Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

grey50

Definasyon kürüne gireceğim ürün ve planlama hakkında bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

sven    142

hocam 3ünü kullanabilirsiniz 3lü arasında sadece efedrin biraz sert bi uyarıcı o sorun yaratma potansiyeli var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

grey50    5
berkay16, 3 saat önce yazdı:

her flakonda kaç mg reta var ? retanın titrasyonu 1,2,3,4,6,9,12 şeklinde yapılıyor ama genellikle 4mg çoğu insanı tatmin ediyor gördüğüm kadarıyla haftada 2 enjeksiyon şeklinde yapabilirsin ben her gün enjeksiyonda çok bir mantık göremiyorum testo masteronu her gün vurmama rağmen tirzi haftada 2 vuruyorum. bence efedrini sabah yohimbine kullandıktan sonra nabzına bakmadan ekleme 15mg yohimbine 200mg kafein kullanıyorum ben ayağımı pedala attığım gibi 140-150 arasına çıkıyo nabız.

4mg var hocam. 2ml bac Walter ile karıştırdım. Buzdolabında muhafaza ediyorum. Ptesi 0.5mg ile siftah yapicam :)

Benim nabız biraz ağır calisiyo hocam. Hantal bi vücudum var. 2 ölçek Jack 3D+ kafein felan içiyordum anca etki ediyor :)

17697874739131877986507020912623.jpg

sven, 3 saat önce yazdı:

hocam 3ünü kullanabilirsiniz 3lü arasında sadece efedrin biraz sert bi uyarıcı o sorun yaratma potansiyeli var

Sağ olun hocam.

Koruyucu gerektiren bu durum var mı sizce ?

Eklemek gereken bi supplement ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    426

Koruyucu gerektiren bir durum yok takviye olarak çinko, magnezyum, c vitamini eklenebilir

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
grey50    5
berkay16, 30.01.2026 - 21:01 yazdı:

Koruyucu gerektiren bir durum yok takviye olarak çinko, magnezyum, c vitamini eklenebilir

Teşekkür ederim hocam.

Hocam merhabalar.

Bu süreçte kreatin kullanmami önerir misiniz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    426
grey50, 3 dakika önce yazdı:

Hocam merhabalar.

Bu süreçte kreatin kullanmami önerir misiniz ?

Kreatini her zaman alabilirsin süreç farketmeksizin

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
grey50    5
berkay16, 44 dakika önce yazdı:

Kreatini her zaman alabilirsin süreç farketmeksizin

Definasyin döneminde bi arkadasima "Kilo verme sürecinde su tutumundan dolayı kullanılmaz " demiş hocası aklıma takıldı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    426
grey50, 13 saat önce yazdı:

Definasyin döneminde bi arkadasima "Kilo verme sürecinde su tutumundan dolayı kullanılmaz " demiş hocası aklıma takıldı.

Tartıda eksilme görürsün ama görüntüde bir fark olmaz kas içinde su tutuyor kreatin deri altında değil

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
volken    1
berkay16, 18.01.2026 - 19:05 yazdı:

Şu slim mixten uzak dur adipotide çok nefrotoxic bir ilaç semaglutide ve tirzepatide arasında seçim yapman gerekiyorsa 1mg semaglutide=5mg tirz gibi düşünebilirsin iştah baskılama yönünden ama tirzepatide'in iştah baskılama dışında faydaları da mevcut eğer semaglutide yarı fiyatı veya daha ucuza geliyorsa yukardaki miligram kıyasına göre semaglutide daha mantıklı olabilir.

hocam hala slim mix hakkında fikirleriniz aynı mı?retanın yanına definasyon için bi peptid daha eklemeyi düşünüyorum da sizce bu ne olmalı?

Tesamorelin buldum da markası dip Medical pek emin olamadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    426
gönderildi (düzenlendi)
volken, 10 dakika önce yazdı:

hocam hala slim mix hakkında fikirleriniz aynı mı?retanın yanına definasyon için bi peptid daha eklemeyi düşünüyorum da sizce bu ne olmalı?

Tesamorelin buldum da markası dip Medical pek emin olamadım

Böbreklerini eline almak istemiyorsan slim mixten uzak dur adipotide yağ hücrelerine gidem damarları büzerek yağ hücrelerinin ölümüne neden olan bir ilaç ama aşırı nefrotoxic slim mixte de bu ürün mevcut, tesamoreline gelirsek growth ile tesamorelini kıyaslayınca growth daha ucuza geliyor, growth mu tesamorelin mi diye sorarsan kesinkikle growth hormone para harcanacak bir peptid varsa o da growth hormone'dur.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
volken    1
berkay16, 1 dakika önce yazdı:

Böbreklerini eline almak istemiyorsan slim mixten uzak dur adipotide yağ hücrelerine gidem damarları büzerek yağ hücrelerinin ölümüne neden olan bir ilaç ama aşırı nefrotoxic slim mixte de bu ürün mevcut, tesamoreline gelirsek growth ile tesamorelini kıyaslayınca growth daha ucuza geliyor, growth mu tesamorelin mi diye sorarsan kesinkikle growth hormone para harcanacak bir peptid varsa o da growth hormone'dur.

definasyon için uygun mu hocam growth hormonu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    426
volken, 7 dakika önce yazdı:

definasyon için uygun mu hocam growth hormonu

Definasyonda kalori düşü olucak growth hormonundan pek igf faydası elde edemezsin vücutta insülin yokken igf üretimi inanılmaz düşüyor yaşın da 22 eğer ucuz growtha erişemiyorsan ve bütçen kısıtlıysa bence kullanma parayı retaya ve anaboliklere vermek daha verimli olur, endojen igf1 seviyeni bi ölçtür labda growtha ona göre karar verirsin 200 üzeri igf seviyen varsa bence hiç gerek yok ama 100 lere düşümüşse verim alırsın definasyonda test, reta base stack eğer kas kütlen çok yüksekse ve definasyona gireceksen anti katabolik etki için anabolizan eklenebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
volken    1
berkay16, 22 dakika önce yazdı:

Definasyonda kalori düşü olucak growth hormonundan pek igf faydası elde edemezsin vücutta insülin yokken igf üretimi inanılmaz düşüyor yaşın da 22 eğer ucuz growtha erişemiyorsan ve bütçen kısıtlıysa bence kullanma parayı retaya ve anaboliklere vermek daha verimli olur, endojen igf1 seviyeni bi ölçtür labda growtha ona göre karar verirsin 200 üzeri igf seviyen varsa bence hiç gerek yok ama 100 lere düşümüşse verim alırsın definasyonda test, reta base stack eğer kas kütlen çok yüksekse ve definasyona gireceksen anti katabolik etki için anabolizan eklenebilir.

yorumlarınız için teşekkür ederim hocam,bütçemi ayarladım 12k civarlarına çıkabilirim ama growth çok komplike geliyor bana süreçleri daha safe bişey arıyorum reta gibi,mesela hgh fragment eklesem nasıl olur? Şimdiden teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    426
volken, 11 saat önce yazdı:

yorumlarınız için teşekkür ederim hocam,bütçemi ayarladım 12k civarlarına çıkabilirim ama growth çok komplike geliyor bana süreçleri daha safe bişey arıyorum reta gibi,mesela hgh fragment eklesem nasıl olur? Şimdiden teşekkür ederim

Fragmente hiç paranı harcama bence test + reta yeterli bütçen de çok değil basic şeyleri kullan kalitelisini al.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
volken    1
berkay16, 29 dakika önce yazdı:

Fragmente hiç paranı harcama bence test + reta yeterli bütçen de çok değil basic şeyleri kullan kalitelisini al.

hocam tavsiyelerinizle gh kullanmaya karar verdim cinatropin kullanıcam sizce kaç kalem ve günlük ne kadar almalıyım alacağım adam 4iu dedi

berkay16, 29 dakika önce yazdı:

cinne için kalemi 1500 tl fiyat çektiler normal mi hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    426
volken, 50 dakika önce yazdı:

hocam tavsiyelerinizle gh kullanmaya karar verdim cinatropin kullanıcam sizce kaç kalem ve günlük ne kadar almalıyım alacağım adam 4iu dedi

cinne için kalemi 1500 tl fiyat çektiler normal mi hocam?

Test yaptırmak lazım igf'in kaç ilaç kullandıktan sonra kaç olucak 4ui igf vurduğunda igf'in 200 den 300 e çıkacaksa verdiğin paraya değmez ama igf'in zaten 100-150 aralığındaysa değebilir cinne için fiyatları bilmiyorum ben çin growthu kullanıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.107
berkay16, 4 dakika önce yazdı:

Test yaptırmak lazım igf'in kaç ilaç kullandıktan sonra kaç olucak 4ui igf vurduğunda igf'in 200 den 300 e çıkacaksa verdiğin paraya değmez ama igf'in zaten 100-150 aralığındaysa değebilir cinne için fiyatları bilmiyorum ben çin growthu kullanıyorum.

igf'den ziyade 10iu testi daha mantıklı olur, cut döneminde igf testleri yanıltıcı olur. 4500 kalori alıp tıka basa yağ ve karbonhidratla beslenen birisiyle 1500 kalori sıfır karbonhidrat beslenen birinin IGF değerleri 1-1 oranında aynı olmaz hatta 1/3 oranında bile çıkabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
volken    1
Fuhrer, 26 dakika önce yazdı:

igf'den ziyade 10iu testi daha mantıklı olur, cut döneminde igf testleri yanıltıcı olur. 4500 kalori alıp tıka basa yağ ve karbonhidratla beslenen birisiyle 1500 kalori sıfır karbonhidrat beslenen birinin IGF değerleri 1-1 oranında aynı olmaz hatta 1/3 oranında bile çıkabilir.

şuan test yaptıracak zamanım yok hocam,günlük 4iu yeterli olur mu definasyonda reta kullanıyorum aktif

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    426
Fuhrer, 11 saat önce yazdı:

İlacın orjinalliği için demedim ya testi growtha para verip vermediğine değer mi onu anlamak için 200 olan igf'i 300 yapacaksa growtha bu kadar para vermeye değmez bence igf 150'nin altındaysa değer 4ui kullanmak 6-8ui kullanamayacaksa bu yaşta kullanmanın çok bir anlamı yok hele cutta hiç yok. Ben malı ucuza alabildiğim için 25 yaşımda olmama rağmen 4ui kullanıyorum bütçem ve ulaşımım kısıtlı olsa kullanmam benimki biraz arap yağı bol bulunca durumu.

volken, 10 saat önce yazdı:

şuan test yaptıracak zamanım yok hocam,günlük 4iu yeterli olur mu definasyonda reta kullanıyorum aktif

Dostum definasyonda growthdan çok minimal bir etki alacaksın, antikatabolik etkisi var eğer çok ciddi bir kas kütlen varsa değebilir, çok ufak bir fayda için cok ciddi bir para vericeksin paranı sağlığın için daha mantıklı şeylere harca definasyonda çok az yağ tüketeceksin mesela kaliteli bir omega3 kullanman daha iyi benim mantığımda bu işte ilaçlardan çok ne yediğin ve hangi takviyeleri kullandığın önemli ben takviyelere ilaçtan çok para harcıyorum 20 hafta 380 test 175 bolde 140 masteron kullandıktan sonraki kan tahlilim böyle

IMG_1174.thumb.jpeg.c6da38f68ec329d9a53e737845107ef6.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
volken    1
berkay16, 9 dakika önce yazdı:

Dostum definasyonda growthdan çok minimal bir etki alacaksın, antikatabolik etkisi var eğer çok ciddi bir kas kütlen varsa değebilir, çok ufak bir fayda için cok ciddi bir para vericeksin paranı sağlığın için daha mantıklı şeylere harca definasyonda çok az yağ tüketeceksin mesela kaliteli bir omega3 kullanman daha iyi benim mantığımda bu işte ilaçlardan çok ne yediğin ve hangi takviyeleri kullandığın önemli ben takviyelere ilaçtan çok para harcıyorum 20 hafta 380 test 175 bolde 140 masteron kullandıktan sonraki kan tahlilim böyle

IMG_1174.thumb.jpeg.c6da38f68ec329d9a53e737845107ef6.jpeg

siz tesa yerine growth al diyince ben de size güvenerek aldım vallahi hocam tecrübe olmuş olur en azından,natural olarak yaşıma göre iyi kas kütlem olduğunu düşünüyor çevremdeki insanlar,1 aylık aldım 4iu günlük düşünerek.Reta çok güzel iştahımı kapadı günde 2 öğün yeterli oluyor bakalım gh etki edecek mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    426
volken, 10 dakika önce yazdı:

siz tesa yerine growth al diyince ben de size güvenerek aldım vallahi hocam tecrübe olmuş olur en azından,natural olarak yaşıma göre iyi kas kütlem olduğunu düşünüyor çevremdeki insanlar,1 aylık aldım 4iu günlük düşünerek.Reta çok güzel iştahımı kapadı günde 2 öğün yeterli oluyor bakalım gh etki edecek mi

Eğer aldıysan yağ yakma amacıyla kullanacaksan sabahları 2ui kullanabilirsin gece zaten kendi üretimin 2ui cıvarındadır hem kullanım süreni uzatmış olursun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
volken    1
berkay16, 5 dakika önce yazdı:

Eğer aldıysan yağ yakma amacıyla kullanacaksan sabahları 2ui kullanabilirsin gece zaten kendi üretimin 2ui cıvarındadır hem kullanım süreni uzatmış olursun

idmandan önce mi hocam yoksa sabah aç karna mı?

Teşekkür ederim yardımlarınız için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    426
volken, 8 saat önce yazdı:

idmandan önce mi hocam yoksa sabah aç karna mı?

Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Şöyle anlatayım eğer subq vurursan lipoliz etkisi 10 saat kadar sürüyor zaten antrenman öncesi vurursan ve antrenmanın geç saate kalırsa gece growth üretimini baltalayabilirsin antrenmanını sabah kahvaltıdan sonra yapıyorsan antrenman öncesi de kullanabilirsin ama timing aşırı onemli değil uykudan en uzak zamanda vurman faydalı olur zaten subq peak yapması 4 saat sürüyor öyle çok yüksek bir peaki de olmuyor sabah kalkınca vur kardiyonu yap sonra low carb bi kahvaltı yap, carbı yulaftan alırsan kahvaltıda çok insülin peaki yaşamazsın kahvaltıdan sonra hafif bi yürüyüş yap 10-15dk yüksek karblı öğününü antrenman öncesi yersin gh kullanıyosun diye antrenmana karbsız gitme antrenman performansın her şeyden daha önemli günde 200 gram pirincin varsa 100-100 pre post workout olarak bölebilirsin bu insülin spike olayına çok takılma kalori deficitte istersen 50ui gh kullan insülin direnci geliştiremezsin.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    32
berkay16, 11 dakika önce yazdı:

Şöyle anlatayım eğer subq vurursan lipoliz etkisi 10 saat kadar sürüyor zaten antrenman öncesi vurursan ve antrenmanın geç saate kalırsa gece growth üretimini baltalayabilirsin antrenmanını sabah kahvaltıdan sonra yapıyorsan antrenman öncesi de kullanabilirsin ama timing aşırı onemli değil uykudan en uzak zamanda vurman faydalı olur zaten subq peak yapması 4 saat sürüyor öyle çok yüksek bir peaki de olmuyor sabah kalkınca vur kardiyonu yap sonra low carb bi kahvaltı yap, carbı yulaftan alırsan kahvaltıda çok insülin peaki yaşamazsın kahvaltıdan sonra hafif bi yürüyüş yap 10-15dk yüksek karblı öğününü antrenman öncesi yersin gh kullanıyosun diye antrenmana karbsız gitme antrenman performansın her şeyden daha önemli günde 200 gram pirincin varsa 100-100 pre post workout olarak bölebilirsin bu insülin spike olayına çok takılma kalori deficitte istersen 50ui gh kullan insülin direnci geliştiremezsin.

Gh in kas içi uygulaması var mı hocam ,? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    426
Seffa, 1 saat önce yazdı:

Gh in kas içi uygulaması var mı hocam ,? 

Evet kardiyo öncesi, pre workout ve post workout kullanıcaksan kas içi vurmak daha iyi gece yatmadan her türlü subq daha iyi sebebini aşağı koyduğum grafiğe bakarak anlayabilirsiniz.

IMG_0563.jpeg.aeb416ea405451a3a652874659f857af.jpeg

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Sinan35
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Varsa tavsiyenize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. @Fuhrer hocam sizden yorum bekliyorum.
      KÜR İÇERİĞİM: 1-16 hafta
      500mg Testosteron 400mg Boldenon 200mg Deca Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 17-20 hafta
      500mg Testosteron Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 21-30 hafta
      Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Gh KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 36 Boy: 1.85 Kilo: 90 Hormonlardan dolayı ve kilo vermemden kaynaklı alt karnım hiç gitmedi deri fazlalığı var.
    • Yazan: mehmeteminerem
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüm bu 1 aydır kullanıyorum ve ilk sıraladığım gruplar bitti.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.86 Kilom 130 Yaş: 20 KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Masteron Trenbolone Npp Clenbuterol ŞUAN AKTİF DEVAM KÜRÜM:
      Testosteron 300mg Masteron 300mg Trenbolone 150mg Clenbuterol SORULARIM:
      Nelere dikkat etmeliyim? Npp yerine tren devam edeyim mi? 4-5ay kısa ester kür devam etsem sıkıntı olur mu? Göbek kısmı fazla sulu ve yumuşak ne yapmalıyım bu alanı yok etmek için? Korucu olarak önerileriniz nelerdir? Konuya katılım gösteren, tecrübe ve yorumlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ktpx
      İlacı ilk çektiğim de içinde küçük bir hava boşluğu kalıyor tam ortasında üstte ilaç ortada hava boşluğu ama küçük altında ilaç şeklinde ilacı geri enjekte edip yine çekiyorum yine aynı durum oluyor mecbur öyle vurdum , ve ilacın içinde böyle küçük bir hava boşluğu oluştu problem yaratır mı ?
      enjeksiyon sonrasın bu miktar da ilaç içerisinde kalıyor 
      @Diver @metinav 

• Yazan: alibaba9
      Merhaba herkese,
      Kendim için ayrı bir topic de açayım dedim. Kendi adıma motivasyon kaynağı olur belki.
      SÜREÇ VE BANA DAİR:
      43 yaşındayım. Bir spor geçmişim yok.  Peptid konuları dolayısı ile forum ile tanıştım. 2-3 aydır reta kullanıyorum. KULLANIM DETAYLARI:
      Şu an çin retasında haftalık 2mg+1mg parçalı şekilde devam ediyorum. Fazlası çok fazla sindirim sorunu yapıyor (ishal, kusma, karın ağrısı vs. yaşadım geçmişte) Başka boş markalar yüzünden de vakit kaybettim 1 ay kadar. 104kg ile başlamıştım. Şu an 96kg. %27.8 yağ oranı veriyor xioami tartı.. Kilo nedeniyle klasik insulin direnci var zaten. Bir de sedef hastasıyım. anksiyete de var yıllardır dalgalı olarak.  Direnç antrenmanlarıyla tanıştım ilk olarak, @Fuhrerhocanın da tavsiyesiyle.  SUPPLEEMENT DETAYLARI:
      omega-3 d3k2 mag. bisglisinat. B complex NAC Glisin GÜNE DAİR SONUÇ:
      Kilo vermem yavaşladı reta'ya rağmen. Resimleri de ekledim. Yan Simit, göbek ve kalça yağ birikimi. jinekomasti zaten klasik. Bu yaştan sonra ne yapılabilir artık? Nasıl bir yol izlemek lazım, tecrübeli arkadaşlardan tavsiye ve yardımlara açığım. Amaç fiziksel sağlığı arttırmak, yağ yakmak ve biraz daha düzgün eril bir fiziğe sahip olmak diyebilirim.
      Herkese sağlık ve huzur diliyorum.

• Yazan: onuri
      Merhaba arkadaşlar,
      Bir süredir Reta ve HGH Fragment kullanıyorum. HGH Fragment karın deri altı enjeksiyonları her seferinde bayağı iğne batmış acısı yaşatıyor ve bazen bölgeyi kızartıyor. Düşük dozlarda çok efektif bir peptit değil o yüzden tek enjeksiyonda 500mcg kullanıyorum, kullananların deneyimi nasıl merak ettim.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.    

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp