Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

HavC

Kür dönemi ilaç ve diğer grupların güncel fiyatları hk.

Önerilen İletiler

HavC, 13 dakika önce yazdı:

Teşekkürler hocam marka seçme şansım yok çünkü Burak hocada stok yokmuş başkada tanıdığım vs yok hocanın satışındada fiyatlar yüksek (35k civarı) ama ben bu işi bir kerelik deneyeceğim inanın beslenme + antrenman + dinlenme kısına harfiyen gramajı gramajına uyuyorum hatta bunun için eve ağırlık istasyonu makinesi bile aldım çok disiplinli ve kararlıyım anlayacağınız 

Haddime değil, heyecanınızı kararınızı anlıyorum bence bu işte bu sporda en önemli şeylerden biri sabırdır, nefistir, irade göstermektir... 

Ben sabırlı olmanızı,, doğru zamanı beklemenizi,, yukarda belirtmiş olduğunuz rakamı vermemenizi,, biraz daha okuyup araştırmanızı tavsiye ediyorum. 

Hele ki proton gibi bir markayla,, o fiyatlara sürece  başlamanız bence yanlış. 

Gerekirse sabır edin araştırın daha güzel içinize sinen bir sürece girin

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    468
HavC, 40 dakika önce yazdı:

Okuduklarımdan anladığım kadarıyla ilaçlar açılana kadar anavar hızlı başlangıç için var bazı yorumlarda 3 haftada belirgin kas gelişimi artan ölçülerden vs bahsedilmiş primo 8 haftadan sonra çalışmaya başlıyor anladığım kadarıyla 

Tercih meselesi kullanırsan niye kullandın demez kimse ama 100mg maste 75mg primonun yanında 280mg anavarın ne işi var diye sorgulanabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
berkay16, 2 saat önce yazdı:

Tercih meselesi kullanırsan niye kullandın demez kimse ama 100mg maste 75mg primonun yanında 280mg anavarın ne işi var diye sorgulanabilir

Bu dozlar 48 saatlik hocam haftada 3 kere yapılacak anavarda ilaçlar çalışana kadar hızlı başlangıç olarak biliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    468
HavC, 29 dakika önce yazdı:

Bu dozlar 48 saatlik hocam haftada 3 kere yapılacak anavarda ilaçlar çalışana kadar hızlı başlangıç olarak biliyorum

yani 3ml testo 3ml masteron 2.25ml primo mu ? eğer böyleyse konuyu komple yanlış açmışsın zaten :D burda ilaçları haftalık toplam doz olarak yazıyor herkes

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
berkay16, 49 dakika önce yazdı:

yani 3ml testo 3ml masteron 2.25ml primo mu ? eğer böyleyse konuyu komple yanlış açmışsın zaten :D burda ilaçları haftalık toplam doz olarak yazıyor herkes

Aralarda yazıyor da tabi geriye dönük okunmadığı için 

Ptesi Çarş Cuma

1er ml haftalık 3 ml 

ilk 4 hafta anavar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    468
HavC, 28 dakika önce yazdı:

Aralarda yazıyor da tabi geriye dönük okunmadığı için 

Ptesi Çarş Cuma

1er ml haftalık 3 ml 

ilk 4 hafta anavar

Benim bu kür için düşüncem primonun e2'yi yeterince düşürmeyeceği 750mg testoya 2.25-3ml primo yetmez bütçe kısıtlıysa boldenone tercih etmen daha mantıklı olur 400 bolde iş görür tahmini ama denemeden bilemeyiz herkesin vücudu farklı miktarda aromatizasyon baskısılanması yaşıyor bazılarında primo hiç e2 düşürmüyor bazılarında çok düşürüyor denemeden kimse bilemez sende hangi formülün işe yarayacağını 5:3 testo bolde ilk deneme için mantıklı gibi duruyor çok yakın dozlardan kaçın e2 yükselmesi, 0 olmasından daha iyidir arimidex ile kontrol edersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
berkay16, 19 dakika önce yazdı:

Benim bu kür için düşüncem primonun e2'yi yeterince düşürmeyeceği 750mg testoya 2.25-3ml primo yetmez bütçe kısıtlıysa boldenone tercih etmen daha mantıklı olur 400 bolde iş görür tahmini ama denemeden bilemeyiz herkesin vücudu farklı miktarda aromatizasyon baskısılanması yaşıyor bazılarında primo hiç e2 düşürmüyor bazılarında çok düşürüyor denemeden kimse bilemez sende hangi formülün işe yarayacağını 5:3 testo bolde ilk deneme için mantıklı gibi duruyor çok yakın dozlardan kaçın e2 yükselmesi, 0 olmasından daha iyidir arimidex ile kontrol edersin.

Masteronda düşürmüyor mu e2yi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26
HavC, 19 dakika önce yazdı:

Hocam arkadaşlar sana anlatmaya çalıştımça aynı soruları soruyorsun masteron doğrudan e2yi etkilemez bunun için ilaçlara başlayıp kantesti vererek yanına ai eklemen olur gerektiği durumda 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.130
HavC, 50 dakika önce yazdı:

masteron e2 düşürmez, SERM etkisi yaratır tamoksifen gibi düşünebilirsin. E2 düşüren bir masteron genelde boldenon eklenmiş anaboliktir bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
Fuhrer, 13 dakika önce yazdı:

masteron e2 düşürmez, SERM etkisi yaratır tamoksifen gibi düşünebilirsin. E2 düşüren bir masteron genelde boldenon eklenmiş anaboliktir bence.

Yani e2 düşürmez ama bazı yerlerde etkisini engeller doğru anlamışımdır umarım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    468
HavC, 2 saat önce yazdı:

Yani e2 düşürmez ama bazı yerlerde etkisini engeller doğru anlamışımdır umarım

50 e2 de yaşayacağın yan etkileri 70-80 de yaşamanı sağlayabilir fakat e2 yeterince yükselirse masteron da kurtarmaz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
berkay16, 2 dakika önce yazdı:

50 e2 de yaşayacağın yan etkileri 70-80 de yaşamanı sağlayabilir fakat e2 yeterince yükselirse masteron da kurtarmaz 

Anladım teşekkür ederim 🙏 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ulashaksu    28
HavC, 13.12.2025 - 14:51 yazdı:

Teşekkürler hocam marka seçme şansım yok çünkü  başkada tanıdığım vs yok hocanın satışında da fiyatlar yüksek (35k civarı) ama ben bu işi bir kerelik deneyeceğim inanın beslenme + antrenman + dinlenme kısına harfiyen gramajı gramajına uyuyorum hatta bunun için eve ağırlık istasyonu makinesi bile aldım çok disiplinli ve kararlıyım anlayacağınız 

Kaç şişe ilaca 35k vereceksin gerçekten merak ettim. Bana fiyatları bayağı yüksel geldi açıkçası. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
Ulashaksu, 43 dakika önce yazdı:

Kaç şişe ilaca 35k vereceksin gerçekten merak ettim. Bana fiyatları bayağı yüksel geldi açıkçası. 

3 test e, 3 masteron, 3 primo, 2 kutu ox

hepsi proton marka hocam

tarihinde HavC tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    25
HavC, 1 saat önce yazdı:

hepsi proton marka hocam

dolandırılıyosun bazen diyorum ki ben de mi bu işi yapsam şu saydıklarının hepsi güvenilir sağlam markalarla taş çatlasın 14 - 15 bin tl yapar . sana tr merdiven altı ürünleri 35bine satmaya çalışan adamlarla muhattap olma ...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
trenhex, Bir saat önce yazdı:

bazen diyorum ki ben de mi bu işi yapsam

şu saydıklarının hepsi güvenilir sağlam markalarla taş çatlasın 14 - 15 bin tl yapar . sana tr merdiven altı ürünleri 35bine satmaya çalışan adamlarla muhattap olma 

Benimde başka bulabileceğim bir yer yok sizin çevreniz var bulabilirsiniz maalesef bende o imkan yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    25

abi ver 35 bin kullan ne diyeyim sen bilirsin. ben olsam 20 bine taylanda git gel uçak bileti alırım 2 gün kalır geri dönerim 10 flakon ilaçla 😄 . 35 bini çöp edeceksin proton alma başka marka bulmaya çalış 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex, Bir saat önce yazdı:

dolandırılıyosun

Ben yukarı da yazdım, markayı tercih etme gerekirse sabret girme sürece... ama bu konuyu açan arkadaş dinlemez 😅

Zorunluluk hissetme, bulmak zorunda değilsin sabret bekle oku araştır... Markayı parayı da geçtim sana o şekil de süreç çizen o kadar para o markaya isteyen hocandan da kesinlikle uzaklaş... Daha ne yazalım buraya kardeşim anlaman için 

• +1 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    25
GomuGomuFuseN, 13 dakika önce yazdı:

Ben yukarı da yazdım, markayı tercih etme gerekirse sabret girme sürece... ama bu konuyu açan arkadaş dinlemez 😅

sanıyor ki biz de 100 de 100 dolu ilaçları çevreyi vs bi anda yaptık.. abi ben ilk kürümü novalife ile yaptım zeytinyağı vuruyodum kendime 😄 biz de araştırarak bulduk 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0

Tamam o zaman hocadan almayalım iyi niyetli olduğunuzu biliyorum hepinizede teşekkür ederim ama bana öneride bulunun marka fiyat vs konuyu ilk açma sebebimde buydu zaten ben bir şekilde ulaşmaya çalışayım madem bu kadar fark var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    25
HavC, 18 dakika önce yazdı:

Tamam o zaman hocadan almayalım iyi niyetli olduğunuzu biliyorum hepinizede teşekkür ederim ama bana öneride bulunun marka fiyat vs konuyu ilk açma sebebimde buydu zaten ben bir şekilde ulaşmaya çalışayım madem bu kadar fark var

o yazdığın ilaçların hepsinin toplamı max 350 400$ yapar (humax zphc gibi markalardan bahsediyorum)

• 1 zphc ( orijinal olan medicine yazan değil)
  • 2 humax ( ben sevmiyorum seveni çok)
  • 3 sp ( hâla alınabilir ) 
  • 4 nessie (testosteronu 1kya alırsın)

bulabilirsen bunları tercih et , ınstaya gir bu sporla uğraşan önüne çıkan herkese sor çekinme illaki bulursun.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ulashaksu    28
HavC, 1 saat önce yazdı:

hepsi proton marka hocam

Çok fazla en yüksek fiyatlarla bile zorlasam 22bin ediyor. Zphc profi line alırsan Testo ve Masteronu direk 30ml şişe yanına 40USD'den 3 şişe Rimo eklesem yine 370USd ediyor toplamı 2 kutu anavar olsun olsun 5bin olsun yine 22bin ediyor.

Hemen almak zorunda değilsin araştır, oku biraz sosyal medya dolaş mutlaka başka satıcılar ve güvenilir markalar bulursun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
Ulashaksu, 2 dakika önce yazdı:

Çok fazla en yüksek fiyatlarla bile zorlasam 22bin ediyor. Zphc profi line alırsan Testo ve Masteronu direk 30ml şişe yanına 40USD'den 3 şişe Rimo eklesem yine 370USd ediyor toplamı 2 kutu anavar olsun olsun 5bin olsun yine 22bin ediyor.

Hemen almak zorunda değilsin araştır, oku biraz sosyal medya dolaş mutlaka başka satıcılar ve güvenilir markalar bulursun. 

Tamam şimdi araştırıyorum bulduklarımı yazarım yine izin verirseniz alırım artık 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC, 44 dakika önce yazdı:

Kardeşim oku araştır kendini geliştir...

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0

Bir satıcı işe görüştüm

• zphc medicine (bunu istemiyoruz)
  • İran testo aburaihan
  • Overdose
  • glin pharma

Bu markalar var fiyatlar en ucuz en pahalı arası 13-18 bin civarında gidip geliyor iyi bir marka var mı bunlarda 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: HayalleriOlanBirisi
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıda yer alan markalardan hangisini tercih ederek küre başlamalıyım?
      Oxygen  Pharmagroup  Zphc Overdose  Pharmtec Htp Novatis Proton Veyron pharma Bu marka ilaçlar var, hangi markayı tercih etmem gerekir, en iyisi hangisi sizce?
    • Yazan: exnulla
      Merhaba,

İlk cycle'ıma yaklaşık 8 hafta önce başladım. Kontrollü gitme isteğim ve bir takım çekincelerden ötürü sadece testesteron propionate ile başladım haftalıkm 350mg, süreci gözlemledim ve gayet iyi gidiyor. Şimdi ise eli bir seviye artırmayı ve önümdeki 8 haftayı testesteron propionate ve npp ile devam ettirmeyi değerlendiriyordum. HPTA baskılanmasını kontrol edilebilir seviyede tutmak ve riskleri yönetebilmek için ne kadar süre sonra durmalıyım? Deneyimli arkadaşlarımdan yönlendirmelerde bulunursa çok sevinirim.    
    • Yazan: Swizzz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 yıllık spor geçmişi olan birisiyim. Doğal bi şekilde Türkiye şampiyonası hazırlanıyordum anabolik androjenik steroid olmadan fakat kararımı değiştirdim küre girme kararı aldım. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var şu anlık kullandığım ürünler ve beslenmem aşağıdaki gibidir.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      10 iu gh SUPPLEMENT VE EAA:
      Omega3 C vitamini Bromelian Nac 1200 Mag bisg Multivitamin Creatin Glutamine Arginine Melatonin Zinc D3 MSM GLUCOSAMİNE COLLAGEN B COMPLEX ALPHA LİPOİC ACİD BERBERİN BCAA EPLERONONE TADALAFİL PENTOXİFYLLİNE BESLENME PLANIM VE MAKROLAR :
      Öğün 100gr avakado 100gr yulaf 100gr muz 2 Tam yumurta 4 yumurta beyazı 3gr tarçın 2gr tuz Maydanoz Öğün 130Gram pirinç 170Gram Tavuk 1.5Gr tuz 1 Salatalık Öğün 130Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1 Salatık 75Brokoli 1.5Gr tuz Öğün 130 Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1.5gr tuz 1 salatalık 75 brokoli Öğün 100Pirinç unu 30Whey 10 badem ezmesi 3gr tarçın 50 gr muz Toplam 3800kcal Toplam yağ 97g Kolesterol 550mg Sodyum 3700MG Karbonhidrat 506G Lif 40g Şekerler 25G Protein 192G Potasyum 4500MG Şimdiden fikir, öneri ve düşüncelerini paylaşan herkese teşekkürler.
    • Yazan: Husoyz
      Öncelikle selamlar,
      19 yaşındayım 1 yıldır spor yapıyorum 17-18 yaşlarımda da  libidom ve cinsel isteksizlik ve  sertleşme gibi konularda bayağı sıkıntım vardı 19 yaşımın başında 6 aylık spor geçmişimle salondaki bir abinin telkini sayesinde küre girdim küre girmeden önceki kan değerlerimi aşağıya bırakıyorum 3 aylık bir kür süreciydi ilk ay 300 mg testo prop 350-400mg civarındada masteron prop kullandım    sonraki ayda haftalık 150mg npp ekledim  kalan son ayda testo enanthat masteron entathat olarak devam ettim  kürümde de çok güzel verim aldım hem kurudum hem kütle koydum ve şuan kürü bitirmiş bulunmaktayım.
      Ayriyeten birşey fark ettim sanki vücudumda gerçekten bir testosteron eksikliği varmış gibiydi kullanmaya başladıktan sonra fark ettim  harbide kendimi erkek gibi hissetim bi keyfim hayat enerjim yerine geldi libidom ve ereksiyon sorunlarım düzeldi bu cinsel sorunlarım düzelince flörtöz yeteneklerimde gerçekten değişiklik oldu ve özgüvenimi tamamladım gibi oldu işte şuan kür sürecini bitirdim sayılır   3 ayın sonuna geldim fakat ağustos eylül gibi üniversiteye gideceğim o sıralar tekrar küre girmek istiyorum şimdi  eylüle kadar 3 ay var zaten bu 3 ayda düşük doz haftalık 100mg gibi testosteron kullansam sonra tekrar küre girsem ne gibi sıkıntılar yaşarım çünkü testo kullanımı gerçekten bırakmak istemiyorum spordan bağımsız olarak üroloji doktoruna git diyenler olacaktır 3 farklı üroloji doktoruna gittim  çoğu benimle dalga geçti bu yaşta ne  libidosu sanki düzenli sex hayatın var gibi şeyler söyleyip gönderdiler çok kafana takma dediler kür bitiminde yaptırdığım kan tahlillerimde aşağıya bırakıyorum ne yapmam gerektiği hakkında açıkçası pek bir fikrim yok bana yardımcı olurumsunuz lütfen  ne yapmam gerekiyor pct süreci hakkında da pek bir bilgim yok  kullandığım markalar doluydu ondan eminim önce evogen kullandım sonra science pharmaya geçtim gayet memnundum.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: whiteface
      Herkese merhaba,
      İlk defa testosterone kürüne başlayacağım. Yaklaşık 2-3 haftadır gerek bu forumda gerekse diğer platformlarda araştırma yapıyor, bilgi ediniyorum. Sürece "Only Testo" (Sadece Testosteron) olarak başlama kararı aldım. Sizlerden öğrendiklerim ve gördüklerim kadarıyla benim için ulaşması en güvenilir ve en kolay seçenek Sustanon 250 mg oldu. Tanıdık bir eczane buldum; ancak kendisi, beni tanıdığı ve güvendiği için şimdilik sadece 1 kutu verebileceğini söyledi.
      Forumdaki konularda genellikle 20 haftalık kürlerden bahsediliyor. Sustanon'un 1 kutusunda 1 ml ampul olduğu düşünülürse, benim bu süreç için yaklaşık 20 kutuya ihtiyacım olacak. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli.
      Şimdiden herkese çok teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp