Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

MRBİG.

Clean bulk için turinabol mü? oxandrolone mu tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

MRBİG.    0

Herkese merhabalar,

Kendimden bahsedecek olursam 4 yıldır spor geçmişim var 25 yaşındayım 26 ya doğru gidiyorum. 177 boyda 81 kilo civarında %13-14 yağ oranındayım, Antrenman yapmasını, beslenmesini, progressive overload vs. bilgi sahibiyim. Peptidler olsun,sarmslar,steroidler hepsini araştırıyorum bilgi sahibi olup kendimi geliştiriyorum. Cahil cüvela bir adam değilim ben 1 ay 10 mg turinabol ya da ox kullanıp kendimi bir sonraki seviyeye taşımak istiyorum. Yaşam kalitem etkilenmeden, hayatım etkilenmeden düşük oz oral steroid kullanmak istiyorum. Peptidlerin hammaddesi pahalı sarms deseniz içlerinde ne oldukları belli değil ve yeniler. Steroidler en azından ne oldukları belli yan etkileri belli vs.

Burada deneyimli olan, bu işlerin kurdu olmuş yalamış yutmuş değerli sporcu kardeşlerim ve abilerimden desteğinizi rica ediyorum. Bu konuda kararım net kullanmayı düşünüyorum ve şunu şunu yapsan daha iyi olur dediğiniz ya da böyle değil ama şöyle bir yol izlesen daha iyi olur dediğiniz tavsiyeleriniz varsa can kulağı ile dinlemeye hazırım. Küçümseme ya da alay etme olmadan yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şuan da definasyon dönemindeyim daha definasyonum bitmedi muhtemelen eylül-ekim gibi bulka gireceğim clean ilerlemek istiyorum clean bulk için bu ikisinden birisini kullanmak istiyorum dediğim gibi. Her ne kadar bilgi konusunda kendimi geliştirsem de bir yerlerden eksik olduğumu hissediyorum buradan sizlerden aldığım her bilgi benim için çok değerlidir.

Şimdiden vereceğiniz her bilgi için teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

wrath06    0

Bende merak ediyorum only ox 30 mg 3 hafta gitsek sorun yasarmiyim 18 yıldır fitnes yapıyorum doğal %7lere yağ oranımı çektim şimdi %12 lerde geziyorum ama tekrar bir decifit baslatacagim genel de yanına bir testo ekleyin diyorlar ama testo ekleyeceksem adam akıllı kür girerim yanına rimobolan ve 100 mg ox eklerim derdimiz arkadaşın bahsettiği gibi hafiften iteklesin bizi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MRBİG.    0

Hocam ben senin kadar yüksek doz ve uzun süre kullanmayacağım benim planım birazda şey düşük doz ve kısa zamanda kullanarak karaciğer değerlerini nispeten daha az yükseltmek yani her türlü zaten hasar alacaksın ve hormonlarda biraz olsun bozulacak ha şanslıysam belki pct de gerekmez ama bilmiyorum kişiden kişiye değiştiğini biliyorum bu durumun. Çünkü çalışıyorum bir ilişkim var, bir hayatım var hayatımı da etkilemeden fazla ama vücudumu da bir üst levele taşımak istiyorum amacım böyle mass monster olmak değil güçlü ama estetik görünen sağlıklı hani baktıklarında herif bu sporu yapıyor amma da erkek diyecekleri bir forma ulaşıp bu formu da koruyabilmek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    63
wrath06, 7 dakika önce yazdı:

Bende merak ediyorum only ox 30 mg 3 hafta gitsek sorun yasarmiyim 18 yıldır fitnes yapıyorum doğal %7lere yağ oranımı çektim şimdi %12 lerde geziyorum ama tekrar bir decifit baslatacagim genel de yanına bir testo ekleyin diyorlar ama testo ekleyeceksem adam akıllı kür girerim yanına rimobolan ve 100 mg ox eklerim derdimiz arkadaşın bahsettiği gibi hafiften iteklesin bizi

100mg çok yüksek bir doz, nereden bu dozda almanız gerektiği bilgisini edindiniz? Ayrıca testosterone olmadan tek başına oxandrolone asla kullanılmamalı çünkü doğal üretimi baskılıyor, yarardan çok zararını görürsünüz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    62

Valla bir konu açıp steroid kullanmak isteyen kişilere testosuz sadece oral kür olmayacağını anlatması lazm birinin burak hocanında onu sabitlemesi lazm, her gün ox winstrol konusu açılıyor. Ben üşeniyorum ve daha bilgili biri yapsa iyi olur. 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MRBİG.    0
M.O.K, 15 saat önce yazdı:

100mg çok yüksek bir doz, nereden bu dozda almanız gerektiği bilgisini edindiniz? Ayrıca testosterone olmadan tek başına oxandrolone asla kullanılmamalı çünkü doğal üretimi baskılıyor, yarardan çok zararını görürsünüz.

Bunu herkes böyle söylüyor, tbol ya da ox kullanacaksan testoda kullanman gerek diye ama dediğim gibi planım düşük dozaj, kısa süreli olacak bunda yine de testo kullanmak zorundamıyım?

Bir de ilk defa deneyimleyeceğim üst level olarak kullandığım en baba olanlar şuanda da kullanıyorum zaten efedrinle dmaa. Bundan öncesinde de 7 hafta retatrutide tecrübem oldu bu kadar. High Stilmutanta alışığım, hatta zionlabs t7 kullanıyorum sabah aç karnına gün içinde de 3-4 bardak espresso içiyorum bırak çarpıntıyı sadece hafif bir vücut ısınıyor o kadar. 

Bu yapacağım kür için sizinde bilginizi almayı çok isterim, yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Rma, 15 saat önce yazdı:

Valla bir konu açıp steroid kullanmak isteyen kişilere testosuz sadece oral kür olmayacağını anlatması lazm birinin burak hocanında onu sabitlemesi lazm, her gün ox winstrol konusu açılıyor. Ben üşeniyorum ve daha bilgili biri yapsa iyi olur. 😁

Böyle diyeceğinizi tahmin ediyordum mesela şöyle bir kullanım olabilir mi? yanlışım varsa düzeltin.

Ox+metiltesto ya da tbol+metiltesto böyle bir kombinasyon yapılabilir mi?

Enjeksiyon kullanmak istemediğim için oral olarak kullanmak istiyorum başlangıcım bu şekilde olsun istiyorum. 

Bir de tbol 1 ay 10 mg kullanım için illa da testo şart mıdır?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    62
MRBİG., 15 saat önce yazdı:

Bunu herkes böyle söylüyor, tbol ya da ox kullanacaksan testoda kullanman gerek diye ama dediğim gibi planım düşük dozaj, kısa süreli olacak bunda yine de testo kullanmak zorundamıyım?

Bir de ilk defa deneyimleyeceğim üst level olarak kullandığım en baba olanlar şuanda da kullanıyorum zaten efedrinle dmaa. Bundan öncesinde de 7 hafta retatrutide tecrübem oldu bu kadar. High Stilmutanta alışığım, hatta zionlabs t7 kullanıyorum sabah aç karnına gün içinde de 3-4 bardak espresso içiyorum bırak çarpıntıyı sadece hafif bir vücut ısınıyor o kadar. 

Bu yapacağım kür için sizinde bilginizi almayı çok isterim, yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Evet hocam hatta bunu yapcağına sadece testo kullan daha iyi. 1 2 gün kullan gene baskılanır kısa vadeli fln bir işe yaramaz pct şart

Böyle diyeceğinizi tahmin ediyordum mesela şöyle bir kullanım olabilir mi? yanlışım varsa düzeltin.

Enjeksiyon kullanmak istemediğim için oral olarak kullanmak istiyorum başlangıcım bu şekilde olsun istiyorum. 

Herzaman evet ox sana fayda vermez ztn tek. Valla bunu yapcGina enjeksiyon yapmayı öğren 350 375 testo ile ve yanında keyfine bağlı başka birşey ile kür yap ama gerek te yok only testo yap daha iyi 

Bide 1 ay tbol her gün 10mg ne hocam vücudunda daha fazla hormon vardır 😂 sana fayda yerine zarar verir kas kütlen azalır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MRBİG.    0
Rma, 24 dakika önce yazdı:

Evet hocam hatta bunu yapcağına sadece testo kullan daha iyi. 1 2 gün kullan gene baskılanır kısa vadeli fln bir işe yaramaz pct şart

Ben zaten kontrollü gitmek istiyorum, kan testi vs vereceğim koruyucu mutlaka kullanacağım iç organlar için. Only testo dediğiniz enjeksiyon testo mu yoksa metiltesto gibi oral testo mu? Bir de cidden 1 ay 10 mg'la hiçbir kazanç olmaz mı çünkü steroid olduğu için her türlü kazancım olmaz mı? değmez mi buna?

Rma, 21 dakika önce yazdı:

Bide 1 ay tbol her gün 10mg ne hocam vücudunda daha fazla hormon vardır 😂 sana fayda yerine zarar verir kas kütlen azalır 

Peki ya sarmslar için ne dersiniz hocam? ben bir de daha önce 2 yıl önce bir arkadaştan rad140 ödünç alıp kullanmıştım 2 kullanım ve ikisi arasında 3 ay var mesela rad140tan aldığım o pumpı o doluluğu o adele sertliğini unutamıyorum hatta rad140 vücuttan öyle su atmıştı ki uyanır uyanmaz 2 lt su içtiğimi biliyorum. Bir de bu var unutmadan söyleyeyim onun dışında hiç sarmslar steroidler vs üst seviye alakalı bir deneyimim yok dediğim gibi ilk kez clean bulkta üst seviyeye geçmeye karar verdim. tbol ya da oxla başlayacaktım ama sanırım siz benle aynı fikirde değilsiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    832
MRBİG., 38 dakika önce yazdı:

Cahil cüvela bir adam değilim ben 1 ay 10 mg turinabol ya da ox kullanıp kendimi bir sonraki seviyeye taşımak istiyorum. Yaşam kalitem etkilenmeden, hayatım etkilenmeden düşük oz oral steroid kullanmak istiyorum

@Hakandmn'nin stanozolol tecrübesini sana aktarmasını istiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    63
MRBİG., 1 dakika önce yazdı:

Ben zaten kontrollü gitmek istiyorum, kan testi vs vereceğim koruyucu mutlaka kullanacağım iç organlar için. Only testo dediğiniz enjeksiyon testo mu yoksa metiltesto gibi oral testo mu? 

Bir de cidden 1 ay 10 mg'la hiçbir kazanç olmaz mı çünkü steroid olduğu için her türlü kazancım olmaz mı? değmez mi buna?

Gireceğin riske değmez 10mg ile. Evet only testo'dan kastımız enjeksiyon testosterone kullanımı. Düşük doz only testosterone kürümde Oxandrolone bende kullanıyorum preworkout olarak 20mg, evet etki görüyorum ancak bir mucize yaratmıyor.

Yanlış anlayıp kimse alınmasın lütfen ama benim anlamadığım hala bu soruların nasıl sorulduğu doğrusu :)  internette araştırma yaptığınızda türkçe ve yabancı tüm kaynaklarda zaten ox'un tek başına kullanılmaması gerektiği yazıyor, en basit yoldan yapay zekaya sorsanız zaten aynı cevapları alırsınız. 

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MRBİG.    0
Fuhrer, 17 dakika önce yazdı:

@Hakandmn'nin stanozolol tecrübesini sana aktarmasını istiyorum.

Definasyona geçeceğim zaman düşük doz kısa süre wins kullanmak aklımda vardı. Eğer arkadaşınız tecrübesini aktarırsa cidden minnettar kalırım ve çok sevinirim. o konuda da bilgim olmuş olur.

M.O.K, 16 dakika önce yazdı:

Gireceğin riske değmez 10mg ile. Evet only testo'dan kastımız enjeksiyon testosterone kullanımı. Düşük doz only testosterone kürümde Oxandrolone bende kullanıyorum preworkout olarak 20mg, evet etki görüyorum ancak bir mucize yaratmıyor.Yanlış anlayıp kimse alınmasın lütfen ama benim anlamadığım hala bu soruların nasıl sorulduğu doğrusu :)  internette araştırma yaptığınızda türkçe ve yabancı tüm kaynaklarda zaten ox'un tek başına kullanılmaması gerektiği yazıyor, en basit yoldan yapay zekaya sorsanız zaten aynı cevapları alırsınız. 

Peki birşey sormak istiyorum bu yaptığınız kürünüzün detayları nedir? ne kadar fayda aldınız? pct yaptınız mı yaptıysanız nasıl yaptınız? herhangi bir sağlık sorunu vs yaşadınız mı? yan etki yaşadınız mı? Peki riske girmek istesem size göre nasıl bir riske girmeliyim yani mesela clean bulka başlayacak biri başlangıç olarak ne kullanmalı bir üst seviye için?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    832
MRBİG., 13 dakika önce yazdı:

Definasyona geçeceğim zaman düşük doz kısa süre wins kullanmak aklımda vardı. Eğer arkadaşınız tecrübesini aktarırsa cidden minnettar kalırım ve çok sevinirim. o konuda da bilgim olmuş olur.

3-4 gün stanozolol kullanmıştı, yani oral tablet. Testosteron değeri 750 ng/dl'den 250 ng/dl'ye düşmüştü. Emin ol aynı etkiyi sen de yaşayacaksın. İlaçların bir eşik değeri vardır, eğer bu değerin altında tutarsan sadece yan etki alırsın. Az yan etki az da etki diye bir mekanizma maalesef yok dostum.

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    63
MRBİG., 7 dakika önce yazdı:

Peki birşey sormak istiyorum bu yaptığınız kürünüzün detayları nedir? ne kadar fayda aldınız? pct yaptınız mı yaptıysanız nasıl yaptınız? herhangi bir sağlık sorunu vs yaşadınız mı? yan etki yaşadınız mı? Peki riske girmek istesem size göre nasıl bir riske girmeliyim yani mesela clean bulka başlayacak biri başlangıç olarak ne kullanmalı bir üst seviye için?

Burada detaylı şekilde paylaştım süreci inceleyebilirsin dilersen.

Şu an TRT dozunda testosterone kullanımına devam ediyorum o nedenle PCT yapmadım. Şu an bütün kan değerlerim ve sağlığım yerinde, böyle devam ettiği sürece uzun süre testosterone kullanımına devam edeceğim. Zaten yaş 36, çocuk da var o nedenle pek bir endişem yok :) Her zaman kontrollü ve düşük dozlarda gittiğim için hiç bir zaman yan etki görmedim ancak bu tabiki herkeste aynı olacak diye bir garanti yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    62
M.O.K, 21 dakika önce yazdı:

Şu an TRT dozunda testosterone kullanımına devam ediyorum o nedenle PCT yapmadım. Şu an bütün kan değerlerim ve sağlığım yerinde, böyle devam ettiği sürece uzun süre testosterone kullanımına devam edeceğim. Zaten yaş 36, çocuk da var o nedenle pek bir endişem yok :) Her zaman kontrollü ve düşük dozlarda gittiğim için hiç bir zaman yan etki görmedim ancak bu tabiki herkeste aynı olacak diye bir garanti yok.

Bu arada tebrik ederim hocam çok disiplinli gitmişsiniz bende haftalık yaktığım total kaloriyi az önce komple bir arka butla harcamış oldum 😁

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MRBİG.    0
M.O.K, 14 saat önce yazdı:

Hocam bilgiler için teşekkür ederim, çok düşündüm sanırım ben steroid kullanımından tablet formda kullanımdan vazgeçtim. Peptidler ve sarmslar üzerinden gitmeye karar verdim zaten daha önce iki defa rad140 kullandığım için de yabancı değilim fazla. Vermiş olduğunuz bilgiler için de teşekkür ederim.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    313

Karaciğeri kucaklarsın metiltesto kullanırsan her şeye ulaşabiliyorsan testosteron undecanoate hapları var onlarla olur ancak ama türkiyede bulman imkansız.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: oldbutgold
      Merhabalar öncelikle herkese,
      Aktif olarak 1.5 yıl spor yapmıştım ve maalesef bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kalmıştım şuan aşırı kilo aldım 110kg ve %30 yağ oranlarındayım elimde bulunan rad140 ve oxandrolone’ u beraber kullanmayı düşünüyorum hem bu kombinasyonu önerip önermediğinizi sormak hem de kullanırken ve ayrıyeten pct sürecinde neler kullanabilirim onu danışmak istedim. Salonumdakiler bunları kullanırken arimidex ve nac600 yeterli olacak dedi sizin de görüşlerinizi ve düşüncelerinizi rica ediyorum.
    • Yazan: Tlg1907
      Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
      Humax kullandım fakat maalesef istediğim sonucu alamadım.
      HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM?
      Nouveaux Anavar Pharmacom Anavar Meditech Anavar Humax Anavar Zphc Anavar ÜRÜN GÖRSELLERİ:

• Yazan: aliyigityildirim
      Değerli üstatlar merhabalar,
      Aranıza yeni katıldım, 5 aydır fitness yapıyorum. Haftanın 4 günü salondayım, hafif bir kol ve omuz gelişimi oldu ama ilerleme durdu, asla göbek ve bel bölgemden kilo veremedim, vücudum yapım gitmiyor, 2 saate yakın antrenman yapıyorum, 3 ay pt ile çalıştım. Protein tozu, creatine ve tribulus kullandım.
      Pazartesi günü clenbutterol, oxandrolone, stanozolol kullanmaya başlayacağım, kapsül olarak 20 mg destek olarak milk thistle kullanacağım. 8 haftada beş bölgemiz incelemek ve yağlardan kurtulmayı hedefliyorum, sonrasında turkesteron, Beta Ecdysterone, gibi takviyelerle desteklemeyi düşünüyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaşım: 37 Kilo: 94 Boy: 1,74 GÜNCEL FORM:

Değerli görüşleriniz benim için çok kıymetli, tavsiyelerinizi bekliyorum.🙏
    • Yazan: Revengew
      Herkese iyi akşamlar,
      İlerleyen haftalarda rimo 3 ml çıkaracağım kürümün yanına kickstart olarak dianabol veya turinabol eklemeyi düşünüyorum
      KÜR İÇERİĞİM:
      2 ml testo e. 2 ml deca  2 ml rimobolan Tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım?
    • Yazan: bora alıcı
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Oxandrolone almak istiyorum marka önerisi verir misiniz?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.