Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gulyabani

Sarm + peptid kürü 4. hafta kan değerleri yorumlaması ve dhea-s ile crp-hs yüksekliği hk.

Önerilen İletiler

Gulyabani    2

Selamlar,

Ürünlerin tamamı ve planlama Burak hocamdan. Burak hocanın planlamasına tam anlamıyla uyduğum söylenemez ama dikkat etmeye çalışıyorum.

Güncel Durum: 

• Boy: 187  
  • Kilo: 119 
  • Yağ Oranı: 29 (hastane ortamında makine ölçümü) 

Geçmiş:

16 ay kadar önce 170 kiloydum ve tüp mide operasyonu geçirdim, 14 ayda 116 lara kadar düştüm ve sonrasında sigara bırakma denemesi ve iştahın geri gelmesi sonucu 128 lere kadar çıktım. İlk 6 ay göbek fıtığını riski için 3 ay sadece beslenme ve iyileşme süreci, sonraki aylarda kadar hafta 3 gün 1,5 saat yüzme/yürüyüş şeklinde ilerledim. Son 5 aydır da ciddi şekilde ağırlık antrenmanı yapıyorum (haftada 5 gün ortalama). 3 ay kadar sigarayı bırakma denemem sonucunda kilo vermem durduğu hatta geri aldığım için bir daha kilo almayı göze alamam diyerek sarm + peptid kürüne başladım.  

Şimdilik 8 hafta kadar sürmesini planladığım kür içeriğim :

Sarm Noxy

• SR-9009 | 8 Hafta
  • GW-501516 | 8 Hafta

Peptid Noxy:

• Hgh frag (176-191) | 8 Hafta
  • Retatrutide | 8 Hafta
  • Cjc 1295 DAC | 4-8 Hafta

Diğer:

• Yohimbine (İran)

Beslenme:

• 1700-1900 Kalori
  • 60-100 Yağ
  • 80-100 Carb
  • 120-160 Protein

128 kilo ile başladım ilk 4 hafta 120-121 lere indim 5. haftanın içindeyim 119 lara düştüm. Bu değerlere normalde de inerdin diyenler için 2200 kalori üstü kilo alıyorum (haftada 3 gün hareketli olduğum dönemde) ve 170 kilolardan buralara geldiğimi hatırlatmak isterim. Mesleğim gereği tüm gün oturuyorum ve nispeten az hareketli bir hayatım var. Hareket edebildiğim tüm vaktimi de en verimli şekilde geçirmek istiyorum. Dozajlar konusunda bilgi vermeyeceğim yanlış yönlendirme olmaması için kişiden kişiye değişir ama artır veya azalt önerilerinize açığım.

Kan Değerleri:

image.thumb.png.dbc11cf3b9153497741ba7e7f02f2286.png image.thumb.png.fe9720e17ae7126a3e04b613758a57f3.png image.thumb.png.c32c23781f0feb5c4e8941fcb372802d.png image.thumb.png.28e342be65bb0a99d3eb3be977d56cc7.png image.thumb.png.7a9c616059e79c65be58c234ab5b7672.png

CRP HS değeri korkuttu açıkçası ve DHEA-S için de aşırı kilolu olduğum yıllarda (4+) sırtım başta olmak üzere vücudumun bir çok yerinde sivilceler çıktı ve hala varlar (karaciğer yağlanması ve kan değerleri bozukluğu vb.) ayrıca son 1 haftadır artış var acaba DHEA dan mı diye düşünüyorum önceden baktırdığımda normal aralıklardaymış SARM lar yükseltmiş olabilir mi ? Bayramda el bileğimi sakatladım ve 4 gün kadar aktif antrenman yapmadım. Kreatin Kinaz değeri öncesi günün akşamı antrenman yapmıştım ondan dolayı yüksek. Süreç boyunca normalde yaşadığım enerji düşüklüğünü hiç yaşamadım desem yeridir haftada 5-6 gün antrenman normalde benim gibi biri için gayet yorucu olması gerekirken sarm lardan olsa gerek deli gibi bir enerjik hissediyorum.

Genel gidişat ve kan testi yorumlamalarınız için desteğinizi bekliyorum.

İyi Forumlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Light57    3

Hocam öncelikle boyun uzun olsa bile 119 kiloda %29 yağ oranı oldukça iyi. Diyette protein biraz az kalmış 200lere çıkılabilirdi ama peptitler sayesinde protein sentezi artıyor çok da endişe etmeye gerek yok. Kreatin kinaz değeri çok normal ben naturelim bende bile 800leri gördüğü oluyor ağır bir antrenman yaptıysan endişe edilecek bir şey yok. DHEA-S değeri de muhtemelen sadece sarmlardan değil peptidlerden de kaynaklanıyor çünkü vücut metabolizmasını hızlandırıyorlar özellikle de senin kullandıkların.

Ama bıraktıktan sonra yerine gelecektir endişe edilecek bir durum yok gibi duruyor. Tek sorun crp değeri. O değer çok kritik. Geri dönülemez bir nokta değil tabii ki ama uzun vadede çok ciddi problemler yapabilir. Ki bu değer genelde anabolik steroid kullananlarda yüksek olur. Benim önerim şu an %29 gibi gayet kabul edilebilir ve umut vaadeden bir orana düştükten sonra kürde sadeleştirmeye gitmen. Dediğim gibi kan testi genel olarak temiz ama crp için dikkatli olmak gerek. Şu an için cardarine ve hgh frag ile devam etsen bile sana yeterli olur. İkisi zaten sinerjik çalışıyor. 

• Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    903

Kinaz antrenman tepkini gösteriyor güzel ama daha güzel olabilir bende 1500 1750 altında görmüyorum pek. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zoszos    3

crp de 13 leri görmüştüm, enjeksiyon kaynaklı olduğunu düşünmüştüm. sağlam bir antibiyotikle 0.5 lere geri döndü. takip etmekte fayda var.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gulyabani    2
Light57, 25.03.2026 - 11:57 yazdı:

Hocam öncelikle boyun uzun olsa bile 119 kiloda %29 yağ oranı oldukça iyi. Diyette protein biraz az kalmış 200lere çıkılabilirdi ama peptitler sayesinde protein sentezi artıyor çok da endişe etmeye gerek yok. Kreatin kinaz değeri çok normal ben naturelim bende bile 800leri gördüğü oluyor ağır bir antrenman yaptıysan endişe edilecek bir şey yok. DHEA-S değeri de muhtemelen sadece sarmlardan değil peptidlerden de kaynaklanıyor çünkü vücut metabolizmasını hızlandırıyorlar özellikle de senin kullandıkların.

Ama bıraktıktan sonra yerine gelecektir endişe edilecek bir durum yok gibi duruyor. Tek sorun crp değeri. O değer çok kritik. Geri dönülemez bir nokta değil tabii ki ama uzun vadede çok ciddi problemler yapabilir. Ki bu değer genelde anabolik steroid kullananlarda yüksek olur. Benim önerim şu an %29 gibi gayet kabul edilebilir ve umut vaadeden bir orana düştükten sonra kürde sadeleştirmeye gitmen. Dediğim gibi kan testi genel olarak temiz ama crp için dikkatli olmak gerek. Şu an için cardarine ve hgh frag ile devam etsen bile sana yeterli olur. İkisi zaten sinerjik çalışıyor. 

Hocam, 4 hafta kaldı 8 e tamamlayacağım sonrasında mola vereceğim. BPC + TB kullanmam süreç içerisinde CPR-HS değerini iyileştirmeyi hızlandırır mı ?

GHOST, 25.03.2026 - 12:34 yazdı:

Kinaz antrenman tepkini gösteriyor güzel ama daha güzel olabilir bende 1500 1750 altında görmüyorum pek. 

Doktorum 1000 in üstüne çıkmasın demişti tam tersine ama teşekkürler süreç sonunda tekrardan ölçtüreceğim.

zoszos, 25.03.2026 - 13:34 yazdı:

crp de 13 leri görmüştüm, enjeksiyon kaynaklı olduğunu düşünmüştüm. sağlam bir antibiyotikle 0.5 lere geri döndü. takip etmekte fayda var.

Bu düz CRP değil CRP-HS kardiyovasküler ve kalp ile direkt ilintili o yüzden korktum açıkcası. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    903
Gulyabani, 6 dakika önce yazdı:

Doktorum 1000 in üstüne çıkmasın demişti

Doktoruna çekeceğim muamele :D 

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: mrdoctoor
      Merhaba arkadaşlar, öncelikle aranıza katıldığım için mutluyum. Yetkililere teşekkür ederim. 
      Danışmak istediğim konu hormon değerlerimdeki anomali hakkında. 24 yaşında 184cm/110kg fiziksel özelliklerindeyim. Yağ oranım yaklaşık olarak %32 bandında ve çok uzun süredir bu seviyelerde. Armut yapısında vücudum var. Geçmişte uzun süre SSRI ilaç kullandım.
      Düzenli olmamakla birlikte 1 yıldır hyrid athlete program ile haftada 3 gün spora gitmeye çalışmaktayım. Yağ oranımı azaltamamak ve kilo verememek şikayetleriyle kan tahlillerime baktırdım ve bazı sorunlar olduğu ortada. En kısa sürede endokrin muayenesine başvuracağım ancak öncelikle sizlere danışmak istedim. Çünkü bu değerler sonucunda sadece fiziksel değil bilişsel olarakta sorunlar yaşadığımı düşünüyorum. Araştırdığım zaman dostinex ( 10 günde 1 ), bor takviyesi, Tribulus kulanımı önerileriyle karşılaştım. 
      Yaşadığım bu sorunun kaynağı sadece yağ oranıma bağlanabilir mi? Bu durumu düzeltmek için doktoruma hangi takviyeleri danışabilirim? Benzer bir durum yaşadınız mı? Sonraki adımda ne yapabilirim? @Fuhrer @Askabar @GHOST @berkay16 @metinav
      Herkese iyi forumlar.

• Yazan: Dynestier07
      Merhaba abilerim kardeşlerim,
      6. Hafta kan tahlili sonuçlarım tecrübelerinizden faydalanmak için önerilerinizi rica ediyorum
      BULGULAR:
      Göğüste glandüler doku başladı tek tarafta. Testislerde hafif küçülme hissi ve ağrı var tek taraflı. Üst vücut ön tarafta hafif sivilcelenme var. KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 375 mg Masteron 300 mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      180 85 36 KAN TESTLERİM:

• Yazan: mrtbc00
      Merhabalar, 1 aydır only testo prop kullanıyorum, haftalık 500 mg. Dün test verdim ve görüldüğü üzere e2 seviyem aşırı yüksek çıktı. Sizce arimadex eklemelimiyim? Eklemeliysemde ne kadar kullanmam gerek bilgilendirirseniz sevinirim.
      Bu arada yüksek östrojene bağlı yan etki hiç yaşamıyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.