Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kisetet55

2026 kışı girmeyi planladığım bulk kürü hk.

Önerilen İletiler

kisetet55    55

Sevgili dostlar, selamlar..

Şuanda definasyondayım amacım %8 yağ oranına düşmek şuanda %12 civarında. Kışın bulk kürü yapmayı düşünüyorum 

KÜR İÇERİĞİM:

• Testo enanth 375 mg
  • Deca 400 mg
  • Masteron 300 mg

Günde 2 tablet piriviron dahil etmeyi düşünüyorum. En çok çekindiğim konu deca dick olmak. En kararsız kaldığım konulardan birisi deca mı npp mi kullanmalıyım? Kür planımı beraber şekillendirelim dostlar. İlk defa bulk kürü yapacağım.

Daha iyi bir plan varsa tecrübelerinizi yoruma bekliyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Melihcdmr    10

Kendi tecrübeme dayanarak daha önce burdan okuyup denediğim ve faydasını gördüğüm kadarıyla bahsediyorum deca test den yüksek olmaması lazım deca dick yaşarsın ilk kürümde 600 test 600 deca kullandım ve jelibona dönüştü diğer kürümde 400 test 600 mast 200 npp yaptığımda herhangi bi problem yaşamadım belki mast da dahil olduğu için olmuş olabilir ama burda okuduğum için npp yi düşük tuttum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    68

deca dick olmaktaki en büyük faktör ostrojen yüksekliği neden? ostrojen artışı prolaktini artışını tetikler zaten nandrolon türevi ilaç kullanıyorken bu artış dahada körüklenebilir. ostrojen artışı bi yandanda dht azlığına sebep olabilir buda deca dick libido sorunlarına sebep olabilir. proviron şart degil masteron var zaten. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    55
Melihcdmr, 57 dakika önce yazdı:

Kendi tecrübeme dayanarak daha önce burdan okuyup denediğim ve faydasını gördüğüm kadarıyla bahsediyorum deca test den yüksek olmaması lazım deca dick yaşarsın ilk kürümde 600 test 600 deca kullandım ve jelibona dönüştü diğer kürümde 400 test 600 mast 200 npp yaptığımda herhangi bi problem yaşamadım belki mast da dahil olduğu için olmuş olabilir ama burda okuduğum için npp yi düşük tuttum.

Hocam yüksek testo kullanımına karşı birisiyim ben 250 mg testonun bile yettiğini tecrübe edinmiş birisiyim. Yüksek testolara çıkmak için hacimli birisi olmak şart bence. Sizin kür biraz farklı olmuş sizin de dediğiniz gibi masteron faktörü çok büyük farklılık sebebi

sven, 55 dakika önce yazdı:

deca dick olmaktaki en büyük faktör ostrojen yüksekliği neden? ostrojen artışı prolaktini artışını tetikler zaten nandrolon türevi ilaç kullanıyorken bu artış dahada körüklenebilir. ostrojen artışı bi yandanda dht azlığına sebep olabilir buda deca dick libido sorunlarına sebep olabilir. proviron şart degil masteron var zaten. 

Proviron şarta bağlı kullanmayı düşünüyorum hocam aslında. Ama insan deca dick olayından dolayı her zaman tedirgin oluyor. Npp mi deca mı sizce

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    68
kisetet55, 1 dakika önce yazdı:

Proviron şarta bağlı kullanmayı düşünüyorum hocam aslında. Ama insan deca dick olayından dolayı her zaman tedirgin oluyor. Npp mi deca mı sizce

bunun cevabını bende düşünüyorum aslında. kısa süreçli kullanılcaksa npp uzun süreçde deca gibi. biraz kişiden kişiye değişir gibi ilk nandrolon deneyimse npp her zaman mantıklı ama 3 kat masraflı oluyor biraz masraf kaleminden bakıyorum ben açıkcası bide uzun esterler her türlü bulkta benim için daha iyi geliyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    852

NPP varken deca kullanmak bence çok saçma, bence deca bu spora uygun bir ilaç değil artık. Tabi amacın define olmak veya clean bulk yapmaksa. Yoksa vur 1 gram deca+dbol+anapolon diksinler club önüne bodyguard diye seni. Efektifliği budur decanın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    55
sven, 46 dakika önce yazdı:

bunun cevabını bende düşünüyorum aslında. kısa süreçli kullanılcaksa npp uzun süreçde deca gibi. biraz kişiden kişiye değişir gibi ilk nandrolon deneyimse npp her zaman mantıklı ama 3 kat masraflı oluyor biraz masraf kaleminden bakıyorum ben açıkcası bide uzun esterler her türlü bulkta benim için daha iyi geliyor. 

Nessie ürünleri kullanacağım 1. Elden alıyorum o yüzden masraf olarak çok yüksek olmayacak. 

Fuhrer, 35 dakika önce yazdı:

NPP varken deca kullanmak bence çok saçma, bence deca bu spora uygun bir ilaç değil artık. Tabi amacın define olmak veya clean bulk yapmaksa. Yoksa vur 1 gram deca+dbol+anapolon diksinler club önüne bodyguard diye seni. Efektifliği budur decanın.

Amacım hacimlenmek hocam. Define gezmeyi pek istemiyorum çünkü hacimli görünmek bence daha avantajlı ve daha güzel.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    785
sven, 55 dakika önce yazdı:

+ olarak progestinlerin DHT antagonistliğini de göz önünde bulundurursak jinekomasti oluşumuna daha müsait bir ortam oluyor. Masteron varsa provirona pek gerek yok zaten serbest testoyu arttırıp göğüs ucunda SERM etkisi yaratan bir ilaç.

Fuhrer, 36 dakika önce yazdı:

deca hala yaygın bir şekilde kullanılıyor benim gördüğüm kadarıyla, yabancı kaynakları ve sporcuların podcastlerini vs dinleyen biri olarak npp her türlü daha avantajlı ama hala testo deca danabol kürü yapan kişiler var maalesef. Onlarda deca dick ve jinekomastiyle uğraşsın dursun :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    68
hectordoyle, Bir saat önce yazdı:

+ olarak progestinlerin DHT antagonistliğini de göz önünde bulundurursak jinekomasti oluşumuna daha müsait bir ortam oluyor. Masteron varsa provirona pek gerek yok zaten serbest testoyu arttırıp göğüs ucunda SERM etkisi yaratan bir ilaç.

deca hala yaygın bir şekilde kullanılıyor benim gördüğüm kadarıyla, yabancı kaynakları ve sporcuların podcastlerini vs dinleyen biri olarak npp her türlü daha avantajlı ama hala testo deca danabol kürü yapan kişiler var maalesef. Onlarda deca dick ve jinekomastiyle uğraşsın dursun :D 

deca hala kullanılabilir benim görüşüme göre ama diğer ilaçlara göre daha kontrollu olmalı gibi. genel olarak size kovalayan powerbuilder tarzı bi adam değilseniz gerek yok gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    21

npp yerine deca çok saçma demek prop yerine enanthate çok saçma demekle farksız, biri kısa diğeri uzun temelde aynı olan ürün kişi hedefe göre seçer kullanır, dick mevzusuna gelirsek dick yapacaksa nandrolone kısa esterinde de yapıyor yapmayacaksa uzun esterinde de yapmıyor, tek kötü yanı alıngan yapıyor bu ilaç 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    67
gönderildi (düzenlendi)
trenhex, 3 saat önce yazdı:

npp yerine deca çok saçma demek prop yerine enanthate çok saçma demekle farksız, biri kısa diğeri uzun temelde aynı olan ürün kişi hedefe göre seçer kullanır, dick mevzusuna gelirsek dick yapacaksa nandrolone kısa esterinde de yapıyor yapmayacaksa uzun esterinde de yapmıyor, tek kötü yanı alıngan yapıyor bu ilaç 😂

Knk npp ile deca arasında sadece ester farkı yok ester uzunluğunun getirmiş olduğu avantaj farkı var. Deca aldesteron dengesini bozan bir ilaç deca kandaki birikimi ile yan etkilerini katlıyor

Bu genel nor19 un sorunu aslında mesala 250 tren ile 350 tren arasında hissedilir çok etki farkı yokken yan etki bakımından ciddi fark olabilir. 

Npp esterinde decaya gôre su tutumu neredeyse olmuyor aldestronu arttırmadığı için npp ostrojen üzerinde de aman aman bir oynama yapmıyor, ilaç kullandırt yardımcı olduğum biri var mesala testo masteron küründe ai ile e2 seviyesini 45 de tutuyorduk npp eklediğimizde bu değer 53 olmuş sadece. 

Npp daha avantajlı daha konforlu bir ilaç bence, ama yüksek doz için deca gerekli tabi yoksa npp ile 750mg a çıkmak pip yapar enjeksiyon böglesi kalmaz vücutta.

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    21
Rma, 33 dakika önce yazdı:

Knk npp ile deca arasında sadece ester farkı yok ester uzunluğunun getirmiş olduğu avantaj farkı var. Deca aldesteron dengesini bozan bir ilaç deca kandaki birikimi ile yan etkilerini katlıyor

Bu genel nor19 un sorunu aslında mesala 250 tren ile 350 tren arasında hissedilir çok etki farkı yokken yan etki bakımından ciddi fark olabilir. 

Npp esterinde decaya gôre su tutumu neredeyse olmuyor aldestronu arttırmadığı için npp ostrojen üzerinde de aman aman bir oynama yapmıyor, ilaç kullandırt yardımcı olduğum biri var mesala testo masteron küründe ai ile e2 seviyesini 45 de tutuyorduk npp eklediğimizde bu değer 53 olmuş sadece. 

Npp daha avantajlı daha konforlu bir ilaç bence, ama yüksek doz için deca gerekli tabi yoksa npp ile 750mg a çıkmak pip yapar enjeksiyon böglesi kalmaz vücutta.

söylediklerinin bir çoğuna katılıyorum ama decayı kullanmayı bilen decayla def bile yapar çünkü mantıken ikisi aynı ilaç 2-3 yıl önce kimse nppnin yüzüne bakmıyordu son zamanlarda daha pop oldu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    67
trenhex, 36 dakika önce yazdı:

söylediklerinin bir çoğuna katılıyorum ama decayı kullanmayı bilen decayla def bile yapar çünkü mantıken ikisi aynı ilaç 2-3 yıl önce kimse nppnin yüzüne bakmıyordu son zamanlarda daha pop oldu 

Sende haklısın knk, genetik olarak decayi absorbe edebilen biri için deca ztn harika ama ben kullansam muhtemelen yemek bile yemesem su topuna döner yıldırîm gülle gibi gezerdim etrafta 😂

Decanın yan etkilerini azaltmak için yaptığın başka birşey varmı knk ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    21
Rma, 23 dakika önce yazdı:

Sende haklısın knk, genetik olarak decayi absorbe edebilen biri için deca ztn harika ama ben kullansam muhtemelen yemek bile yemesem su topuna döner yıldırîm gülle gibi gezerdim etrafta 😂

decayı günlük enjeksiyon şeklinde kullanıyorum, prolaktine fazlaca dikkat ediyorum baska yaptıgım ekstra hicbi şey yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    55
Rma, 2 saat önce yazdı:

ödem olayının önüne geçmek için maste + wins iş görmez mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    67
gönderildi (düzenlendi)
kisetet55, 2 saat önce yazdı:

ödem olayının önüne geçmek için maste + wins iş görmez mi?

O da genetik biraz hocam bilemiyorum net bir cevabı yok. Kimisinde hiç ödem olmuyor mesala, ama masteron faydalı olabilir idrar söktürücü ôzelliği var. Winstrol bu sorunu çözebilicek en elzem ilaç çünki aldestronu baskılıyor ama winstrol de son dokunuş ilacı uzun uza kullanmak zararlı olabilir

@trenhexKan vermiştim ldl kolestrol iyide HDL dipemiş 33,5 ne yalabilirim aceba tren dozunu birazdahamı azaltsam

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    55
Rma, 3 saat önce yazdı:

O da genetik biraz hocam bilemiyorum net bir cevabı yok. Kimisinde hiç ödem olmuyor mesala, ama masteron faydalı olabilir idrar söktürücü ôzelliği var. Winstrol bu sorunu çözebilicek en elzem ilaç çünki aldestronu baskılıyor ama winstrol de son dokunuş ilacı uzun uza kullanmak zararlı olabilir

@trenhexKan vermiştim ldl kolestrol iyide HDL dipemiş 33,5 ne yalabilirim aceba tren dozunu birazdahamı azaltsam

Daha önce npp tecrübem oldu ama ilk defa deca deneyeceğim. Bakalım neler olacak.

tarihinde kisetet55 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: LegendFingerst
      merhaba definasyona giricem ardından tekrar bulk için envanterimi topluyorum enjekte olarak sadece testo kullanıcam onun dışında;
      define için - mlo fat burner, mk2866 ostarine sarms, clenbuterol
      bulk için - danabol veya anapolon, mk677, rad140 
      extra olarak elimde arimidex, milk thistle ve proviron var bu envanteri neyleri neyle kombine etmeliyim, extra bir sıvı steroid düşünmüyorum 

• Yazan: eemirtml
      Merhaba arkadaşlar,
      İlk kez kür yağacağım. Belirli bir bilgi birikimim var ama tecrübeli arkadaşlardan da destek almak isterim.4-5 senedir aralıklı şekilde spor yapıyorum. Verdiğim bu aralardan dolayı bir türlü istediğim kütleye ulaşamadım.
      Kişisel Bilgiler;
      Boy: 168 Kilo: 61 Hedefim;
      5 aylık bir kür süresinde güzel bir hacim ile 70'li kilolara çıkmak. İştahla alakalı bir sorunum yok 1 kiloysa bir kilo da yerim pirinç. Kürde aşırı toksik ürünlerden kaçınarak sağlığımı riske atmamak. Aklımda olan ürünler ve dozlar;
      Teste e max 500mg Primo x mg Bolde x mg Npp x mg Bunların dışına çıkmayı düşünmüyorum. Hepsini de aynı anda kullanmak istemiyorum en iyi kombinasyonu arıyorum.
      Not: Direkt bir küre başlamama da gerek yok önerdiğiniz protokoller varsa (only testo kan testi vb.) onları da uygulayabilirim. Ama kürün kafamda oturmaması yoruyor.

• Yazan: Dess
      Herkese selamlar,
      55 kilo olarak spora başladım ve doğal şekilde 2 yılda 80 kiloya çıktım, ardından testo bolde kürü yaptım kür sonunda 89 kiloya ulaştım. Sonrasında askeri personel olduğum için görev yerim kaynaklı 1 yıl spor yapamayıp 73 kiloya kadar düşüp, ardından şimdi tekrar 2 aydır sporumu beslenmemi başlatıp 80 kiloya yeniden ulaştım. Bu sporla alakalı ciddi hedeflerim var, bu yüzden tekrar ilaca başlamak ve uzun bir süre blast cruze yaparak 2 yıl sonra yarışmayı hedefliyorum. Sonrasında kan değerlerim ve sağlığım izin verirse eğer bir süre 200 mg testo ile cruze dönemine geçmeyi planlıyorum. Antrenman sistemim ppl, her bölge 2 kez çalışıyor ve haftalık set sayım düşük. (kas başı 12-15 civarı toplam iki antrenmanda)
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 28 Boy : 1.80 Kilo : 80 Yağ : %13 YENİ KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 24 hafta 400 mg Npp 6-7 hafta 250 mg Boldenon 24 hafta 250 mg FORM:

Genel anlamda tavsiye, öneri ve yorumlarıyla destek olan herkse şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: skyG
      Herkese merhaba.
      22 Yaşındayım 173 boyundayım , takribi 7 senedir vücut geliştirme ile ilgileniyorum tabi bu sürecin çoğunluğu bilinçsiz bir şekilde iradesiz ve disiplinsiz bir yol izledim. 2025 yılında yaz tatiline gitmeden önce yaklaşık olarak 3 ay boyunca bilinçsiz bir diyet ile 78 kilodan 65-67 kilo bandına düştüm. Oldum olası iştah problemleri yaşayan birisiyim ve bu kilolara düşerek toparlanamamak mental olarak çok etkilenmiştim. Toparlanmak için forumda uzun süredir araştırmalar yapıyordum önceki enjeksiyon tecrübemden kaynaklı sarms başlıklarının çoğunu merak sarıp okumaya başladım ve bunun sonucunda sarmslara yönelmeyi seçtim. Burak Hocamla iletişime geçip merak ettiğim sorularımı zamanını ayırıp detaylıca cevapladı kendisine çok teşekkür ederim. Konuşmamızın sonucunda Mk677-Rad140 mix ürününü 8 hafta boyunca kullanmaya karar verdik.
      KÜR İÇERİĞİ:
      Noxy Lab Mk677-15mg Rad140-15mg ANTRENMAN PROGRAMIM:
      Upper-Lower-Off-Upper-Off-Omuz&Kol-Off
      MCT GRUPLARIM:
      Nac600 Çinko Omega3 Multivitamin C Vitamini Kür Sürecim (İlk 4 Hafta)
      Beslenme olarak 400 gram karbonhidrat 150 gram protein ve 40 gram yağ ile makrolarımı oluşturdum tabi iştah problemlerimden kaynaklı bu süreç kusursuz gitmiyordu, çoğunlukla karbonhidrat hedefinin altında kalıyordum 300-400 bandında diyebiliriz. Antrenmanlarım çok güzel geçiyordu toparlanmamda aynı şekilde (belki psikolojik olarak). İlacımın bitişinde bir kaza sonucu avucumdaki yaradan ötürü 2 hafta antrenmanlara ara vermiştim ve nerdeyse yemek yemiyordum 2. İlaca başlayamadım bu süreçte.
      Kür Sürecim (Son4 Hafta)
      Sakatlığımdan sonra kendimi hızlıca toparlayıp beslenmemi ve antrenman düzenimi tekrar oturttum. 400-500 gram karbonhidrat 170 gram protein 50 gram yağ ile beslenmeye özen gösterdim ilk iki hafta. Bu süreçte ağırlıklarım çok güzel arttı ve gramajlara rağmen derim çok sıkıydı karın kaslarım çok net gözükür biçimdeydi. (6. Haftadan itibaren) aynı makrolar ile devam ediyordum fakat iştahım asla kapanmıyordu öğünlerimi bitirsem bile bu yüzden tatlılara ve abur cuburlara yöneldim. Temiz bir şekilde devam etseydim belki sonuç çok daha tatmin edici olabilirdi. Güç artışım çok ciddi artmıştı kaslarım ağırlığı rahat bir şekilde kaldırabilse bile eklemlerimdeki baskı bazen beni çok etkileyebiliyordu.

(Şubat ve mart ayının ocak ayına göre bu sapmasının sebebi bacak günlerine eksik gitmemden ötürü)
      Başlangıç Formum: 65Kg

Güncel Formum:75Kg

Bu süreçte @Loving hocama çok teşekkür ederim destekleri için. Sonraki süreç için tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim veya süreç içinde yaşadıklarım hakkında sorularınız varsa cevaplamakla çok mutlu olurum.
    • Yazan: NilahSom
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kür planlamam hakkında yardımcı olur musunuz? Yaklaşık 3 aydır ilaç kullanmıyorum bulk yapmayı düşünüyorum
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.80 Kilo: 77 Yağ: %15 KÜR İÇERİĞİM:
      1-15 Hafta 500 mg Test Enanht 1-15 Hafta 500 mg Boldenon 5-15 Hafta 300 Npp 6-10 Hafta 30Mcg İgf Lr 3 Günlük 4ui gh KAN TEST SONUÇLARIM:

ÜRÜNLER:

FORM:

Konuya katılım gösteren fikir, düşünce ve tavsiyelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.