-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: mrdoctoor
Merhaba arkadaşlar, öncelikle aranıza katıldığım için mutluyum. Yetkililere teşekkür ederim.
Danışmak istediğim konu hormon değerlerimdeki anomali hakkında. 24 yaşında 184cm/110kg fiziksel özelliklerindeyim. Yağ oranım yaklaşık olarak %32 bandında ve çok uzun süredir bu seviyelerde. Armut yapısında vücudum var. Geçmişte uzun süre SSRI ilaç kullandım.
Düzenli olmamakla birlikte 1 yıldır hyrid athlete program ile haftada 3 gün spora gitmeye çalışmaktayım. Yağ oranımı azaltamamak ve kilo verememek şikayetleriyle kan tahlillerime baktırdım ve bazı sorunlar olduğu ortada. En kısa sürede endokrin muayenesine başvuracağım ancak öncelikle sizlere danışmak istedim. Çünkü bu değerler sonucunda sadece fiziksel değil bilişsel olarakta sorunlar yaşadığımı düşünüyorum. Araştırdığım zaman dostinex ( 10 günde 1 ), bor takviyesi, Tribulus kulanımı önerileriyle karşılaştım.
Yaşadığım bu sorunun kaynağı sadece yağ oranıma bağlanabilir mi? Bu durumu düzeltmek için doktoruma hangi takviyeleri danışabilirim? Benzer bir durum yaşadınız mı? Sonraki adımda ne yapabilirim? @Fuhrer @Askabar @GHOST @berkay16 @metinav
Herkese iyi forumlar.
-
Yazan: Dynestier07
Merhaba abilerim kardeşlerim,
6. Hafta kan tahlili sonuçlarım tecrübelerinizden faydalanmak için önerilerinizi rica ediyorum
BULGULAR:
Göğüste glandüler doku başladı tek tarafta. Testislerde hafif küçülme hissi ve ağrı var tek taraflı. Üst vücut ön tarafta hafif sivilcelenme var. KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron 375 mg Masteron 300 mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
180 85 36 KAN TESTLERİM:
-
Yazan: mrtbc00
Merhabalar, 1 aydır only testo prop kullanıyorum, haftalık 500 mg. Dün test verdim ve görüldüğü üzere e2 seviyem aşırı yüksek çıktı. Sizce arimadex eklemelimiyim? Eklemeliysemde ne kadar kullanmam gerek bilgilendirirseniz sevinirim.
Bu arada yüksek östrojene bağlı yan etki hiç yaşamıyorum.
-