-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Kür sonrası dhtnin fazla salgılanması ve cinsel his oluşmaması sorunu için önerileriniz neler olurdu?
Oluşturan:
Herkül, in Sağlık Sorunları
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: tanrınıngazabı
Merhabalar, 500mg testesteron cypionate kullanıyorum haftalık. Kür öncesi saç dökülmem yoktu. Küre başlar başlamaz elime saçlarım avuç avuç gelmeye başladı. Kan testimde vitamin mineraller referans aralıkta. 5mg Finasterid tablet içtiğimde saç dökülmem aniden duruyor ancak cinsel işlev direkt 0 a iniyor ölüyor. DHT olmadığından dolayı cinsel istek ereksiyon vs tamamen yok oluyor depresifleşiyorum mallaşıyorum.
Hem saçlarımı kaybetmeden hem de cinselliğimi kaybetmeden yok mudur bu işin çözümü?
-
Yazan: testis torsiyonu
Arkadaşlar selamlar, nasılsınız?
Bayadır dht jel arıyorum andractim markası altında üretiliyordu ama yıllardır stoklarda yok fabrikası kapanmıştı bildiğim kadarıyla. Bu jel beyaz reçete olarak eczane kayıtlarında satılıyor ama stok yok ortada krem yok buna alternatif olarak tesadüfen bir sitede benelux pharmanın ürününe denk geldim.
Benelux pharma yerli bi marka imiş buradan okuduğum kadarıyla güncel ürünlerini kullanan var mı ? Pozitif veya negatif farketmeksizin aydınlatırsanız sevinirim.
-
Yazan: NiqhTM4r3
Merhaba Değerli Form,
Üyeleri 4 haftadır definasyon küründeyim:
350mg prop 400mg masteron enanthe 2200kcal 180-200 gr protein 50 gr yağ 100 150gr karbonhidrat 5 gün kardiyo 5 gün ağırlık antremanı bazı günler ise 0 karbonhidrat yapıyorum lakin adeleye sertliği getiremiyorum kan tahlili verdim (Kolestrolu Kontrol Altına Alacağım) kan tahlilinde DHT düşük çıktı sertlik gelmemesinin sebebi bu olabilirmi? DHT yükseltmek için 50mg proviron başlayayım diyorum eğer halen tepki vermez ise 600mg masteron enanthe 75mg proviron çıkmayı düşünüyorum tabi öncelikle sizlerin görüşleri benim için önemli.
SORULARIM:
DHTyi nasıl yükseltebilirim? Nasıl bir yol izlemeliyim kendimce ayarladığım çözüm iyimi? DHT düşüklüğü yaşayan oldu mu çözüm öneriniz nedir?
-
Yazan: berko110
Herkese merhaba,
Yakın zamanda yaptırdığım kan testlerini sizlere göstermek istedim, dikkatimi en çok çeken şey serbest testosteron ve dht düşüklüğü oldu ve vücudumun gelişimini her zaman yavaş bulmuşumdur. Bugün itibari ile haftalık 500 mg testosteron e. kullanmaya başladım.
SORULARIM:
Gelişimin yavaş olması bu 2 hormonun düşüklüğü ile alakalı olabilir mi? Testosteron Dht seviyemi ne kadar arttırır ve Dht bu kadar düşükken saçımı dökecek seviyelere kadar çıkabilir mi? NOTLAR: Alt ve Ast değerlerinin yüksek çıkması test öncesindeki gün ağır bacak antrenmanı yapmış olmam ve Avicap kullanıyor olmam diye yorumladım, sonraki gün verdiğim testte değerlerin düşmeye başladığı görülüyor ve yarın tekrar teste gideceğim.
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: mamibolone
Merhaba arkadaşlarım hocalarım,
Kürde iken artan dht seviyeleri bildiğim üzere saç köklerimize etki ediyor ve kökleri zayıflatarak saç dökülmesine neden oluyor.
SORULARIM:
Dht hormonunu en aza indirgemek için neler önerirsiniz ? Kürde iken dht blocker’lar kullanılırsa kürü baltalar mı ? Önerilerinizi bekliyorum. @rastlantisal @Diver @SERKO @metinav
-