Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Metoonline

27 yaşımda ilk kürüme girme kararı aldım! testosteron cypionate+rimobolan kür dizaynım hk.

Önerilen İletiler

Metoonline    2

Arkadaşlar herkese selamlar,

İlk kürüme 3 gün önce girmiş bulunuyorum.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 1.79 cm
  • Kilo: 82
  • Yağ oranı: %17

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Cypionate 400mg
  • Rimobolan 300mg

SÜRECE DAİR NOTLAR:

• Arkadaşımın tavsiyesi ile yukarıda belirttiğim haliyle gitmem gerektiğini öğrendim.
  • Enjeksiyonları 2 güne bölüyorum.
  • Enjeksiyon günleri yarım armidex alıyorum jinekomasti olmaması için bunu tavsiye etti.
  • Kan testi verdim tüm değerlerim iyi.
  • Kronik bir rahatsızlığım vs yok.

GÜNCEL FORM:

IMG_3943.jpeg.1390aba49bf6ad2c68eeab91010671a3.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    410

Rimon çalışıyorsa e2'yi düşürür zaten arimidex kullanma 1 hafta sonra e2 testi ver bakalım belki testoyu yükseltmen gerekebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metoonline    2
berkay16, 40 dakika önce yazdı:

Rimon çalışıyorsa e2'yi düşürür zaten arimidex kullanma 1 hafta sonra e2 testi ver bakalım belki testoyu yükseltmen gerekebilir.

Rimo ilk ay girme dedi 2.ay başlarsın dedi o yüzden enj günleri armidex önerdi ilk ay sadece testo olduğu için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    410
Metoonline, 13 dakika önce yazdı:

Rimo ilk ay girme dedi 2.ay başlarsın dedi o yüzden enj günleri armidex önerdi ilk ay sadece testo olduğu için

Anladım daha başlamadıysan 500 testo 300 rimo olarak başlayabilirsin muhtenelen 400 300 de e2 çok düşük olur. İlaçların hangi marka testo kullandıktan sonra hiç kan testi verdin mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metoonline    2
berkay16, 21 dakika önce yazdı:

Anladım daha başlamadıysan 500 testo 300 rimo olarak başlayabilirsin muhtenelen 400 300 de e2 çok düşük olur. İlaçların hangi marka testo kullandıktan sonra hiç kan testi verdin mi ?

4 gün önce başladım yarın 2.enjeksiyon

0.5 testo cyp şeklinde ilerliyorum pazartesi perşembe ilk ay için ilaçlar evogen çalışıyor arkadaşım kullanıyor o verdi test eminiz çalışması konusunda.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    410
Metoonline, 1 saat önce yazdı:

4 gün önce başladım yarın 2.enjeksiyon

0.5 testo cyp şeklinde ilerliyorum pazartesi perşembe ilk ay için ilaçlar evogen çalışıyor arkadaşım kullanıyor o verdi test eminiz çalışması konusunda.

evogen yerli marka ve genelde ürünleri underdose veya boş testo bolde alınabilir fakat diğer ürünler boş olucaktır alıcağın primoda muhtemelen 50mg civarı bolde olucaktır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Enjeksiyon günleri yarım arimidex olmaz çok güçlü bi ilaç e2 ciddi düşüyor madem böyle bi yola girdin bence profesyonel birinden destek al o arkadaşa da mümkünse ilaç konusunda bişey sorma beli ki o da bilmiyor

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    184

Knk enjeksiyon sayını artırman gerek rimo esteri dalgalanma yapar haftada en az 3 yap yada 4 testo için gerekmiyor bu evogen yerli marka ama dolu diye biliyorum testosunu kullan rimo almadıysan başka yerden al 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    491

Kan tahlili yaptır. Sadece başlangıç değil kür ortasında ve sonunda mutlaka. (E2 yüksekse arimidex artır düşükse azalt.) Kür bitince kaç hafta sürecek bilmiyorum genellikle 10-12 hafta mutlaka PCT yap. Test + Primo baskı yapar. Clomid (Klomen) + Nolvadex (Tamoxifen) kombinasyonu genellikle kullanılır ve köşede kenarda hazırda bulunsun. Destekler göremedim ancak. Milk Thistle + omega-3 + CoQ10 ve şahsi olarak en önemlisi saw palmetto ekle.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metoonline    2
AS1L, 7 saat önce yazdı:

Kan tahlili yaptır. Sadece başlangıç değil kür ortasında ve sonunda mutlaka. (E2 yüksekse arimidex artır düşükse azalt.) Kür bitince kaç hafta sürecek bilmiyorum genellikle 10-12 hafta mutlaka PCT yap. Test + Primo baskı yapar. Clomid (Klomen) + Nolvadex (Tamoxifen) kombinasyonu genellikle kullanılır ve köşede kenarda hazırda bulunsun. Destekler göremedim ancak. Milk Thistle + omega-3 + CoQ10 ve şahsi olarak en önemlisi saw palmetto ekle.

Tamamdır 1.ayda yaptırıcam test tavsiye ettiğin takviyeleride edinicem 

İlk enjeksiyon kolaydı sıkıntı yaşamadım kendim kalçadan yaptım 2.enjeksiyon bugündü bir sıkıntı oldu iğne girerken ufak bi elektrik çarpma hissi oldu tamamladım enjeksiyonu iğneyi çıkardıktan sonra başım döndü yatağa düştüm.

45 saniye civarı bayılmamak için direndim resmen baya terledim sonra düzeldim korkutucu bir deneyimdi neyi yanlış yaptım ilkinde herşey doğruydu anlamadım bugün neden böyle olduğunu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    80
Metoonline, 52 dakika önce yazdı:

İlk enjeksiyon kolaydı sıkıntı yaşamadım kendim kalçadan yaptım 2.enjeksiyon bugündü bir sıkıntı oldu iğne girerken ufak bi elektrik çarpma hissi oldu tamamladım enjeksiyonu iğneyi çıkardıktan sonra başım döndü yatağa düştüm.

45 saniye civarı bayılmamak için direndim resmen baya terledim sonra düzeldim korkutucu bir deneyimdi neyi yanlış yaptım ilkinde herşey doğruydu anlamadım bugün neden böyle olduğunu?

Merhaba, enjeksiyonu içine atmadan önce çok hafif pompayı çek bakalım kan geliyor mu ? geliyorsa sıkıntı çok büyük acilen doktora git.

Enjeksiyonu kas içine yaptığından emin ol, internetten video izleyebilir ve görselli bir şekilde inceleyebilirsin. 

Kendini halen o enjeksiyon konusunda çok büyük sıkıntılı hissediyosan, yani kusma, görmede sorun, bayılma hissi vs. doktora danış. İhmal etme !

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metoonline    2
Komutan, 14 dakika önce yazdı:

Merhaba, enjeksiyonu içine atmadan önce çok hafif pompayı çek bakalım kan geliyor mu ? geliyorsa sıkıntı çok büyük acilen doktora git.

Enjeksiyonu kas içine yaptığından emin ol, internetten video izleyebilir ve görselli bir şekilde inceleyebilirsin. 

Kendini halen o enjeksiyon konusunda çok büyük sıkıntılı hissediyosan, yani kusma, görmede sorun, bayılma hissi vs. doktora danış. İhmal etme !

Çektim zaten ama kan yoktu o yüzden enjekte ettim kendim kalçadan yaptığım için çok fazla arkaya dönmek için kendimi zorladım o yüzden başımın döndüğünü düşünüyorum şuan yazdığın herhangi bir yanetki yok 1 dakika sürdü kusma hissi ve bayılma hissi sonrasında geçti 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    80
Metoonline, 53 dakika önce yazdı:

Çektim zaten ama kan yoktu o yüzden enjekte ettim kendim kalçadan yaptığım için çok fazla arkaya dönmek için kendimi zorladım o yüzden başımın döndüğünü düşünüyorum şuan yazdığın herhangi bir yanetki yok 1 dakika sürdü kusma hissi ve bayılma hissi sonrasında geçti 

o zaman ne olur ne olmaz diye bu konuyu bir göz geçir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metoonline    2

Arkadaşlar cahilliğimi maruz görün aklıma bir fikir geldi paylaşmak istedim quaddan enjeksiyona geçicem bazı kişiler çok acıttığını yazmış enjeksiyonun

acaba öncesinde bölgeye bir süre buz kompresi yapsak sonuçta uyuşturuyoya 3-4 dakika tutulduğunda sonra enjeksiyonu yapsak bir sıkıntı olurmu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    80
Metoonline, 11 saat önce yazdı:

Arkadaşlar cahilliğimi maruz görün aklıma bir fikir geldi paylaşmak istedim quaddan enjeksiyona geçicem bazı kişiler çok acıttığını yazmış enjeksiyonun

acaba öncesinde bölgeye bir süre buz kompresi yapsak sonuçta uyuşturuyoya 3-4 dakika tutulduğunda sonra enjeksiyonu yapsak bir sıkıntı olurmu 

travman olmadığı sürece bir enjeksiyonun 27 yaşındaki bir gencin canını çok acıtıcağını düşünmüyorum. Öyle bir ihtimal bile gelmiyor akla :)

Enjeksiyondan devam, veyahut en iyi seçenek ilaçlardan feragat 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metoonline    2
Komutan, 4 saat önce yazdı:

travman olmadığı sürece bir enjeksiyonun 27 yaşındaki bir gencin canını çok acıtıcağını düşünmüyorum. Öyle bir ihtimal bile gelmiyor akla :)

🫡 eyvallah komutanım 

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    13

rimobolan dünya genelinde sıkıntılı bir hammade şu an o markadan rimo temini yapmanı önermem.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metoonline    2
Tuna59baba, 07.01.2026 - 22:05 yazdı:

rimobolan dünya genelinde sıkıntılı bir hammade şu an o markadan rimo temini yapmanı önermem.

Önerebileceğin biryer varmıdır

Komutan, 07.01.2026 - 15:40 yazdı:

Bu arada enjeksiyon sırasındaki acısı pek umrumda olmadıda sen öyle dedikten sonra 😂 ilk defa bugün quad denedim baya ağrı yapıyo sonrasında bu ilk enjeksiyon olduğu içinmi başkan zamanla alışırmı yoksa quadın olayı full bumu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    410
Metoonline, 16 dakika önce yazdı:

Bu arada enjeksiyon sırasındaki acısı pek umrumda olmadıda sen öyle dedikten sonra 😂 ilk defa bugün quad denedim baya ağrı yapıyo sonrasında bu ilk enjeksiyon olduğu içinmi başkan zamanla alışırmı yoksa quadın olayı full bumu

Bir kasa yaptığın ilk enjeksiyonda her zaman 2 gün süren bir ağrı oluyor ilaçların konsantrasyonuna ve kalitesine bağlı bu ağrı değişebilir genelde ertesi gün ayağının üstüne zor basarsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metoonline    2
berkay16, 3 dakika önce yazdı:

Bir kasa yaptığın ilk enjeksiyonda her zaman 2 gün süren bir ağrı oluyor ilaçların konsantrasyonuna ve kalitesine bağlı bu ağrı değişebilir genelde ertesi gün ayağının üstüne zor basarsın

Kalçada ne sağda ne solda ağrı sızı ödem yapmamıştı quad ilk gün bugün bakalım yarın ne olcak öyle dayanılmayacak birşey değil ama ağrı var yani bacak günü olsa yapamazmışım 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    13
Metoonline, 20 saat önce yazdı:

Önerebileceğin biryer varmıdır

zphc veya sol alttaki wp logosundan burak hocayla iletişime geçip noxy temin edebilirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metoonline    2
Tuna59baba, 17 saat önce yazdı:

zphc veya sol alttaki wp logosundan burak hocayla iletişime geçip noxy temin edebilirsin 

Kendisiyle iletişime geçtim ama rimo hiç olmamış zaten onda zphc içinde bir bağlantım yok açıkcası internete yazdığında ilk sıralarda çıkan söyle eve gelsin … kapında vs vs gibi sitelerden almakta ne kadar güvenli bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    13
Metoonline, 3 saat önce yazdı:

Kendisiyle iletişime geçtim ama rimo hiç olmamış zaten onda zphc içinde bir bağlantım yok açıkcası internete yazdığında ilk sıralarda çıkan söyle eve gelsin … kapında vs vs gibi sitelerden almakta ne kadar güvenli bilmiyorum

steroid satılan hiçbir siteden almayın ve güvenmeyin zaten bir kısmı olduğu gibi fake, ürün bile gelmez bolde de tercih edebilirsiniz burak hocada varsa  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metoonline    2
Tuna59baba, 23 saat önce yazdı:

steroid satılan hiçbir siteden almayın ve güvenmeyin zaten bir kısmı olduğu gibi fake, ürün bile gelmez bolde de tercih edebilirsiniz burak hocada varsa  

Boldenin rimoya göre artıları ve eksileri neler olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    13
Metoonline, Şimdi yazdı:

Boldenin rimoya göre artıları ve eksileri neler olur 

tansiyon yan etkisi olabiliyor rimoya kıyasla aromatize olabiliyor rimo kadar keskin bir adele sertliği yok ama hacim alma konusunda da rimodan daha iyi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: nogereru
      Öncelikle herkese merhabalar,
      İlk kürüme girmek istiyorum forumda 4-5 gündür diğer arkadaşların açtığı başlıkları okuyarak geçirdim. Only testo olarak mı girmem daha doğru olur yoksa yanında ekstra bir kaç ilaç daha mı kullanmam iyi olur bilemiyorum ve bu ilk kürün bana gerçekçi getirisi ne kadar olur alacağım risklere/yan etkilere değer mi emin olmadığım için size sorma gereği duyuyorum. Ve bu kadar erken yaşta küre girdikten sonra değerlerim normale döner mi merak ediyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 178 Kilo: 77 Yağ oranı: %16-%17  KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      Estradiol (E2): Sonuç: 24.3 ng/L  Total Testosteron: Sonuç: 4.66 ug/L  Total T3 (Triiyodotironin): Sonuç: 1.32 ug/L Serbest T3 (FT3): Sonuç: 3.91 ng/L Total T4 (Tiroksin): Sonuç: 7.41 ug/dL Serbest T4 (FT4): Sonuç: 1.35 ng/dL  Kolesterol: Sonuç: 157 mg/dL Trigliserit: Sonuç: 71 mg/dL  ALT - SGPT: Sonuç: 16 U/L AST - SGOT: Sonuç: 18 U/L  Şimdiden tüm cevaplar için teşekkür ederim.
    • Yazan: RAav
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      20 yaşındayım sürekli spora yazılıyorum ama devam edemiyorum çok güçsüzüm ve hevesim hızlı kırılıyor 187 boyum 73 kilom yağ oranım 19 çok araştırdım ama araştırdıkça kafam dahada bulandı ne yapmalıyım ne kullanmalıyım? 🥺🙂‍↕️
    • Yazan: Darkkarus
      Merhaba, 
      30 yaşındayım ve Boyum 1.85 , 2014-2020 yılları arası başla bırak başla bırak şeklinde hep vücut geliştirmenin natural olarak içinde idim. Daha sonra 5 yıl hiç spora gidemedim. 2025-Mart itibariyle haftada 4-5 gün hiç aksatmadan , antrenmanlarımı yapıyorum. 
      2026 Mayıs başında 130 KG ile artık natural ve yağlı olmaktan sıkıldığım için , haftalık 300 mg testo pripionate (önce dvpd sonra zphc marka ile ) + 2,5 mg Retatrutide şeklinde hayatımın ilk kürüne başladım. 

Haziran ayında Reta ‘ ya ara verdim , temmuz boyunca 5 mg ile devam ettim . Bu süreçte 12 haftalık testo pripionate 300 mg haftalık dozumu da tamamladım . Gidişattan oldukça memnunum aslında (testesteron kısa esterin her enjeksiyonda yarattığı ödem - ağrının 3-4 gün sürmesi dışında) , güncel 117 kg a düştüm , kas hatlarım belirginleşti , sırtım büyüdü omuzlarım  büyüdü biraz şekle şemale girdik kısacası . 
      Danışman hocam dedi ki , şimdi hiç kesmeden 12 hafta daha haftalık 500 mg testo ile devam edelim , elimde son bi 20 lik kısa ester flakon var o bitince , enantathe a geçeriz dedi, Retatrutide içinse ağustos ta 7.5 mg a çıkıp tamamlayarak bırakma niyetindeyim .Ayrıca bu 2. 12 haftalık döngüde 4 hafta günde 3 tablet zphc oxandrolone (Anavar) kullanmayı planlıyorum. kan tahlilinde herhangi bir problem çıkmadı , her şey yolunda , ara vermeden 2. 12 haftaya girmek mantıklı mıdır , nasıl bir yol izlemeliyim , tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum , saygılar.
    • Yazan: wmindev
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Definasyona gireceğim hedefim %15 yağ oranına düşmek, acil kilo verme hedefim yok kas kaybı yaşamadan üstüne koyarak vermek istiyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yağ : %32 Kg : 110 Yaş: 25 Testosteron seviyem 300 geldi, tek testis olduğum için hiçbir doktor trt yapmak istemedi genel olarak enerji düşüklüğü yaşadığım için testosteron ile başlamak adına küre girdim ama tavsiyelerle aşağıdaki plan oluştu. KÜR PLANIM: 
      İran testosteron enanthate 250mg (125/125) Cinnatropin 3iu Hcg 1000 iu haftada 1 Zphc CYT3: 1 hafta yarım kapsül 2. hafta 1 kapsül 3. hafta 2 kapsül 4. hafta 1 kapsül 5. hafta yarım kapsül sonra bırakma pazartesi tirze 3mg perşembe reta 2mg SORULARIM:
      Ürünleriyle definasyon yapmayı düşünüyorum sizce fazla mı olur? İştah baskılaması için reta ile tirzeyi birlikte kullanıyorum daha verimli olduğunu düşündüm sizce nasıl? Bu küre ekleme yapmamı önerdiğiniz bir ürün var mı? Arkadaşım masteron ekle diyor hcg östrojeni arttırır diyor siz ne dersiniz? Testosteronu 32'lik iğne ile diz üstümden vuruyorum bir sorun yaşamadım devam etmeli miyim?
      Bir süredir diyetteyim ve kür öncesi 10 kilo kadar verdim aynı makro mikro hesaplaması yaptığım diyetime devam ediyorum.
      Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler. 

• Yazan: Loweherz
      Selamlar herkese, Hem işim gereği hem de bu sporu uzun yıllar boyunca yapmayı düşünüyorum beslenmem çok iyi antrenman ve uyku kalitemde aynı şekilde.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş:20 Boy:187 Kg:88 Yağ:14-17 Hiçbir sağlık sorunum yok testlerim gayet temiz. Aşırı büyüyüp 100+ olma hedefim yok hedefim ilk kürden maksimum kas kütlesi kazanını sağlamak formumu 93kg civarında %12 yağ oranında tutmak Burak hocanın Peptid Türkiye sitesinde kitapta bulunmayan her bilgisini okudum ilk kürümü 16 Hafta 500 mg  Test enantat yapmayı düşünüyordum ama vücudumun östrojene yatkın olduğunu biliyorum sizce 500 mg test yanına 250 mg masteronu bir katalizör gibi kullanmak mantıklı olur mu veya önerebileceğiniz başka ilaç kombinasyonu var mıdır ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp