Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

lome

Peak x pharma kullanan bilen eden var mı ?

Önerilen İletiler

lome    9

Merhaba, sosyal medyada takip ettiğim bir hocadan gördüm peakx pharma diye bir Türk markası çıkmış belki de vardır ben yeni gördüm forumda da baktım hiç bahsi geçmemiş bilen gören duyan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Fiyatları testo e 1500, deca 1800, tren a 2200 seviyesindeydi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kisetet55    54

Dostum bahsettiğiniz kişiden ürün aldım daha önce. Çok tutarsız birisi bu şahıs. Daha önce kendi markam diye başka marka satıyordu sonra açıklama yaptı bu marka ile hiç bir bağım kalmadı diye. Kendi markası ile bir insanın neden bağı kalmaz? Marka ismini satarsın anlarım ama bu direkt marka ile ilişkim yok dedi. Karar senin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cengizylcz    0

Selamlar, youtubedan da gördüğüm bilgili olduğunu düşündüğüm ve samimiyetine inanan birine yazdım. Bu markanın fiyat listesini attı bilginiz varmı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    726
cengizylcz, 39 dakika önce yazdı:

Selamlar, youtubedan da gördüğüm bilgili olduğunu düşündüğüm ve samimiyetine inanan birine yazdım. Bu markanın fiyat listesini attı bilginiz varmı?

samimiyetine güvendiğin birisinden alışveriş yap dostum, ancak youtubeden bu samimiyeti nasıl aldığını düşünüyorum sadeec.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    54

O kişiye bence guvenme yarın çıkıp bu marka ile tüm ilişkimi kestim deme ihtimali çok yüksek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492

Türk markası veya yerli üretim olduğu söylenen ürünlerin dolu ya da boş olmasını bir kenara bıraktım asıl olarak bu ürünlerin üretim yeri ve tesislerinin tam olarak nerede bulunduğunu merak ediyorum. Yerli üretim veya Türk malı olarak satılan ürünlerin piyasaya sürülmesi resmi mi yoksa daha çok gayriresmî bir süreç mi işliyor? Yıllardır sporun içindeyim ama yerli üretim konusunda net bir konum bilgisine hiç ulaşamadım. Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196

En güvenilmicek biri sektörde daha öncede kendi adamlarına dolu baskalarına boş steril olmayan markalar cıkarmıstı şimdi de isim değiştirip aynı içerige devam karar senin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    258
AS1L, 3 saat önce yazdı:

Türk markası veya yerli üretim olduğu söylenen ürünlerin dolu ya da boş olmasını bir kenara bıraktım asıl olarak bu ürünlerin üretim yeri ve tesislerinin tam olarak nerede bulunduğunu merak ediyorum. Yerli üretim veya Türk malı olarak satılan ürünlerin piyasaya sürülmesi resmi mi yoksa daha çok gayriresmî bir süreç mi işliyor? Yıllardır sporun içindeyim ama yerli üretim konusunda net bir konum bilgisine hiç ulaşamadım. Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?

Ortada tesis olduğunu sanmıyorum evin bir odasında mutfak tüpüyle yapıyordur muhtemelen

• Beğen 1
  • ahahaha 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
AS1L, 5 saat önce yazdı:

İllegal ilaçlardan bahsediyoruz :D. Türkiye gibi bir yerde nasıl resmi yapacaklar bu işi? Aşure kazanında yapıyor işte :D.

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
lome, 03.11.2025 - 01:01 yazdı:

Merhaba, sosyal medyada takip ettiğim bir hocadan gördüm peakx pharma diye bir Türk markası çıkmış belki de vardır ben yeni gördüm forumda da baktım hiç bahsi geçmemiş bilen gören duyan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Fiyatları testo e 1500, deca 1800, tren a 2200 seviyesindeydi.

Budha satıyordu bi aralar dolu ama ne kadar steril ne dolulukta bilinmez bilinen marka al

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    14

Merhaba,

İlk tecrübem olarak, haftada 250mg (Salı 125mg +  Cuma 125mg) olacak şekilde Peak-X Testo E'ye başladım. 12 hafta gitmeyi düşünüyorum. 4. hafta 3 haftalığına günde 20mg Oxandrolone ekleyeceğim. Peak-X kullanan var mı? Aldığım kişi ürünün overdose olduğunu bu sebeple 1 değil 0.5ml ile başlamamı tavsiye etti. 250mg/ml yazıyor ama 300'e yakınmış söylenene göre.

Güvenemediğim için total testo baktıracağım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    258
Wassat26, 1 saat önce yazdı:

Merhaba,

İlk tecrübem olarak, haftada 250mg (Salı 125mg +  Cuma 125mg) olacak şekilde Peak-X Testo E'ye başladım. 12 hafta gitmeyi düşünüyorum. 4. hafta 3 haftalığına günde 20mg Oxandrolone ekleyeceğim. Peak-X kullanan var mı? Aldığım kişi ürünün overdose olduğunu bu sebeple 1 değil 0.5ml ile başlamamı tavsiye etti. 250mg/ml yazıyor ama 300'e yakınmış söylenene göre.

Güvenemediğim için total testo baktıracağım.

250 yerine 300 olsa niye dozu yarıya düşüresin 0.8 yap dese neyse. Sitesi 7. Ay açılmış %100 yerli.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Renatus    0

Sadece kendi takımına sattiriyor 2 kişiler  2 aydan fazladır bu markayı kullandım hiç test vermedim 1 kaç gündür formu keşfetmek için yazıları vs okudum test yaptıracağım ve artık almayacağım üstte ki fiyatlar indirimli şuan her biri 200 300 daha fazla zphc ile yarışıyorlar zphc alırım daha iyi onuda bulamıyorum 

tarihinde Renatus tarafından düzenlendi
Süre yanlış yazildi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    16
Renatus, 27.12.2025 - 15:46 yazdı:

Sadece kendi takımına sattiriyor 2 kişiler  2 aydan fazladır bu markayı kullandım hiç test vermedim 1 kaç gündür formu keşfetmek için yazıları vs okudum test yaptıracağım ve artık almayacağım üstte ki fiyatlar indirimli şuan her biri 200 300 daha fazla zphc ile yarışıyorlar zphc alırım daha iyi onuda bulamıyorum 

Test yaptırdın mı dostum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    14

Ben test yaptırdım. 

9 Aralık Salı başlangıç 125mg + cuma 125mg 2.5 hafta kullandım. (0.5ml + 0.5ml) Haftalık 1 ml.

5 enjeksiyon sonra 3. haftanın cuma sabahı (enjeksiyon günü sabahı) en dipten ölçüm aldırdım.

Test günü 26.12.2026 Cuma sabah 09:00 Total testom 400'dü 1300 geldi.

Aynı modda kullanmaya devam ediyorum.

Bilgilerinize.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Renatus    0

Testo dolu zaten çoğu malın testosu dolu oluyor umarım etkisini görürsün ben hijyen ve steril olmadığını düşündüğümden bıraktım sonuçlarım steril olmayan ortamda yapıldığını belli ettirdi zphc.com urunu aldım TRT ile devam edeceğim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tahaiwnl    1

az cok tanınan bir hocanin yeni cikardigi peak x pharma, kullanan deneyen var mı acaba ben şahsen o adamın samimiyetine de inanıyorum önyargılı yaklaşmamak lazım eğer kullanan deneyimleyen varsa bi aydınlatırsa çok sevinirim 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tahaiwnl, 24 dakika önce yazdı:

az cok tanınan bir hocanin yeni cikardigi peak x pharma, kullanan deneyen var mı acaba ben şahsen o adamın samimiyetine de inanıyorum önyargılı yaklaşmamak lazım eğer kullanan deneyimleyen varsa bi aydınlatırsa çok sevinirim 

Ön yargılı olmak kötü evet haklısın ama, kaç zamandır takip ederim hep aynı kişileri, kendi sporcularını arkadaşlarını paylaşıp ilacımızın farkı yok şöyle yok böyle... Daha iyi markalar var, o markalara yönelmek daha iyi olabilir. Bu arada bir çok güven vermeyen marka var, ama o markalarla çok sağlam form tutan sporcular da var.. Biraz ikili ilişki biraz maddi menfaatler derken işte kimine iyi ürün gidiyor, kalanlara, piyasaya veya tanıdık olmayana  aynı kalitede ürün gittiğini düşünmüyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    14
Wassat26, 1/7/2026 - 14:22 yazdı:

Ben test yaptırdım. 

9 Aralık Salı başlangıç 125mg + cuma 125mg 2.5 hafta kullandım. (0.5ml + 0.5ml) Haftalık 1 ml.

5 enjeksiyon sonra 3. haftanın cuma sabahı (enjeksiyon günü sabahı) en dipten ölçüm aldırdım.

Test günü 26.12.2026 Cuma sabah 09:00 Total testom 400'dü 1300 geldi.

Aynı modda kullanmaya devam ediyorum.

Bilgilerinize.

Merhaba,

7. hafta bitti. Üstte yazdığım gibi kan testimde testoyu da gördüm. Ama sanki testoyu bir türlü hissedemedim, natural gibi hissediyorum. Bu psikolojik mi, beklentim çok mu yüksek, bundan faydalanmak için total testoyu kanda yüksek görmek yetmiyor mu başka parametrelerde mi var vs vs.

Bu sebeple 8. hafta başına günlük 1 tablet proviron koydum (25mg), testo dozu da (0.75ml + 0.75ml) haftalık 375mg yaptım. Benim gibi hissedenler varsa bu psikolojik mi, ilaçtan mı, yoksa sabır mı gerekiyor evham mı yapıyorum aydınlatabilirseniz sevinirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Wassat26, 4 saat önce yazdı:

Merhaba,

7. hafta bitti. Üstte yazdığım gibi kan testimde testoyu da gördüm. Ama sanki testoyu bir türlü hissedemedim, natural gibi hissediyorum. Bu psikolojik mi, beklentim çok mu yüksek, bundan faydalanmak için total testoyu kanda yüksek görmek yetmiyor mu başka parametrelerde mi var vs vs.

Bu sebeple 8. hafta başına günlük 1 tablet proviron koydum (25mg), testo dozu da (0.75ml + 0.75ml) haftalık 375mg yaptım. Benim gibi hissedenler varsa bu psikolojik mi, ilaçtan mı, yoksa sabır mı gerekiyor evham mı yapıyorum aydınlatabilirseniz sevinirim.

İlaçlara çok anlam yüklediğinden ötürü olabilir. Reseptör genetiğinle alakalı olabilir. İlaçlara hiç anlam yüklemiyorsan ondan da olabilir. Bende 500-600 test alıyorum ilaçların dolu olduğunu biliyorum ama hissiyat olarak aynı hissediyorum. Trt yaparken de aynı hissediyordum. İlerleyen haftalarda görüntünde değişim olacaktır diğer faktörleri iyi yapıyorsan. Sabırlı ol süreci güzel yönetmeye ve ilerletmeye devam et verim alacaksın. Aynı durum bende de var mayıstan beri testosteron kullanıyorum bu enjeksiyonları ıskalamamada sebep oluyor. En iyisi sürece bağlı kalmaya devam et değişim gelecektir. Değişimi kısa sürede fiziksel beklemekten ziyade mental kısımlarını da tart çünkü testosteronun bende en güzel etkisi mentalimi hep pozitif tutması.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HK-416    3
Wassat26, 7 saat önce yazdı:

Merhaba,

Cinsel yönden artış var mı. Kür içinde 500/750 mg çıkınca aşırı bir istek artışı oluyor . Arkadaş aşırı mutluyum demiş ama testosteron çoğu insanda aşırı sinir yapıyor burdan da çıkarımda bulunabilirsin. Ayrıca proviron çok etkili bir ürün değil orijinal bulursan oxymethalone(anapolon) veya dianabol alabilirsin tablet olarak kür içine destek amaçlı. 3/4 haftalık kullanım ilk düzeyde çok olumsuz etkilemez seni .

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tutuyu42    0

Bu markadan koçum vesilesi ile testo enanthate ve bolde almayı düşünüyorum kullanan oldu mu daha önce dolu mu ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    14
tutuyu42, 3 saat önce yazdı:

Bu markadan koçum vesilesi ile testo enanthate ve bolde almayı düşünüyorum kullanan oldu mu daha önce dolu mu ? 

Biz 3 arkadaş testo e ve  bolde girdik gayet güzel çalıştı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.