cuma 1 testo 1.2 bolde vuruyorum sabah akşam dianabol alıyorum (dianabol 4 gün sonra bitiyor) kürüme günde sabah aç karnına 2 IU Genotropin eklemek istiyorum bu genotropini ne kadar kullanmam gerekir verim almak icin destek olursanız sevinirim.?
    • Yazan: neON
      Merhabalar, elimde 30UI (10mg/1.5ml) Somatin marka GH mevcut. Günlük 3UI vurmak istiyorum. Kalem üzerinde ki ayar sayacı toplam 60'a kadar ayarlanabiliyor. Bu durumda sayıyı kaça getirip vurmam gerekiyor? 
      0.5 gibi ince ayar yok, birer birer gidiyor bilginize. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp