Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

natali

Supplement kullanımı sonrası usg testlerinde böbrek ve karaciğer büyümesi tespit edildi! sebebi kullandığım bu ürünler mi?

Önerilen İletiler

natali    0

Herkese iyi akşamlar,

Yaşım 19 bu sporu 3.5 senedir yapıyorum 81 kilo 12-13 yağ oranında birisiyim.Bundan 2-3 ay önce kreatin,whey protein ve yohimbine kullanıyordum düzenli olarak.Yohimbine yi 4 hafta fln kullandım ardından kan testi verdim ve herhangi bir problem çıkmadı.Annem sağlık görevlisi olunca birde usg çektirelim dedi ve karaciğerimde ve böbreğimde büyüme çıktı halbuki ben 1 sene önce cardarine fln kullanmıştım ve onda bile bir problem çıkmadı ve bu supplementleri kullanırken herşeye dört dörtlük dikkat ettim.Günlük 4l su,kalori açığı,kardiyo.Sizce neden olmuş olabilir doktor bir sporcu abiye sordum ilk kez böyle bir şey görüyorum fln dedi. @metinav

Yardımcı olursanız sevinirim abilerim.

IMG_20260722_230047.thumb.jpg.e848597af44bf4c7727857799022bb72.jpg Screenshot_2026-07-22-23-00-24-624_cn_wps.moffice_eng.thumb.jpg.7703e28c476c46a42391401ecd796019.jpg Screenshot_2026-07-22-22-54-12-241_com_miui.gallery.thumb.jpg.4df36d0b5d7ae3509094f5e267019034.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

natali    0
onlytrenbolone, 30 dakika önce yazdı:

Supplementlerden kaynaklı olacağını hiç sanmam.

Hocam supplement dışı hiçbir ürün kullanmadım, bende öyle sanıyorum ama sorun ne anlayamadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    54
natali, 16 saat önce yazdı:

Herkese iyi akşamlar,

Yaşım 19 bu sporu 3.5 senedir yapıyorum 81 kilo 12-13 yağ oranında birisiyim.Bundan 2-3 ay önce kreatin,whey protein ve yohimbine kullanıyordum düzenli olarak.Yohimbine yi 4 hafta fln kullandım ardından kan testi verdim ve herhangi bir problem çıkmadı.Annem sağlık görevlisi olunca birde usg çektirelim dedi ve karaciğerimde ve böbreğimde büyüme çıktı halbuki ben 1 sene önce cardarine fln kullanmıştım ve onda bile bir problem çıkmadı ve bu supplementleri kullanırken herşeye dört dörtlük dikkat ettim.Günlük 4l su,kalori açığı,kardiyo.Sizce neden olmuş olabilir doktor bir sporcu abiye sordum ilk kez böyle bir şey görüyorum fln dedi. @metinav

Yardımcı olursanız sevinirim abilerim.

IMG_20260722_230047.thumb.jpg.e848597af44bf4c7727857799022bb72.jpg Screenshot_2026-07-22-23-00-24-624_cn_wps.moffice_eng.thumb.jpg.7703e28c476c46a42391401ecd796019.jpg Screenshot_2026-07-22-22-54-12-241_com_miui.gallery.thumb.jpg.4df36d0b5d7ae3509094f5e267019034.jpg

Bunların supplementler ile alakalı olacağını sanmıyorum. Sen karaciğer böbrekten önce prostatında tespit edilen 12mm kisti bir ürologa göster. Böbrekler hk yorumu da ürolog yapabilir.

Hem böbrekte büyüme gibi birşey yazmıyor. Karaciğerin yağlı değil ama olması gerekenden büyük. Bu bir problem mi dahiliye ile görüş.Kan değerlerin süper bu arada o testo ne öyle.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
natali    0
Wassat26, 26 dakika önce yazdı:

Bunların supplementler ile alakalı olacağını sanmıyorum. Sen karaciğer böbrekten önce prostatında tespit edilen 12mm kisti bir ürologa göster. Böbrekler hk yorumu da ürolog yapabilir

Hem böbrekte büyüme gibi birşey yazmıyor. Karaciğerin yağlı değil ama olması gerekenden büyük. Bu bir problem mi dahiliye ile görüş.

Kan değerlerin süper bu arada o testo ne öyle.

Hocam prostat doğuştan olan bişey doktor ona birşey demedi.Usg yi yapan doktor aynı zamanda ürolog diyr biliyorum annemin arkadaşı annemde bu tür şeylere karşı olunca direk kullanmayı kestim hatta geçen senede aynı durumu yaşamıştım ve bunları kesince usg sonuçlarım düzgün çıkmıştı hatta usg yaptırana kadar rad140-cardarine kullandım🙂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    54
natali, 12 dakika önce yazdı:

Hocam prostat doğuştan olan bişey doktor ona birşey demedi.Usg yi yapan doktor aynı zamanda ürolog diyr biliyorum annemin arkadaşı annemde bu tür şeylere karşı olunca direk kullanmayı kestim hatta geçen senede aynı durumu yaşamıştım ve bunları kesince usg sonuçlarım düzgün çıkmıştı hatta usg yaptırana kadar rad140-cardarine kullandım🙂

Abi ultrason yorumlama biraz göreceli, görüntüleme doktorunun yorumuna kalıyor... Kesin sonuçlar kan testi idrar testi vs diğer testlerle desteklenerek belirleniyor.

Supplement konusuna gelince, globalde supplementi bırak özellikle USA da anabolikler, çeşit çeşit peptidler, uyarıcılar, sarms lar çerez gibi giderken supplementler bin çeşit kullanılıyor. Sen bu gruptan birkaçını kullanmışsın denizde kum... 

Bu sebeplerle ben senin ultrasondaki durumunun supplementlerle gram alakası olduğunu düşünmüyorum. Cardarine, rad140, Yohimbine hariç, kullanmadığım için onlara yorum yapmayayım.

Supplement tarafında Kreatinin değerin kırmızı gelmiş o mesela direk kreatin kullanımı ile ilişkilendirilebilir doğru yorum için sistatin C testi, tam idrar testi gibi testler daha güvenilirdir, kreatin kullanımı bu kadar sonuca etki etmez.

Cardarine, rad140, yohimbine gibi şeylerin yanında kreatine, protein tozu çok masum kalır.

Sarmsların uzun vade etkileri belli değil yeni teknolojiler anaboliklere göre. Onlardan kork eyvallah...

Supplementsiz olmaz mı, bal gibi de olur çok büyük bir kayıp değildir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
natali    0
Wassat26, 4 dakika önce yazdı:

Abi ultrason yorumlama biraz göreceli, görüntüleme doktorunun yorumuna kalıyor... Kesin sonuçlar kan testi idrar testi vs diğer testlerle desteklenerek belirleniyor.

Supplement konusuna gelince, globalde supplementi bırak özellikle USA da anabolikler, çeşit çeşit peptidler, uyarıcılar, sarms lar çerez gibi giderken supplementler bin çeşit kullanılıyor. Sen bu gruptan birkaçını kullanmışsın denizde kum... 

Bu sebeplerle ben senin ultrasondaki durumunun supplementlerle gram alakası olduğunu düşünmüyorum. Cardarine, rad140, Yohimbine hariç, kullanmadığım için onlara yorum yapmayayım.

Supplement tarafında Kreatinin değerin kırmızı gelmiş o mesela direk kreatin kullanımı ile ilişkilendirilebilir doğru yorum için sistatin C testi, tam idrar testi gibi testler daha güvenilirdir, kreatin kullanımı bu kadar sonuca etki etmez.

Cardarine, rad140, yohimbine gibi şeylerin yanında kreatine, protein tozu çok masum kalır.

Sarmsların uzun vade etkileri belli değil yeni teknolojiler anaboliklere göre. Onlardan kork eyvallah...

Supplementsiz olmaz mı, bal gibi de olur çok büyük bir kayıp değildir

Teşekkürler hocam zaten fix olarak omega,zma ve d3k2 alıyorum bunlar fazlasıyla yetiyor gerisi diyet,antrenman ve kardiyoya kalıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: ayaz666
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      10 yıldır bu sporu yapıyorum fakat, 2 ay önce tansiyonum olduğunu söylediler ve tansiyon hapına başladım böbreklerimde sorun olduğunu protein kaçağım olduğunu söylediler sporu bırak dediler ayaklarımda da şişme ve ağrılar oldu ürik asit artmış ve enfeksiyon varmış kanımda antibiyotik kulandım şuan iyim spora devam edebiliriyim sizce? @metinav
      GEÇMİŞTE YAPTIĞIM KÜR:
      Testosteron Enanthate Boldenon KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Yazan: oldbutgold
      Merhabalar öncelikle,
      Geçen kan tahlili vermek istedim, herhangi bir anabolik vb. takviye kullanmıyor olmama rağmen ALT ve AST değerlerim olması gerekenden 3 katı yüksek çıktı.
      Bu yüzden şuanda milk thistle ve nac600 kullanmaya başladım. Bunun için neler yapabilirim öneri ve görüşlerinizi bekliyorum aşağıya tahlil sonucunu bırakıyorum.
      KAN TESTİM:

• Yazan: Rma
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Steroid kürlerinde karaciğer ve böbreklere binen yük çok fazla oluyor bu dönemde kreatin gibi bir supplement kullanmak böbreklere daha fazla yük binmesine neden olur mu yoksa ben mi durumu çok abartmışım?
    • Yazan: arnoldşıngırmıngır
      Herkese selamlar,
      Herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Kan vermeden 2 gün önce antrenmanı kesmiştim. Bu sabah kan verdim ve karaciğer değerlerim yüksek çıktı. Çok mu yüksek bir fikrim yok ama sebebi ne olabilir sizce?
      BESLENMEYE DAİR:
      5 yumurta beyazı 1 sarısı 320 gram tavuk göğüs 2.5-3 ölçek whey BİREYSEL NOTLAR:
      Günlük vitamin mineral alımı yapıyorum. Şişman değilim hafif bir karnım var onu eritmeye çalışıyorum 1.70-74 kiloyum.    

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp