Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

oppomer

Çok zor kg alan birisi olarak only testosteron kürüne girmeyi planlıyorum! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

oppomer    27

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Yakında bulk amaçlı only testo kürüne girmeyi düşünüyorum, satıcı henüz ürünleri tedarik etmediği için beklemedeyim. Çok zor kilo alan bir yapım, zar zor 67-68' i görüyorum. Sporu yıllardır aralıklı olarak yapıyorum.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 174cm
  • Kilo: 67

GÜNCEL FORM:

6a1306ee08c95_WhatsAppImage2026-05-24at14_59_18.thumb.jpeg.710fe570cb20e0b4ef5f55ca015ad3a5.jpeg wefewff.png.05a3bc768da109508d4ed16e12ba2ded.png 6a13077fdb114_WhatsAppImage2026-05-24at15_08_39.thumb.jpeg.d8911c0293f91e2f4aedc99b1ab11032.jpeg 6a13078e03ef3_WhatsAppImage2026-05-24at14_59_19.thumb.jpeg.e7895142b5bcbc4ef40a34a03c8b79f0.jpeg

Sizce kür için erken mi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sven    79
oppomer, 4 saat önce yazdı:

Yakında bulk amaçlı only testo kürüne girmeyi düşünüyorum, satıcı henüz ürünleri tedarik etmediği için beklemedeyim. Çok zor kilo alan bir yapım, zar zor 67-68' i görüyorum. Sporu yıllardır aralıklı olarak yapıyorum.

bana göre kür için erken olup olmadığını kilon değil senin antreman disiplinin bilgin diyet kabiliyetin vs belirler. düzenli devam edebilceğine ve sağlık risklerini kabul ediyorsan baslayabilirisin. kafan kür pct gibi bi yapı varsa bence küre girme bide buda aklında bulunsun

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335

Kürü bilmem ama yaş artık trt yaşına gelmiş kilo almamanın en büyük sebebi bu olabilir eğer değerler çok düşükse trt ile en az 7-8kg kas kütlesi koyarsın bu haline.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    27
berkay16, 3 saat önce yazdı:

Kürü bilmem ama yaş artık trt yaşına gelmiş kilo almamanın en büyük sebebi bu olabilir eğer değerler çok düşükse trt ile en az 7-8kg kas kütlesi koyarsın bu haline.

Total testo üst sınır referansı 7.40 idi benim ki 4.37, free testoya baktıramadım çünkü yurt dışına gönderiyolarmış biraz pahalıydı.

sven, 3 saat önce yazdı:

bana göre kür için erken olup olmadığını kilon değil senin antreman disiplinin bilgin diyet kabiliyetin vs belirler. düzenli devam edebilceğine ve sağlık risklerini kabul ediyorsan baslayabilirisin. kafan kür pct gibi bi yapı varsa bence küre girme bide buda aklında bulunsun

Hocam yıllardır bilgi birikimim var, beslenmem düzgün, antreman bilgim var, yıllar önceden bir kür geçmişim var, kür bilgim sınırlı ama only testo da işim kolay, fakat dediğin gibi pct yapıp kazancın hepsini kaybetme olasılığım var ya da kür sonrası artık sürekli testo kullanmak var (trt),bu da ne derece sağlıklı olur bilmiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
oppomer, 11 dakika önce yazdı:

Total testo üst sınır referansı 7.40 idi benim ki 4.37, free testoya baktıramadım çünkü yurt dışına gönderiyolarmış biraz pahalıydı.

Hocam yıllardır bilgi birikimim var, beslenmem düzgün, antreman bilgim var, yıllar önceden bir kür geçmişim var, kür bilgim sınırlı ama only testo da işim kolay, fakat dediğin gibi pct yapıp kazancın hepsini kaybetme olasılığım var ya da kür sonrası artık sürekli testo kullanmak var (trt),bu da ne derece sağlıklı olur bilmiyorum.

4.37 437ng/dl'dir muhtemelen yaşına göre baya iyi

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    79
oppomer, 31 dakika önce yazdı:

hocam valla yaşınız artık trt yaşı genel benim düşüncem kür yapıyorsanız pct artık 1 2 yıl kür yapmicam demektir. kür pct gereksiz zaman kaybı tamamen blast cruise şeklinde ilerleminnizi tavsiye ederim.

ek olarak bende düşük kiloda başladım kür yapmayı süreci verimli yönetebiliyorsanız kilonuz önemli değil. tek önemli olan şey başlangıç yağ oranı. 10 12 civarı yağ oranında olunmalı bana göre blasta başlamak için

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    27
sven, 10 saat önce yazdı:

hocam valla yaşınız artık trt yaşı genel benim düşüncem kür yapıyorsanız pct artık 1 2 yıl kür yapmicam demektir. kür pct gereksiz zaman kaybı tamamen blast cruise şeklinde ilerleminnizi tavsiye ederim.

ek olarak bende düşük kiloda başladım kür yapmayı süreci verimli yönetebiliyorsanız kilonuz önemli değil. tek önemli olan şey başlangıç yağ oranı. 10 12 civarı yağ oranında olunmalı bana göre blasta başlamak için

Yağ oranım sanırım 14 civarı hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    8
berkay16, 14 saat önce yazdı:

4.37 437ng/dl'dir muhtemelen yaşına göre baya iyi

Bence 437 çok iyi değil normal. Hayatında eline dambıl değmemiş hareketsiz yaşayan göbekli 45 yaşında arkadaşın 450 çıktı.

Bu benim şahit olduğum.

Bu kadar fit bir vücut için 400ler bence normal trt ile daha iyi olabilir.

Ama trt deneyeceksen en az 1 yıl aralıksız dene. Kısa sürede pek bir şey değişmeye biliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
Testomax, 27 dakika önce yazdı:

Bence 437 çok iyi değil normal. Hayatında eline dambıl değmemiş hareketsiz yaşayan göbekli 45 yaşında arkadaşın 450 çıktı.

Bu benim şahit olduğum.

Bu kadar fit bir vücut için 400ler bence normal trt ile daha iyi olabilir.

Ama trt deneyeceksen en az 1 yıl aralıksız dene. Kısa sürede pek bir şey değişmeye biliyor.

Tabiki trt ile daha iyi yapılabilir ama şuan 20-30 yaş grubunun neredeyse yarısının testosteronu 400-500 bandında mesela benim 200-270 civarı 😂

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    64

hocam kararını hayat şekline göre ver derim. yerleşik bir hayat düzenli beslenme imkanın varsa geri kalan hayatın boyunca devam ettirebileceğin basit bir plan yap. 40 yaşında aynı kilodaydım. 9 sene sonra 3 gün sonra yarıda kalacak bir cut ile 78 kilodayım. trt ile hızlı kalkış yapılabiliyor ama sonra 72 lerde filan yine normalim bu haline geliyorsun ki bu yine 2 - 3 sene sürebilir. aralara meraktan tecrübe isteğinden büyüme isteğinden başka şeylerde ekleyeceksin illaki. inşallah genetiğin daha uygundur hepsi kas olur 90 olursun. mucize beklemeden trtye başla derim. herşey yine sana bağlı. beslenme, doğru kalori hesabı, stressiz gerçek dinlenme olan günler. antrenman en son bence önem sırasında. yapılmadan olmaz ama diğerleri olmadan dahada eritiyor. testler önemli aksatılmamalı. daha sonra kullanacağın ek steroidlere ne tepki vereceksin takibi çok önemli. 

sven, 24.05.2026 - 22:06 yazdı:

kesinlikle budur basit plan. sonrasında karmaşıklaştıracağına bahse girerim ama :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    27
sven, 24.05.2026 - 22:06 yazdı:

ek olarak bende düşük kiloda başladım kür yapmayı süreci verimli yönetebiliyorsanız kilonuz önemli değil. tek önemli olan şey başlangıç yağ oranı. 10 12 civarı yağ oranında olunmalı bana göre blasta 

Bugün ilk defa bench de 80kgx4, incline bench barbell da 70kgx4 yaptım, sarm küründe bilr yapamamıştım bunu, şu an 67 kilodayım, yağ oranımı bilmiyorum,

20260601_192649.jpg 20260601_191647.jpg 20260601_191717.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    27

Henüz değil, nasip olursa 1 çocuk daha istiyoruz, eğer olursa ondan sonra giricem küre, benim amacım çok büyümek değil ama fit bir vücut yapmak fakat diet yapmıyorum hatta gainer kullanıyorum, haftada 3gün 15dk bisiklete biniyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    27

14hafta Only testo kürüne son 8 hafta anavar eklense çok birşey katar mı küre, daha doğrusu anavardan ne etki görürüm, fiyatına değecek bir ürün mü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    68

hocam amacın kilo almak değil kas yapmak olsun, zira 80-85 kg göbekli yağlı kadın memeli olmaktansa 67 kilo bu şekilde olmak çok çok çok iyi, bu çok yapılan hatalardan birisi kilo almak için aburcubur yemek abuk sabuk şeyler yemek vs. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    27
0xhex, 16 dakika önce yazdı:

hocam amacın kilo almak değil kas yapmak olsun, zira 80-85 kg göbekli yağlı kadın memeli olmaktansa 67 kilo bu şekilde olmak çok çok çok iyi, bu çok yapılan hatalardan birisi kilo almak için aburcubur yemek abuk sabuk şeyler yemek vs. 

Hocam 1 kutu testo enanthate sipariş ettim, eğer iyi ise 2.kutuyu da sipariş edicem, mesteron enanthate da sipariş edicektim ama stokta kalmamış, anavarın fiyatı 46 dolar, only testo kürüme ekstradan birşey katar mı,  8 hafta kullanabilmek için 3 kutu almam lazım ama fiyatına değer mi bilmiyorum, birde oral olması karaciğere zarar verir mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    68
oppomer, 6 dakika önce yazdı:

Hocam 1 kutu testo enanthate sipariş ettim, eğer iyi ise 2.kutuyu da sipariş edicem, mesteron enanthate da sipariş edicektim ama stokta kalmamış, anavarın fiyatı 46 dolar, only testo kürüme ekstradan birşey katar mı,  8 hafta kullanabilmek için 3 kutu almam lazım ama fiyatına değer mi bilmiyorum, birde oral olması karaciğere zarar verir mi

oral tabletlerin hemen hemen hepsi karaciğeri yorar ALT AST seviyen yükselir , mesterondan kastın masteron mu ? o yağ yakımına yardımcı olur , amaciniz kütle kas yapmaksa size tavsiyem bu sıcak havalarda Kure girmeyin bu şekilde 2-3 ay daha devam edin, ekim gibi daha sağlam bi kür yapın özellikle enantat + boldenone gibi anabolik ilaçlarla , oral tabletlere girmeyin boş yere su tutuyorlar kas yaptigini sanıyosun ama ödem yapıyor vücut kabarıyorsun   ve karaciğeri yoruyor , kur bitiminde o sular atılınca 4-5 kilo gidiyor zaten, amacın kürde temiz büyümek olsun su tutarak büyüdüğünü sanarsın sadece kür bitince hepsi gider 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    27
0xhex, 9 dakika önce yazdı:

oral tabletlerin hemen hemen hepsi karaciğeri yorar ALT AST seviyen yükselir , mesterondan kastın masteron mu ? o yağ yakımına yardımcı olur , amaciniz kütle kas yapmaksa size tavsiyem bu sıcak havalarda Kure girmeyin bu şekilde 2-3 ay daha devam edin, ekim gibi daha sağlam bi kür yapın özellikle enantat + boldenone gibi anabolik ilaçlarla , oral tabletlere girmeyin boş yere su tutuyorlar kas yaptigini sanıyosun ama ödem yapıyor vücut kabarıyorsun   ve karaciğeri yoruyor , kur bitiminde o sular atılınca 4-5 kilo gidiyor zaten, amacın kürde temiz büyümek olsun su tutarak büyüdüğünü sanarsın sadece kür bitince hepsi gider 

Hocam evet masteron enanthate'ı demiştim, bolde bana göre değil hem çok geç açılıyo hem de tansiyon sorunu yaparsa başa çıkamam, only testo gidicem, 14,hafta falan yapıcam, ilaçlar elime gelsin bir program yapıcam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    40

Haftalık 250mg en az 20-25 hafta gidersen verim alırsın 8-12-16 haftalar zayıf kalır döngünü kapattığına değmez...

Anavar tavsiye etmem kolestrol değerlerini inanılmaz bozuyor. Ben günlük 30mg (10mg*3tablet) kullanımda kontrol için kan vermiştim. HDL 14 - LDL203 - Total kolestrol 222 - Trigiliserid 99 gelmişti. HDL'yi çok fena aşağı basıyor ve geri toparlaması çok uzun sürüyor. HDL aşağıda kalınca LDL yükseldikçe yükseliyor.

İkincisi oral tabletler karaciğere baya bir yük. ALT - AST - ALP - GGT - Billirubin değerlerini kontrol ediyor olman lazım.

Oral tablet tavsiye etmem.

Masteron saç dökebilir genetik zayıfsan dikkat derim.

Bolde temiz ilaç aslında tam kan (hgb - hct) değerlerini takip edip üst sınırların üzerinde kan bağışı yaptığın sürece tansiyon sorunu yaşamayabilirsin.

Rimobolan temiz olur ama onu da haftalık min 400mg girmen lazım hem orijinalini bulmak zor hem de çok pahalı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    27
Wassat26, 4 saat önce yazdı:

Haftalık 250mg en az 20-25 hafta gidersen verim alırsın 8-12-16 haftalar zayıf kalır döngünü kapattığına değmez...

Anavar tavsiye etmem kolestrol değerlerini inanılmaz bozuyor. Ben günlük 30mg (10mg*3tablet) kullanımda kontrol için kan vermiştim. HDL 14 - LDL203 - Total kolestrol 222 - Trigiliserid 99 gelmişti. HDL'yi çok fena aşağı basıyor ve geri toparlaması çok uzun sürüyor. HDL aşağıda kalınca LDL yükseldikçe yükseliyor.

İkincisi oral tabletler karaciğere baya bir yük. ALT - AST - ALP - GGT - Billirubin değerlerini kontrol ediyor olman lazım.

Oral tablet tavsiye etmem.

Masteron saç dökebilir genetik zayıfsan dikkat derim.

Bolde temiz ilaç aslında tam kan (hgb - hct) değerlerini takip edip üst sınırların üzerinde kan bağışı yaptığın sürece tansiyon sorunu yaşamayabilirsin.

Rimobolan temiz olur ama onu da haftalık min 400mg girmen lazım hem orijinalini bulmak zor hem de çok pahalı.

hocam 250mg ile başlıcam daha sonradan 375mg' e çıkarıcam bir sıkıntı olmaz, gerekirse daha sonra da 500mg'a. 20 hafta falan gitsem sonra pct yapmak istesem toparlaması zor olmaz mı? Bolde kullanırken olur ki hgb-hct değerleri artar, yaşadığım yer de kan verebilme durumum yok maalesef, rimobolan çok pahalıya kaçıyor ve dediğin gibi sonuçta eczane malı değil, masteron enanthate alacaktım fakat stoklarında kalmamış o yüzden only testo gidicem. yani geriye bana uygun bir anabolik kalmıyor, tabletlet yük bindiriyor ve testo devreye girdikten sonra zaten gerekli gücü testodan alıcam, bırakınca danabol ve turinabol olsun tableti bıraktıktan sonra etkisi geçiyor (anavar ve anapolonu bilmiyorum), belki adamlar masteron enanthate getirirse sonradan küre eklerim. saçım pek dökülmüyo, ama yaş 42 ve prostat ile saça dikkat etmem lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    40
oppomer, 22 dakika önce yazdı:

hocam 250mg ile başlıcam daha sonradan 375mg' e çıkarıcam bir sıkıntı olmaz, gerekirse daha sonra da 500mg'a. 20 hafta falan gitsem sonra pct yapmak istesem toparlaması zor olmaz mı? Bolde kullanırken olur ki hgb-hct değerleri artar, yaşadığım yer de kan verebilme durumum yok maalesef, rimobolan çok pahalıya kaçıyor ve dediğin gibi sonuçta eczane malı değil, masteron enanthate alacaktım fakat stoklarında kalmamış o yüzden only testo gidicem. yani geriye bana uygun bir anabolik kalmıyor, tabletlet yük bindiriyor ve testo devreye girdikten sonra zaten gerekli gücü testodan alıcam, bırakınca danabol ve turinabol olsun tableti bıraktıktan sonra etkisi geçiyor (anavar ve anapolonu bilmiyorum), belki adamlar masteron enanthate getirirse sonradan küre eklerim. saçım pek dökülmüyo, ama yaş 42 ve prostat ile saça dikkat etmem lazım

Ben 21 hafta gittim, 1-2 yıl gidenler var ama risk. TRT dozunda girenler ömür boyu giriyor biliyorsun, ancak ara ara hcg vurarak testisleri uyandırıyorlar.

Kaliteli bir ilaç kullanırsan 250mg yeter, 375 500 gibi değerler aromatize olur gereksiz E2 yükselişi ile uğraşırsın.

Benim tavsiyem 250 başladıktan 5 hafta sonra dipten kan testi vermen ve total testo / E2 oranına bakman. İlaç performansı ve senin vücudunun vereceği tepki herkeste farklı oluyor. Dipten kan testinden kastım enjeksiyon günü sabahı yani yeni dozu vurmadan önceki sabah.

Total testo 2000'lere yakın E2 40 larda gelirse tadından yenmez. total testo testini dilüsyonlu iste yoksa makine kapasitesinden büyükse <1200 yazar geçer örnek olarak. Dilüsyonluda direk değeri verirler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    27
Wassat26, 33 dakika önce yazdı:

Ben 21 hafta gittim, 1-2 yıl gidenler var ama risk. TRT dozunda girenler ömür boyu giriyor biliyorsun, ancak ara ara hcg vurarak testisleri uyandırıyorlar.

Kaliteli bir ilaç kullanırsan 250mg yeter, 375 500 gibi değerler aromatize olur gereksiz E2 yükselişi ile uğraşırsın.

Benim tavsiyem 250 başladıktan 5 hafta sonra dipten kan testi vermen ve total testo / E2 oranına bakman. İlaç performansı ve senin vücudunun vereceği tepki herkeste farklı oluyor. Dipten kan testinden kastım enjeksiyon günü sabahı yani yeni dozu vurmadan önceki sabah.

Total testo 2000'lere yakın E2 40 larda gelirse tadından yenmez. total testo testini dilüsyonlu iste yoksa makine kapasitesinden büyükse <1200 yazar geçer örnek olarak. Dilüsyonluda direk değeri verirler.

250mg' ı da ikiye bölcem mesela cumartesi - çarşamba 125'er mg. İnşAllah iğne yapmayı becerebilirim. Bende tam testi soracaktım. başlamadan önce test + 5. hafta test fakat olduki 2.haftada göğüs ucunda kaşınma, batma vs oldu, o zaman 5. haftayı beklemeden mecbur birdaha test yaptırıcam değil mi? Arimidexten daha çok tamoksifen ile durumu çözmeye çalışıcam, yani e2' yi çok düşürmemem gerekiyor aynı zaman da jinoya da engel olmam gerekiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    175
gönderildi (düzenlendi)

Youtubeda Dr.Güray ve Dr. Ömür Erdem'in trtye de değindikleri güzel 2 video var izlemediyseniz incelemenizi öneririm.

Enjeksiyon için sağlık kabinlerini veya bazı eczaneleri kullanabilirsiniz. Ücretiyle yardımcı olanlar var.

tarihinde Tarık34 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    40
oppomer, 24 dakika önce yazdı:

250mg' ı da ikiye bölcem mesela cumartesi - çarşamba 125'er mg. İnşAllah iğne yapmayı becerebilirim. Bende tam testi soracaktım. başlamadan önce test + 5. hafta test fakat olduki 2.haftada göğüs ucunda kaşınma, batma vs oldu, o zaman 5. haftayı beklemeden mecbur birdaha test yaptırıcam değil mi? Arimidexten daha çok tamoksifen ile durumu çözmeye çalışıcam, yani e2' yi çok düşürmemem gerekiyor aynı zaman da jinoya da engel olmam gerekiyor.

Hayır E2 kontrolü için aromataz inhibitörü kullanman gerekiyor, arimidex uygundur. E2'yi belirti yaparsa düşürmen gerekiyor. Tamoksifen sadece meme uçlarını korur. E2 yükseldi demek jinekomasti olacaksın demek değil, birçok dezavantajı var aşırı su tutulumu, ereksiyon kaybı, depresif mod ağlama zırlama gibi gibi etkileri için. AI (aromataz inhibitörü ile PCT ilaçlarını sakın karıştırmayın.) E2 konusunda inan bana jineko en az korkacağın şey olmalı. E2 yüzünden su balonu olduğunda hatların kapandığında tamoksifen seni kurtaramaz. Tamoksifen göğüs kanseri ilacı, göğüs ucunu E2'den koruyor.

Ben pazartesi 125mg + perşembe 125mg alıyordum. 10. hafta ereksiyon kaybı oldu. Test verdiğimde E2 95 geldi. O hafta arimidex başladım, enjeksiyon günleri pazartesi 0.5mg yarım tablet + perşembe 0.5mg yarım tablet. 2 hafta içinde belirtiler düzeldi. Test verdiğimde E2 40 geldi. Ben bu şekilde kür sonuna kadar arimidexe devam ettim 21. haftaya kadar.

İğneyi ise 5. haftaya kadar popodan sağlık kabininde hemşireye yaptırdım. Sonrasında kendim öğrendim. Yeşil iğne ile 21G (0.8mm*38mm) ilacı çektim, siyah iğne ile 22G (0.7mm*32mm) ile ilacı vurdum. Çekmeyi ve vurmayı ağrı iğnelerle yapmalısın. İlacı çektiğin iğne kauçuk tıpayı delip geçerken ağzı aşınıyor, poponu yırtar. Yeşil iğne daha kalın ve uzun yağ bazlı ilacı enjektöre çekmek kolay, siyah iğne ince enjektöre çekmekte zorlayabilir. Siyah iğne de kas içi enjeksiyon için ideal yeşil iğneye göre ince ve kısa olduğu için daha acısız hem de kasa ulaşıyor obez değilsen.

Test konusunda naturalken kesinlikle E2 - Total testo - LH - FSH - Prolaktin değerlerine baktır. Bunlar senin klavuzun olacak. Kür sonrası dönmeye çalıştığın değerler olacak. İkincil testi 5. hafta ondan sonra 5 hafta 5 hafta periyotlarda sadece E2 - Tam kan - Kolestrol değerleri - Total testo olarak baktırabilirsin. LH FSH zaten 0 olacak. Prolaktin de nor19 grubu ilaçlar olmadıkça (deca - npp - trenbolone) pek değişmez sorun olmaz. E2 ye bağlı biraz yükselebilir o da E2 düşünce düşüyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    27
gönderildi (düzenlendi)
Wassat26, 18 dakika önce yazdı:

Hayır E2 kontrolü için aromataz inhibitörü kullanman gerekiyor, arimidex uygundur. E2'yi belirti yaparsa düşürmen gerekiyor. Tamoksifen sadece meme uçlarını korur. E2 yükseldi demek jinekomasti olacaksın demek değil, birçok dezavantajı var aşırı su tutulumu, ereksiyon kaybı, depresif mod ağlama zırlama gibi gibi etkileri için. AI (aromataz inhibitörü ile PCT ilaçlarını sakın karıştırmayın.) E2 konusunda inan bana jineko en az korkacağın şey olmalı. E2 yüzünden su balonu olduğunda hatların kapandığında tamoksifen seni kurtaramaz. Tamoksifen göğüs kanseri ilacı, göğüs ucunu E2'den koruyor.

Ben pazartesi 125mg + perşembe 125mg alıyordum. 10. hafta ereksiyon kaybı oldu. Test verdiğimde E2 95 geldi. O hafta arimidex başladım, enjeksiyon günleri pazartesi 0.5mg yarım tablet + perşembe 0.5mg yarım tablet. 2 hafta içinde belirtiler düzeldi. Test verdiğimde E2 40 geldi. Ben bu şekilde kür sonuna kadar arimidexe devam ettim 21. haftaya kadar.

İğneyi ise 5. haftaya kadar popodan sağlık kabininde hemşireye yaptırdım. Sonrasında kendim öğrendim. Yeşil iğne ile 21G (0.8mm*38mm) ilacı çektim, siyah iğne ile 22G (0.7mm*32mm) ile ilacı vurdum. Çekmeyi ve vurmayı ağrı iğnelerle yapmalısın. İlacı çektiğin iğne kauçuk tıpayı delip geçerken ağzı aşınıyor, poponu yırtar. Yeşil iğne daha kalın ve uzun yağ bazlı ilacı enjektöre çekmek kolay, siyah iğne ince enjektöre çekmekte zorlayabilir. Siyah iğne de kas içi enjeksiyon için ideal yeşil iğneye göre ince ve kısa olduğu için daha acısız hem de kasa ulaşıyor obez değilsen.

Test konusunda naturalken kesinlikle E2 - Total testo - LH - FSH - Prolaktin değerlerine baktır. Bunlar senin klavuzun olacak. Kür sonrası dönmeye çalıştığın değerler olacak. İkincil testi 5. hafta ondan sonra 5 hafta 5 hafta periyotlarda sadece E2 - Tam kan - Kolestrol değerleri - Total testo olarak baktırabilirsin. LH FSH zaten 0 olacak. Prolaktin de nor19 grubu ilaçlar olmadıkça (deca - npp - trenbolone) pek değişmez sorun olmaz. E2 ye bağlı biraz yükselebilir o da E2 düşünce düşüyor.

Geçen ay yaptırdığım test değerleri var elimde bakarım onlara, ne de olsa halen naturelim, diyelimki E2 değerimiz 40,  kür zamanı en fazla kaça kadar çıkmasına izin verebiliriz? öströjeni fazla baskılamak küre  zarar veriyormuş diye okudum. Tamoksifen PCT ilacı okey de bazılarının meme ucu hassasiyetinde tamoksifen kullandıklarını okudum, E2 normal seviye de olup gögüs uçlarında kaşıntı vs olma durumu oluyor mu? Burdaki eczaneler de gördüğüm 3 tane şırınga var. Biri insülin,  biri siyah (kalçadan yapılan iğneler için), biri de turuncu renkte (insülinden biraz büyük, iğnesi de siyah dediğim enjektörün yarısından biraz uzun ya da yarısı kadar),  bu son dediğim turuncu ile bacak ya da omuzdan yapabilirim sanırım, sonuçla 0,5ml enjekte edicem, hatta tricepsten insülin ile olmaz mı dicem ama insülin iğnesinden de ilaç vermek zor olabilir. eski çalıştığım yerde hemşire vardı, bunu yapamısın dediğimde direk yapıyodu. Şu an çalıştığım yerde testosteron olduğunu bilseler hemen başlarlar manyakmısın sen vs diye :)  bu arada benim ilaçlar ampul. yani ilacın yarısı mecbur şırıngada bekleyecek, şırıngaya yeni iğne takıp plastik kapağını takıcam üstünde. ya aslında haftada tek iğne 1ml direk yapsak sanırım hormon dalgalanması açısından iyi olmuyor sanırım ama daha pratik

tarihinde oppomer tarafından düzenlendi
yanlış yazdım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Vassa
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 1.5 yıldır forumu düzenli olarak takip ediyorum. Bugüne kadar çoğunlukla okuyucu tarafta kaldım ancak artık kendi sürecimi paylaşarak sizlerin görüşlerini almak istedim.
      32 yaşında 184 cm boyundayım ve şu an 81 kg ağırlığındayım. Spora yeniden başladığım dönemde ise yaklaşık 100 kg civarındaydım. Konuya eklediğim fotoğraflarda tüm süreci kronolojik olarak paylaşıyorum. Güncel formumu en sona koydum yazısız olan fotoğraflar.. Fotoğrafların üzerinde tarih ve kilo bilgileri de yer alıyor. Güncel kan tahlillerimde mevcut.(Öströjen vs onları yaptıramadım) Spor geçmişim aslında daha eskiye dayanıyor. Çocukluğumdan beri yüzme ve basketbol ile ilgilendim. Vücut geliştirmeye ise ilk olarak 2010 yılında başladım. Yaklaşık 3-4 yıl boyunca düzensiz ve aralıklı şekilde devam ettim. Sonrasında 5-6 yıllık bir ara verdim ve yaklaşık 2.5 yıl önce tekrar düzenli olarak ağırlık antrenmanlarına başladım.
      Son 6 aylık dönemde beslenme ve antrenman disiplinim eskiye göre oldukça gevşemişti. Buna rağmen haftada minimum 2-3 gün spor salonuna gitmeye devam ettim. Bu süreçte yağlanarak tekrar 87 kg seviyelerine kadar çıktım. 20 Nisan itibarıyla yeniden diyetime ve antrenmanlarıma ciddi şekilde odaklandım. Şu an haftada 5 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum. Buna ek olarak haftanın 7 günü 20-40 dakika arasında, yaklaşık 120 nabız civarında kardiyo uyguluyorum.
      Asıl merak ettiğim konu ise testosteron enanthate kullanımı. Haftalık 250 mg testosteron enanthate ile başlamayı düşünüyorum. Hedefim profesyonel seviyede bir yarışma fiziği ya da aşırı hacimli bir görüntü değil. Ancak tamamen atletik ve ince bir görünüm de istemiyorum. Bir miktar hacimli, omuzları ve üst gövdesi daha dolu duran, kas kütlesi belirgin ama estetik çizgisini koruyan bir fizik hedefliyorum.
      Yanına farklı bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum.
      Bunun iki temel sebebi var:
      Maddi tarafı. Ulaşmak istediğim fiziğin daha agresif kombinasyonlar gerektirdiğini düşünmemem. (Emin değilim) Sorularım:
      Sizce haftalık 250 mg testosteron enanthate ile, mevcut fiziksel durumum ve geçmişim göz önüne alındığında görüntümde tatmin edici bir değişim olur mu? Özellikle daha dolu, daha sert ve bir miktar daha hacimli görünmek açısından beklentilerimi karşılar mı? FORM CHECK:

KAN TESTLERİ:

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini merak ediyorum. Şimdiden vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: Tekelmavisi
      5 yıllık fitness sürecim var natürel olarak bir yere kadar gelebildim. Aşağıda belirttiğim kürü yaptım ve bırakmak zorunda kaldım. Sonrasında pct vesaire yapmadım!
      GEÇMİŞ KÜR DENEYİMİM: (2 ay kadar)
      Testosteron Cypionate KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Cypionate SORULARIM:
      12 haftalık tekrar bir kür başlangıcında sonucunda nelerle karışılacağım? Sadece testo cyp ile ne kadar yol katedebilirim? Deneyimli arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olursa sevinirim.
    • Yazan: canbekcan
      Arkadaşlar selamlar.
      Spor geçmişim var. Yaş 42. Only testo + sarm kürü düşünüyorum. Anabolik (bolde +tren) girmeyi düşünmüyorum. Geçmişte bir kere de only testo, sarm yaptım verim aldım. Fakat beni düşündüren nokta yaz aylarında bu kürü yapmak. Eşim hamile ve artık küre girmem için engel kalmadı. Aklımda olan haftalık 400 testo, 4 ay. 3 hafta dan itibaren rad 140 +mk 677. Toplam 2 ay. 3. ay cardarine. Ve sonrası pct. Evimde tüm ekipmanlar var. Yaz aylarında küre girmek verim veririmi.
      Zorlukları fazla mı? Fotoğraf 3 yıl önceki kür pctden sonra 

• Yazan: Superlevye
      Herkese merhabalar,
      6 aylık only test sürecimden bahsetmek ve sizlere göstermek ve ilerisine dönük yol haritasında yardım istemekteyim çok detaylarda boğulmadan olabildiğince anlatmaya çalışacağım sürece ilk başladığımda aktif olarak spor yapıyordum 1 yılı geçkin süredir ve (antrenman ve beslenme düzenimin kendimce çok iyi olduğunu zannediyordum) ki bu süreç içerisinde antrenman yapmayı ancak oturtabildim ki bu benim en büyük kayıplarımdan birisiydi neyski sonrasında halledebildim demem o ki bu yazımı okuyan ve bu sürece girmeye kararlı arkadaşlar lütfen aceleci davranmayın benim gibi ve olabildiğince antrenman ve beslenmeyi çözmeye çalışın ki farmakolojik takviyelerden istediğiniz verimi alabilin yoksa çok komik sonuçlar ile baş başa kalabilirsiniz.
      BAŞLANGIÇ VERİLERİM:
      Boy: 1.90 Kg: 78 Omuz: 115 Kol: 34 Boyun: 37 GÜNCEL VERİLERİM:
      Kg: 87 Bel: 85 Omuz:136 Kol: 43 Boyun: 41 Bir diğer dikkat çeken değişim 24 yaşında olmama rağmen ergenliğe girmişim gibi sesim kalınlaştı belli başlı uzuvlarda biraz büyümeler oldu  Kullandığım ürün ve miktarına gelecek olursak NOXY LABS - test enanthate kullandım haftalık olarak 300 mg kullandım 2 ye bölerek ve bu süreçte hiç kimse ile çalışmamam rağmen emeğini desteğini hiç esirgemeyen en aptalca soruma bile yanıt veren ne zaman rahatsız etsem bana elinden gelen destekte ve yönlendirmede bulunan @Loving Burak abime hocama teşekkür ederim. Şuanda haftalık 150 mg kadar test enantahte almaktayım cruise yapıyorum denebilir bir dahaki sefere 2-3 hafta sonra npp eklemeyi düşünüyorum oda noxy labs olacak yani 300 mg test yada 350 mg test 200 npp gibi bir cycle düşünüyorum lakin sanırım biraz yağ oranımı düşürmem gerekmekte olabildikçe temiz bir şekilde 90-95 kg yi görmek istiyorum.
      ÖNCESİ VE SONRASINA DAİR:

• Yazan: goriladam
      Merhabalar, ilk kürüme gireceğim vücudu deneme amaçlı küçük bir oranla girmeyi planlıyorum, 250 mg only testonun faydasını görebilir miyim? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.