Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

phyascho

Kür süreci sonrası tahlillerimde oluşan kafa karışıklığının çözümü hk.

Önerilen İletiler

phyascho    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

3. kürümü bitirmiş bulunmaktayım ve akabinde kan verip sonuçları aldığımda total testosteron seviyem >1500 üzeri fakat free testosteron değerim 2 falandı. 24 Hafta hiç kesmeden devam etmiştim kürüme. Bunun sebebi nedir?

Ekstra olarak kafama göre kürüme;

• Trenbolone Acetat
  • Npp

Ekledim, çıkardım ve shbg kaynaklı olduğunu düşündüm çünkü d vitamini eksikliğim vardı. Ne TRT nedde CRUISE yapmamıştım. Vücudumu hiç dinlendirmedim yarın kan tahlili vereceğim.

24 HAFTALIK BİTEN KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron 1000mg
  • Npp 300mg
  • Trenbolone Acetat 300mg
  • Boldenon 500mg

KÜR İÇİ MCT DÖNGÜM:

• 50mg Proviron (her gün)
  • kan testınden sonra 2 ay boyunca 
  • 7bın uı d vıtamını 100 mg provıron (her gün)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hectordoyle    713

Ben de eğer kürümde proviron kullanmazsam total testo >1500 serbest testo da 20-30 çıkıyor. 25 mg proviron shbg değerimi 15-16 civarına çekmeye yetiyor. SHBG değerine de baktır. Küründe kullandığın ilaçların normalde shbg yi aşağı çekmesi lazım ama sen de benim gibi değişik bir genetiğe sahipsin anlaşılan :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
phyascho    0
hectordoyle, 16.12.2025 - 20:28 yazdı:

Ben de eğer kürümde proviron kullanmazsam total testo >1500 serbest testo da 20-30 çıkıyor. 25 mg proviron shbg değerimi 15-16 civarına çekmeye yetiyor. SHBG değerine de baktır. Küründe kullandığın ilaçların normalde shbg yi aşağı çekmesi lazım ama sen de benim gibi değişik bir genetiğe sahipsin anlaşılan :D 

dedigin gibi oldu proviron kullanıp birdaha kan testi verdim 150< cıktı serbest shbg de 16 cıktı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: testis torsiyonu
      Arkadaşlar aşırı pısırık cesaretsiz hissediyorum anabolik herhangi bir ürün kullanmıyorum testesteron 367ngdl çıktı referans içinde ama cesaretsiz hissediyorum ömür boyu trt yapmalı mıyım ne sıklıkla kan tahlili vermem gerekecek ne gibi yan etkiler görürüm günlük hayatımı cinsel hayatımı gerçekten etkiler mi? Testis küçülmesi ne kadar tolere edilebilir çünkü bazı ürologlar hastalarını trt başlatıyor ancak trtde hcg kullanmadan testis küçülmesi önlenmez diye biliyorum hcgde zamanla tolerans gösteriyor bu tolerans git gide artacaksa bu yolun sonu ne? Açıkçası ben 1 kutu ashwagandha 1 kutu tonkgat ali kutularca d vitamini çinko magnezyum a b vitaminleri kullandım ama hiç bir halta yaramıyor işin sonu trt gibi göründü bana çünkü gün içindeki beyin sisinden kas kütlesi koymadaki azlıktan antrenmanda sık sık overtraining olmaktan gün içinde enerjisizlikten ve cesaretsizlikten bıkmış durumdayım şuan 21 yaşındayım maksatım gerçekten kas kütlesi koymak değil ama canımı sıkıyor bu testosteron resmen psikolojim bozuldu 3-4 senedir bunla uğraşıyorum kompleks haline geldi.
      ANKSİYETE DURUMUM HK:
      Ders çalışırken veya herhangi birşey yaparken kafamın içi susmuyor sürekli birşeyler söylüyor beni sürekli yetersizliklerimden vuruyor normalde özgüvensiz biei değilim ama mesela biriyle tartışıyorum bi an cesaretsizlik oluyor ya bu seni döverse sanki erkekliğimi almışlar gibi hissediyorum bu 3 senedir böyle üstesinden gelmeye çalışıyorum ama artık kendi kendime konuşmaya başladım sus abartıyorsun bokunu çıkarma gibisinden sık sık oluyor uyuyorum uyanıyorum duşa giriyorum direkt kafam başlıyor ders çalışıyorum başlıyor günlük bi aktivite yapıyorum başlıyor sıra ara kriz tutuyor bazen anlık geçiyor bazense bi gün boyunca çok az oluyor bunun için önce psikoloğa mı psikiyatra mı gitmeliyim ilaç tedavisine yönelmeli miyim genelde hastalara ne gibi protokoller uygulanıyor devlet hastanesine gitmeli miyim gerçekten hayat kalitemi etkilemeye başladı.
    • Yazan: 3B7R
      Herkese iyi forumlar,
      Kürümü 16. Haftasında sonlandırmayı düşünüyorum.
      KÜR İÇERİĞİM: (Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım, Aralık)
      Testosteron Enanthate (375 mg) Boldenon (375 mg) SORULARIM:
      Sonrasında definasyon kürüne gireceğim için pct yapmalı mıyım? TRT doz devam mı etmeliyim? Ve iki kür arası süreç ne kadar olmalı? Tüm fikir, öneri ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ghettoMonk
      Merhabalar,
      Kişisel özelliklerim:
      Yaklaşık 7 senedir spor yapıyorum 5 senesi MMA son 2 senesi de vücut geliştirme Yaşım 20 Kilom 78 Boyum 1.80 Yağ oranım düşük Nispeten beni tatmin eden bir fiziğim var diyebilirim. Yaptığım sporları profesyonellik seviyesinde ciddiye alarak yapıyorum. Antrenman, beslenme ve dinlenme pek sekmez. Malum yaz ayındayız ve ben 2 aydır diyetteyim, her sabah da 1 saat kardiyom var. Geçen günlerde kendimde bazı semptomlar fark ettim bunlardan bazıları depresyon, halsizlik, ani anksiyete, uykuya dalamama, sürekli yorgunluk, libidoda değişiklikler vs. Sonrasında dahiliyeye gidip sorunlardan bahsettim ve kan testi yaptırdım, testosteron alt sınıra yakın çıktı. Düzenli D vitamini kullanıyorum, ZMA alıyorum, alkol tüketimim yok, uykum olabildiğince düzenli (son zamanlarda dalamıyorum) ve sağlıklı besleniyorum. Bu yaşta bu kadar düşük testosteron beni gerçekten çok rahatsız etti. Sporun ölene kadar hayatımda olacağını da hesaba kattığımda TRT'ye geçmek çok mantıklı geliyor.
      Haftalık 120mg Test Enanthate ve sperm üretiminin durmaması için de haftada 3 kez 500iu HCG yapmayı düşünüyorum. Ve bunu ömür boyu sürdürmeyi planlıyorum. Kan testimi ve güncel formumu ekte bırakıyorum (Sensitif Total Testosteron referans aralığı 2.7 ile 8 küsürmüş ben de doktorun yanına tekrar gidince öğrendim). @metinav @rastlantisal @GHOST @AS1L @Diver
      Değerli hocalarım yorumlarınızla bana bir yol gösterebilirseniz çok sevinirim.

• Yazan: Jöhtürk
      20 hafta önce ilk kürüme girmiştim. 
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 Testosteron 500 Boldenon Tekrar küre gireceğim için pct yapmayacağım, forumdan okuduklarım kadarıyla mantıklı olan bu. 
      SORULARIM:
      24 haftaya tamamlayıp bu son 4 haftayı only testosteron olarak 500mg doz düşmeden devam edip daha sonra 200-250mg dozunda mı dinlenmeye geçeyim?  Yine son 4 hafta 500mg testosteron alıp, 500-400-300-200 diye piramit düşürüp 100-150mg arası TRT olarak mı dinlenmeye geçmeliyim?  İki kür arası ne kadar bir süre dinlenme süresi yapmalıyım?  Tüm cevap ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Savaş sefil
      30 ocak 2025 tarihinde ilk enjeksiyonumu yaptım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron (Şubat-Mayıs 4 ay) Masteron (Mayıs-ağustos 3 ay) Boldenon Npp (Temmuz-Ağustos) SORULARIM:
      Sağlık açısından bir engel yok sadece şuan kürü kesip pct mi yapmalıyım? Kürüme devam edip cruise mu önerirsiniz? Sürece nasıl devam etmem gerektiği konusunda kafam karışık fikrinizi almak istedim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.