Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Bebgelik

Bir bölgeye ne kadar arayla enjeksiyon yapılmalı?

Önerilen İletiler

Bebgelik    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Haftada 3 enjeksiyonum var sağ bacak sol bacak olarak gidiyorum.

ÖRNEĞİN:

• Salı günü - Sağ Bacak
  • Perşembe günü - Sol Bacak
  • Cumartesi günü - Sağ Bacak
  • Salı günü - Sol Bacak

Olarak apse gibi bir durum olur mu endişeliyim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bebgelik    0
Thebossdianabol, 3 dakika önce yazdı:

Ağrı oluyor mu bacakta bir iki gün?

bazen oluyor bazen olmuyor yapış şeklime bağlı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
Bebgelik, 18 dakika önce yazdı:

2 şer

2 çok fazla değil tolere edilebilir. Zaten bir bacağına 4 günde sıra geliyor, sorun yaşayacağını sanmıyorum. Belli bir süreden sonra sürekli enjeksiyon yapa yapa kas almamaya başlarsa kalça, omuz gibi yerlere de dağıtabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205

2 bölge daha bul kendine . Değerini gerçekten kimse bilmiyor ama ventroglute enjeksiyon açısından mükemmel bir kas. Okadar rahat oluyorki iyi ki öğrenmişim diyorum. Yurtdışında hemşirelikte artık en çok öğretilen bölge diyolar yabancılar. Çok az damar var kan bile 20 enjeksiyonda 1 kere felan akıyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    55
Unrest, 3 saat önce yazdı:

2 bölge daha bul kendine . Değerini gerçekten kimse bilmiyor ama ventroglute enjeksiyon açısından mükemmel bir kas. Okadar rahat oluyorki iyi ki öğrenmişim diyorum. Yurtdışında hemşirelikte artık en çok öğretilen bölge diyolar yabancılar. Çok az damar var kan bile 20 enjeksiyonda 1 kere felan akıyor. 

Hangi uçla yapıyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
Unrest, 3 saat önce yazdı:

Ben bi sağ bi sol olarak oraya yapıyorum, önceden daha az kan akardı artık nerden baksan her enjeksiyonda hafiften ilacıda kusarak kan atıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205
Perseu, 25 dakika önce yazdı:

Hangi uçla yapıyorsun?

0.5 hatta biraz bastırarak 0.3 inch insülin iğneleriyle bile yapıyorum özellikle ghleri.

the_escobar, 2 dakika önce yazdı:

Ben bi sağ bi sol olarak oraya yapıyorum, önceden daha az kan akardı artık nerden baksan her enjeksiyonda hafiften ilacıda kusarak kan atıyor.

Sanırım sizin gibi yüksek mllerde ilaç kullanırken sürekli değişmek gerekiyor. doğru noktayı ve yöntemi öğrendikten sonra lat, göğüs bile kullanılıyor. ben günlük 0.4 maximum 1 ml ilaç kullanıyorum. Bunun sadece 0.1 ml i yağ oluyor günlük sadece 25mg testosterone enanthate alıyorum. Belki bu yüzden çok kanama olmuyordur. Ama ventroglute çok hacimli bir kas 2ml-3ml e kadar ilaç yapanları gördüm. 

Ben günlük 1ml-2ml ilaç alsam ve bu yağ ise büyük ihtimalle vg, lat, omuz, göğüs, kalça dolaştırırdım. tek bir bölgeyi sürekli yaralamazdım. Şuan bile dolaştırıyorum. Ama bu kasların biraz gelişmişte olması gerekli . Bacak kasları ise bende her denememde ağrı ve yanma yaptı hemde acayip derecede

Bu enjeksiyon işini çok iyi öğrenmek gerekiyor bence. Mesela omuzun 3 başına ayrı ayrı ilaç verilebiliyor. Her seferinde bir bölgeyi yaralamaktansa iyi öğrenip sürekli değiştirmek çok mantıklı. Lat kasında her kas için iki nokta var gibi gibi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186

Hocam pek yüksek sayılmaz, 1.5 üstü vurmuyorum genelde. Bu zamana kadar omuzdan, bacaktan, kalçadan defalarca enjeksiyon yaptım, yapı olarak olsa gerek her enjeksiyondan 6-7 saat sonra ağrı yaşıyorum bölge ve ilaç farketmeksizin. Aylardır bu duruma bir çözüm bulamadım, enjeksiyon stilimde hata olmasının imkansıza yakın olduğunu düşünüyorum, ne kadar dikkatli olursam olayım eğer yavaş yavaş çok dikkatli yapsam bile ağrı 3 gün sürmesi yerine belki 2.5 güne düşüyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62

sanırım benim bacaklar dolmaya başladı. iğne girerken katur kutur zorlanıyor. hatta sağa enjeksiyon yaparken ağzıma ilaç tadı gelip öksürük yapıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205
the_escobar, 3 dakika önce yazdı:

Hocam pek yüksek sayılmaz, 1.5 üstü vurmuyorum genelde. Bu zamana kadar omuzdan, bacaktan, kalçadan defalarca enjeksiyon yaptım, yapı olarak olsa gerek her enjeksiyondan 6-7 saat sonra ağrı yaşıyorum bölge ve ilaç farketmeksizin. Aylardır bu duruma bir çözüm bulamadım, enjeksiyon stilimde hata olmasının imkansıza yakın olduğunu düşünüyorum, ne kadar dikkatli olursam olayım eğer yavaş yavaş çok dikkatli yapsam bile ağrı 3 gün sürmesi yerine belki 2.5 güne düşüyor.

Yağ ile ilgili olabilir. Mct genelde iyi tolere edilir, onda oluyorsa üzüm çekirdeği ile yapilan ilaçları deneyebilirsin. Bazıları enanthate esterine ciddi tepki verebiliyor, cypionate ile değiştirilebilir. Ben sentetik kullanmadığımdan pek bilmiyorum ama o ağrı yanma vb. birtek lcarnitine enjeksiyonlarında yaşıyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    55
Unrest, 41 dakika önce yazdı:

0.5 hatta biraz bastırarak 0.3 inch insülin iğneleriyle bile yapıyorum özellikle ghleri.

Kas içine ulaşıyor mu bu uçlarla yağ oranım yüksek değil ama sonuçta kalça diğer bölgelere kıyasla daha yağlı oluyor deri altı enjeksiyonlar da his olarak çok hoşuma gitmiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205
Perseu, 2 dakika önce yazdı:

Kas içine ulaşıyor mu bu uçlarla yağ oranım yüksek değil ama sonuçta kalça diğer bölgelere kıyasla daha yağlı oluyor deri altı enjeksiyonlar da his olarak çok hoşuma gitmiyor.

Kalçada 1 inch. Diğer her bölgede 0.5inch. ventroglute bölgemde deri çok ince oraya bastırarak 0.3inch bile oluyor. Yağ oranım %10 civarı ama bu hesaplamadanda ziyade derim çok ince çevremdeki %10-12 çıkanlara göre. Sanırım bu aslında bir dezavantaj, kolajen sentezim çok erken düşüşe geçmiş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dengeli14    0
the_escobar, 7 saat önce yazdı:

2 çok fazla değil tolere edilebilir. Zaten bir bacağına 4 günde sıra geliyor, sorun yaşayacağını sanmıyorum. Belli bir süreden sonra sürekli enjeksiyon yapa yapa kas almamaya başlarsa kalça, omuz gibi yerlere de dağıtabilirsin.

Hocam bu dediğinizi ben yaşıyorum bazen ilacı ne kadar ittirsemde kasa gitmiyor kalçadan yaprken  öyle olunca omuzdan yapıyodum kendi kendime düşünüydom acaba sadece bende mi oluyo diyo

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmet377    78

bende hep sağ bacak sol bacak yapıyorum bazende omuztan yapıyorum kalçaya kendim yapmaya bir tık çekiniyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    422
Jöhtürk, 4 saat önce yazdı:

sanırım benim bacaklar dolmaya başladı. iğne girerken katur kutur zorlanıyor. hatta sağa enjeksiyon yaparken ağzıma ilaç tadı gelip öksürük yapıyor.

O kıyır kıyır his bende de olmaya başlamıştı son zamanlarda trt olduğu için deri altı vurmaya başladım hacim ufak oluyor gün aşırı vurunca sanki balon deliyomuş gibi hissediyordum deriyi geçtikten sonra

Unrest, 4 saat önce yazdı:

Kalçada 1 inch. Diğer her bölgede 0.5inch. ventroglute bölgemde deri çok ince oraya bastırarak 0.3inch bile oluyor. Yağ oranım %10 civarı ama bu hesaplamadanda ziyade derim çok ince çevremdeki %10-12 çıkanlara göre. Sanırım bu aslında bir dezavantaj, kolajen sentezim çok erken düşüşe geçmiş.

Venteogluteale baktım da orda kas olduğuna emin miyiz sanki kemiğe dokunuyor gibi hissediyorum yanlış yere mi dokunuyorum acaba 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205
berkay16, 3 dakika önce yazdı:

Venteogluteale baktım da orda kas olduğuna emin miyiz sanki kemiğe dokunuyor gibi hissediyorum yanlış yere mi dokunuyorum acaba 

yerinde adım atar gibi yaptığında kası görebilirsin. 

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    422
Unrest, 22 dakika önce yazdı:

yerinde adım atar gibi yaptığında kası görebilirsin. 

Yeri çok garip geldi oramda kas olduğundan haberim yoktu 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    10

Kalça ve deltoid ekleyebilirsin deltoid 2ml de ağrı yapıyor kalça dış üst kismindan çok rahat kaldırıyor biraz video izleyip ilk denemeleri atlatinca kalca en rahat yer haline geliyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: sadialps
      Merhabalar,

İlk kürüm olarak 250 Testo 250 Bolde kürü yapıyorum 12 haftalık ve şu an 4. haftasındayım. 3. haftanın son enjeksiyonuna kadar kalçamın sağ tarafından enjeksiyon yaptırıyordum ve son enjeksiyondan sonra enjeksiyon yerinde sert bir kitle oluştu. Başta yanlış hareket edip biraz kaşıdım ve bölgeyi iyice hassas hale getirdim. 4. haftanın ilk enjeksiyonunu kalçamın solundan yaptırdım ve şimdi orada da küçük bir kitle var. 

Bu normal mi ne yapmam gerekiyor
    • Yazan: 6arrows
      omuz enjeksiyonu sırasında kan kontrolünde enjeksiyona kan gelirse farklı bir noktaya aynı ilacı kan ile beraber enjekte etmek doğru mu? yoksa o ampül çöp mü oluyor
    • Yazan: Altay1995
      Arkadaşlara merhaba,
      4 aydır spor yapıyorum günlük protein alımım en az 150gr karb. 100-150 arası kalorı 1600-1900 arası. Proton labs ürünlerini kullanıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Enanthate 1ml x 2 Boldenon 1ml x 2 Enjeksiyonu yaptığımda bacağımdan akabinde;
      AŞIRI BAŞ DÖNMESİ AŞIRI TERLEME BAYGINLIK HİSSİ Yaşadım! Sizce sebebi ne olabilir?
    • Yazan: m41a4
      Merhaba arkadaşlar, GH’yi insulin enjektörü ile çekip vuruyorum, günde 3 IU. Fakat işaretlediğim boşluktan ötürü bir kısmı çöp oluyor. Nasıl önüne geçerim?

• Yazan: Anapolon
      Merhaba arkadaşlar,
      12 haftadır kürdeyim, genellikle omuzdan enjeksiyon yapıyorum sağ omzumda bir şişlik olduğundan beri kalça ve lattan vurmaya başladım. 1,2 hafta bekledim şişlik inmeyince enjektörle içinde biriken sıvıyı çektim omzumda ne kızarıklık ne ağrı vardı sadece şişlik vardı 5 ml kadar sarımtırak kanla karışık bi sıvı çektim akışkan kokusuz bi sıvı şişlik indi ama hala içerde fındık büyüklüğünde bir doku var!
      SORULARIM:
      Bu geçer mi kendiliğinden yoksa doktoro görünmem mi gerekir? Nen omuzdan genellikle insülin iğnesiyle enjeksiyon yaparım yeşil uçla mı yapmalıyım? SÜRECE DAİR FOTOĞRAFLAR:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp