-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: mustaro
Herkese iyi forumlar,
10 yılı aşkın spor tecrübem var daha önceden iki adet kür tecrübem oldu.
İLK KÜRÜM:
1-5 hafta 30 mg turinabol 1-12 hafta 400 mg testo enanthat İKİNCİ KÜRÜM:
1-8 hafta 500 mg testosteron enathat 8-21 hafta 700 mg testo enathat 10-20 hafta 300 mg npp Şeklindeydi. Testosteronu yüksek tutma nedenim npp den oluşacak dhn'in deca dick sorununa yakalanmamak için ve ayrıca dht türevi ilaç koymadığımdan ötürü ki oldukça da işe yaradı zaten npp nin yaratacağı prolaktin kaynaklı ve deca dick sorunlarına yakalanmadım. Bu iki küre başlamadan önce en temel hareket olan bench pressten örnek vermem gerekirse 140 kg pr ım vardı 85 kg idim. Şuan 90 kg civarındayım bench press pr kür bitiminde 200 kg idi tam olarak şuan pct sürecindeyim lh ve fsh normal seviyelerine geldikten sonra bir süre dinlenip ilaçsız tüm değerler normal seviyelerinde iken bu küre gireceğim, yağ oranım %14 civarlarında.
Bu kürde deca yerine npp kullanma nedenim kısa ester ile oluşabilecek yan etkiler kötü hissettirirse bırakınca kolayca yan etkilerden çıkabilmekti ancak dediğim gibi bir yan etki yaşamadım. O yüzden bu yeni kürde kendimide fazla delmek istemediğimden ötürü deca koymayı düşünüyorum. Kürlerimde bolde kullanmıyorum bende kan yoğunluğu normaldede fazla çünkü trenbolone hiç girmek istemiyorum gaba antagonisti ve norepinefrini arttırdığından ötürü bana göre bu sürecte bana pozitiften çok negatif yazacakmış gibime geliyor.
YENİ KÜRÜMDE HANGİ İLAÇLARI KULLANMALIYIM?
İlaç planlaması hakkında yardımcı olursanız sevinirim şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
-
Yazan: evange
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
14 hafta günde 1ml(10 mg) lgd4033 16 hafta haftalık 500 mg testosteron enanthate SORULARIM:
Sizce bu kür bulk kürü için mantıklı bir kür mü? Ligandrol sıvı form şeklindedir, 14 hafta kullanmak riskli midir? Teşekkürler, saygılar.
-
Yazan: sadialps
Merhabalar,
İlk kürüm olarak 250 Testo 250 Bolde kürü yapıyorum 12 haftalık ve şu an 4. haftasındayım. 3. haftanın son enjeksiyonuna kadar kalçamın sağ tarafından enjeksiyon yaptırıyordum ve son enjeksiyondan sonra enjeksiyon yerinde sert bir kitle oluştu. Başta yanlış hareket edip biraz kaşıdım ve bölgeyi iyice hassas hale getirdim. 4. haftanın ilk enjeksiyonunu kalçamın solundan yaptırdım ve şimdi orada da küçük bir kitle var.
Bu normal mi ne yapmam gerekiyor
-
Yazan: kemalettinn
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bulk kürüne gireceğim ve sizinle fikir alışverişi yapmak istedim.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Cypionate 100mg Turinabol 30mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.75 Kilo: 80 SORULARIM:
Bulk kürü için bu kombinasyon ideal mi? Bulk küründe uygun gördüğüm bu kombinasyondaki mg ölçüleri ideal mi? Ekstra eklemek, söylemek istedikleriniz nelerdir? Konuya katılım gösteren, değerli tecrübelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: kisetet55
Sevgili dostlar, selamlar..
Şuanda definasyondayım amacım %8 yağ oranına düşmek şuanda %12 civarında. Kışın bulk kürü yapmayı düşünüyorum
KÜR İÇERİĞİM:
Testo enanth 375 mg Deca 400 mg Masteron 300 mg Günde 2 tablet piriviron dahil etmeyi düşünüyorum. En çok çekindiğim konu deca dick olmak. En kararsız kaldığım konulardan birisi deca mı npp mi kullanmalıyım? Kür planımı beraber şekillendirelim dostlar. İlk defa bulk kürü yapacağım.
Daha iyi bir plan varsa tecrübelerinizi yoruma bekliyorum.
-