Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Enzel

Overdose marka ürünlerle başladığım kürümün kan testi sonuçları hk.

Önerilen İletiler

lome    4
Ysntnc, 2 saat önce yazdı:

Milk hücreleri tekrar yenilemek içindir. Kür sonrası çok daha etkili olur burada işe yaramaz koruycucu değil yenileyicidir etkilidirde. NAC! İşte bu sabah akşam 600 mg yeterlidir ve yanına LİV.52 eklersen koruma üst düzey . TUDCA; safra kan akışı için elzemdir ancak orjinalini yakalamak zor +maliyetlidir. En son 4.000 tl gibi almıştım.(piyasada düzgün ilaç kalmadı ne p.k yicez onuda bilemiyorum🤣)

Milk thistle koruyucu değil yenileyicidir. Kür sonrası kullan. NAC 600 mg al günde 2 kez +LİV.52 ile destekle tek marka var zaten himalaya. NAC her eczanede var fiyatıda uygundur. Liv.52 de bazo eczanelerde var oda uygun. Yada eczacın temim edebilir. Ayrıca fotoları bi before after yapsaydın bazı şeyler anlaşılırdı

Tudca yerine safrax veya ursactive diye satılan udca var eczanede ben onu kullanıyorum tam aynı etkiyi vermiyor olabilir ama ne olduğunu bilemedigimiz tudcalara 3 4 katı para vermek mantıklı gelmiyor. Milkthistle içeren karışımları da kur de olsamda olmasamda hep kullanırım genel karaciğer takviyesi olarak :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Enzel    0
Fuhrer, 04.11.2025 - 20:17 yazdı:

overdose pek overdose gibi değil anlaşılan, e2 değeri olmadığından boldenona bir şey diyemeyiz ama hemoglobinin referans altı olması şüphelendirdi. Testosteron enjeksiyonunu ne zaman yaptın ve kan testini ne zaman verdin?

Abi eksit testler hangileriydi onlarıda yaptırayım. Free testo, e2, prolaktin, lh başka eklemem gereken bir şey var mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
Ysntnc, 22 saat önce yazdı:

Evet bende öyle biliyordum 100 kişiden 99 u aynısını söylüyordu. Derinlemesine araştırınca NAC+LİV.52 çok daha etkili. Milk boşa gitmez ama yenileme özelliği çok daha etkindir. Açıkcası bende kullandım milk yani ama asıl sonucu NAC+LİV ile aldım. Keşke orjinal tudca bulsakta. Bulmak dert (4.000 tl civarıydı) bazı eczacılar zorda olsa buluyor.

liv.52 yi eczaneden mi alıyorsunuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    4
Enzel, 37 dakika önce yazdı:

liv.52 yi eczaneden mi alıyorsunuz

Liv52 Himalaya markasının yıllardır ürettiği bitkisel karaciğer takviyesi eczanede satılmıyor Türkiye'de resmi satışı yok kaçak olarak gelen ürünler genelde Bulgaristandan geliyor çokta uygun fiyatlı birşey aslinda ama kaçak gelince herke kafasına göre fiyattan satıyor en büyük platformalara kadar düşmüş durumda 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
lome, 21 dakika önce yazdı:

Liv52 Himalaya markasının yıllardır ürettiği bitkisel karaciğer takviyesi eczanede satılmıyor Türkiye'de resmi satışı yok kaçak olarak gelen ürünler genelde Bulgaristandan geliyor çokta uygun fiyatlı birşey aslinda ama kaçak gelince herke kafasına göre fiyattan satıyor en büyük platformalara kadar düşmüş durumda 

hocam geçen melatonin aldım 1300 lira gibi bi fiyatı olması lazım sonra yurtdışı fiyatına baktım 8 euro aradaki farka bakar mısın şaka gibi :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    4
Enzel, 5 dakika önce yazdı:

hocam geçen melatonin aldım 1300 lira gibi bi fiyatı olması lazım sonra yurtdışı fiyatına baktım 8 euro aradaki farka bakar mısın şaka gibi :D

Melatonin besin takviyesi sinifindaydi çıkardılar sadece eczanede satılır hale gelince o fiyatlar oluştu :) supplement olarak satılırken herşeye katılan bedava gibi üründü 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
lome, 12 dakika önce yazdı:

Melatonin besin takviyesi sinifindaydi çıkardılar sadece eczanede satılır hale gelince o fiyatlar oluştu :) supplement olarak satılırken herşeye katılan bedava gibi üründü 

bitsin dahada almam zaten :D bu arada hocam test sonucumda eksik kalıp önemli olanlar hangileri. E2, prolaktin, lh , serbest testo bunlar geldi aklıma

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0

yarım kalan testleride ekledim sanırım ilaçların hiç bir etkisi olmamış

image.thumb.png.c65d7b312357d2df00b0e27bee4fd59f.png

tarihinde Enzel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Batarya
      Herkese merhaba iyi günler arkadaşlar,
      Küründeyim ve kürün 2. Ayındayım ilk 5 hafta testo ve decanın Mgleri düşükten başladım son 3 haftadır ufak yükselttim, bugün ufak bir test yaptırmak istedim am Alt Ast biraz yüksek geldi, günlük olarak Milk thistle ve Enginar hapı kullanıyorum düzenli olarak bu değerleri nasıl düşürebilirim?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Deca Boldenon Haftalık: 625 mg Test E. 300 mg Deca, 400 mg Bolde kullanıyorum.
      KAN TESTİM:

• Yazan: colw1n
      Hepinize merhaba değerli arkadaşlarım ve abilerim. Bu kan testini verdikten soonra definasyon kürüne başladım (testo 300 tren 300 masteron 300 ox 40). Kür içinde özellikle dikkat etmem gerekene konular var mıdır? Kan değerlerimi stabil tutmak için tüm tavsiyeleriniz benim için çok önemli şimdiden herkese teşekkürler. Testi kürün ilk enjeksiyoonundan 1 gün sonra verdim ilaçlar kısa ester

+ Olarak shbg değerim 8.8 nmol/L

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.