Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ensar saruhan

Testo+rimo+bolde kürüne girme kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

İlk kürüme girmiş bulunmaktayım.

KÜR İÇERİĞİM:

• 600mg Testosteron
  • 500mg Rimobolan
  • 400mg Boldenon

Yukarıda sıraladığım ürünleri kullanmaktayım.

SORULARIM:

1. Bu ürünleri kullanırken nelere dikkat etmeliyim?
  2. Enjeksiyonları haftanın 4 gününe böldüm. yanlış mı yaptım sizce?

Fikir, öneri ve düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. :)

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mamibolone    125

Neden 600 testo ? İlk kürün mü ? Bana kalırsa 500 testo 400 bolde 300 rimo daha mantıklı haftada 2 güne bölebilirsin. Ek olarak kür öncesi kan tahlilin var mı ? Spor geçmişin vs. de önemli

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275

Enjeksiyon hacmini ve rimonun ağrısını azaltman için enjeksiyon sıklığını arttırman mantıklı. Onun dışında bu kürü uygulamaya devam edersen en önemli değer bence E2 çünkü referans altına indiğinde eklem ve sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor. Başarılar B|

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak, 3 saat önce yazdı:

Enjeksiyon hacmini ve rimonun ağrısını azaltman için enjeksiyon sıklığını arttırman mantıklı. Onun dışında bu kürü uygulamaya devam edersen en önemli değer bence E2 çünkü referans altına indiğinde eklem ve sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor. Başarılar B|

Merhabalar burak hocam e2 cok düşerse ne yapmalıyım peki dozlarımı düşürmem lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
Ensar saruhan, 11 dakika önce yazdı:

Merhabalar burak hocam e2 cok düşerse ne yapmalıyım peki dozlarımı düşürmem lazım

2 seçenek var bolde-rimo düşülebilir, testosteron arttırılabilir. 

• Beğen 1
  • Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
BBurak, Bir saat önce yazdı:

2 seçenek var bolde-rimo düşülebilir, testosteron arttırılabilir. 

Her ikisi de herşeyin normale dönmesi için haftalara ihtiyaç duyar. O yüzden sağlıklı tavsiye değil EN AZ. 4-5 hafta muhtemelen tek seferde doğru dozları bulamaz daha uzun süre boyunca düşük e2 devam eder ve kürden verim alamaz. 

Ensar saruhan, Bir saat önce yazdı:

Doğru olan yalnız testo yapıp ne derece aromatize oluyorsun öğrenmen. Ona göre her seferinde bir yeni ilaç ekleyip sağlıklı ve kontrollü şekilde ilerlemen. Sen kamikaze olmak istiyorsun. Sorduğun sorunun cevabını biliyorum ama sana söylemeyeceğim. Çünkü ağzına sıçılsın, ders al istiyorum. Ama yine de sana bir ipucu vereceğim. Elinin altında bir oral bulundurman gerekiyor. Dozları yeniden ayarladığında uzun süre beklememek ve oral ile hızlıca e2 değerini yükseltmen gerekecek. Bu arada normal ilaçlarının yeni dozları ile hormonların değişirken zaman kaybetmeyeceksin. Yaptığın kürden çok bildiğin anlaşılıyor. O oralın neler olabileceğini de biliyorsunuzdur. 

• Kaka 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ready2die1    1
Ensar saruhan, 12 saat önce yazdı:

İlk kürüme girmiş bulunmaktayım.

KÜR İÇERİĞİM:

• 600mg Testosteron
  • 500mg Rimobolan
  • 400mg Boldenon

Yukarıda sıraladığım ürünleri kullanmaktayım.

SORULARIM:

1. Bu ürünleri kullanırken nelere dikkat etmeliyim?
  2. Enjeksiyonları haftanın 4 gününe böldüm. yanlış mı yaptım sizce?

Fikir, öneri ve düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. :)

ilk kür için ilaç dozları çok yüksek 400 testo 300 rimo yapabilirdin 

1. soru  düzenli kan testi vermelisin beslenmene ve antrenmanına dikkat etmelisin 

2. soru  2 gün de yapabilirsin ama tercih senin istersen 5 güne böl 2 nin altına düşme yeter 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
Pyschokiller, 3 saat önce yazdı:

Her ikisi de herşeyin normale dönmesi için haftalara ihtiyaç duyar. O yüzden sağlıklı tavsiye değil EN AZ. 4-5 hafta muhtemelen tek seferde doğru dozları bulamaz daha uzun süre boyunca düşük e2 devam eder ve kürden verim alamaz. 

Doğru olan yalnız testo yapıp ne derece aromatize oluyorsun öğrenmen. Ona göre her seferinde bir yeni ilaç ekleyip sağlıklı ve kontrollü şekilde ilerlemen. Sen kamikaze olmak istiyorsun. Sorduğun sorunun cevabını biliyorum ama sana söylemeyeceğim. Çünkü ağzına sıçılsın, ders al istiyorum. Ama yine de sana bir ipucu vereceğim. Elinin altında bir oral bulundurman gerekiyor. Dozları yeniden ayarladığında uzun süre beklememek ve oral ile hızlıca e2 değerini yükseltmen gerekecek. Bu arada normal ilaçlarının yeni dozları ile hormonların değişirken zaman kaybetmeyeceksin. Yaptığın kürden çok bildiğin anlaşılıyor. O oralın neler olabileceğini de biliyorsunuzdur. 

Only testoda ne kadar aromatize olucağının bilgisi testo bolde kullanırken ne işine yarayacak ? Zaten bolde veya rimo tüm oranları değşitiriyor ille çok bilmek istiyorsan ilk 4 hafta testo başlayıp diğer ilacı sonra eklersin. 

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
berkay16, 20 dakika önce yazdı:

Only testoda ne kadar aromatize olucağının bilgisi testo bolde kullanırken ne işine yarayacak ? Zaten bolde veya rimo tüm oranları değşitiriyor ille çok bilmek istiyorsan ilk 4 hafta testo başlayıp diğer ilacı sonra eklersin. 

Sen öyle yap. 

• Yanlış Cevap 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
Pyschokiller, 8 saat önce yazdı:

Tek başına testosteron kullanırken aromataz seviyesini ölçmen sadece only testosteron kürlerinde işe yarar çünkü boldenon, rimo, masteron gibi ilaçlar her vücutta farklı aromataz tepkisi verir kiminin e2 sini çok düşürür, kiminin e2 sini etkilemez bile. Haftalar sürer dediğin şey maximum 2-3 haftada düzelir. E2 yükseltmek için kullanabilecek kolay ulaşılabilir tabletlerde danabol veya anapolon. Burda toxic, toxic yorumlar atma forumda senin yaşın kadar spor geçmişi olan insanlar var. Psikokillercım :D, nicke bak şu nickini değiştirmeni tavsiye ederim koçum benim.

• Beğen 2
  • Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
BBurak, 18.12.2025 - 22:22 yazdı:

Tek başına testosteron kullanırken aromataz seviyesini ölçmen sadece only testosteron kürlerinde işe yarar çünkü boldenon, rimo, masteron gibi ilaçlar her vücutta farklı aromataz tepkisi verir kiminin e2 sini çok düşürür, kiminin e2 sini etkilemez bile. Haftalar sürer dediğin şey maximum 2-3 haftada düzelir. E2 yükseltmek için kullanabilecek kolay ulaşılabilir tabletlerde danabol veya anapolon. Burda toxic, toxic yorumlar atma forumda senin yaşın kadar spor geçmişi olan insanlar var. Psikokillercım :D, nicke bak şu nickini değiştirmeni tavsiye ederim koçum benim.

Hiç bir bilgin olmadığını anlatmak Için harika yol. Tek test ile ne derede aromatize olduğun ve side olup olmadığını öğrenseydin, bolde dozunu ayarlaman çok daha kolay olurdu. 2-e haftada düzelmez. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı bırak. 

• ahahaha 1
  • Palyaço 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kenzo16    1

İlaçlar ne marka  ve testo bolde danabol işini guzel görürdü rimo yada bolde bence ikisinden birini çıkar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: kemalettinn
      Bulk kürüne gireceğim ve sizinle fikir alışverişi yapmak istedim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Cypionate 100mg Turinabol 30mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.75 Kilo: 80 SORULARIM:
      Bulk kürü için bu kombinasyon ideal mi? Bulk küründe uygun gördüğüm bu kombinasyondaki mg ölçüleri ideal mi? Ekstra eklemek, söylemek istedikleriniz nelerdir? Konuya katılım gösteren, değerli tecrübelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Vassa
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 1.5 yıldır forumu düzenli olarak takip ediyorum. Bugüne kadar çoğunlukla okuyucu tarafta kaldım ancak artık kendi sürecimi paylaşarak sizlerin görüşlerini almak istedim.
      32 yaşında 184 cm boyundayım ve şu an 81 kg ağırlığındayım. Spora yeniden başladığım dönemde ise yaklaşık 100 kg civarındaydım. Konuya eklediğim fotoğraflarda tüm süreci kronolojik olarak paylaşıyorum. Güncel formumu en sona koydum yazısız olan fotoğraflar.. Fotoğrafların üzerinde tarih ve kilo bilgileri de yer alıyor. Güncel kan tahlillerimde mevcut.(Öströjen vs onları yaptıramadım) Spor geçmişim aslında daha eskiye dayanıyor. Çocukluğumdan beri yüzme ve basketbol ile ilgilendim. Vücut geliştirmeye ise ilk olarak 2010 yılında başladım. Yaklaşık 3-4 yıl boyunca düzensiz ve aralıklı şekilde devam ettim. Sonrasında 5-6 yıllık bir ara verdim ve yaklaşık 2.5 yıl önce tekrar düzenli olarak ağırlık antrenmanlarına başladım.
      Son 6 aylık dönemde beslenme ve antrenman disiplinim eskiye göre oldukça gevşemişti. Buna rağmen haftada minimum 2-3 gün spor salonuna gitmeye devam ettim. Bu süreçte yağlanarak tekrar 87 kg seviyelerine kadar çıktım. 20 Nisan itibarıyla yeniden diyetime ve antrenmanlarıma ciddi şekilde odaklandım. Şu an haftada 5 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum. Buna ek olarak haftanın 7 günü 20-40 dakika arasında, yaklaşık 120 nabız civarında kardiyo uyguluyorum.
      Asıl merak ettiğim konu ise testosteron enanthate kullanımı. Haftalık 250 mg testosteron enanthate ile başlamayı düşünüyorum. Hedefim profesyonel seviyede bir yarışma fiziği ya da aşırı hacimli bir görüntü değil. Ancak tamamen atletik ve ince bir görünüm de istemiyorum. Bir miktar hacimli, omuzları ve üst gövdesi daha dolu duran, kas kütlesi belirgin ama estetik çizgisini koruyan bir fizik hedefliyorum.
      Yanına farklı bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum.
      Bunun iki temel sebebi var:
      Maddi tarafı. Ulaşmak istediğim fiziğin daha agresif kombinasyonlar gerektirdiğini düşünmemem. (Emin değilim) Sorularım:
      Sizce haftalık 250 mg testosteron enanthate ile, mevcut fiziksel durumum ve geçmişim göz önüne alındığında görüntümde tatmin edici bir değişim olur mu? Özellikle daha dolu, daha sert ve bir miktar daha hacimli görünmek açısından beklentilerimi karşılar mı? FORM CHECK:

KAN TESTLERİ:

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini merak ediyorum. Şimdiden vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: androjenik
      Abimle beraber bir kür yapalım diyoruz yaklaşık 2 yıllık fitness ondan öncede ikimizin de uzun bi yüzme geçmişi var ben 18 o 26 yaşında kendisi taylanda gitti ve 2 250mg testo 1 250mg sustanon aldı ilaçların kalitesi hakkında şüphemiz yok eczaneden alındı hepsi ben daha güvenli temiz gidelim diye 10 hafta 250 mg sonrasında pct ile kürü kapatalım temiz kütle koyalım diyorum o ise sustanonu ikiye bölüp 5 hafta sustanon sonrası uzun ester enanthate ile devam edelim diyor ben ise bunun fazla hormonel dalga yaratacağını ilk kürde sadece tek ester testo kullanıp üstümüzde nasıl etki bırakacağını görme amaçlı yaklaşmamız gerektiğini düşünüyorum ekstra şunu alabilirsiniz vs. gibi tavsiyelerinizi veya dikkat etmem gereken şeyler konusunda yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: kisetet55
      Sevgili dostlar, selamlar..
      Şuanda definasyondayım amacım %8 yağ oranına düşmek şuanda %12 civarında. Kışın bulk kürü yapmayı düşünüyorum 
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo enanth 375 mg Deca 400 mg Masteron 300 mg Günde 2 tablet piriviron dahil etmeyi düşünüyorum. En çok çekindiğim konu deca dick olmak. En kararsız kaldığım konulardan birisi deca mı npp mi kullanmalıyım? Kür planımı beraber şekillendirelim dostlar. İlk defa bulk kürü yapacağım.
      Daha iyi bir plan varsa tecrübelerinizi yoruma bekliyorum.
    • Yazan: Servantekin12
      ilk kürümü yapmaya karar verdim yaklaşık 3 aydır devamlı ve düzenli spor yapıyorum onun öncesinde düzensiz şekilde 1 sene daha spor geçmişim var fakat öncesinde yaklaşık 10 sene boyunca kickboks ve futbol hakemliği yaptım hep sporla iç içeyim Almanya da yaşıyorum ve burada yaşadığım için kan testi vermeden ve pct yapmadan kür yapmayı planlıyorum kür bitiminde trt yapacağım.  Amacım 85-90 kilo arası kütleli olmak karın kasından ziyade kıyafet altında güzel durmak istiyorum cevap verecek hocalarıma abi kardeşlerime şimdiden teşekkür ediyorum herkese iyi forumlar.
      KİŞİSEL BİLGİERLİM:
      Testesteron enhanthate 250 mg (her 5günde bir) (toplam 50 gün) Npp 100 mg (her 5günde bir) (toplam 50 gün) Diananol 30mg (günlük) (toplam 5 hafta) İlk bu ilaçlarla 50 günü tamamlayınca şu ilaçlarla devam edeceğim ;
      Testosterone Propionate 100mg (3 günde bir)(toplam 30 gün) Drostanolone Propionate 100mg (3 günde bir)(toplam 30 gün) SORULARIM:
      Sizce kür sırasında olmazsa olmaz mct olarak ne kullanmalıyım? Enjeksiyonu kalçadan ve bacaktan düşünüyorum her iki ilacı da bir şırıngaya çekip enjekte etmemin bir zararı olur mu ? Kür de kafanıza yatmayan değiştirmemi düşündüğünüz yerler nereler ? GÜNCEL FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.