Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

rawbb

Testosteron+masteron kürümün 4. hafta kan değerleri ve yaşadığım libido sorunu hk.

Önerilen İletiler

ironform    3
omer34, Bir saat önce yazdı:

dostum novatis markasına çok güveniyosun heralde hiç şüphelenmedinmi? içinde yüzde90 overdose boldenon var.e2 çok düşerse brain fog,cinsel isteksizlik yapar. anaboliclerde prostat büyümesi olabilir, saw palmetto kullanılır bunun için.hemen bir test yaptır bence, tansiyonuna da bak bakalım.Güvendiğim 

Güvendiğim satıcıda bir tek bu vardı bunu kullandık ama bende şüphelendim farklı bir şey olduğudan. Saw palmetto yarın alayım teşekkür ediyorum dönüş için. Testi de haftaya yaptırmaya çalışıcam olmadı özelde yaptırırım sağlığımdan önemli değil

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rawbb    0
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 20.04.2026 - 23:04 yazdı:

Evogense içinde masteron olduğunu hiç sanmiyorum 300 test ile 18 e2 geliyorsa az bir şey bolde olduğunu varsayabiliriz içinde, e2 düşük ama e2 düşünce cinsel istek oluyor dalga kalkmıyor istek gitmesi genelde prolaktin dopamin ile alakalı oluyor ama prolaktinin de düzgün duruyor.

O zaman hct ve rgb degerlerinin azcik artmasinin sebebi olabilir mi biraz kafam karisti. Sadece testo marka degisip mi bakmali yoksa maste testoyu da degisip mi bakmali ? Satin aldigim kisi geri senden alirim diyor urunleri ilginc bir sekilde calismiyor olsa neden alsin geri ilaclari kendi de kullaniyor aynisini

tarihinde rawbb tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    469
rawbb, 8 dakika önce yazdı:

O zaman hct ve rgb degerlerinin azcik artmasinin sebebi olabilir mi biraz kafam karisti. Sadece testo marka degisip mi bakmali yoksa maste testoyu da degisip mi bakmali ? Satin aldigim kisi geri senden alirim diyor urunleri ilginc bir sekilde calismiyor olsa neden alsin geri ilaclari kendi de kullaniyor aynisini

evogeni iade edebiliyosan et bence zphc,noxy gibi markalara yönel yerlilerden uzak dur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rawbb    0
berkay16, 35 dakika önce yazdı:

evogeni iade edebiliyosan et bence zphc,noxy gibi markalara yönel yerlilerden uzak dur

Sanirim oyle yapmak lazim tamamdir tesekkurler ilgi alakan icin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rawbb    0
berkay16, 22.04.2026 - 00:21 yazdı:

Güncelleme , e2 değerim 11-38 aralığında 5 çıktı :) ama işin ilginç kısmı 400 test hiç mi aromataz olmaz ? nasıl olabiliyor bu ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    88

Benim E2 ve prolaktinin cinsel etkilerini araştırdığmıda öğrendiğim şu,

İstek var ama sertlik ereksiyon bozukluğu vs gibi olaylar E2 ile ilgili.

İstek yok hayata karşı doymuşluk başladıysa Prolaktin ile ilgili.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rawbb    0
Wassat26, 9 dakika önce yazdı:

Benim E2 ve prolaktinin cinsel etkilerini araştırdığmıda öğrendiğim şu,

İstek var ama sertlik ereksiyon bozukluğu vs gibi olaylar E2 ile ilgili.

İstek yok hayata karşı doymuşluk başladıysa Prolaktin ile ilgili.

Sertlik veya ereksiyonda problemim yok prolaktin de referans aralığında. benim derdim 400 test in nasıl aromatize olmaması :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    469
rawbb, 19 dakika önce yazdı:

Güncelleme , e2 değerim 11-38 aralığında 5 çıktı :) ama işin ilginç kısmı 400 test hiç mi aromataz olmaz ? nasıl olabiliyor bu ?

Ne kullanıyodun aktif olarak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rawbb    0
berkay16, 22 dakika önce yazdı:

Ne kullanıyodun aktif olarak

400 test 300 mast 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
User2616271    0
rawbb, 2 dakika önce yazdı:

400 test 300 mast 

Ben 700 test 450 mast kullanıyorum benimde aynı şekilde aromataz olmadı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rawbb    0
User2616271, Şimdi yazdı:

Ben 700 test 450 mast kullanıyorum benimde aynı şekilde aromataz olmadı 

Kullandıgıız ürünün markası nedir ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    469

Testolarınız için total teste bakmak lazım, masteronlarınız bolde ama orası kesin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    88
rawbb, 42 dakika önce yazdı:

Sertlik veya ereksiyonda problemim yok prolaktin de referans aralığında. benim derdim 400 test in nasıl aromatize olmaması :)

Niye aromatize olsun yanına DHT koymuşsun ya masteron var? Only testo olsa E2 yükselir arimidex vs müdahale edersin. Masteronun özelliği zaten DHT olduğu için SHGB yi agresif düşürüp serbest testoyu yükseltmesi, bu sebeple E2 ye dönüşecek total testo, serbest testo olarak yükseliyor. Zaten masteronun amacı bu niye şaşırdın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
User2616271    0
rawbb, 16 dakika önce yazdı:

Kullandıgıız ürünün markası nedir ?

Zphc orjinal ürün

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rawbb    0
berkay16, 4 dakika önce yazdı:

Testolarınız için total teste bakmak lazım, masteronlarınız bolde ama orası kesin 

Bir önceki testte serbest testo 5,4-40 aralığında 90,4 çıkmıştı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    469
rawbb, 22 dakika önce yazdı:

Bir önceki testte serbest testo 5,4-40 aralığında 90,4 çıkmıştı

Hangi birin bilmiyorum ama ilk attigin testte 2500ng/dl çıkmış dolu gibi duruyo ama prop bu 3 e bolup enjeksiyondan hemen sonra test verirsen asiri yuksek cikar ama dolu gibi duruyor masteronun yani boldenin dozunu dusur bu hafta da ekstra 1-2 enjeksiyon yap ki e2 yükselsin veya elinde varsa biraz dianabol atabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rawbb    0
berkay16, 49 dakika önce yazdı:

Hangi birin bilmiyorum ama ilk attigin testte 2500ng/dl çıkmış dolu gibi duruyo ama prop bu 3 e bolup enjeksiyondan hemen sonra test verirsen asiri yuksek cikar ama dolu gibi duruyor masteronun yani boldenin dozunu dusur bu hafta da ekstra 1-2 enjeksiyon yap ki e2 yükselsin veya elinde varsa biraz dianabol atabilirsin.

25.02 tahlilimde , total 2500, serbest 117.52 e2 18 

mayıs tahlilinde serbest 92 küsür e2 5 çıkıyor kürümde bolde yok bu arada test e maste p var marka değişeceğim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.130
rawbb, 27 dakika önce yazdı:

25.02 tahlilimde , total 2500, serbest 117.52 e2 18 

mayıs tahlilinde serbest 92 küsür e2 5 çıkıyor kürümde bolde yok bu arada test e maste p var marka değişeceğim 

ürünlerinin resmini paylaşır mısın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rawbb    0
Fuhrer, 14.05.2026 - 11:50 yazdı:

ürünlerinin resmini paylaşır mısın?

IMG_7632.thumb.jpeg.129e19ef8d6c69a39362dcad1f108c7b.jpeg

berkay16, 14.05.2026 - 11:12 yazdı:

E2 yi yükseltmek için dbol dan baska nasıl bir yol izleyebilirim testoyu 500/masteyi 400 olarak güncelledim zphc markaya geçtim 1 hafta oldu tahmini ne zamana yükselir ? Bolde kullanmıyorum bu arada

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: trenhex
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün kaçıncı haftasında olduğumu bilmiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 750mg Deca durabolin 750mg Kullanıyorum marka nessie tahlillerin hepsi çıkmamış devamı çıkınca atarım muhtemelen demir eksikliği var, aklıma takılan bi soru var alt niye bu kadar yüksek çıkmış normalde 40-50 çıkardı zphc kullandığım dönemler.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Sönmezzz
      Merhaba 
      Testo ve masteron  4 aylık kür sonu tahliller ektedir. Sizce durum nasıl değerlendirebilir misiniz? Trt devam edeceğim yaz boyunca.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp