Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Dynestier07

Testosteron masteron kürümün 6.Hafta kan testi sonuçları hk.

Önerilen İletiler

Dynestier07    0

Merhaba abilerim kardeşlerim,

6. Hafta kan tahlili sonuçlarım tecrübelerinizden faydalanmak için önerilerinizi rica ediyorum

BULGULAR:

• Göğüste glandüler doku başladı tek tarafta.
  • Testislerde hafif küçülme hissi ve ağrı var tek taraflı.
  • Üst vücut ön tarafta hafif sivilcelenme var.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron 375 mg
  • Masteron 300 mg

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• 180
  • 85
  • 36

KAN TESTLERİM:

IMG_0120.jpeg IMG_0108.png IMG_0107.png IMG_0106.png IMG_0105.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    739

yağ oranın nedir? spor geçmişin nedir? önceki kür deneyimlerin nedir? vücut ölçülerin nedir? 

375 testosterona göre testosteron değerin düşük çıkmış, sanırım ilaçların tam dolu değil. Enjeksiyondan kaç saat sonra kan testi verdin?

Yağ oranın fazla ise testosteronu 250 civarına çekip masteronu 350 civarına yükseltmeni öneririm, aynı zamanda E2 değerin yüksek bunun için yarım arimidex öneriyorum. Sivilcelenme  konusunda beslenmen eğer kötüyse bu normal, bunun için cleocin kullanabilirsin ancak ilaçlardan kaynaklı da bu durum oluşabiliyor. Eğer ilaçların bilinmedik bir marka ise /testosteron değeri düşük çıktığından bu varsayım ile ilerliyorum/ içeriğinin kalitesiz-ucuz hammadde ve bilinçsiz üretimden kaynaklı sivilce yaşanabiliyor. Saflık oranı düşük ve sterilite sağlanmayan ürünlerde bu durum çok olağan. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dynestier07    0

Yağ oranım 13 lerde aralıksız 3 yıldır fitness yapıyorum daha önceleri de hep yaptım ara vere vere. Önceden testo bolde kürü yaptım 6 ay . Ölçüleri tam bilmiyorum güncel olarak. İlaçlarım zphc.com serisi buraya da atıp sormuştum orijinal demişlerdi masteron hilma biocare. Son enjeksiyon 0.5 ml testo ve 1 ml maste perşembe yapmıştım.kan tahlili pazartesi verdim.Araya 3-4 gün süre girdi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cengizylcz    0

hocam arkadaşla çok benzer kürü bende yapıyorum 300 mast 300 test ikiside prop benimde e2 aynı buna benzer değerlerde çıktı. Allaha şükür kür boyunca hiçbir yan etki yaşamamaktayım. Arkadaşa yarım arimidex önermişsin bu günlük mü haftalık mı biraz detay verirmisin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    739
Dynestier07, 13 saat önce yazdı:

Yağ oranım 13 lerde aralıksız 3 yıldır fitness yapıyorum daha önceleri de hep yaptım ara vere vere. Önceden testo bolde kürü yaptım 6 ay . Ölçüleri tam bilmiyorum güncel olarak. İlaçlarım zphc.com serisi buraya da atıp sormuştum orijinal demişlerdi masteron hilma biocare. Son enjeksiyon 0.5 ml testo ve 1 ml maste perşembe yapmıştım.kan tahlili pazartesi verdim.Araya 3-4 gün süre girdi 

dediğim gibi rahatsızlık derecesindeyse yarım arimidex yutabilirsin, tek seferlik yut düzelecektir.

cengizylcz, 9 saat önce yazdı:

hocam arkadaşla çok benzer kürü bende yapıyorum 300 mast 300 test ikiside prop benimde e2 aynı buna benzer değerlerde çıktı. Allaha şükür kür boyunca hiçbir yan etki yaşamamaktayım. Arkadaşa yarım arimidex önermişsin bu günlük mü haftalık mı biraz detay verirmisin?

testosteronu kısabilirsin rahatsız edecek derecedeyse, yarım arimidex sen de kullanabilirsin eğer bu değerlerdeyse.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dynestier07    0

Peki hocam son enjeksiyondan 3-4 gün sonra kan tahlili yaptırdım. Buna bakarak testosteron seviyesi düşük demiştiniz bundan kaynaklı olabilir mi ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dynestier07, 19 dakika önce yazdı:

Peki hocam son enjeksiyondan 3-4 gün sonra kan tahlili yaptırdım. Buna bakarak testosteron seviyesi düşük demiştiniz bundan kaynaklı olabilir mi ? 

Prop kullanıyorsan evet

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    739
Dynestier07, 40 dakika önce yazdı:

dozlara göre normal seviye, enjeksiyondan 3 4 gün sonra olduğu için bu seviyelerde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dynestier07    0

Enantath formu ikisi de son olarak bu testisler de küçülme ağrı hissi için şimdiden bir şey kullanayım mı ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    19

Benim only testo kürümde 10. hafta ereksiyon zayıflamaya başladı. Haftalık 375mg alıyordum. E2 baktırdım 91 gelmiş.

Enjeksiyon günleri 0.5mg pazartesi + 0.5mg perşembe yarım yarım arimidex aldım. Tablet kesici aldım eczaneden çok nizami bölüyor tabletler ufacık olmasına rağmen.

15. hafta E2 kontrolüne gittim ve sonuç 38 geldi.

Şimdi 16. hafta başlarken testo dozunu 250mg'a düşürdüm. O yüzden arimidexide pazartesi 0.25mg + perşembe 0.25mg (çeyrek + çeyrek) olarak düşürdüm.

Çünkü zaten 38'e kadar gerilemiş. Daha düşmesinin problem olacağı konuşuluyor.

Bilgi içindir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dynestier07, 2 saat önce yazdı:

Enantath formu ikisi de son olarak bu testisler de küçülme ağrı hissi için şimdiden bir şey kullanayım mı ? 

Küçülme Ağrı vs varsa bunu HCG çözer

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnabolikLover, 19.03.2026 - 20:32 yazdı:

Küçülme Ağrı vs varsa bunu HCG çözer

Hcgyi hissiyat Ağrı bazında kullanabilir miyiz bende 3. Haftadayım testo bolde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cedricmcmillan, Bir saat önce yazdı:

Hcgyi hissiyat Ağrı bazında kullanabilir miyiz bende 3. Haftadayım testo bolde 

3.Haftada testo boldede agrı yasaman ılgınc daha sıstemın yenı baskılandı kesın bır sey demıcem belkı nadir hassas bunyen vardır sıstemın testıslerın hassastır gıdıp test ve film cektırebılırsın veya hch bulup ufak dozlarda kullan eger agrın gecıyorsa ıyı gelıyorsa ozaman gercekten hassas bunyen 3 yıldır kür yapıyorum kullanmadıgım ılac yok 1 kere bıle agrı kuculme vs yasamadım 3.haftada testo boldede yasamaman lazım plaseboda demek ıstıyorum ama ıste ınsan vucudu bu aspirin ıcıp olende var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dynestier07, 19.03.2026 - 17:53 yazdı:

Kulladığın zphc testosterone enanthatesa bu kadar düşük olması garip testosteron değerinin 2500 3000 fln çıkmalıydı 30ml flakon mu 10ml mi resmi var mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dynestier07    0

30 ml seri son enjeksiyonda 3-4 gün sonra kan testi verdim belki o yüzden boyle çıkmış olabilir ? Anlamadım 

IMG_0162.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    267

Haftada 2 kez enjeksiyon yapıyorsan testosterone değerin gayet normal e2 değerin de enjeksiyon sıklığın az olduğundan bu kadar yüksek her gün 55mg testosteron enjekte ederek yapsaydın bu kürü muhtemelen 2 yarım yerine 2 çeyrek kurtarırdı masteronları check ettiysen gayet kaliteli marka fiyatları yüksek sadece ama mast enanthatı bulmak ayrı mesela zaten güvenilir marka alman iyi olmuş.

Wassat26, 19.03.2026 - 18:06 yazdı:

Benim only testo kürümde 10. hafta ereksiyon zayıflamaya başladı. Haftalık 375mg alıyordum. E2 baktırdım 91 gelmiş.

Enjeksiyon günleri 0.5mg pazartesi + 0.5mg perşembe yarım yarım arimidex aldım. Tablet kesici aldım eczaneden çok nizami bölüyor tabletler ufacık olmasına rağmen.

15. hafta E2 kontrolüne gittim ve sonuç 38 geldi.

Şimdi 16. hafta başlarken testo dozunu 250mg'a düşürdüm. O yüzden arimidexide pazartesi 0.25mg + perşembe 0.25mg (çeyrek + çeyrek) olarak düşürdüm.

Çünkü zaten 38'e kadar gerilemiş. Daha düşmesinin problem olacağı konuşuluyor.

Bilgi içindir.

tablet kesicinin kutusunu atmadıysan resmini atabilir misin ne zaman tablet kesici alsam tableti orantısız bölüyor kendim bıçakla uğraşıyorum 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    739
Dynestier07, 53 dakika önce yazdı:

30 ml seri son enjeksiyonda 3-4 gün sonra kan testi verdim belki o yüzden boyle çıkmış olabilir ? Anlamadım 

enjeksiyon zamanlamasından dolayı böyle olmuş, ilaçlarda bir problem yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dynestier07    0
gönderildi (düzenlendi)

Sizce haftada 2 enjeksiyon mu devam edeyim yoksa mg ları ayırıp 3-4 enjeksiyona mı çıksam ? Masteronları check ettim sorun çıkmadı zaten piyasada başka bulamadım. Kan testine yansıyan masteron etkisi var mı çalışıp çalışmadığına dair

tarihinde Dynestier07 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    4
Fuhrer, 3 saat önce yazdı:

enjeksiyon zamanlamasından dolayı böyle olmuş, ilaçlarda bir problem yok.

Hocam enjeksiyon sıklığı değeri etkiliyor mu bu şekilde ? Ben gün aşırı yapıyorum test vereceğim bakalım yakında. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    739
Seffa, 12 saat önce yazdı:

Hocam enjeksiyon sıklığı değeri etkiliyor mu bu şekilde ? Ben gün aşırı yapıyorum test vereceğim bakalım yakında. 

evet etkiler, o yüzden ben her gün enjeksiyon yapıyorum. Tabi size her gün yapın demiyorum, ben enjeksiyondan artık zevk alıyorum ve enjeksiyon yapmak beni mutlu  ediyor. En kısa ester (suspension veya no ester harici) 2 günde 1 yani gün aşırı yapsan yine yeterli olacaktır.

Dynestier07, 15 saat önce yazdı:

Sizce haftada 2 enjeksiyon mu devam edeyim yoksa mg ları ayırıp 3-4 enjeksiyona mı çıksam ? Masteronları check ettim sorun çıkmadı zaten piyasada başka bulamadım. Kan testine yansıyan masteron etkisi var mı çalışıp çalışmadığına dair

sorun olmaz 2 enjeksiyon, eğer imkanın varsa 3 4 en iyisi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    4
Fuhrer, 7 saat önce yazdı:

evet etkiler, o yüzden ben her gün enjeksiyon yapıyorum. Tabi size her gün yapın demiyorum, ben enjeksiyondan artık zevk alıyorum ve enjeksiyon yapmak beni mutlu  ediyor. En kısa ester (suspension veya no ester harici) 2 günde 1 yani gün aşırı yapsan yine yeterli olacaktır.

Teşekkürler. Ben de aynı şekilde sorun etmiyorum artık enjeksiyonu. Bolde npp testo gün aşırı devam. Belki ileride her gün yaparım. Onda ara veriyor musunuz 1 gün ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dynestier07    0

Enjeksiyon sıklığı veya imkan yönünden sorun olmaz. Haftalık mg değerlerini bölerek mi yapayım yani onu sormak istemiştim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    739
Seffa, 6 saat önce yazdı:

Teşekkürler. Ben de aynı şekilde sorun etmiyorum artık enjeksiyonu. Bolde npp testo gün aşırı devam. Belki ileride her gün yaparım. Onda ara veriyor musunuz 1 gün ?

haftada 6 alıyor bazen 7 oluyor bazen 5 oluyor yani vermek istersen verebilirsin sonuç olarak 1 gün ara versen pek de bir sorun olmaz. ilacın stabil gitmesini seviyorum ben, daha az yan etki

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dynestier07    0

Hocam benim sormak istediğim haftada 375 testo 300 masteron. Bunları 4 ya da 5 güne yayıp. Toplam miktarı eşit bölerek mi gideyim. Haftalık aldığım mg sabit şekilde yani @Fuhrer

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dynestier07    0
Fuhrer, 22.03.2026 - 15:12 yazdı:

haftada 6 alıyor bazen 7 oluyor bazen 5 oluyor yani vermek istersen verebilirsin sonuç olarak 1 gün ara versen pek de bir sorun olmaz. ilacın stabil gitmesini seviyorum ben, daha az yan etki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: umud sarıdoğan
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      3 haftadır kürdeyim 2.hafta kan testi verdim orijinalliğini test etmek için ürünlerin.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enantahate Trenbolone Enanthate Boldenon Oxandrolone KAN TESTLERİM:

• Yazan: rawbb
      Güncel uzun soluklu bir cut döneminden çıktım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.80 cm Kg: 76 KÜR İÇERİĞİM: (4 haftadır)
      Testosteron Propionate 300mg Masteron Propionate 300mg KAN TESTLERİM:

Kan testlerime bakıldığında nelere dikkat etmeliyim?
    • Yazan: xdescri
      Kür dönemindeyim süreç olaraksa bulk diyebiliriz. @berkay16 @Fuhrer @GHOST
      SORULARIM: 
      İlaçlar çalışıyor mu? Kan testi sonuçlarımda hangi referans değerlerim kırmızı alarm veriyor? Ne tür önlemler almamı tavsiye edersiniz? KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 400mg KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: keydigger
      2 aylık süre içerisinde aktif only testosteron kullanımındayım. 6 hafta boyunca 500mg son 2 haftadır 750mg testosteron kullanıyorum. 
      SORUNLAR:
      İlaca başladıktan 2 hafta sonra kan testi yaptırdım ve total testosteron seviyem : 44.35µg/L çıktı referans aralığı 1,75 - 7,81! Bu hafta tekrardan kan testi yaptırdım tal testom 16.67 µg/L çıktı! Aynı hastanede yaptırdım iki testide. Testi enjeksiyonun hemen ertesi günü yaptırdım. Marka aynı ama şuan yeni aldığım flakonu kullanıyorum. SORULARIM:
      Doz arttırmama rağmen bu oran neden böyle çıkmış olabilir Kullandığım ilaç underdose olabilir mi? Yorum yapan, konuya katılım gösteren herkse teşekkürler.
    • Yazan: Valtiel
      Merhabalar herkese,
      4. Haftaya girdim ama Tren ve Deca'nın gerçekliğinden şüphe etmeye başladım.Gece terlemesi yaşamıyorum, agreston artışı var ama çok fazla değil. Ama uykusuzluk mevcut, en ama en fazla 5 saat uyuyabiliyorum ve bu süre içerisinde en az 3 kere uyanıp duruyorum. Gücümde artışlarda mevcut, daha dün 80-80 shoulder press 6 tekrar atabildim vs.Küre 23 Mart'ta başladım, altta verdiğim testler ise 31 Mart tarihine ait.
      GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
      500mg Testosteron Cypionat 500mg Deca 500mg Tren Enanthate 30mg Dianabol ÜRÜNLER:

KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.