Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

3B7R

4 aylık aktif bulk kürümü bitirmek üzereyim! kürümün sonrasına dair yapacağım planlama hk.

Önerilen İletiler

3B7R    1

Herkese iyi forumlar,

Kürümü 16. Haftasında sonlandırmayı düşünüyorum.

KÜR İÇERİĞİM: (Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım, Aralık)

• Testosteron Enanthate (375 mg)
  • Boldenon (375 mg)

SORULARIM:

1. Sonrasında definasyon kürüne gireceğim için pct yapmalı mıyım?
  2. TRT doz devam mı etmeliyim?
  3. Ve iki kür arası süreç ne kadar olmalı?

Tüm fikir, öneri ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    196

Boldenonu bırakırsın 250 testo ya devam et bolde e2 yi baskılar zaten bırakınca 2 ay cıkmaz vucuttan 1 ay testoyla devam edip ikinci kürün için ilaç eklersin pct ye gerek yok pct uzun süre kür yapmayacak kişiler için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
3B7R    1
Ferdikra, 9 dakika önce yazdı:

Boldenonu bırakırsın 250 testo ya devam et bolde e2 yi baskılar zaten bırakınca 2 ay cıkmaz vucuttan 1 ay testoyla devam edip ikinci kürün için ilaç eklersin pct ye gerek yok pct uzun süre kür yapmayacak kişiler için

Teşekkürler 🙏🏻 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492

Definisyona hemen geçeceksen cruise yap 150mg Test haftalık kazanımları korursun. Başarılar definisyonda parçalı olursun umarım. 💪

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
3B7R    1

Tekrardan merhabalar kürümün son Haftasına girmiş bulunmaktayım (20.hafta).

Süreç içerisinde 14 kg verdim, başlangıç ve güncel formum ektedir. 

Bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim tekrardan kür yapmayı düşünüyorum ne kadar ara vermeliyiz bu arada testotu kaç mg kullamalıyım pct yapmalı mıyım?

@AS1L

@Ferdikra

IMG_1400.jpeg IMG_1401.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492

Son enjeksiyonundan 1-2 hafta sonra. Test dozunu düşür 125-150 mg. Definasyon kürüne başla. Örneğin Test 300-400 mg + Tren/Masteron/Winst/Anavar gibi. AI ve caber hazır tut. Definasyon bitince. Yine cruise dön.

Not: Güzel form yakalamışsın. Aynı disiplinle devam edersen çok güzel sonuçlar alacaksın. Kolay gelsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196

Formun güzel olmuş başlangıç noktana göre belinde gayet incelmiş biraz daha yağ oranı düşürmen güzel olur boldenon bittiyse 250 300 mg testoyla devam et boldenon kandan çıkana kadar şuan testoyu 125  yapsarsan boldenon dolayı e2 sıfıra düşer eklem sorunları ve libido sorunu yasayabilirsin 2 ay hem form bozulmaz hemde yeni kürüne dinlendikten sonra girersin tekrar boldenon kullanma 2.kürde  yerine rimo veya masteron kullanman güzel olur tabi bu hedefine göre değişir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
3B7R    1

Herkese iyi forumlar 2 aydır only testo olarak ilerliyorum ve geldiğim nokta bu bu süreçten sonra kürümü nasıl şekillendirmeliyim neler eklemeli ve ne kadar süre ile kullanmalıyım? @AS1L @Ferdikra

• başlangıç kilosu 104 
  • güncel kilo 91

IMG_2788.jpeg IMG_2789.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
3B7R, 32 dakika önce yazdı:

Herkese iyi forumlar 2 aydır only testo olarak ilerliyorum ve geldiğim nokta bu bu süreçten sonra kürümü nasıl şekillendirmeliyim neler eklemeli ve ne kadar süre ile kullanmalıyım? @AS1L @Ferdikra

• başlangıç kilosu 104 
  • güncel kilo 91

Tebrikler 👏 cok iyi yol kat etmişsin yag oranı gayet güzel düşürmüşsün emeğine sağlık bundan sonraki aslında senin amacına hedefine baglı büyümek mi daha da define olmakmı ona göre söylersen ekleyecegin ilaçlara yardımcı oluruz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
3B7R    1
Ferdikra, 22 dakika önce yazdı:

Tebrikler 👏 cok iyi yol kat etmişsin yag oranı gayet güzel düşürmüşsün emeğine sağlık bundan sonraki aslında senin amacına hedefine baglı büyümek mi daha da define olmakmı ona göre söylersen ekleyecegin ilaçlara yardımcı oluruz

Define olmak bana çok keyif verdi bu süreçte yağ oranımı biraz daha düşürüp en azından alt karnı yok edip daha derin karın kaslarına sahip olduktan sonra büyümek daha doğru olur diye düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
3B7R, 6 saat önce yazdı:

Define olmak bana çok keyif verdi bu süreçte yağ oranımı biraz daha düşürüp en azından alt karnı yok edip daha derin karın kaslarına sahip olduktan sonra büyümek daha doğru olur diye düşünüyorum

İyi bi markadan testo yanına masteron ekleyebilirsen daha da define görüntü yaparsın tren deneyimin yoktur belki yan etki bakımından önermek istemiyorum masteron + testo + yohimbine gayet iyi olur yada testo yanına gh ekleyebilirsen de gayet verimli definasyon olur bütcene göre dizayn edebilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
3B7R    1
Ferdikra, 3 saat önce yazdı:

İyi bi markadan testo yanına masteron ekleyebilirsen daha da define görüntü yaparsın tren deneyimin yoktur belki yan etki bakımından önermek istemiyorum masteron + testo + yohimbine gayet iyi olur yada testo yanına gh ekleyebilirsen de gayet verimli definasyon olur bütcene göre dizayn edebilirsin

Tren için cesaretim yok öfke kontrolüm çok fazla yok onun için daha hazır hissetmiyorum kendimi :) gh için doz ve süre ne kadar olmalı? Masteron+Yohimbine güzel kombinasyon geldi aslında bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederim 🙏 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
3B7R, 48 dakika önce yazdı:

Tren için cesaretim yok öfke kontrolüm çok fazla yok onun için daha hazır hissetmiyorum kendimi :) gh için doz ve süre ne kadar olmalı? Masteron+Yohimbine güzel kombinasyon geldi aslında bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederim 🙏 

3 iu yeterli define için  2 sabah 1 aksam veya 2/2 4 saglam cinnatropinde işini görür 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
3B7R    1
Ferdikra, 9 saat önce yazdı:

3 iu yeterli define için  2 sabah 1 aksam veya 2/2 4 saglam cinnatropinde işini görür 

Tekrardan teşekkür ederim ilerleyen süreçte buradan yine paylaşım yaparım 🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: sekmet
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Define kürüne girmeyi düşünüyorum 3 aylık olmasını planlıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate 250mg x3 Masteron 250mg x3 Oxandrolone 30mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kürün içeriğine ozempic eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Yaptığım kür planlaması mantıklı mı? Şimdiden yorum yapan, sorularımı cevaplayan ve önerilerini esirgemeyen herkese teşekkürler.
    • Yazan: Aloneturkan
      Öncelikler değerli forum üyelerine şimdiden vermiş oldukları bilgiler için teşekkür ederim. Boyum 175 kilo 95 olan bireyim. Daha öncesinde bir çok defa hem diyetisyenle hem kendi başına spor ve diyet programları yaptım. Hatta ismini vermeyeceğim instagramda ünlü bir hocadanda paket alarak program ve diyet uyguladım. Aylar süren süreçler oldu bunlar. 8-10 ay civarı süren bu süreçlerimde maksimum görebildiğim 86-87 kilogram oldu. Hiç bir zaman belirli bir yağ oranı düşüklüğü görmedim. Ne kadar kilo versemde spor yapsam da hiç bir zaman o fit görünümü elde edemedim. Hedefim her zaman fit bir vucut ve az bir kilo idi. Yani bir fitnesscı olmak istemedim ama yağ oranı düşük güzel bir vücut için çabaladım.
      Şimdi sizlere danışma sebebim şu: bu forum üyesi genç için öneriniz nedir ? artık şevk,  azim, istek neredeyse sıfır ancak bu halimden de memnun değilim. Ne yapmam gerekiyor ? Kür önerisinde bulunan bir kaç arkadaşım oldu ama oradada ilaçların sahteliği bir kenara birde bunun uygulanması esnasında oluşabilecek komplikasyonlar ve vücudun vereceği tepkilerden korkuyorum. Zaten kendi başıma o iğneyi kendime saplayamam. Bu güne kadar affınıza sığınarak makat bölgesinden bir defa iğne yedim o da yarı baygındım. O iğneyi gördüğüm zaman bile baygınlık geçirecek gibi oluyorum. Bana tavsiyeniz nedir ? Bu konularda cahilim affınıza sığınıyorum. 
    • Yazan: Dortmunt
      Evet muhtemelen yeni başlayanların yaptığı gibi çoğu kişinin genel hatası olarak farkettiğim bir durumu sizinler paylaşmak istiyorum. Bu durum yurt dışında TRT protokolünde çok sıklıkla yapılan ve haftaya bölünen testosteronun yan etki profilini ciddi oranda azaltmakta ama neden?
      Vücut tek seferde üretemeyeceği 200-250mg> ve daha fazla mg testosteron vücut içerisine aldığında yaşanan durum büyük bir kaos ve dalgalanmalardan oluşan bir ŞOK dalgasını atlatmaya çalışmakta ciddi oranda afallama ve vücudun alarm moduna sokmakta ve kan testi profilinde en sık görülen kardiyovasküler problemlerde aslında burada yatıyor haftalık tek dozaj ve büyük yemek yani tek dozaj yüksek mg Testo!
      Neden mikro dozajlama?
      Aslında vücudun üretim kapasitesinden bir tık daha fazla Testo enjeksiyonu vücudu büyük bir strese sokmadan yavaşça hormonu yükseltmektir insülin iğnesi ile kas içine enjeksiyon gerekmeden deri altında kasa girmeden küçük dozajlama yapmak hem enjeksiyon rahatlığı sağlar hemde kan profilinde anlık yükselme yaşamadan tüm eko-sistemi kontrol altına alabiliriz!
      Haftada 1 değil ise kaç günde 1 ?
      En çok merak edilen durumlardan biride belki bu haftada 1 değilse ne kadar sık olmalı Testo öğününü kaça bölmeliyiz? İşin en güzel tarafı enjektörün küçük olması ve can acıtmaması bu yüzden 1 gün arayla ml enjektörlere bölerek streril bir şekilde muhafaza edebilir haftalık anabolik menünüzü ayarlayabilirsiniz en sık tavsiye edilen metot günlük en çok tercih edilen 1 gün enjeksiyon 1 gün off olacak şekilde haftaya testoyu bölmek.
      Gerçek anlamda ne kadar fayda görülür?
      Östrojen dengesinden tutun kan yoğunlaşmasının azalmasına kadar bir çok profilin ne kadar düzlediğini ruhsal anlamda dengesizliğin ciddi anlamda azaldığını daha kaliteli ve sağlıklı bir şekilde süreci devam ettirdiğinize sizde şaşıracaksınız vücudun döngüsünü taklit etmek alacağınız yan etkiyi ciddi oranda düşürecektir. Elbette ki bu sadece bir dozajlama protokolünün önerisidir bilinçli olan sporcu veya TRT yapan kişilerin kendi kurallarınca ilerlemesi daha doğrudur amaç genel kitleyi bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için teşekkürler 🙏🏻
    • Yazan: Lifter31
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİELRİM:
      Testosteron Enanthate 875mg Trenbolone Acetat 350mg Npp 350mg Clenbuterol 120mcg T3 75mcg Supeddrol 5mg SONUCA DAİR:
      Hedefim 90kg altına inmek. Dozajlarım bu şekilde önerilere açığım. Yaklaşık 1000-1500 kalori açık veriyorum (tiromel ve clen ekstrası dahil). 10k üzeri adım atıyorum. Amacım diyette birazcık da olsa kas koymak.
    • Yazan: Blade438
      Merhaba Arkadaşlar,
      Öncelikle burada yeniyim ve açıkçası ilaç işinden oldukça korkuyorum ancak Tır Şoförü (düzensiz uykular) olmamdan ve zannediyorum genetik etkilerden ötürü testom ne zaman tahlil versem 200 ila 300 bandı arasında uzun süredir ağırlık çalışıyorum haftada 3-4 gün kadar bacak da çalışıyorum ancak testomun düşüklüğünü gün içinde hep hissediyorum libido haricinde her şey sıkıntı, halsizlik, sürekli oturma isteği, 2 dakika önce konuşulanları unutma, göbek de yağlanma vs. Spor hocam (kendisine oldukça güvenirim) sadece only testo (enantat) kullanmamın trt sınırları içerisinde mantıklı olacağını söylüyor ben ise kullanmayı çok fazla istiyorum ancak  bir yandan da korkuyorum aranızda oldukça tecrübeli kişilerin olduğunu gördüm sizlerden de fikir almak istedim.
      SORULARIM:
      Korkmak da fazlamı abartıyorum? Olurda sahtesini kullanırsam ciddi sıkıntı yaşanır mı? Bunu olurda bırakırsam psikolojik olarak çok etkilenir miyim? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkse şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.