Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

NaturelGenc

Natural birinin hormonlara geçiş sürecinde yaşayabileceği sorunlar hk.

Önerilen İletiler

NaturelGenc    0

Saygı değer arkadaşlar herkese merhaba, 

Bu sayfayı üyelik olmadan takip etmekteydim ve gerçekten herkesin birbirine ilgisini görmek beni çok sevindir. Herkes anlayışlı ve doğru yönlendirmek için tartışıp sohbet ediyor. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Kilo: 99
  • Boy: 1.70 

2 senedir spor geçmişim var. Bir ara çok güzel kilo verip 100lerden 80'e düşmüştüm ve artık o motivasyon, hırs, azim kendimde bulamıyorum. Sporu aksatmadan devam ettim ve belli kas kütlesi ,güce ulaştım. Natürel olarak değil artık bir destek almam lazım mı diye çok düşünüyorum ama çok korkuyorum. Tonlarca araştırma yaptım aslından neyin ne olduğunu biliyorum ama karşımda direkt benle muhatap olup sohbet edecek birinin olması ayrı.

HORMON KULLANIRSAM KORKULARIM:

• Saç dökülmesi
  • Anksiyete
  • Psikolojik rahatsızlıklar
  • İlaçların verdiği etkilerden dolayı sosyal hayatımın zedelenmesi
  • İş hayatında sinirli tavırlarımın olup dengesiz hareketlerde bulunmam
  • Hayatından birkaç sene çalması hızlı yaşlanma.
  • Sivilce akne vs vs siz daha iyi biliyorsunuzdur.

Şimdi ailesel olarak babamı corona da kayıp ettim ve 2 kardeşim 1 annem var. Tek çalışan benim. Benim üzerimde ciddi sağlık sorunları olupta onları da tek bırakmak istemiyorum. Bu konuyu benle konuşup net bir cevaba varmamı sağlar mısınız? En çok korktuğum şeylerde Ruhsal sıkıntılar ve saç dökülmesi. (İlacı bıraktıktan sonra kas kaybı ve verilen kiloların alınması. Yada tam tersi doğrumu)

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    727

kısa cevap, steroidler yağ yakmaz veya kilo verdirmez. Kilo verdiren diüretik tipi steroidler de bıraktıktan sonra geri eski haline çevirir seni. ortalama 5-10mg günlük üretim yapan erkek testosteron hormonunu haftalık 200-600 arası bir doz aldığını düşünürsen bu korktuklarının olması olası. Detaylı bir kalp, karaciğer, prostat USG'si çektirmeden organ rahatsızlıklarını bilemezsin. Eğer kalbinde bir sorun var ise clen kullandığında kalp krizi geçirebilirsin, karaciğerinde bir sorun var ise oral tablet kullandığında, prostatında büyüme var ise herhangi bir testosteron türevi ilaç kullandığına sorun yaşarsın.

Bunların ucu çok açık, sen şu an tek düze bir soru sormuşsun ve buna cevap tabiki de "evet, bu ilaçlar sağlık sorunu doğurabilir" olacaktır. Ek olarak psikolojik sorunların için bir psikolog ile konuşmanı tavsiye ederim, terapi almadığın her geçen gün öfken içinde büyümeye devam edecektir, eğer bir gün o öfkeyi kusarsan geri dönülmez sonuçlar yaşayabilirsin. Hele ki bakmakla yükümlü olduğun kişiler var ise...

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762

Bunun cevabı kişiden kişiye göre değişir açıkçası.  @Fuhrer hocanın dediklerine katılmakla birlikte maddi ve manevi problemleri büyük oranda hallettikten sonra vücut geliştirmeyi, beslenme-antrenman-kardiyo disiplinini hayatına belli bir oranda entegre edebilmeyi başarırsan ilaçlara başlayıp başlamamak sana kalmış. Başlayacağım diyorsan destek almanı öneririm

• Beğen 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NaturelGenc    0
hectordoyle, 55 dakika önce yazdı:

Bunun cevabı kişiden kişiye göre değişir açıkçası.  @Fuhrer hocanın dediklerine katılmakla birlikte maddi ve manevi problemleri büyük oranda hallettikten sonra vücut geliştirmeyi, beslenme-antrenman-kardiyo disiplinini hayatına belli bir oranda entegre edebilmeyi başarırsan ilaçlara başlayıp başlamamak sana kalmış. Başlayacağım diyorsan destek almanı öneririm

Değerli cevapların için teşekkür ederim. Maddi ve manevi dışında aslında direkt şuna odaklanarak sonucuma varabiliriz. Saç dökülmesi ve ruhsal olarak korkularım var. Örneğin 3 aylık küre girip yaza hazırlansam. Mantık lı mı? Salonda sevdiğim bir abim var kendisi influncer. Korkularım var hiçbirşey olmaz iyi de gelişirsin dedi. Açıkcası aklıma yattı.

Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

kısa cevap, steroidler yağ yakmaz veya kilo verdirmez. Kilo verdiren diüretik tipi steroidler de bıraktıktan sonra geri eski haline çevirir seni. ortalama 5-10mg günlük üretim yapan erkek testosteron hormonunu haftalık 200-600 arası bir doz aldığını düşünürsen bu korktuklarının olması olası. Detaylı bir kalp, karaciğer, prostat USG'si çektirmeden organ rahatsızlıklarını bilemezsin. Eğer kalbinde bir sorun var ise clen kullandığında kalp krizi geçirebilirsin, karaciğerinde bir sorun var ise oral tablet kullandığında, prostatında büyüme var ise herhangi bir testosteron türevi ilaç kullandığına sorun yaşarsın.

Bunların ucu çok açık, sen şu an tek düze bir soru sormuşsun ve buna cevap tabiki de "evet, bu ilaçlar sağlık sorunu doğurabilir" olacaktır. Ek olarak psikolojik sorunların için bir psikolog ile konuşmanı tavsiye ederim, terapi almadığın her geçen gün öfken içinde büyümeye devam edecektir, eğer bir gün o öfkeyi kusarsan geri dönülmez sonuçlar yaşayabilirsin. Hele ki bakmakla yükümlü olduğun kişiler var ise...

Teşekkür ederim cevabın için. Terapi alçak kadar açıkcası kötü durumda değilim sadece normal şekilde siniri olan bir insanım. Örneğin 3 aylık yaza hazırlık için bir küre girip toparlanmayı dusunuyorum. 3 aylık kurun bana zararları olur mu ki acaba? Gokalaf Huklcastte ilk 2 yıla kadar buyutecek bir sorun yaşamazsınız demişti. Ne kadar doğru tartışılır tabi insandan insanada değişir. Psiklojik olarakta beni iyice dibe çeker anksiyete-takıntılar artar diye korkuyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    727
NaturelGenc, Şimdi yazdı:

Teşekkür ederim cevabın için. Terapi alçak kadar açıkcası kötü durumda değilim sadece normal şekilde siniri olan bir insanım.

Örneğin 3 aylık yaza hazırlık için bir küre girip toparlanmayı dusunuyorum. 3 aylık kurun bana zararları olur mu ki acaba? Gokalaf Huklcastte ilk 2 yıla kadar buyutecek bir sorun yaşamazsınız demişti. Ne kadar doğru tartışılır tabi insandan insanada değişir.

"terapi alacak kadar kötü durum" bence bu dediğin ile kendini kandırıyorsun, psikolog ile görüşmek birisine açık açık dertlerini anlatmak bir rahatsızlık örneği veya durumun kötülüğü değildir. Veya psikoloğa gitmek ayıplanacak bir durum değildir, ülkemizde çok sayıda psikolog var ve avrupa-amerika'nın aksine oldukça ucuz fiyatlar sunuyorlar, emin ol sana iyi gelecektir.

3 aylık kürden olsa olsa yan etki olur yani öyle 3 aylı kür yapıpta o adamlar olmayı bekleme, 2 tane lavuğun kahve ağzı muhabbetiyle vücuduna hormon sokmanın mantığı yok. Evet, bu forumdaki çoğu kişi hormon kullanıyor, ama bunun yan etkilerini bilerek kullanıyor. Maddi durumu yerinde olması lazım, 1 kutu omega 3'e 1000 tl vermelisin en kötü örneğin. Bir de şöyle söyleyim, 3 aylık kür ile vücut olsaydı sokakta herkes takır takır gezerdi, göbek diye bir sorun olmazdı ortada. 

Sana en uygun ilaç peptidlerdir, retatrutid öneririm sana. Yan etkisi oldukça düşüktür, forumda konusu var araştırırsan görürsün.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NaturelGenc    0
Fuhrer, 20 dakika önce yazdı:

"terapi alacak kadar kötü durum" bence bu dediğin ile kendini kandırıyorsun, psikolog ile görüşmek birisine açık açık dertlerini anlatmak bir rahatsızlık örneği veya durumun kötülüğü değildir. Veya psikoloğa gitmek ayıplanacak bir durum değildir, ülkemizde çok sayıda psikolog var ve avrupa-amerika'nın aksine oldukça ucuz fiyatlar sunuyorlar, emin ol sana iyi gelecektir.

3 aylık kürden olsa olsa yan etki olur yani öyle 3 aylı kür yapıpta o adamlar olmayı bekleme, 2 tane lavuğun kahve ağzı muhabbetiyle vücuduna hormon sokmanın mantığı yok. Evet, bu forumdaki çoğu kişi hormon kullanıyor, ama bunun yan etkilerini bilerek kullanıyor. Maddi durumu yerinde olması lazım, 1 kutu omega 3'e 1000 tl vermelisin en kötü örneğin. Bir de şöyle söyleyim, 3 aylık kür ile vücut olsaydı sokakta herkes takır takır gezerdi, göbek diye bir sorun olmazdı ortada. 

Sana en uygun ilaç peptidlerdir, retatrutid öneririm sana. Yan etkisi oldukça düşüktür, forumda konusu var araştırırsan görürsün.

Teşekkür ederim ama psikolojik olarak gerçekten dediğim gibiyim.  Dediğini araştıracağım. Maddi durum olarak karşılayabileceğimi düşünüyorum.  Bu bahsettiğiniz ürün hap mı iğne şekilde mi alınıyor. Onun dışında Yohımbune.berberin hakkında ne düşünüyorsunuz. Yohımbıne güçlü bir ürün diyorlar ama anksiyete yapacağı belirtilmiş gözümü korkutuyor açıkcası. (3aylık küre girince o tarz vucuda sahip olamayacağımı zaten biliyorum amacım kendimin en iyi versiyonu. Dikkatinizi buna yoğunlaştırmanızı isterim.)

Onun dışunda tabiki psikolog o gözle bakmıyorum. En doğal hastane birimlerinden biri. Gitmekte asla çekinmem veya gidenide yargılamam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762
NaturelGenc, 1 saat önce yazdı:

Değerli cevapların için teşekkür ederim. Maddi ve manevi dışında aslında direkt şuna odaklanarak sonucuma varabiliriz. Saç dökülmesi ve ruhsal olarak korkularım var. Örneğin 3 aylık küre girip yaza hazırlansam. Mantık lı mı? Salonda sevdiğim bir abim var kendisi influncer. Korkularım var hiçbirşey olmaz iyi de gelişirsin dedi. Açıkcası aklıma yattı.

Saç dökülmesi 3 aylık kürde emin ol sandığın kadar olmayacak. Ruhsal olarak durum öyle sandığın gibi çok ani değişimler söz konusu olmaz (kürde trenbolon ve nandrolon grubu ilaçlar varsa ve e2 değerin çok düşer ya da yükselirse psikolojik anlamda etkilenirsin)

Burda hepimiz zaten bi 12 haftalık 16 haftalık kür yapar istediğim forma gelirim kafasıyla başladık ve ben şahsen 5 yıldır aralıklı olarak (son 2 yıl aralıksız) anabolizan kullanıyorum. Neyin içine girdiğini anlaman lazım. Bir kere yaparım biter mantığıyla gitmiyor bu işler.

Ayrıca anladığım kadarıyla da ilaçlar ve kür kombinasyonlarıyla ilgili bilgi birikimine de sahip değilsin. Bu forumda istemeyeceğin kadar başlık var, üstüne youtube da takip edebileceğin yabancı forumlar vs mevcut. Kendini geliştir. Kür yaparken danışanın olsa da kendi bilgi birikiminin olması seni her zaman öne taşır. Kür içi danışanın da zaten işini bilen biriyse senin gibi birine ilk aşamada kaldırabileceğin ve yan etki ortaya çıktığında önüne geçebileceğin bir kür planıyla başlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NaturelGenc    0
hectordoyle, 16 saat önce yazdı:

Saç dökülmesi 3 aylık kürde emin ol sandığın kadar olmayacak. Ruhsal olarak durum öyle sandığın gibi çok ani değişimler söz konusu olmaz (kürde trenbolon ve nandrolon grubu ilaçlar varsa ve e2 değerin çok düşer ya da yükselirse psikolojik anlamda etkilenirsin)

Burda hepimiz zaten bi 12 haftalık 16 haftalık kür yapar istediğim forma gelirim kafasıyla başladık ve ben şahsen 5 yıldır aralıklı olarak (son 2 yıl aralıksız) anabolizan kullanıyorum. Neyin içine girdiğini anlaman lazım. Bir kere yaparım biter mantığıyla gitmiyor bu işler.

Ayrıca anladığım kadarıyla da ilaçlar ve kür kombinasyonlarıyla ilgili bilgi birikimine de sahip değilsin. Bu forumda istemeyeceğin kadar başlık var, üstüne youtube da takip edebileceğin yabancı forumlar vs mevcut. Kendini geliştir. Kür yaparken danışanın olsa da kendi bilgi birikiminin olması seni her zaman öne taşır. Kür içi danışanın da zaten işini bilen biriyse senin gibi birine ilk aşamada kaldırabileceğin ve yan etki ortaya çıktığında önüne geçebileceğin bir kür planıyla başlar

Tabii ki bilgi konusunda bilgimin olması beni öne taşıyacaktır. Katılıyorum dediğine. 2 sorum olacak. Bana uygun kür planmaya calışsak ne kullanmam gerekir. Nasıl bir gözlegörülür etki olur.

2. si ise Aylık veya kür ne kadar sürecekse kür+ilac masrafları ne kadar olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    94

Merhaba. Durumumuz birebir aynı diyebilirim hocam. Tek fark benim yaş 27. Kilo 99 boy 1.80. Zamanında 80 lere düştüm ve çok güzeldi ama kısa sürede tekrar kötü beslenme sebebi ile 100 kilolara geldim. Geçen aylarda kür kullanımına gittim. Süreç güzel gitti lakin istikrarı bozdum ve tekrar başa döndüm diyebilirim. Bunun sonucunda psikolojikmen düşük duruma geçiş yaptım. İlaç sürecindeki güç ve hissiyat yok. Ek olarak dehşet saç dökülmesi yaşadım saç çizgim geriledi ve gün gün tel sayıyıordum. DHT düzelip saç dökülmem durana kadar giden gitti diyebilirim . Tek kürde kel kalmazsın ama psikolojik olarak takıntı yaparsın. İlaçların verdiği sinir etkisi görecelidir bana çok bir etki yapmamıştı. Sivilce akne vb durumu ise yatkınlık ve düzenli takip ile kontrol edebilirsin. Kan testlerini başlangıç kür ortası bitiş ve pct sonrası şeklinde 4 kademe öneririm. Ama en temelde bana soracak olursan kullandığım 3 aylık o kürü imkanım olsa hiç kullanmazdım. Süreçte aksama yapacak olursan getiriden çok götürüye bile gidebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sokratesla    1
NaturelGenc, 22 saat önce yazdı:

Teşekkür ederim cevabın için. Terapi alçak kadar açıkcası kötü durumda değilim sadece normal şekilde siniri olan bir insanım. Örneğin 3 aylık yaza hazırlık için bir küre girip toparlanmayı dusunuyorum. 3 aylık kurun bana zararları olur mu ki acaba? Gokalaf Huklcastte ilk 2 yıla kadar buyutecek bir sorun yaşamazsınız demişti. Ne kadar doğru tartışılır tabi insandan insanada değişir. Psiklojik olarakta beni iyice dibe çeker anksiyete-takıntılar artar diye korkuyorum.

İlaçların etkisinden dolayı öfkeyle baş etme konusunda kaygıların varsa tabiki uzman desteği(tercihen psikiyatri-Çünkü hormonal değişiklik kaynaklı ruh halı değişimi yaşayacaksın)) alman önemli. Ama psikiyatriye de gitmem/gidemem diyorsan SSRI tarzı(uyku-uyuşukluk yapmayan yeni nesil olan) antii depresan dsteği deneyebilirsin. Yine dediğim gibi ruh sağlığı için uzman desteği en sağlıklısı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NaturelGenc    0
makro1178, 1 saat önce yazdı:

Merhaba. Durumumuz birebir aynı diyebilirim hocam. Tek fark benim yaş 27. Kilo 99 boy 1.80. Zamanında 80 lere düştüm ve çok güzeldi ama kısa sürede tekrar kötü beslenme sebebi ile 100 kilolara geldim. Geçen aylarda kür kullanımına gittim. Süreç güzel gitti lakin istikrarı bozdum ve tekrar başa döndüm diyebilirim. Bunun sonucunda psikolojikmen düşük duruma geçiş yaptım. İlaç sürecindeki güç ve hissiyat yok. Ek olarak dehşet saç dökülmesi yaşadım saç çizgim geriledi ve gün gün tel sayıyıordum. DHT düzelip saç dökülmem durana kadar giden gitti diyebilirim . Tek kürde kel kalmazsın ama psikolojik olarak takıntı yaparsın. İlaçların verdiği sinir etkisi görecelidir bana çok bir etki yapmamıştı. Sivilce akne vb durumu ise yatkınlık ve düzenli takip ile kontrol edebilirsin. Kan testlerini başlangıç kür ortası bitiş ve pct sonrası şeklinde 4 kademe öneririm. Ama en temelde bana soracak olursan kullandığım 3 aylık o kürü imkanım olsa hiç kullanmazdım. Süreçte aksama yapacak olursan getiriden çok götürüye bile gidebilir.

Değerli yorumlanırın için teşekkür ederim çok geçmiş olsun. Durumlarımız bir nevi aynı. Peki hangi ilaçları kullandın, kür süresince yararına olan-fiziksel nasıl farklılıklar gözlemledin. Ve bir daha başlamayı düşünüyor musun?

Sokratesla, Bir saat önce yazdı:

İlaçların etkisinden dolayı öfkeyle baş etme konusunda kaygıların varsa tabiki uzman desteği(tercihen psikiyatri-Çünkü hormonal değişiklik kaynaklı ruh halı değişimi yaşayacaksın)) alman önemli. Ama psikiyatriye de gitmem/gidemem diyorsan SSRI tarzı(uyku-uyuşukluk yapmayan yeni nesil olan) antii depresan dsteği deneyebilirsin. Yine dediğim gibi ruh sağlığı için uzman desteği en sağlıklısı

Tabiki Psikiyatri gitme gibi durum olursa, ihtiyacım olursa giderim. Sadece öfke değil, üzüntü vs de ağır yaşamaktan korkuyorum. Depresyona girme vs.

Ama anladığım kadarıyla ilaca girmek değmezmiş gibi. Bazı kişilerde gir bişey olmaz diyor. Kafam karışıyor açıkcası.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sokratesla    1
gönderildi (düzenlendi)
NaturelGenc, 4 dakika önce yazdı:

Tabiki Psikiyatri gitme gibi durum olursa, ihtiyacım olursa giderim. Sadece öfke değil, üzüntü vs de ağır yaşamaktan korkuyorum. Depresyona girme vs.

Ama anladığım kadarıyla ilaca girmek değmezmiş gibi. Bazı kişilerde gir bişey olmaz diyor. Kafam karışıyor açıkcası.

Evet seni en iyi sen tanırsın. Kür sonucunda gelişen vücudun senı daha mutlu edecek iyi hissettirecekse tabiki durum farklı olur. Dediğim gibi eksileri artıları yan yana yaz karşılaştır. Ama ilerleyen süreçte kafanda "keşke yapsaydım" pişmanlığı olmasın. Karşılanmayan beklentiler mutsuz eder.

tarihinde Sokratesla tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NaturelGenc    0
Sokratesla, 9 dakika önce yazdı:

Evet seni en iyi sen tanırsın. Kür sonucunda gelişen vücudun senı daha mutlu edecek iyi hissettirecekse tabiki durum farklı olur. Dediğim gibi eksileri artıları yan yana yaz karşılaştır. Ama ilerleyen süreçte kafanda "keşke yapsaydım" pişmanlığı olmasın. Karşılanmayan beklentiler mutsuz eder.

Çok haklısın ama keşke girseydim diyeceğimi düşünmüyorum çünkü o seçenek her zaman benim için var ama girdikten sonra keşke girmeseydim demem fayda etmeyecek....  Sence bu kiloya girilir mi? Konuyu açarken bilgilerimi yazmıştım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Genetiğinde erkek tipi kellik varsa, hormon kullanmaya başlayınca dökülmenin hızlanması kaçınılmaz bir gerçek. Ruh hali dengesizliği de illaki olacaktır; bu yüzden E2 ve Prolaktin gibi hormonlarını mutlaka stabilize etmen lazım. İlaç agresiflik illa yapar ama Trenbolone kullanmadığın sürece bu durum seni olumlu anlamda motive eder, biraz da karakterine göre değişir bu durum. Psikolojik olarak yine Tren veya Deca gibi ağır ilaçlar kullanmadığın sürece ciddi bir negatif etki almazsın.

Yaşlanma mevzusu genetik olmakla birlikte, testosteron seni daha erkeksi gösterecektir; bu da kişiden kişiye değişir. Sivilce ve akne durumu da genetiğine bağlı olarak az ya da çok, eski halinden daha fazla olacaktır. Çünkü testo ile artan DHT hem kıllanma yapacak hem de sebum üretimini artırıp sivilceye sebep olacaktır. Eğer genetiğinde varsa direkt saç köklerine saldıracaktır. Ayrıca yağ oranın yüksekse aldığın testo daha fazla E2'ye (östrojen) dönüşür; bu da jinekomasti riski ve vücudun su toplaması gibi sorunları beraberinde getirir.

Bu yan etkiler; ilaç dozajlarına, ilaç türüne ve genetiğine göre artıp azalabilir. Velhasıl bu iş sadece kitap üstünde yapılmaz. Ufak dozlarda başlayıp vücudunu tartman gerekir; hangi yan etkileri alıyorsun, ilaç sana iyi geliyor mu, vücudun E2’ye ne kadar yatkın, kolesterol profilin ne kadar hassas, böbreklerin ve karaciğerin nasıl tepki veriyor? Bunları ancak yaşayarak ve kan değerlerini takip ederek keşfedebilirsin. Sonrasında duruma göre hafif bir anabolik eklenir, dozajlar değişir ve süreç böyle ilerler. Kısacası bu spor, ilaçlı veya ilaçsız, tamamen kendi bedenini tanıma işidir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NaturelGenc    0
AnabolikLover, 9 dakika önce yazdı:

Genetiğinde erkek tipi kellik varsa, hormon kullanmaya başlayınca dökülmenin hızlanması kaçınılmaz bir gerçek. Ruh hali dengesizliği de illaki olacaktır; bu yüzden E2 ve Prolaktin gibi hormonlarını mutlaka stabilize etmen lazım. İlaç agresiflik illa yapar ama Trenbolone kullanmadığın sürece bu durum seni olumlu anlamda motive eder, biraz da karakterine göre değişir bu durum. Psikolojik olarak yine Tren veya Deca gibi ağır ilaçlar kullanmadığın sürece ciddi bir negatif etki almazsın.

Yaşlanma mevzusu genetik olmakla birlikte, testosteron seni daha erkeksi gösterecektir; bu da kişiden kişiye değişir. Sivilce ve akne durumu da genetiğine bağlı olarak az ya da çok, eski halinden daha fazla olacaktır. Çünkü testo ile artan DHT hem kıllanma yapacak hem de sebum üretimini artırıp sivilceye sebep olacaktır. Eğer genetiğinde varsa direkt saç köklerine saldıracaktır. Ayrıca yağ oranın yüksekse aldığın testo daha fazla E2'ye (östrojen) dönüşür; bu da jinekomasti riski ve vücudun su toplaması gibi sorunları beraberinde getirir.

Bu yan etkiler; ilaç dozajlarına, ilaç türüne ve genetiğine göre artıp azalabilir. Velhasıl bu iş sadece kitap üstünde yapılmaz. Ufak dozlarda başlayıp vücudunu tartman gerekir; hangi yan etkileri alıyorsun, ilaç sana iyi geliyor mu, vücudun E2’ye ne kadar yatkın, kolesterol profilin ne kadar hassas, böbreklerin ve karaciğerin nasıl tepki veriyor? Bunları ancak yaşayarak ve kan değerlerini takip ederek keşfedebilirsin. Sonrasında duruma göre hafif bir anabolik eklenir, dozajlar değişir ve süreç böyle ilerler. Kısacası bu spor, ilaçlı veya ilaçsız, tamamen kendi bedenini tanıma işidir.

Çok güzel yorumlamışsın. Değerli bilgileri için teşekkür ederim.

Oldu da küre girdim gerçekten ilaca ara verdikten sonra naturel halime tam anlamıyla dönemiyor muyum?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NaturelGenc, Şimdi yazdı:

Çok güzel yorumlamışsın. Değerli bilgileri için teşekkür ederim.

Oldu da küre girdim gerçekten ilaca ara verdikten sonra naturel halime tam anlamıyla dönemiyor muyum?

Dönüyorsun ama yaşam tarzı pct genetik şansına bağlı olarak bu süreç uzar yada kısalır kimisi benim gibi hiç pct yapmaz 2 bucuk yıl kürde kalır sonra kürden  cıkar pct yapmaz sorun yasamaz kımısıde pct yapsada cok gec toparlar dogal sistemin açılmama  ihtimalin cok cok zor sadece burdaki sansın eskıden diyelim örnek  900 teston varken   ilacı bırakıp tekrar naturele gecınce hemen 900  olmuyor  eskı dogal sevıyene hemen gelmen yukarda saydıklarımla alakalı ve zaman isteyen bir şey ama her halükarda illa sistemin acılır acılmama ihtimali cok cok düşük.Asıl sorun buradaki sabır ve piskolojini yönetmekde kürde ölüsü 250 mg testo alsan bile naturelden kat  kat iyi testosteron  seviyesine sahip alıyorsun ki kimsede 250 de kalmıyor once 250 ile tartıyor kendini bakıyor sorun yok derken 500 ler boldesi treni mastesi vs vs sen kürden küre yunan tanrısı gibi geziyorsun sonra ilacı bırakınca çöküntü kacınılmaz  heleki sadece ilaç ile iyi fizik yaptıysan naturel olarak iyi bir fizik inşa etmediysen iyi bir antrman seviyesine  gelmediysen bu seni daha cok etkileyecek sadece kendini ilaçla var olmus gibi hissedeceksin ben 8 yıl naturel yaptım yarısmacı kurulugunada ındım imkanlar dahilinde büyüyebildigim kadarda büyüdüm 160 bencler pr vs vs naturelın dıbını sıyırdım ilaçdan cıkınca naturle gecınce illaki çöküyorsun ama yinede toparlanıyorsun bir şekilde alt yapı saglam olunca o yüzden naturel iken birşeyler başarmış ol ki ilacı kesıncede birşeyler yapabilecegini bilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sokratesla    1
gönderildi (düzenlendi)

Çok güzel bir bilgilendirme olmuş. Bazen şunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Ben küre girdikten sonra özellikle de iş hayatimdan uzak kalmak zorunda kalırsam süreci kontrol edebilir miyim? Yine diyorum evrimsel süreçte biz her zaman en kötüsünü üzerinden olan yapmaya kodlanmış yapıdayız. Çünkü hayatta kalmak için bu gerekli. Verdiğin karar sadece seni değil çevrendekileri de etkileyecek. 

tarihinde Sokratesla tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NaturelGenc    0
Sokratesla, 27.02.2026 - 17:54 yazdı:

Çok güzel bir bilgilendirme olmuş. Bazen şunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Ben küre girdikten sonra özellikle de iş hayatimdan uzak kalmak zorunda kalırsam süreci kontrol edebilir miyim? Yine diyorum evrimsel süreçte biz her zaman en kötüsünü üzerinden olan yapmaya kodlanmış yapıdayız. Çünkü hayatta kalmak için bu gerekli. Verdiğin karar sadece seni değil çevrendekileri de etkileyecek. 

Tabiki ondan da korkuyorum. İlaca giren arkadaşlarımın cevresi kötüleşiyor. Ailesel sorunlar vs.

Ben çalışan da biriyim işimi de seviyorum ve müşterilerle odaklı ilerleyen bir iş. Tavırlarım değişir vs diye korkuyorum. Tahammül olsun vs.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NaturelGenc, 27.02.2026 - 16:33 yazdı:

Çok haklısın ama keşke girseydim diyeceğimi düşünmüyorum çünkü o seçenek her zaman benim için var ama girdikten sonra keşke girmeseydim demem fayda etmeyecek....  Sence bu kiloya girilir mi? Konuyu açarken bilgilerimi yazmıştım.

Bende bilinçsizce kur yaptım hoca ile yaptım yarıda kesildi sebepsiz Girdiğimde icimde hep ben ne yapıyorum vesaire diyordum fizik mutlu ediyor ama zihinsel daha önemli ben içinde bulunduğum o kür beslenme zorunluluğundan hiç memnun değildim ben bu değilim diyordum ama bir yandan da kür yapma isteğim var yarıda kaldığı için hep

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NaturelGenc    0
cedricmcmillan, 4 saat önce yazdı:

Bende bilinçsizce kur yaptım hoca ile yaptım yarıda kesildi sebepsiz Girdiğimde icimde hep ben ne yapıyorum vesaire diyordum fizik mutlu ediyor ama zihinsel daha önemli ben içinde bulunduğum o kür beslenme zorunluluğundan hiç memnun değildim ben bu değilim diyordum ama bir yandan da kür yapma isteğim var yarıda kaldığı için hep

İşte heves var korkuda aynı şekilde. Şimdi instagramda bir hocayla konuştum hiçbişey olmaz diyor. Ya sabırrr.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NaturelGenc, 11 dakika önce yazdı:

İşte heves var korkuda aynı şekilde. Şimdi instagramda bir hocayla konuştum hiçbişey olmaz diyor. Ya sabırrr.

ben başladım bugün 10 dk önce vurduk hayırlı olsun göz karardı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NaturelGenc    0
cedricmcmillan, 8 dakika önce yazdı:

ben başladım bugün 10 dk önce vurduk hayırlı olsun göz karardı 

Gerçekten senin için sağlık sorunu yaratmicak süreç olmasını diliyorum fazlasıyla.

Ne kürüne başladın. Şuanlık boy kilo yaş kaç acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29

Çok fazla kafa yoruyorsun belli bir süreden sonra ilaçlara ßöyle yapsam daha iyi olurmu şöyle sanki daha iyi gibisinden ve çok yoruyor beyni

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    94
gönderildi (düzenlendi)
NaturelGenc, 27.02.2026 - 16:16 yazdı:

Değerli yorumlanırın için teşekkür ederim çok geçmiş olsun. Durumlarımız bir nevi aynı. Peki hangi ilaçları kullandın, kür süresince yararına olan-fiziksel nasıl farklılıklar gözlemledin. Ve bir daha başlamayı düşünüyor musun?

Testo cyp ve mast enant kullanmıştım. Masteronun götürüsü getirisinden fazla bizim yağ oranlarımızda.  Hissiyat olarak müthiş libido artışı veriyor. Bunun yanı sıra testo artışı ile beraber güç kazanımı ve özgüven artışı oluyor. Ancak kür sonrası bunlar gidiyor tabii. Bir daha başlamayı düşünmüyorum açıkçası hocam. Belki uzun zaman sonra hayatta olursam 35 imden sonra diyebilirim :) 

tarihinde makro1178 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NaturelGenc, 5 saat önce yazdı:

Gerçekten senin için sağlık sorunu yaratmicak süreç olmasını diliyorum fazlasıyla.

Ne kürüne başladın. Şuanlık boy kilo yaş kaç acaba?

Sağolasın yaş 20 ben 19 yaşında 12 tane sustanon aldım eczane hakiki 6 7 hafta kullandım onu bilinçsizce sonrasında 1 yıl geçti aradan kan tahlillerinde doğal testo tavan yapmıştı serbeste bakamadık herneyse 3bhafta çok düşük dozaj 150 mg bolde 250 mg testo cyp kullandım sonrasinda ise yani şuan haftalık 400 mg 450 mg testo cyp 300 250 arası boldenon kullaniyorum sağol dileklerin için mutlu ettin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Ertouznuer225
      Selamlar herkese,
      Spor geçmişim var 2008'de başlamıştım fakat 2023'e kadar dikkat etmedim beslenmeme bir kilo verdim bir kilo aldım o zamana kadar. 2023'de kilo verdim ve 80 kilo'dan 63 kiloya kadar düşmüştüm. Şimdi ise 66-68 arası gidiyorum fakat yağ oranım kiloma göre biraz fazla maalesef. Yağı yakmak istiyorum. Antrenman sistemim mike mentzer tam olarak ama yani antrenman günleri karb ara günlerde ise protein yoğunlukta. Çalıştığım yer fabrika ortamı olduğundan sadece öğle yemeklerini orada yemek zorunda kalıyorum ve kendimce uyarlamaya çalışıyorum. Ara günler de yorgun olursam kardiyo yapmıyorum kendimi dinlendiriyorum eğer ki yorgun olmazsam kardiyo yapıyorum ve tek bir gün karın egzersizi yapıyorum. Bu zamana kadar hiç steroid vs almadım ve bilgim de yok. Sadece koruyuculardan biraz haberim var ve şu an ise  günler supplementler ile devam ediyorum. 
      Bazı wp gruplarına ve bir arkadaşıma sordum sarmsları steroidleri falan. Arkadaşım diyor ki sarms kullanma tehlikeli. Dedim bir instagram adresinden gördüm bayağı da iyi geri dönüşler falan var dedim. O da Vardır ama steroid daha yararlı buna göre dedi. Wp'dekilerden bir kaçı (Sarmslar temizdir doğru kullanıldığında çok sağlam verim alınır pek zararlı değil steroid kadar çok uzun süre kullanmaya gerek yok ama net olarak kırmızı etle çalışan bir türev eti sentezliyor en temiz, Kanser hücrelerini çoğalttığını okumuştum tam hatırlamıyorum, Sarms kullanan salaktır Başlangıç seviyesi biri Kullanmamalı Daha küre girmemiş biri Kullanmamalı, Peptid kullan steroid kullan sarms kullanma.) gibi şeyler söylendi.
      Bir yandan aile sorunu var  supplementlere bile karşılar fakat bir süre önce steroidlere açıldı konu. Ben dedim ki dozunu, beslenmeni her şeyini kusursuz yaparsan hiçbir şey olmaz dedim. İğne benim için biraz sıkıntılı olabilir atarlar çöpe direk  ondan korkuyorum bir yandan. Bir yandan yapay zekaya da sordum tabi ki ilk başta önermemişti fakat koruyucuları pctleri vs her şeyi kusursuz yapacağım falan diyince. Önerdiği şey şu oldu. Yohimbine HCl formu.
      Sizin önerebileceğiniz vs söyleyebileceğiniz şeyler var mı? 
    • Yazan: morningstar
      Selam herkese, salon hocası bi tanıdığımla konuştum 4 aylık kür için.
      16 hafta testo bolde düşünüyorum, ilk 2 hafta 250-200 sonraki haftalar 500-400 diye gitmeyi düşünüyoruz. 
      Ayrıyetten eczaneden anapolon alarak 3 hafta kullanmayı düşünüyorum kick start için.
      İlk kürüm olacak. (4 ay için 1600 diye hesapladık ilaçları dolar üstünden hesapladı ne düşünüyorsunuz)
    • Yazan: foxx44
      Selamlar abilerim, kardeşlerim,
      Uzun zamandır bu konu hakkında araştırma yapıyorum ama hâlâ tam oturtabilmiş değilim. Bu yüzden sizlerin tecrübesine danışmak istedim. Yaşım 24. Üniversiteye başladığım dönemde fitness ile tanıştım. Yaklaşık 5 senedir spor yapıyorum ama ilk yıllar çok düzenli ve bilinçli değildi, daha çok zaman geçirmek amaçlıydı. Son 1 senedir ise ciddi ve disiplinli şekilde antrenman yapıyorum. Açık konuşmak gerekirse bu sürece girmemde yaşadığım bir ayrılığın da etkisi oldu. Kendimi spora verdim ve bu işten gerçekten keyif almaya başladım. Bu süreçte 72 kg’dan 86 kg’ya çıktım. Ağırlıklarımı düzenli takip ediyorum ve progresif şekilde artırıyorum.
      Artık amacım:
      Daha fazla kas kütlesi koymak   Güç artışı sağlamak   Bunu yaparken de mümkün olduğunca bilinçli ilerlemek   Kür konusuna gelince:
      Kulaktan dolma bilgiler dışında net bir bilgim yok. O yüzden ilk kürümü doğru şekilde yapmak istiyorum.
      Özellikle merak ettiğim konular:
      İlk kür nasıl olmalı? (Testosteron Enantat gibi tek bileşik mi?)   Dozajlar nasıl olmalı, abartmadan nasıl ilerlenir?   Kür süresi ne kadar olmalı?   Estradiol kontrolü nasıl yapılmalı?   Kür sonrası PCT süreci nasıl olmalı?   Sıfırdan başlayan biri siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz? Amacım bilinçsizce bir şey yapmak değil, minimum riskle maksimum verimi almak. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim, iyi forumlar.
    • Yazan: Venividivici
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      1.5 yıldır spor yapıyorum ve ilk kürüme girme kararı aldım sizin de tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate 250 mg Masteron Propionate 250 mg Anavar 30 mg SORULARIM:
      İlk kür için doğru kombinasyon mu yaz ayları öncesi hazırlık için? Ekle veya çıkar dediğiniz veya mg ölçüsü konusunda ekstra tavsiyeleriniz nelerdir? Kür dönemi şu şu şu konulara dikkat et dediğiniz detaylar var mıdır? Aklıma gelip sorduklarımın dışında sizin ekstra eklemek istediğiniz şeyler nelerdir? (her konuda) GÜNCEL FORM:

Konuya katılım gösteren, tecrübeleri ile beni aydınlatan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Alpyld12
      Merhaba arkadaşlar,
      20 yaşındayım ve 12-14 hafta spor salonuna gidiyorum. Eskiden düzensiz olan spor salonu seanslarım şimdi düzenli. Bu, steroid kullanacağım ilk sefer olacak.
      Şu kombinasyonu düşünüyorum:
      Testosteron E Boldenone (NPP) SORULARIM:
      Bu kombinasyon ilk steroid kürüm için uygun olur mu? Başka kombinasyon önerileriniz var mı? Satın alacağım ürünle ilgili olarak (satıcı Türkiye'de üretildiğini söylüyor), ürün kalitesinde problem olmadığını ve test sonuçlarını vb. belirtiyorlar. Ürünün Türkiye'de üretilmesinden kaynaklanan herhangi bir sorun olur mu? Yardımlarınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.