Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Herkül

Kür sonrası dhtnin fazla salgılanması ve cinsel his oluşmaması sorunu için önerileriniz neler olurdu?

Önerilen İletiler

Herkül    45
steroidnediryahu, 6 saat önce yazdı:

Ne guzel Dht yuksek ben olsam dokunmazdim e2 de fena degil. Bence kürdeki cinsel uyarıma cok alıştın şuanki seni etkilemiyor tatmin etmiyor zamanla alışacaksın üstünde durma değerlerde bişi gözükmüyor

Dostum derdimi tam anlatamadım galiba. Şuan cinsel bir his yok cinsel hayatım yok. Uzun süredirde bu haldeyim. 

Herkül, 6 saat önce yazdı:

Ben size herşeyi en baştan anlatayım 15 haftalık Testo enant boldenon kürü yaptım. İlaçları bıraktından 3 hafta sonra bu duruma düştüm. Daha sonra pct yaptım günlük 1 tablet klomen 1 tablet tamoxfien kullandım. İyileşme olmayınca bitkisel kür2 ve bir kaç ay sonra 30 gün proviron kullandım. Bunların içinde en iyi proviron işe yaradı ilk zamanlar  ama 10.günden sonra daha çok isteksizlik yaptığı için bıraktım.  
Daha sonra DHT bazlı kür yaptım tedavi amaçlı . Testo enant rimobolan kullandım. Haftalık 250 Testo 300 rimobolan ardından tekrar temiz pct yaptım. Süreç böyle ilerledi şuan durumum Cinsel istek yok cinsel birşey hissetmiyorum.
Ara ara biraz ilerleme olsada bir kaç gün sonra vücut kendini tekrar geriye atıyor. 

Bu anlattığım olaylar aralarında birer sene oynuyor mesela Testo boldenon küründen sonra pct yaptım ve 1.5 sene bekledim daha sonra proviron kullandım 30 gün ara verdim 1 sene sonra bitkisel kür2 kullandım 1 sene ara verdim daha sonra Testo enant rimobolan kürüne girdim. Ve şuan 1 senedir hiç birşey kullanmıyorum ama düzelme yok. Uzun süredirde bu haldeyim.   @Unrest

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Unrest    199
Herkül, 16 dakika önce yazdı:

Bu anlattığım olaylar aralarında birer sene oynuyor mesela Testo boldenon küründen sonra pct yaptım ve 1.5 sene bekledim daha sonra proviron kullandım 30 gün ara verdim 1 sene sonra bitkisel kür2 kullandım 1 sene ara verdim daha sonra Testo enant rimobolan kürüne girdim. Ve şuan 1 senedir hiç birşey kullanmıyorum ama düzelme yok. Uzun süredirde bu haldeyim.   @Unrest

Abi durumunun hormon seviyeleriyle alakası yok. Androjen ve ostrojen reseptörlerindeki bir duyarsızlaşma veya bir aşağsı düzenleme yani reseptör sayisinda azalma veya aşirı düyarlılaşma söz konusu olabilir. Bunlardan herbiri veya ikisi birdende olabilir. Twitterda @solothesensei adlı bir hesap var. Onun twitlerini oku, bu reseptör olaylarına dair bir teorisi var. İngilizce biliyorsan twitlerine iyice bir dal .belki dmde atabilirsin. 

Sorunların bir şekilde pfs ve pas a benziyor. Dht konusunda aşırı şanslı azınlıktasın, rimo hiç kullanmana gerek yokmuş. Provironda hatta . Sorun büyük ihtimalle aşırı duyarsızlaşan veya sayısı azalan östrojen reseptörlerinde. Sorunun çözülmeyecek bir sorun değil . Vücudunu sıfırlayarak, aşırı disilplinli bir şekilde uyku sirkadiyen ritjm güneş alma vb ile bile çözülebilir.

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    45
Unrest, 6 saat önce yazdı:

Abi durumunun hormon seviyeleriyle alakası yok. Androjen ve ostrojen reseptörlerindeki bir duyarsızlaşma veya bir aşağsı düzenleme yani reseptör sayisinda azalma veya aşirı düyarlılaşma söz konusu olabilir. Bunlardan herbiri veya ikisi birdende olabilir. Twitterda @solothesensei adlı bir hesap var. Onun twitlerini oku, bu reseptör olaylarına dair bir teorisi var. Belki dmde atabilirsin. 

Sorunların bir şekilde pfs ve pas a benziyor. Dht konusunda aşırı şanslı azınlıktasın, rimo hiç kullanmana gerek yokmuş. Provironda hatta . Sorun büyük ihtimalle aşırı duyarsızlaşan veya sayısı azalan östrojen reseptörlerinde. 

Evet Kür sonrası DHTnin fazla salgılanması reseptör duyarsızlığına sebep olabiliyormuş. Bunun çözümü nedir belirsiz ama bende bir foruma sorayım dedim.

@metinav hocam konuyu baştan okuyup sizde bir yorumlarmısınız ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    45
Ferdikra, 5 saat önce yazdı:

Testo kullandıgın da sıkıntı oluyor muydu yine libido konusunda

Evet. Ufak bir artış oluyordu sadece okadar. Ama iyileşme söz konusu olmuyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    45
Herkül, 12 saat önce yazdı:

Bu iki test arasında 5 ay var. 1.08 çıkan sonuçta biraz daha iyiydim kendimi daha iyi hissediyordum.

Bir kez daha  başka yerde test yaptırıcam. Sonucu sizinle paylaşayım. 

Birde mesela bu iki değer arasında sadece 5 ay var ve aralarında 500 ng/L değer oynuyor. Sizce 5 ayda hiç birşey kullanmadığım halde DHTnin bukadar oynaması normalmi?

1.08 çıkan sonuçta libidom biraz daha iyiydi kendimi daha iyi hissediyordum. Yani vücut kendini toparladıkça DHT referans arasına giriyor gibi. Bir yorumu  olan varsa yardımcı olursa sevinirim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    267
Herkül, 28 dakika önce yazdı:

Birde mesela bu iki değer arasında sadece 5 ay var ve aralarında 500 ng/L değer oynuyor. Sizce 5 ayda hiç birşey kullanmadığım halde DHTnin bukadar oynaması normalmi?

1.08 çıkan sonuçta libidom biraz daha iyiydi kendimi daha iyi hissediyordum. Yani vücut kendini toparladıkça DHT referans arasına giriyor gibi. Bir yorumu  olan varsa yardımcı olursa sevinirim. 

Birim muhtemelen ng/ml'dir ng/L de bu değeri ölçemezdi alet muhtemelen ve <x tarzı bir değer verirdi aynı eatradiol teslerinde <10 gibi değer gösterdiği gibi. Sorunun doğrudan dht kaynaklı olmayabilir, eğer ki sorun reseptör duyarsızlaşmasıysa proviron kullandığında libidon biraz artmalı ama provironu çare olarak görme sorunu anlamak için deneysel kullan, eğer  proviron sorunu çözerse ve sorunun reseptör duyarsızlaşması olduğundan emin olursan tek çare reseptörleri dinlendirmek. Saw palmetto, pygeum africanum, reishi mantarı(bu kesin kanıtlı değil ve pahalı tüm tuşlara basmak istersen alınabilir), ısırgan kökü, çinko bunlarla dht'ni referans aralığına indirmeye çalışabilirsin. Dht blocker kullanmak riskli bence dht'ni bitkisel tavkiyelerle düşürebildiğin kadar düşürüp işi zamana bırakmalısın desensitizasyon ve down regulation hücresel adaptasyon olduğu için uygun ortamda eski hallerine dönecektir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    45
berkay16, 57 dakika önce yazdı:

Birim muhtemelen ng/ml'dir ng/L de bu değeri ölçemezdi alet muhtemelen ve <x tarzı bir değer verirdi aynı eatradiol teslerinde <10 gibi değer gösterdiği gibi. Sorunun doğrudan dht kaynaklı olmayabilir, eğer ki sorun reseptör duyarsızlaşmasıysa proviron kullandığında libidon biraz artmalı ama provironu çare olarak görme sorunu anlamak için deneysel kullan, eğer  proviron sorunu çözerse ve sorunun reseptör duyarsızlaşması olduğundan emin olursan tek çare reseptörleri dinlendirmek. Saw palmetto, pygeum africanum, reishi mantarı(bu kesin kanıtlı değil ve pahalı tüm tuşlara basmak istersen alınabilir), ısırgan kökü, çinko bunlarla dht'ni referans aralığına indirmeye çalışabilirsin. Dht blocker kullanmak riskli bence dht'ni bitkisel tavkiyelerle düşürebildiğin kadar düşürüp işi zamana bırakmalısın desensitizasyon ve down regulation hücresel adaptasyon olduğu için uygun ortamda eski hallerine dönecektir.

Evet provironu denedim ilk günler aldığımda neredeyse iyileşiyorum. Ama bir hafta üzeri kullanımda shbgyi mahvediyor o yüzden bırakmak zorunda kalıyorum. DHT için Bitkisel  sadece saw palmetto çinko d3 ve omega 3 kullandım. Pek bir yararı olmadı 

tarihinde Herkül tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    267
Herkül, 15 dakika önce yazdı:

Evet provironu denedim ilk günler aldığımda neredeyse iyileşiyorum. Ama bir hafta üzeri kullanımda shbgyi mahvediyor o yüzden bırakmak zorunda kalıyorum. DHT için Bitkisel  sadece saw palmetto çinko d3 ve omega 3 kullandım. Pek bir yararı olmadı 

Kullanıp test verdin mi zaten amaç dht'yi düşürmek libidon daha da kötü olucak dht'ni düşürünce erektil disfonksiyonun tak diye iyileşmesini bekleme.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196

Bence dht falan düşürme daha cok sorun yaşarsın vücut kendi dengesini bulucak eninde sonunda bitkisel takviyelere devsm et bence 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199

Denemeler yapman lazım bence, söylediğim hesap bu konuda iyi. Yabancılarda bir kaç kişinin pfs sini düzelttiğine şahit oldum. Senin işin bir tık daha kolay olabilir çünkü dht seviyen yüksek. Ve sen diğer pfs sorunlarından müzdaripde değilsin sadece cinsel tarafta , hayattan zevk almama anhedoni vs. yok anladığım kadarıyla. 

Sorun 3 yıldır devam ediyorsa epigenetik düzeyde bir düzeltmeye ihtiyacın var bana kalırsa.Yani Andorjen Reseptörleri aşırı duyarlılaştıysa dışardan östrojen alman gerekebilir mesela. Ama bunlar bizim boyumuzu aşıyor. Bunu nasıl alacağın vs. noktasında. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    45

Denemeler yapman lazım bence, söylediğim hesap bu konuda iyi. Yabancılarda bir kaç kişinin pfs sini düzelttiğine şahit oldum. Senin işin bir tık daha kolay olabilir çünkü dht seviyen yüksek. Ve sen diğer pfs sorunlarından müzdaripde değilsin sadece cinsel tarafta , hayattan zevk almama anhedoni vs. yok anladığım kadarıyla. 

Sorun 3 yıldır devam ediyorsa epigenetik düzeyde bir düzeltmeye ihtiyacın var bana kalırsa.Yani Andorjen Reseptörleri aşırı duyarlılaştıysa dışardan östrojen alman gerekebilir mesela. Ama bunlar bizim boyumuzu aşıyor. Bunu nasıl alacağın vs. noktasında. 

Yardımın için teşekkür ederim. Sorunun ne olduğunu tam olarak bilsem ona göre hareket edicem ama çok tuhaf.  buna benzer  sorun yaşayanda görmedim daha forumda. 

Ara ara vücud toparlıyor dedim ya, yani çok iyi bir libido yakalamasamda hiç değilse istediğim zaman ereksiyon olabiliyorum. İstediğim zaman ilişki yaşayabiliyorum.  Ama bir kaç gün sonra vücud kendini tekrar geriye atıyor, cinsel his uyarılması olmuyor libido ölüyor resmen. 

ee ne oldu? Reseptörler uykusundan uyanıp tekrar yatış modunamı geçti? Senelerdir durum böyle. Benim aklımın yetmediği şeyler oluyor çözemiyorum. 

Birde anlatınca çok sorundan bahsetmiş gibi oluyorum ama eskiye göre meni sıvısı çok daha sulu akıyor bunun reseptörlerle bir ilgisi varmı? Mesela pctyi iyi yapmama rağmen testis boyutlarıda eskiye göre daha az dolgun duruyor, saatlik bile farkediyor. Bugün  iri dolgun dursa ertesi gün sönük küçük duruyor bâyâ farkediliyor. Bunların reseptörlerle ne ilgisi var ? Bunların hepsi DHT eksikliği belirtileri aslında ama bende fazlasıyla DHT salgılanıyor zaten anlamadım. Diğer tüm değerlerde normal tuhaf olanda bu zaten. 
Herşeyi detaylı anlattımki belki bir çözüm yolu bulunur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199
Herkül, Bir saat önce yazdı:

Yardımın için teşekkür ederim. Sorunun ne olduğunu tam olarak bilsem ona göre hareket edicem ama çok tuhaf.  buna benzer  sorun yaşayanda görmedim daha forumda. 

Ara ara vücud toparlıyor dedim ya, yani çok iyi bir libido yakalamasamda hiç değilse istediğim zaman ereksiyon olabiliyorum. İstediğim zaman ilişki yaşayabiliyorum.  Ama bir kaç gün sonra vücud kendini tekrar geriye atıyor, cinsel his uyarılması olmuyor libido ölüyor resmen. 

ee ne oldu? Reseptörler uykusundan uyanıp tekrar yatış modunamı geçti? Senelerdir durum böyle. Benim aklımın yetmediği şeyler oluyor çözemiyorum. 

Birde anlatınca çok sorundan bahsetmiş gibi oluyorum ama eskiye göre meni sıvısı çok daha sulu akıyor bunun reseptörlerle bir ilgisi varmı? Mesela pctyi iyi yapmama rağmen testis boyutlarıda eskiye göre daha az dolgun duruyor, saatlik bile farkediyor. Bugün  iri dolgun dursa ertesi gün sönük küçük duruyor bâyâ farkediliyor. Bunların reseptörlerle ne ilgisi var ? Bunların hepsi DHT eksikliği belirtileri aslında ama bende fazlasıyla DHT salgılanıyor zaten anlamadım. Diğer tüm değerlerde normal tuhaf olanda bu zaten. 
Herşeyi detaylı anlattımki belki bir çözüm yolu bulunur. 

Ya bildiklerimi şöyle özetleyeyim.

Mesela 1000 total testo da dhtsini 300-500 ng/dle getirenler gördüm dısardan saf dht enanthatela. Anlaman için senin 1080 ng/l değeri 108ng/dl ediyor. Yani senin 3 katınla 5 katın fazla onlarınki.

Bunlardan bazıları 2 hafta geçtikten sonra adrenal yetmezlik belirtileri göstermeye başladı. Bu dhtnin glukokortikoidle bağlantısından. Derileri aşırı inceldi.

Bazılarında jinekomasti ortaya çıktı(bu dhtnin 3bdiol metobolitlerinin östrojenik olmasindan kaynaklı)Adrenal yetmezlik belirtilerini dışardan e2 alarak çözdüler.Ama bazilarında hiç bir sorun ortaya çıkmadı. Dhtnin dönüştüğü 2 tane metabolit var. Fazlasıda olabilirde iki ana metabolit diyeyim

3adiol ve 3bdiol. 3adiol bütün erkeksi durumlardan beyinde mekansal algıdan vb daha sorumlu. 3bdiolse daha östrojenik etkilerle biliyor. 

3a diol.daha sonra andresterone dönüşüyor. Andresterone tamamen bir nörosteroid denebilir. Neredeyse Tamamen beyinde etkili.

Eğer birinin dhtsi çok fazla ama 3a diol yerine 3b diole dönüşümü çok fazlaysa östrojenik belirtiler yaşama ihtimali artıyor. Bu senin seviyelerin için geçerli değil tabi ki. Ama dhtnin karmaşıklığını anlatmaya çalışıyorum.

Onun dışında pfsli erkeklerden dht cözüm.olur diye başlayanlar çok oldu ama çoğu dht ile e2 alarak çözüme ulaştı. Burada da aslında pfslilerin androjen reseptörlerinjn aşırı duyarlı olması bu yüzden e2 nin işini yapamamasi gibi bir teori vardı. E2yi östrojenik yan etkiler yaşayana kadar alıyorlardı ve yaşadıkları miktatı bulduklarında doz düşürüyolardı. Bu şekilde pfs sorunlarını büyük ölçüde çözen en az 3 kişi okudum.

Senin durumunda herşey birlikte ele alınmalı bence. Mesela bende 4 yıl boyunca aritmi yaşadım. Hayatımdan stresi çikarıp , düzeni sağlıklı bir şekle.evirdiğimde aritmilerirm %5 e düstü. Spor iyi uyku iyi beslenme hergün kardiyo ile. Yani demek istediğim sadece hayat tarzın bile buna neden oluyo.olabilir. her sağlik sorunu gibi birşeyde olabilir. Hormonal.olmaktan çok. Tamamen psikolojikde olabilir ki psikoloji soyut bir kavram değil, duygularına göre beyin kimyan değişiyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    45

Ya bildiklerimi şöyle özetleyeyim.

Mesela 1000 total testo da dhtsini 300-500 ng/dle getirenler gördüm dısardan saf dht enanthatela. Anlaman için senin 1080 ng/l değeri 108ng/dl ediyor. Yani senin 3 katınla 5 katın fazla onlarınki.

Bunlardan bazıları 2 hafta geçtikten sonra adrenal yetmezlik belirtileri göstermeye başladı. Bu dhtnin glukokortikoidle bağlantısından. Derileri aşırı inceldi.

Bazılarında jinekomasti ortaya çıktı(bu dhtnin 3bdiol metobolitlerinin östrojenik olmasindan kaynaklı)Adrenal yetmezlik belirtilerini dışardan e2 alarak çözdüler.Ama bazilarında hiç bir sorun ortaya çıkmadı. Dhtnin dönüştüğü 2 tane metabolit var. Fazlasıda olabilirde iki ana metabolit diyeyim

3adiol ve 3bdiol. 3adiol bütün erkeksi durumlardan beyinde mekansal algıdan vb daha sorumlu. 3bdiolse daha östrojenik etkilerle biliyor. 

3a diol.daha sonra andresterone dönüşüyor. Andresterone tamamen bir nörosteroid denebilir. Neredeyse Tamamen beyinde etkili.

Eğer birinin dhtsi çok fazla ama 3a diol yerine 3b diole dönüşümü çok fazlaysa östrojenik belirtiler yaşama ihtimali artıyor. Bu senin seviyelerin için geçerli değil tabi ki. Ama dhtnin karmaşıklığını anlatmaya çalışıyorum.

Onun dışında pfsli erkeklerden dht cözüm.olur diye başlayanlar çok oldu ama çoğu dht ile e2 alarak çözüme ulaştı. Burada da aslında pfslilerin androjen reseptörlerinjn aşırı duyarlı olması bu yüzden e2 nin işini yapamamasi gibi bir teori vardı. E2yi östrojenik yan etkiler yaşayana kadar alıyorlardı ve yaşadıkları miktatı bulduklarında doz düşürüyolardı. Bu şekilde pfs sorunlarını büyük ölçüde çözen en az 3 kişi okudum.

Senin durumunda herşey birlikte ele alınmalı bence. Mesela bende 4 yıl boyunca aritmi yaşadım. Hayatımdan stresi çikarıp , düzeni sağlıklı bir şekle.evirdiğimde aritmilerirm %5 e düstü. Spor iyi uyku iyi beslenme hergün kardiyo ile. Yani demek istediğim sadece hayat tarzın bile buna neden oluyo.olabilir. her sağlik sorunu gibi birşeyde olabilir. Hormonal.olmaktan çok. Tamamen psikolojikde olabilir ki psikoloji soyut bir kavram değil, duygularına göre beyin kimyan değişiyor. 

Saydığın yan etkileri tek tek anlatayım. Endokrin uzmanına detaylı muane oldum durumu anlattım. ACTH değerime böbrek üstü- tiroidler- karaciğer- böbrek- tam kan sayımı- spot/idrar- vitamin/mineraller  ve son olarak- hipofizede baktırdım hiç bir sorun çıkmadı.

Saydığın yan etkilerden sadece jinekomasti yaşıyorum.  Toplam 3-4 defa östrojen biraz yükselse jineko belirtileri oluyor. İlaçsız doğal olduğum halde. Tabi bu sürekli değil 8-10 ayda bir toplam 3-4 defa yaşadım. Östrojeni düşürdüm ve tamoxifen kullanarak atlattım durumu. Bunun dışında psikolojik olarakta depresyon -  keyifsizlik ve tükenmişlik  ruh halindeyim. Kafaya taktığımdan değil normal ruh halim böyle. 

Ve son olarak bazı arkadaşların  DHT ve e2 alarak durumu atlattıklarını söylemişsin. Kullandıkları ilaçlar neydi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199
Herkül, Bir saat önce yazdı:

Saydığın yan etkileri tek tek anlatayım. Endokrin uzmanına detaylı muane oldum durumu anlattım. ACTH değerime böbrek üstü- tiroidler- karaciğer- böbrek- tam kan sayımı- spot/idrar- vitamin/mineraller  ve son olarak- hipofizede baktırdım hiç bir sorun çıkmadı.

Saydığın yan etkilerden sadece jinekomasti yaşıyorum.  Toplam 3-4 defa östrojen biraz yükselse jineko belirtileri oluyor. İlaçsız doğal olduğum halde. Tabi bu sürekli değil 8-10 ayda bir toplam 3-4 defa yaşadım. Östrojeni düşürdüm ve tamoxifen kullanarak atlattım durumu. Bunun dışında psikolojik olarakta depresyon -  keyifsizlik ve tükenmişlik  ruh halindeyim. Kafaya taktığımdan değil normal ruh halim böyle. 

Ve son olarak bazı arkadaşların  DHT ve e2 alarak durumu atlattıklarını söylemişsin. Kullandıkları ilaçlar neydi? 

Dht çok deneme aşamasında bildiğin testosterone enanthate gibi dht enanthate hatta propionate da var ugl. Ama bunlar çok nadir kaynaklarda var.

E2 ise eczanelerde satılıyor e2 valerate dı sanırsam. Ayrıca e2 cypionateda yurtdisinda bileşik eczanelerde var ugl olarakta çok nadiren var. E2 çok düşük mglarda aliniyor erkeklerde.

Söylediklerin vücut yağ oranının iyi olmadıgını düşündürdü. Eğer öyle ise vücut yağ oranın %10 12 ye düşerse sorunun büyük ihtimal çözülür. Ben %10 dayım, e2 im ilk trtye başladığımda 170 pg/ml ye cikmisti ve uzun süre 80-100 pg/ ml de bile jino yaşamadım. Bütün sorunlarin zayiflayarak çözülebilir belkide. Ruh hali sorunlari ve cinsel etkilerde kasli bir vücuda ulastığında çözülebilir. Zaten bu tedavilere testo vb bana kalırsa %15 altına inilmedigi sürece başlanmamalı. 

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.967
Herkül, 22.12.2025 - 02:14 yazdı:

Evet Kür sonrası DHTnin fazla salgılanması reseptör duyarsızlığına sebep olabiliyormuş. Bunun çözümü nedir belirsiz ama bende bir foruma sorayım dedim.

@metinav hocam konuyu baştan okuyup sizde bir yorumlarmısınız ? 

Konuyu okumaya fırsatım olmadı; anladığım kadarıyla dht fazlalığı var...Bu ölçümsel hatadan kaynaklanıyor olabilir...Üretilen testosteronun dönüşeceği dht oranı az çok sabittir.Bunun hücrelerde ne kadar aktif olabileceği yine taşıyıcı proteine bağlıdır...Kanda plazmada yüksek olması çok iyi ve etkin kullanıldığı anlamına gelmez.

Öncelikle yüksek dht nin belirtileri-yan etkileri var mı buna bakılmalı...Herşey doğru ve gerçekçi ise, o halde dht ile rekabet eden karşıt hormon, yada baskılayan hormonlara dikkatimizi vermeliyiz... Bunlar progesteron ve östrojen... Ve tabiki taşıma işini yapan SHBG de önemli.

Cinsellik ve libido için östrojen olmazsa olmazdır...Ereksiyon kabiliyetinden azgınlığa kadar, bir çok etkisi var.Seviyesi çok önemli...Düşük ve yüksek olması olumsuz durumlara neden olur...Dopamin-Dht ve östrojen dengesi sağlıklı bir cinsellik için gereklidir.Yüksek dopamin-düşük prolaktin=erken boşalma; yüksek seratonin geç boşalma; düşük dopamin düşük dht yüksek prolaktin=cinsel isteksizlik; Dengeli dopamin prolaktin ve dht+ normal e2 seviyesi=arzulanan cinsel durumu oluşturur...

Denge için en basit DHEA 50 mg 1 ay kullanılabilir...

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    45
metinav, 16 saat önce yazdı:

Konuyu okumaya fırsatım olmadı; anladığım kadarıyla dht fazlalığı var...Bu ölçümsel hatadan kaynaklanıyor olabilir...Üretilen testosteronun dönüşeceği dht oranı az çok sabittir.Bunun hücrelerde ne kadar aktif olabileceği yine taşıyıcı proteine bağlıdır...Kanda plazmada yüksek olması çok iyi ve etkin kullanıldığı anlamına gelmez.

Öncelikle yüksek dht nin belirtileri-yan etkileri var mı buna bakılmalı...Herşey doğru ve gerçekçi ise, o halde dht ile rekabet eden karşıt hormon, yada baskılayan hormonlara dikkatimizi vermeliyiz... Bunlar progesteron ve östrojen... Ve tabiki taşıma işini yapan SHBG de önemli.

Cinsellik ve libido için östrojen olmazsa olmazdır...Ereksiyon kabiliyetinden azgınlığa kadar, bir çok etkisi var.Seviyesi çok önemli...Düşük ve yüksek olması olumsuz durumlara neden olur...Dopamin-Dht ve östrojen dengesi sağlıklı bir cinsellik için gereklidir.Yüksek dopamin-düşük prolaktin=erken boşalma; yüksek seratonin geç boşalma; düşük dopamin düşük dht yüksek prolaktin=cinsel isteksizlik; Dengeli dopamin prolaktin ve dht+ normal e2 seviyesi=arzulanan cinsel durumu oluşturur...

Denge için en basit DHEA 50 mg 1 ay kullanılabilir...

Yorumunuz için teşekkürler hocam. Öncelikle değerlerde bir yanlışlık varmı yokmu arkadaşlarla konuştuk, sonuçlarda bir sıkıntı yok 2-3 defa test verdim. Üroloji ve endokrin uzmanına muane oldum gerekli testleri yaptırdım. 
DHTnin karşıt hormonları progesteron/östrojen ve shbg hepsi referans aralığında beni şaşırtan bir durum bu zaten. 
Tüm değerler referans arasında olmasına rağmen DHT, testosteron değerime göre çok çok fazla. Şuan cinsel his oluşmuyor durum böyle olunca tam ereksiyonda olamıyorum.  Ara ara biraz vücut kendini toparlıyor ama azgınlık gibi bi durum olmuyor, ilişki yaşayabiliyorum sadece. 

Bunların yanında yaşadığım yan etkileride söyleyeyim belki bir faydası olur.  Meni sıvısı daha sulu ve hacimsiz akıyor. Ve testisler günden güne değişkenlik gösteriyor, bazı günler daha az dolgun ve yukarıya doğru çekik duruyor.

Yukarıda belirttiğim gibi vücut ara ara kendini toparlıyor ilişki yaşayabilecek duruma geliyor.  Bir kaç gün sonra tekrar libido ölüyor cinsel bir his oluşmuyor buna sebep ne olabilirki hocam? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: tanrınıngazabı
      Merhabalar, 500mg testesteron cypionate kullanıyorum haftalık. Kür öncesi saç dökülmem yoktu. Küre başlar başlamaz elime saçlarım avuç avuç gelmeye başladı. Kan testimde vitamin mineraller referans aralıkta. 5mg Finasterid tablet içtiğimde saç dökülmem aniden duruyor ancak cinsel işlev direkt 0 a iniyor ölüyor. DHT olmadığından dolayı cinsel istek ereksiyon vs tamamen yok oluyor depresifleşiyorum mallaşıyorum.
      Hem saçlarımı kaybetmeden hem de cinselliğimi kaybetmeden yok mudur bu işin çözümü?
    • Yazan: testis torsiyonu
      Arkadaşlar selamlar, nasılsınız?
      Bayadır dht jel arıyorum andractim markası altında üretiliyordu ama yıllardır stoklarda yok fabrikası kapanmıştı bildiğim kadarıyla. Bu jel beyaz reçete olarak eczane kayıtlarında satılıyor ama stok yok ortada krem yok buna alternatif olarak tesadüfen bir sitede benelux pharmanın ürününe denk geldim.
      Benelux pharma yerli bi marka imiş buradan okuduğum kadarıyla güncel ürünlerini kullanan var mı ? Pozitif veya negatif farketmeksizin aydınlatırsanız sevinirim.

• Yazan: NiqhTM4r3
      Merhaba Değerli Form,
      Üyeleri 4 haftadır definasyon küründeyim:
      350mg prop 400mg masteron enanthe 2200kcal 180-200 gr protein 50 gr yağ 100 150gr karbonhidrat 5 gün kardiyo 5 gün ağırlık antremanı bazı günler ise 0 karbonhidrat yapıyorum lakin adeleye sertliği getiremiyorum kan tahlili verdim (Kolestrolu Kontrol Altına Alacağım) kan tahlilinde DHT düşük çıktı sertlik gelmemesinin sebebi bu olabilirmi? DHT yükseltmek için 50mg proviron başlayayım diyorum eğer halen tepki vermez ise 600mg masteron enanthe 75mg proviron çıkmayı düşünüyorum tabi öncelikle sizlerin görüşleri benim için önemli.
      SORULARIM:
      DHTyi nasıl yükseltebilirim? Nasıl bir yol izlemeliyim kendimce ayarladığım çözüm iyimi? DHT düşüklüğü yaşayan oldu mu çözüm öneriniz nedir?
    • Yazan: berko110
      Herkese merhaba,
      Yakın zamanda yaptırdığım kan testlerini sizlere göstermek istedim, dikkatimi en çok çeken şey serbest testosteron ve dht düşüklüğü oldu ve vücudumun gelişimini her zaman yavaş bulmuşumdur. Bugün itibari ile haftalık 500 mg testosteron e. kullanmaya başladım.
      SORULARIM:
      Gelişimin yavaş olması bu 2 hormonun düşüklüğü ile alakalı olabilir mi? Testosteron Dht seviyemi ne kadar arttırır ve Dht bu kadar düşükken saçımı dökecek seviyelere kadar çıkabilir mi? NOTLAR: Alt ve Ast değerlerinin yüksek çıkması test öncesindeki gün ağır bacak antrenmanı yapmış olmam ve Avicap kullanıyor olmam diye yorumladım, sonraki gün verdiğim testte değerlerin düşmeye başladığı görülüyor ve yarın tekrar teste gideceğim.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: mamibolone
      Merhaba arkadaşlarım hocalarım,
      Kürde iken artan dht seviyeleri bildiğim üzere saç köklerimize etki ediyor ve kökleri zayıflatarak saç dökülmesine neden oluyor.
      SORULARIM:
      Dht hormonunu en aza indirgemek için neler önerirsiniz ? Kürde iken dht blocker’lar kullanılırsa kürü baltalar mı ? Önerilerinizi bekliyorum. @rastlantisal @Diver @SERKO @metinav

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.