-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: M.O.K
Selamlar herkese, nasılsınız?
Uzun zamandır çözemediğim bir konuyla ilgili fikir almak istiyorum. Uykuya dalma problemi yaşamıyorum, hatta yoğun antrenman yaptığım için akşamları oldukça rahat uykuya geçiyorum. Ancak toplam uyku sürem neredeyse hiçbir zaman 6 saati geçmiyor. Genelde 5.5–6 saat arası uyanıyorum ve tekrar uykuya dalamıyorum. 35 yaşındayım ve daha hayatım boyunca 8-9 saat uyuduğum gün sayısı sayılacak kadar azdır 11'de uyusam en iyi ihtimalle 5-5:30 arası uyanıyorum, erken uyumanın da bir faydası olmuyor.
Normalde bunu çok problem etmiyordum ama şu an agresif bir yağ yakım sürecindeyim ve uykunun toparlanma, hormon dengesi ve yağ kaybı açısından önemli olduğunu bildiğim için bunun süreci olumsuz etkileyebileceğini düşünüyorum. Genel olarak zor kilo veren biriyim zaten, en büyük sebebi de uyku süresi olduğunu düşünüyorum.
GÜNLÜK RUTİNİM:
Sabah erken saatlerde antrenman yapıyorum (haftada 5-6 gün). Program oldukça yoğun (ağırlık + kondisyon + metcon günleri). Gün içinde fiziksel olarak yorgun olmuyorum KAFEİN DÜZENİM:
Genelde 12:00–13:00’ten sonra kahve içmem. AKTİF KULLANDIĞIM HORMONLAR:
Testosteron propionat: haftada 300 mg (Pzt–Çr–Cum) Retatrutide: haftada 2 mg Mots-C: antrenman günleri idman öncesi 2mg Fasted idman / kardiyo öncesi yohimbine BPC-157: 400mg gece tek doz (buna yeni başladım, uyku sürem kısa olduğu için recovery'i arttırmak için faydası olur diye düşündüm) UYKU ÖNCESİ KULLANILANLAR:
ZMA Ashwagandha Bunların dışında zaman zaman farklı uyku destekleri de denedim (melatonin vb.) ama uyku süresini uzatacak belirgin bir fayda görmedim. Tekrar söyleyeyim; uykuya dalma sorunum yok, sadece uyku süresi 6 saati geçmiyor ve çoğu gün kendiliğimden uyanıyorum.
SORULARIM:
Uyku süresini gerçekten artıran etkili bir protokol var mı? Veya supplement/sarms/peptid deneyen oldu mu? Deneyim veya önerisi olan varsa paylaşırsa çok faydalı olur.
-
Yazan: Emirkomutan
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
18 yaşıma yeni girdim ve sarms kürü yapma kararı aldım.
KÜR İÇERİĞİM:
LGD-4033 (oxy2gen) YK-11 (oxy2gen) SORULARIM:
Pct yapmam gerekecek mi? Kür kombin planlamam doğru mu? Yüklemeyi nasıl yapmamı önerirsiniz mg olarak? Tüm tavsiye, öneri ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: onur41_38
Merhabalar,
Arkadaşlar, abiler uykusuzluk çeken var mı? son 1 aydır alev alev yanıyorum içeriden bir volkan var patlayacak uyku muyku yok belki 2 saat ama hiçbir şekilde gündüz bu uykunun yokluğunu hissetmiyorum. sonuç olarak uyumam lazım bunun gibi bir şeyle karşılaşan çözen var mı?
-
Yazan: M4jeste
Bu spor için uykunun önemini hepimiz biliyoruz fakat gerek hastalıklar gerek rahatsızlıklar gerek yaşam şartlarından dolayı gerektiği kadar uyumuyoruz yada uyuyamıyoruz. Ben şu sıralar yoğunluktan dolayı 5 6 saat uyuyabiliyorum. Birde eskiden süre gelen bi rahatsızlığım var. Daha doğrusu rahatsızlık olduğunu yeni öğrendim. Çok hafif uykum var yani uyurken yanıma gelip 1 2 defa seslenseler hemen uyanırım.
Onun dışında birinin seslenmesine gerek kalmadan her akşam en az 1 kez uyanıyorum yani uykum bölünüyor. Henüz bi teşhis konmadı ama biraz araştırınca insomnia ulaştım. Bununla ilgili psikiyatri gittim bi nöroloji doktoruna yönlendirip (yönlendirdiği doktora randevu almak çok zor) modiwake ilaç yazdı.
Etken madde modafinil uyanık tutuyor sabahları 100mg kullanıyorum. Yani bu şartlarda gün de 5 6 saat uyuyarak ve her uykuda en az 1 kez uyanarak küre girmek bi sorun yaratır mı? Bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok faydası olur
-
Yazan: Kaslicocuk123
Merhaba değerli büyüklerim,
Yaşım 16 ve gece yatarken 2, 3 ve hatta daha fazla kere işemek için uyanıyorum ve uyumadan önce de 2-3 kere işiyorum ki bu sorunu çözmek için aklıma gelen her şeyi denedim. İlk olarak günde 4le 5 litre arası su içiyorum ve ilk denediğim şey su içtiğim saatleri gözden geçirmekti ki bunda da bi sorun göremedim ve yatağa yatıp uyumaya çalışmadan önce 2 saatten 7-8 saatte kadar su içmemeye kadar denedim ki pekte bişey değişmedi vücudum hala geceleri kalkmaya devam ediyordu.
Sonrasında doktora gittim ve idrar kesemi tamamen boşaltabilmem de veya herhangi bir şeyde sorun olmadığını söyledi ve işediğim ve içtiğim miktarları not almamı söyledi ki yaptım, o da bi sorun göremedi bunun başka bir sebebi olabileceğini ve su içmeyi azaltmamı söyledi ki pekte yapacağım bir çözüm değil ki zaten önceden deneyip 2L içmiştim ve işe de yaramamıştı.
Gün içinde yeterince de terliyorum, ve gün icinde sık sık tuvalete de çıkıyorum ama neden akşamları bu kadar işemem gerekiyo anlamıyorum. 4-5 aydır kullandığım tek supplementler omega, d3k2, b9 ve b complex karışımı, kreatin bile kullanmıyorum. Yağ oranımdan kaynaklanacağını da pek sanmıyorum.
Beslenmeme dikkat ediyorum ve kan tahlillerimde hiçbir sorun yok, çözüm önerirseniz çok sevinirim enerjimi gerçekten çok etkiliyor bu sorun. @metinav @Fuhrer
Şimdiden teşekkürler.
-