Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gurbetlifting

Yurtdışından ilaç temini hk. hangi markayı tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

hascey27    47
sven, 16.02.2026 - 10:11 yazdı:

humax tercih ediyorum. zphcde kullanıyorum özellikle 30mllikleri ama 30mlik ve bazı ürünler dışı full humax bide iran testo

Zphc fiyatları nasıl hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sven    132
hascey27, Bir saat önce yazdı:

Zphc fiyatları nasıl hocam

valla hocam çok değişken ucuza bulabilirsen kaçırma

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m_olmez01    0

Ben martın ilk haftası İtalya’ya gideceğim. Acaba Avrupa’da birebir ilaç alabilir miyim? Konu hakkında tecrübesi olan var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
camış    0
Erenim, 18.01.2026 - 23:38 yazdı:

1 hafta oldu daha kargo takip no atacak PMR aveli gelir inşallah hayırlısıyla 😄

hocam ben de oradan verdim 1 haftadır kargoya vermediler zaten 1 ayda geliyo ingiltereye 300 dolara pharmaqonun 175mg 4 şişe primo bayağı da uygun işgillendim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    414
camış, Bir saat önce yazdı:

hocam ben de oradan verdim 1 haftadır kargoya vermediler zaten 1 ayda geliyo ingiltereye 300 dolara pharmaqonun 175mg 4 şişe primo bayağı da uygun işgillendim.

Keşke 100mg alsaymışsın 175mg olanı pip yapıyor fiyata vurunca 2 dolar kâr ettiriyor 175 olanı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    414

Bir de arkadaşlar çinde 7 şubattan 26 şubata kadar çin yeni yılı tatili var international kargoların verilmesini beklemeyin boşuna tracking kodları 30 şubat gibi gelir. Trackingde kargolar avrupdan geliyor gibi gözüküyo fakat o kargolar yönlendirmeli kargolar önce çinden avrupaya geliyor sonra kargoda hareket gözüküyor kargonuzda ilk 10 gün hareket olmazsa şaşırmayın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 3 saat önce yazdı:

Bir de arkadaşlar çinde 7 şubattan 26 şubata kadar çin yeni yılı tatili var international kargoların verilmesini beklemeyin boşuna tracking kodları 30 şubat gibi gelir. Trackingde kargolar avrupdan geliyor gibi gözüküyo fakat o kargolar yönlendirmeli kargolar önce çinden avrupaya geliyor sonra kargoda hareket gözüküyor kargonuzda ilk 10 gün hareket olmazsa şaşırmayın.

Şu çin dalgasının bitmesini bekliyorum az kaldı, 15-20 vial ilaç, 20li hgh falan ne varsa  stoklar çekilecek 😁 

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
camış    0
berkay16, 18 saat önce yazdı:

Keşke 100mg alsaymışsın 175mg olanı pip yapıyor fiyata vurunca 2 dolar kâr ettiriyor 175 olanı.

ah be tam tersi gibi düşünmüştüm ml azalırsa pıp azalır şeklinde sağlık olsun marka nasıl peki hocam verim aldınız mı humax primo kullanıyordum pump güç artışı ve kas dokusunda sertleşme vardı birde peptit markası için öneriniz varmıdır anglo nun retasını kullandım verimliydi bayağı 40mg ı 200 pounda geldi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    414
camış, Bir saat önce yazdı:

ah be tam tersi gibi düşünmüştüm ml azalırsa pıp azalır şeklinde sağlık olsun marka nasıl peki hocam verim aldınız mı humax primo kullanıyordum pump güç artışı ve kas dokusunda sertleşme vardı birde peptit markası için öneriniz varmıdır anglo nun retasını kullandım verimliydi bayağı 40mg ı 200 pounda geldi 

Ben pharmaqo masteron aldım ama elimde driada vardı kullanmadım daha. Peptid için çinli satıcıları öneririm qsc avrupadan gönderim yapıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erenim    4
gönderildi (düzenlendi)
camış, 19.02.2026 - 20:53 yazdı:

Benim ürünlerim geldi ben de 175lik primo kullanıyorum 3 hafta oldu hatta başlayalı ve pip yaşamadım hiç.haftalıkta 700mg alıyorum 

tarihinde Erenim tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Roshka    0

Avrupada galenika depo var sırp üretimi testo olarak ben kullanıyorum ve etkisi güzel eskiden Türkiyedede 2012 yıllarında vardı ama şuan tr de göremiyorum eskiden tr de alpha farmada hint oda çok güzeldi 2 güzel marka kayboldu gitti 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    414
Erenim, 22.02.2026 - 23:44 yazdı:

Benim ürünlerim geldi ben de 175lik primo kullanıyorum 3 hafta oldu hatta başlayalı ve pip yaşamadım hiç.haftalıkta 700mg alıyorum 

Pip olmadıysa çok iyi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erenim    4
berkay16, 15 saat önce yazdı:

Pip olmadıysa çok iyi

Kral hiç hem de sıfır yani en ufak bir sızı ödem hiçbir şey yaşamadım bir de yüksek doz yani sadece iki bölge ilerliyorum sağ sol kalça ona rağmen yaşamadım bir problem ama tbol beni mahvetti mide ağrısı ve öyle bir iştah kapattı ki kür piç oldu desem yalan olmaz buna bi çözüm biliyor musun? Yoksa bırakmak zorunda kalacam turinabolu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cas    0

Türkiyede grey sourcetan gh almak artık imkansız mı ? İmkansızsa daha ucuza alma yolu var mıdır ghı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    92
cas, 7 dakika önce yazdı:

Türkiyede grey sourcetan gh almak artık imkansız mı ? İmkansızsa daha ucuza alma yolu var mıdır ghı?

Türkiye'deysen yurtdışı getirmek çok zor ve zahmetli. eczanede tanıdığın varsa bi şekilde alırsın

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cas    0
ZYZZ, 22 dakika önce yazdı:

Türkiye'deysen yurtdışı getirmek çok zor ve zahmetli. eczanede tanıdığın varsa bi şekilde alırsın

Eczanede tanıdık varsa dedigin genotropin falan mı tanıdık varsa onlar pahali gibi biraz 36 iu 4.700tl grey sourcelarda 40 cent 1 iu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    414
cas, 1 saat önce yazdı:

Faturasız geldiği için pek mümkün değil firmayla konuşup sahte fatura kestirirsen belki gelebilir ama gümrük işleri kaça patlıyor bilmiyorum bir de %70-80 patlar zaten x-ray'de.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swizzz    5

Belçika'dan arkadaşıma yaklaşık 2000 IU HGH getirtmeyi düşünüyorum. Daha önce bu şekilde getiren oldu mu?

Belçika'dan arkadaşım bana yaklaşık 2000 IU liyofilize (toz) HGH getirecek. Sulandırılmamış flakonlar olacak. Daha önce benzer şekilde getiren oldu mu? Girişte herhangi bir sorun yaşayan veya yaşamayanların tecrübelerini merak ediyorum. Özellikle liyofilize formun taşınması konusunda deneyimi olanlar paylaşabilir mi?

Özellikle merak ettiğim konular:

• Türkiye'ye girişte gümrükte sorun yaşanma ihtimali nedir?
  • Yanında kişisel kullanım amacıyla getirilmesi değerlendirmeyi değiştirir mi?
  • Daha önce benzer miktarda getirenlerin tecrübeleri neler?

Deneyimi olanların yasal süreç ve yaşadıkları tecrübeleri paylaşmasını rica ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    414
Swizzz, 34 dakika önce yazdı:

Belçika'dan arkadaşıma yaklaşık 2000 IU HGH getirtmeyi düşünüyorum. Daha önce bu şekilde getiren oldu mu?

Belçika'dan arkadaşım bana yaklaşık 2000 IU liyofilize (toz) HGH getirecek. Sulandırılmamış flakonlar olacak. Daha önce benzer şekilde getiren oldu mu? Girişte herhangi bir sorun yaşayan veya yaşamayanların tecrübelerini merak ediyorum. Özellikle liyofilize formun taşınması konusunda deneyimi olanlar paylaşabilir mi?

Özellikle merak ettiğim konular:

• Türkiye'ye girişte gümrükte sorun yaşanma ihtimali nedir?
  • Yanında kişisel kullanım amacıyla getirilmesi değerlendirmeyi değiştirir mi?
  • Daha önce benzer miktarda getirenlerin tecrübeleri neler?

Deneyimi olanların yasal süreç ve yaşadıkları tecrübeleri paylaşmasını rica ederim.

2000 çok fazla uçakla getireceksen çok riskli kendin araçla geleceksen çok yüksek ihtimalle aracını x-ray'den geçirmezler acil durum çantasının içine fln koyabilirsin valizlere koyma valizlere bakıyorlar ama araç nadir x-rayden geçer.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swizzz    5
berkay16, 5 saat önce yazdı:

2000 çok fazla uçakla getireceksen çok riskli kendin araçla geleceksen çok yüksek ihtimalle aracını x-ray'den geçirmezler acil durum çantasının içine fln koyabilirsin valizlere koyma valizlere bakıyorlar ama araç nadir x-rayden geçer.

34 Flakon 60iu şeklinde valizine koysa bi kısmını kalanınıda üstüne alsa geçirebilirmi valize bakıyorlarmı. uçakla gelicek 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    414
Swizzz, 4 saat önce yazdı:

34 Flakon 60iu şeklinde valizine koysa bi kısmını kalanınıda üstüne alsa geçirebilirmi valize bakıyorlarmı. uçakla gelicek 

Tamamen memurun insiyatifine kalmış 34 flakon fazla değil eğer flakonlar 3ml ise getirilebilir.Ben uçakla getirme konusunda tecrübeli değilim onu bilenler yazar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
gönderildi (düzenlendi)
Swizzz, 1 saat önce yazdı:

Rastgele kontrole çekiyorlar, eğer denk gelirse ve kontrol ederlerse %95 ihtimal geçmiş olsun. Kaç flakon olduğu önemli değil o evrede. Ayrıca üste yanına almak gibi bir saçmalık yapmasın, kesici, delici, sıvı grubuna giren şeyleri alamaz yanına.

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    11
Swizzz, 13 saat önce yazdı:

10 flakon geçirttim akrabam ile sorun olmadı 34 flakon için bir şey diyemem havalimanı gümrük kontrolde bir yakınım vardı ona sordum valize yayın getirirken fazla değilse kimse dokunmaz demişti.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swizzz    5
Zngrie, 12 saat önce yazdı:

10 flakon geçirttim akrabam ile sorun olmadı 34 flakon için bir şey diyemem havalimanı gümrük kontrolde bir yakınım vardı ona sordum valize yayın getirirken fazla değilse kimse dokunmaz demişti.

Kankam bence kesinlikle şans işi gibi çünkü eğer adam kıl birisiyse 1 flakondan bile sorun çıkartabilir ama denemeyi planlıyorum umarım geçer valizin en altına biyerlerine güzel bi şekilde saklıyıp kamufule eder umarım arkadaşım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
StiltSkin    0

Merhaba, yakın zamanda Kıbrıs'a gitme ve duruma göre orada uzun süre kalma planım var. Şu an da 200 Testo, 200 Masteron P ile miniblast yapıyorum. Normalde gitme planım beklediğimden hızlı gerçekleşti ve PCT yapmak için bir vaktim yok. Kıbrısta düzenimi oturtana kadar bir süre cruise yapmayı veya TRT yapmayı düşünüyorum. Fakat Kıbrıs'a ilaç götürme konusunda pek bir bilgi sahibi değilim. Ayrıca götürdüğüm taktirde bir süre sonra yine ihtiyaç duyacağım. Yakınlarıma ve sektörden tanıdıklarıma Kıbrıs'a ürün kargolamasını sordum onlarda kargo yapabileceklerini söylediler. Fakat süreç nasıl işliyor bilmiyorum, 2 flakon testo 2 falkon masteron, belki bir de HCG götürsem havaalanında istenmeyen bir durum oluşabilir mi? Kıbrıs'ta yaşayan arkadaşlar veyahut konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Gerçekten aydınlatılmaya ihtiyacı olan bir durumdayım, şimdiden teşekkür ediyorum. İyi günleri, iyi forumlar dilerim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Arnoldswazz
      Arkadaşlar bir tanıdığım Ukrayna'da yaşıyor eczaneden testo aldıracağım testo prop var ve fiyatları o kadar ucuz ki 25 TL 1ml Balkan Pharmanın fiyatı çerez gibi orda satılıyor sizce kargo göndertsem gümrükte sıkıntı çıkarmı daha önce yapan oldumu ve oralardanda sadece Ukrayna'ya satış yapan siteler boş ilaç koyuyolarmı bilgi sahibi kişileri bekliyorum 
    • Yazan: bloodiamond
      Herkese Merhaba,
      Uzun senelerdir amatör olarak bu spor ile ilgileniyorum. Yaş 32 belli bir yaşa geldik bazı şeyleri de deneyimlemek ve biraz kendime artı katmak için bu yola gireceğiz fakat sorum şu ;
      Çok bilindik önde gelen hocalarımızdan birisi ile çalışıyorum , yurtdışından Türkiye ye ilaç sokmanın net bir şekilde imkansız olduğunu, tüm hammaddelerin çinden geldiğini burda üretildiğini söylüyor. Dolayısıyla gelen hammaddeleri üreten kişiler bile içeriğini ölçemiyor. Bu sebeple içersinde ağır metaller bulunması ve burada steril olmayan ortamda üretilmesi sebeplerden dolayı cok ilerleyen yaşlarda alzheimer vs gibi hastalıklara bile sebep olabilir bilgisini aldım. Ülkeye üretilmek üzere giren hammadde dışında hiç mi eczane ürünü , veya hiç mi orjinal üretim labaratuvar ürünü yok testosteron anlamında sizce konu hakkında fikir alışverişi için açtım net bilgiye dayalı cevap verenlere teşekkürler.
    • Yazan: Jamaica
      Bir arkadaşım yakın zamanda İngiltereye gidicek Onunla beraber hangi ilaçları  getirtebilirim bilen biri varmı Şimdiden teşekkürler 
    • Yazan: gokalaf
      Arkadaşlar merhaba,
      6 aydır falan testo kullanıyorum, testoyu kesesim de yok hiç iyi kütle aldım. 1,2 aya falan iş için sırbistana gidicem kürü burada bitirip pct mi yapmalıyım yoksa sırbistanda eczanede pct ilaçları bulabilir miyim veya testoya devam etmek istesem orada testo bulabilir miyim sizce ne yapmalıym? kürü bitirip pct yapıp mı gideyim, orada ilaç bulup devam mı etmemi önerirsiniz?
    • Yazan: Tunch
      Merhabalar, bu konuda çok bilgim yok ondan konu açma gereği duydum, internete bazı markalara denk geldim ama emin değilim hala, o yüzden sizin tecrübelerinizi de duymak istedim. İngiltere'ye 1 haftalığına gideceğim orda bulabileceğim kaliteli orijinal çalışır dediğiniz özelikle Testosteron Enanthate satan markalar kimdir fikrinizi almak isterim. Belki yanında Anavar da olabilir.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp