Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

olimposyagiz

Ilk kürümde testo+tren+mast+winstrol kombini ile define olabilmem mümkün mü?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Aşağıdaki ürünleri kullanmayı planlıyorum spor salonunda bir arkadaşım destek olmakta bu süreçte, bu ilaçlara uzağım spor yapsam ve diyet yapsam dahi kilo vermekte zorlanıyor ve kas kazanmakta güçlük çekiyorum.

SÜRECE DAİR:

• Kalıplaşmış göbek ve bel yağlanmam var.
  • Jinekomasti için ameliyat olacağım.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 1.79 cm
  • Kg: 87

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Propionate
  • Masteron Propionate
  • Trenbolone Acetate
  • Winstrol

SORULARIM:

• Bu planlama yağ yakımını spor ile birlikte ileri seviyede destekler mi?
  • Önerileriniz var mıdır?

GÜNCEL FORM:

69a0b80305249_WhatsAppImage2026-02-26at00_54_13.thumb.jpeg.f0f941087f1360e5e9d4bbb80edcdd4d.jpeg 69a0b8084f1e3_WhatsAppImage2026-02-26at00_54.13(1).thumb.jpeg.e10b8750d0758e2b316c5c1c8fc778c3.jpeg

Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

polatpr    24

bu yağ oranında steroidleri kullanmak ayrı zararlı tren kullanmak ise hayatın için kumar olur. heleki ilk ilaç kullanımında böylesine bir kür cidden ister istemez üzüyor 2026 yılındayız winstrol için ise son yarışmacılar bile son haftalar deri altındaki suyu atmak için kullanılır kim yazdıysa bu kürü bence bi arkadaşlığını değerlendir kilo veremiyorsan diyet kardiyo antrenman üçlüsünde bir hata vardır mutlaka adımları takip et kalori açığı verip kilo vermemen imkansız bişey. illa kafaya koyduysan düşük doz testesteron başlayıp  8 hafta ilerleyip durumuna göre yanına masteron ekleyebilirsin bu ilaçlar mucize değil diyet kardiyo antrenman üçlüsünü iyi tutturman lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hocam imkansız gibi görünüyor biliyorum ama veremiyorum kalori açığı oluşturuyorum antrenman ve kardiyo yapıyorum lakin yine de olmuyor 81 e kadar düşünüyorum ama verdiğim kiloları ışık hızıyla geri alıyorum bel ve karın bölgesinden neredeyse hiç veremiyorum bir yerden sonra da spor yapmaktan ve aç kalmaktan yoruluyorum artık. Önerebileceğiniz bir kür var mı arkadaşımın önerdiği bu karışım yanlışsa tabii ki kullanmam doğru olmayacaktır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    80

Önerim bu ilaçları bu kadar bilinçsiz kullanamaman olucak muhtemelen çok yaşamazsın yoksa 

Sana tavsiyem ilaç kullanmadan önce yağ oranını düşürmen ama muhtemelen beni dinlemezsin o yüzden en hızlı ve daha güvenli yolla gidelim sana anlatayım bu ilaçlar sana yağ yaktırmaz doğrudan çünki ilaçların öyle bir etkisi yok yağ yakımı yalnızca kalori açığı ile oluşur ilaçları kas kazanımı ve kas kaybını önlemek için kullanırız senin durumunda ilaç kullanmak şu anlık için mantıksız.. Muhtemelen çok yiyorsun yoksa her türlü zayıflarsın alman gereken kalorinin altını alıyorsan zayıflamaman mümkün değil ilk önce güzel bir diyet yap sonra ilaç işini konuşalım

Ama ilaç ile zayıflamayı kafaya koyduysan beni dinle ilk önce boğazını tut bu günden ve şu andan itibaren kendini diyette say 2000 kaloriyi geçme istersen sana beslenme programı hazırlayabilirim kür yapmak istiyorsan ilk önce kan testi vermen gerek ilk önce kan değerledine baktır ne var ne yok görelim ona göre düşük doz Testosteron+masteron kürü yaparsın ama bunu kas kütlesi koymak için kullanıcaksın çünki steroidler yağ yaktırmaz

Ve hocam hangi marka ilaç kullanmayı düşündünüz ?

Bence bir koç ile çalış çok bilinçsizsin kas kütlen yok muhtemelen spora da yeni başladın adam akıllı besnelnmiyorsun ve hiçbirşeyin farkında değilsin kendine yazık etme.

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ya eleştiri eşiğim çok yüksektir de sen sanki fazla saygısızca yorumlar yapıyorsun kullandığın hiçbir kelime doğru değil ben bogazimi tutamamışım, sen dilini tutamıyorsun sanki kardeşim🙏🏽 

• ahahaha 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
olimposyagiz, 5 dakika önce yazdı:

Hocam imkansız gibi görünüyor biliyorum ama veremiyorum kalori açığı oluşturuyorum antrenman ve kardiyo yapıyorum lakin yine de olmuyor 81 e kadar düşünüyorum ama verdiğim kiloları ışık hızıyla geri alıyorum bel ve karın bölgesinden neredeyse hiç veremiyorum bir yerden sonra da spor yapmaktan ve aç kalmaktan yoruluyorum artık. Önerebileceğiniz bir kür var mı arkadaşımın önerdiği bu karışım yanlışsa tabii ki kullanmam doğru olmayacaktır

Eminim ki elinden geleni kendine göre yapıyorsun ama sonuç alamayorsun,, imkansız diye birşey yok belki süreç zor ilerler ama bir şekil ilerler...  Belki de doğru yaptığını düşündüğün yanlışlar da olabilir... Sürdürebileceğin, kesinlikle iyi bir kalorik açık beslenme planı,, sonrasında  kan tahlillerini kontrol ettir, sonrasında imkan doğrultusunda eve bir kardiyo ekipmanı... Ve iyi bir tempo... Bunlar tam anlamıyla oturursa ve salon antrenmanın kaliteliyse hareket formları düzenim vs belki sonra işinde iyi birinin kontrolleriyle hafif hafif farmakoloji desteği düşünebilirsin ama... Ben istisna kişiler hariç ilaca başlamak için oğal olarak öyle bir seviyeye gelinmeli ki sonra ilaç düşünülmeli başarılar 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
olimposyagiz, 15 dakika önce yazdı:

Steroidden ziyade o zaman Mounjoro, tirzapetide, retatrutride tarzı peptidlere yönelebilirsin özellikle retatrutride tavsiye ederim cidden iştahı baya baskılıyor  forumda arama yerinden detaylı bir çok konu var daha güvenliler senin için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    80
olimposyagiz, Bir saat önce yazdı:

Ya eleştiri eşiğim çok yüksektir de sen sanki fazla saygısızca yorumlar yapıyorsun kullandığın hiçbir kelime doğru değil ben bogazimi tutamamışım, sen dilini tutamıyorsun sanki kardeşim🙏🏽 

Hocam bu saygısızlık değil yalnış anladınız evet boğazımızı çoğumuz çoğu zaman tutamıyoruz böyle dönemler gayet normal benim size sinirlendiğim nokta bu kadar ilaç ve 0 araştıma ile bunları kullansammı demeniz ilk önce en azından belli bir çaba göstermeniz gerekirdi ve dolandırılmanızdan korkuyorum piyasa sahte ilaç kaynıyor

Kan testinizi yaptırın ona göre bir diyet bir plan ve bir kür belirleyelim 

Hangi marka ilaç kullanıcaksınız nelere erişebiliyorsunuz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    173

Küre girmekten kesin eminsen bence Retatrutide veya Ozempic düşünebilirsin. Muhtemelen senin için daha yerinde bi karar olur. Ek olarak kullanacağın ürün markasını satıcıyı haftalarca araştırmanı öneririm. 3-5 bin kâr edicem diye ne olduğu belirsiz saçma sapan bir ürün/marka kullanma. Forum mağdur olan insanların konu başlıklarıyla dolu aratma kısmından inceleyebilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    75

İlk mesajda yazdığın kür başlangıç için çok ağır bir kombinasyon gerçekten, yarışmaya hazırlananların kullandığı bir cycle. Aynı ilaçları kullanan biri olarak benim de sana önerim kesinlikle retatrutide ve kan testinden sonra başlangıç dozu bir testosterone türü öneririm diğer arkadaşlar gibi.

Ne yaparsam yapıyım zor kilo veriyorum ve hızlıca geri alıyorum demenin en büyük sebebi insülin direnci kaynaklıdır, reta bu konuda şu an piyasadaki en etkili peptid. Senin iç en sağlıklısı reta + testo kombinasyonu olur. Vücudunda belli ki yağ kütlesi dışında oldukça fazla ödem ve su da var, retatrutide'un ilk haftalarda çok faydasını görürsün bu konuda.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: crazymero
      Selamlar, Sopharma Clenbuterol kullanan tecrübe eden birisi var mıdır? Yağ oranım %25, boy 1.90 kilo 120. Dozaj ayarlaması konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
    • Yazan: MrJoker
      Herkese merhabalar,
      Bir koç ile çalışmaya başladım bir planlama yaptık ancak kafamı kurcalayan bazı durumlar var.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Test propionate [ 1_10 haftalar ]
      Pazartesi 1 ml Cars 1 ml Cuma 1 ml Superdrol tablet [ 1_7 haftalar ]
      Her gün sabah tok 1 tablet 8 saat sonra 1 tablet Masteron [ 1_10 ] haftalar
      Pztsi 1 ml Persembe 1 ml Oxandrolon tablet [ 1-10 haftalar]
      Sabah 2 tablet 8 saat sonra 2 tablet MCT GRUPLARI:
      Nac 600 sabah 1 efervesan tab ve yatarken Milkthistle komplex : 1 servis sabah 1 servis yatarken Zma : 1 servis yatarken Omega 3 : 1 gr sabah 1 gr son öğünden sonra Q enzim q10 : 200 mg günde öğünle bir Vitamin d3 + k2 1 servis sabah tok Armidex 3 hafta baslar 5 gunde bir , bir tablet Bu planlama hakkında eksik yerleri, karşılaşabileceğim sorunları ve var ise düzeltmem gereken yerleri paylaşabilir misiniz? Şimdiden değerli yorumlarınız hakkında teşekkür ediyorum.
    • Yazan: Berko
      Merhabalar daha önce küre giren bi arkadaşımın koçuyla birlikte bende küre girmiş bulunmaktayım İlaçlar vitaminler ve kullanım şekilleri aşağıda ki gibi yanlış bir durum yada yapmam gereken farklı birşey varsa bilgi verirseniz çok sevinirim. Spor geçmişim var fakat vücudum yağlı. Fit ve parçalı durmak için bu küre girdim.
      İlaçları siteden sorguladım ve orijinal çıktı umarım öyledir
      KÜR İÇERİĞİM:
      Optimum Pharma Testo Prop Optimum Pharma Masteron Optimum Pharma Clenbuterol KÜR MG DETAYLARI:
      Pazartesi  1 ml testo  0.7 ml masto  Çarşamba  1 ml testo  0.7 ml masto  Cuma  1 ml testo  0.7 ml masto  Sabah aç karına 1 adet clen MCT GRUPLARI:
      2 adet proviron hergün  1 adet nac600 Pazartesiden pazartesiye 1 adet armidex Sabah kahvaltıdan sonra 2 adet cystone  2 adet speman 2 adet Liv 52  1 adet c vitamini  1 multivitamin Öğlen  2 adet omega 3  Akşam yatmadan önce  2 adet çinko  1 adet magnezyum
    • Yazan: Vassa
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 1.5 yıldır forumu düzenli olarak takip ediyorum. Bugüne kadar çoğunlukla okuyucu tarafta kaldım ancak artık kendi sürecimi paylaşarak sizlerin görüşlerini almak istedim.
      32 yaşında 184 cm boyundayım ve şu an 81 kg ağırlığındayım. Spora yeniden başladığım dönemde ise yaklaşık 100 kg civarındaydım. Konuya eklediğim fotoğraflarda tüm süreci kronolojik olarak paylaşıyorum. Güncel formumu en sona koydum yazısız olan fotoğraflar.. Fotoğrafların üzerinde tarih ve kilo bilgileri de yer alıyor. Güncel kan tahlillerimde mevcut.(Öströjen vs onları yaptıramadım) Spor geçmişim aslında daha eskiye dayanıyor. Çocukluğumdan beri yüzme ve basketbol ile ilgilendim. Vücut geliştirmeye ise ilk olarak 2010 yılında başladım. Yaklaşık 3-4 yıl boyunca düzensiz ve aralıklı şekilde devam ettim. Sonrasında 5-6 yıllık bir ara verdim ve yaklaşık 2.5 yıl önce tekrar düzenli olarak ağırlık antrenmanlarına başladım.
      Son 6 aylık dönemde beslenme ve antrenman disiplinim eskiye göre oldukça gevşemişti. Buna rağmen haftada minimum 2-3 gün spor salonuna gitmeye devam ettim. Bu süreçte yağlanarak tekrar 87 kg seviyelerine kadar çıktım. 20 Nisan itibarıyla yeniden diyetime ve antrenmanlarıma ciddi şekilde odaklandım. Şu an haftada 5 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum. Buna ek olarak haftanın 7 günü 20-40 dakika arasında, yaklaşık 120 nabız civarında kardiyo uyguluyorum.
      Asıl merak ettiğim konu ise testosteron enanthate kullanımı. Haftalık 250 mg testosteron enanthate ile başlamayı düşünüyorum. Hedefim profesyonel seviyede bir yarışma fiziği ya da aşırı hacimli bir görüntü değil. Ancak tamamen atletik ve ince bir görünüm de istemiyorum. Bir miktar hacimli, omuzları ve üst gövdesi daha dolu duran, kas kütlesi belirgin ama estetik çizgisini koruyan bir fizik hedefliyorum.
      Yanına farklı bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum.
      Bunun iki temel sebebi var:
      Maddi tarafı. Ulaşmak istediğim fiziğin daha agresif kombinasyonlar gerektirdiğini düşünmemem. (Emin değilim) Sorularım:
      Sizce haftalık 250 mg testosteron enanthate ile, mevcut fiziksel durumum ve geçmişim göz önüne alındığında görüntümde tatmin edici bir değişim olur mu? Özellikle daha dolu, daha sert ve bir miktar daha hacimli görünmek açısından beklentilerimi karşılar mı? FORM CHECK:

KAN TESTLERİ:

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini merak ediyorum. Şimdiden vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: androjenik
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Abimle beraber bir kür yapalım diyoruz yaklaşık 2 yıllık fitness ondan öncede ikimizin de uzun bi yüzme geçmişi var ben 18 o 26 yaşında kendisi taylanda gitti ve 2 250mg testo 1 250mg sustanon aldı ilaçların kalitesi hakkında şüphemiz yok eczaneden alındı hepsi ben daha güvenli temiz gidelim diye 10 hafta 250 mg sonrasında pct ile kürü kapatalım temiz kütle koyalım diyorum o ise sustanonu ikiye bölüp 5 hafta sustanon sonrası uzun ester enanthate ile devam edelim diyor ben ise bunun fazla hormonel dalga yaratacağını ilk kürde sadece tek ester testo kullanıp üstümüzde nasıl etki bırakacağını görme amaçlı yaklaşmamız gerektiğini düşünüyorum ekstra şunu alabilirsiniz vs. gibi tavsiyelerinizi veya dikkat etmem gereken şeyler konusunda yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.