-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Vücudumda oluşan halsizlik ve uyuşma sorunu hk.
Oluşturan:
MainEK, in Sağlık Sorunları
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: batuhanyyigit
Tren küründeyim gün içerisinde inanılmaz derecede halsizlik ve uyku hali var ayrıca psikolojik bitik durumdayım neden kaynaklanıyor olabilir?
-
Yazan: mutlu
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Vücut geliştirmeden ziyade halsizliğim için kullandım ve işe yaradı ama uzun vadede öfkeli biri oldum sakin ılımlı birinden istemediğim birine dönüştüm bunun yanı sıra zekada da bozulmalar başladı.
KÜR İÇEİRĞİM:
Testosteron Boldenon Trenbolone Şuanda 1 aydır kullanmıyorum ve eski halime geri dondum ama halsizliğimde geri geldi dün tahlil yaptırdım bilgili arkadaşlar yorumlayabilir mi? Nerde yanlış yapıyorum?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Kilo 76 Boy 1.75 Yağ %15 KAN TESTİ SONUCUM:
-
Yazan: mertblk10
Arkadaşlar ben cinna kullanıyorum sabah akşam toplam 4 iu elleirm ödem topluyodu evet sonra parmaklarım uyuşması ve devamlı olarak karıncalanmaya basladı ve şuan bunu yazarken bile karıncalı yani 7/24 kesintisiz uyuşuk ne yapmam lazım bilen kişilerden çözümünü ögrenebilirmiyim ?
-
Yazan: Sarac16
Arkadaşlar merhaba,
Trenbolone acetate ilk enjeksiyonundan yaklaşık 20-30 saat gittiğim idmanda absürt bi güç düşüşü gözlemledim, pump kaybı yok fakat böyle Ağırbaşw ve hafiften ateş gibi bir his alıyordum. Bazı tanıdıklar ilk enj de normal birinci haftadan sonra alışırsın düşüşten yükselişe geçer dediler.
Sizce sebebi ne olabilir? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum.
-
Yazan: HASAN61
Herkese iyi günler dilerim,
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 500mg Deca 500mg 7. haftaya girmek üzereyim ilk enjeksiyondan bu yana ama son 3 haftadır sürekli bir halsizlik, yorgunluk ve uykuyu alamama durumu var üstümde ayın 27 sinde randevum var hastaneye kan testi vereceğim bilgili abilerim hocalarım bir akıl verebilir mi bana bu konu hakkında çünkü antrenmandan bile zevk almamaya başladım bu ara enerjim ve gücüm olmuyor nerdeyse salona girip uyuyasım geliyor nedeni nedir acaba?
-