Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mutlu

Kür içi öfke durumu, halsizlik vb sorunlar yaşıyorum! sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

mutlu    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Vücut geliştirmeden ziyade halsizliğim için kullandım ve işe yaradı ama uzun vadede öfkeli biri oldum sakin ılımlı birinden istemediğim birine dönüştüm bunun yanı sıra zekada da bozulmalar başladı.

KÜR İÇEİRĞİM:

• Testosteron
  • Boldenon
  • Trenbolone

Şuanda 1 aydır kullanmıyorum ve eski halime geri dondum ama halsizliğimde geri geldi dün tahlil yaptırdım bilgili arkadaşlar yorumlayabilir mi? Nerde yanlış yapıyorum? :(

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Kilo 76
  • Boy 1.75
  • Yağ %15

KAN TESTİ SONUCUM:

g3.png.43ef2c6e2424d3f953dfeef615ac54a1.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    274

9 lh 275 testo testislerin ufalmış gibi duruyor değerin toparlanması biraz zaman alabilir. D vitamini kullanmanı tavsiye ederim 25 in altı düşük 50-80 arası iyidir eczaneden 20k ui devit,d-colefor al 1 ay boyunca haftada 3 tablet iç sonra tekrar baktır değere k vitamini de ekleyebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    921

Tren var küründe çok normal.

Burak hoca yazmış konuyu okuyunca kendinden şeyler bulacaksın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54

halsiz hissetmenin 2 sebebi var birisi asla ama asla bir kürden sonra doğal testosteron sana eskisi gibi hissetirmiycek emin olabilirsin buna diğeri de kürdeki enerjik güçlü agresif haline alıştın ve şuan halsiz hissediyosun ayrıca kiförünürde kan değerlerinde ciddi bi sorun görünmüyo omega 3 tüketmeni ve sağlıklı yaşamanın yollarını araştırmanı öneririm inan bana insan vücudunu ve beynini yüzeysel bile araştırsan çok sürükleyici dinlemesi okuması zevkli bi ton mekanizmayla karşılaşırsın vücudunla ilgili ilaçlardan uzak dur güzel insan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 1 saat önce yazdı:

9 lh 275 testo testislerin ufalmış gibi duruyor değerin toparlanması biraz zaman alabilir. D vitamini kullanmanı tavsiye ederim 25 in altı düşük 50-80 arası iyidir eczaneden 20k ui devit,d-colefor al 1 ay boyunca haftada 3 tablet iç sonra tekrar baktır değere k vitamini de ekleyebilirsin.

Hocam konudan bağımsız 1 yıl önce bende lh baktırmıştım 7,3 çıkmış ve total test 657ng/dl. Herhangi bir ilaç kullanmıyorum sadece erkek sağlığıma baktırmak için kan vermiştim. Anormal bir değer mi? Testislerimde ufalma vs yok. 1 yılı aşmış bir test ama mesajınızı görünce merak ettim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    70
arnoldşıngırmıngır, 44 dakika önce yazdı:

Hocam konudan bağımsız 1 yıl önce bende lh baktırmıştım 7,3 çıkmış ve total test 657ng/dl.

Anormal bir değer mi?

hayır, gayet güzel bir değer.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492

Halsizliğin temel nedeni büyük olasılıkla demir ve Vitamin D eksikliği. Testosteron seviyen normal sınırlar içinde olmasına rağmen alt sınıra yakın olması da bu durumu gösteriyor. Kür sırasında oluşan öfke ve ruh hali değişiklikleri trenbolon gibi güçlü androjenik etkilerinden kaynaklanıyor ve kürün kesmekle düzelmiş gibi. Ancak şu anda karşılaştığın halsizlik hormonal dengesizlikten ziyade demir ve Vitamin D eksikliğini giderirsen sorun ortada kalkar.

tarihinde AS1L tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mutlu    0
berkay16, 7 saat önce yazdı:

testisde ne buyume nede kuculme oldu :D ama vitamin kullanacagım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: batuhanyyigit
      Tren küründeyim gün içerisinde inanılmaz derecede halsizlik ve uyku hali var ayrıca psikolojik bitik durumdayım neden kaynaklanıyor olabilir?
    • Yazan: MainEK
      Merhaba dostlar,
      Her sabah kardiyo yaparım bir gün kardiyodan eve geldim sol quadricepste başlayan bir uyuşma ve karıncalanmam vardı bu geçti. Şuan üst vücutta başladı hareketleri yaparken hissetmiyorum adele pump oluyor ama his yok yani kası çalıştırdığımı hiç hissedemiyorum kas uyuşuk hissediyorum kuvvet kaybı yaşamıyorum ama örneğin omuz press yaparken his yok hareket ettirmemde sıkıntı yok mesela kol adalemi sıkıyorum ama hissiyat çok az kası hissedemiyorum böyle bir problem yaşayan oldu mu ? başıma böyle bir şey gelmemişti çok illet bir durum.
      Haftaya nörolojiye gideceğim bir kaç hafta önce verdiğim kan testimi ekliyorum. Enjeksiyonla alakalı bir problem olmadığına %100 eminim zaten kürden önce başladı sayılır.
      TEST SONUÇLARIM:

• Yazan: Sarac16
      Arkadaşlar merhaba,
      Trenbolone acetate ilk enjeksiyonundan yaklaşık 20-30 saat gittiğim idmanda absürt bi güç düşüşü gözlemledim, pump kaybı yok fakat böyle Ağırbaşw ve hafiften ateş gibi bir his alıyordum. Bazı tanıdıklar ilk enj de normal birinci haftadan sonra alışırsın düşüşten yükselişe geçer dediler.
      Sizce sebebi ne olabilir? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum.
    • Yazan: HASAN61
      Herkese iyi günler dilerim,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Deca 500mg 7. haftaya girmek üzereyim ilk enjeksiyondan  bu yana ama son 3 haftadır sürekli bir halsizlik, yorgunluk ve uykuyu alamama durumu var üstümde ayın 27 sinde randevum var hastaneye kan testi vereceğim bilgili abilerim hocalarım bir akıl verebilir mi bana bu konu hakkında çünkü antrenmandan bile zevk almamaya başladım bu ara enerjim ve gücüm olmuyor nerdeyse salona girip uyuyasım geliyor nedeni nedir acaba? 
    • Yazan: kerimk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık iki yıl boyunca düzenli olarak spor yaptım ve ilk 2 yıl boyunca hiçbir sorun yaşamıyordum. Ancak son 5 ayda, özellikle antrenmanların sonlarına doğru bayılma hissi ve fenalaşma yaşamaya başladım. Bu durum zamanla daha sık hale geldi ve her yoğun antrenmandan sonra kendimi kötü hissetmeye başladım. Sonunda sporu bırakmak zorunda kaldım.
      Bu süreçte iki farklı kardiyoloji uzmanına gittim; kalbimde herhangi bir sorun olmadığı, ancak nabzımın normale göre biraz yüksek olduğu söylendi. Dahiliyede yaptırdığım kan testlerinde tüm değerlerim normal çıktı ve tiroid fonksiyonlarımda da herhangi bir problem bulunmadı. Şu an spora yavaş yavaş geri dönmeye çalışıyorum, ancak en ufak bir zorlanmada ya da tükenişe gittiğimde tekrar bayılma hissi yaşıyorum ve antrenmanı yarıda kesmek zorunda kalıyorum. @rastlantisal @metinav @heisenbergg @SPECTRE @ardas
      Bu süre boyunca spor yaparken:
      Creatine Gainer D3K2 Omega-3 ZMA Ne yapmalıyım, tüm bunların sebebi ne olabilir?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.