Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

m41a4

Kür dönemi kolestrol değerim de oluşan dengesizlik hk.

Önerilen İletiler

m41a4    2

Merhaba arkadaşlar, 10 hafta boyunca 200 mg test ve 200 mg tren kürünün ardından, 14 haftadır 500 mg test ve 400 mg bolde küründeyim. Kolesterol değerlerimin aşırı düşük olma sebebi ne olabilir ?

Screenshot_20251012_233204_e-Nabz.jpg Screenshot_20251012_233109_e-Nabz.jpg Screenshot_20251012_233123_e-Nabz.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    757

kolestrolün iyi dostum, HDL düşük evet ancak korkulacak derecede değil. Krill yağı ve omega 3 ile bu sorunu çözebilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Fuhrer, 7 dakika önce yazdı:

kolestrolün iyi dostum, HDL düşük evet ancak korkulacak derecede değil. Krill yağı ve omega 3 ile bu sorunu çözebilirsin. 

Peki ldl bu kadar dusuk olma sebebi ne olabilir genetik mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
m41a4, 22 dakika önce yazdı:

Peki ldl bu kadar dusuk olma sebebi ne olabilir genetik mi?

sağlıklı yağları arttır dostum, gerisini düşünme şanslısın ldl yüksek olacağına az olsun. Emin ol benim gibi 300lere çıkan değerlerle uğraşmak istemezsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 6–7 aydır aralıksız şekilde çeşitli anabolikler kullanıyorum. Bu süreçte testosteron, boldenon, NPP ve trenbolon kullandım. Şu an 3 haftadır 300 mg testosteron + 300 mg tren E kullanıyorum.

Son yaptırdığım kan tahlilinde kolesterol değerlerim beklediğimden oldukça iyi çıktı. Özellikle HDL değerim 44 mg/dL geldi. Yaklaşık 2 ay önce yaptırdığım testte HDL 23 mg/dL civarındaydı. Son 2 haftadır retatrutide kullanıyorum. HDL’deki bu artış retatrutide kaynaklı olabilir mi, yoksa başka bir faktör mü düşünmek gerekir?

Alt ast yüksekliğinin sebebi bir gece önce full body atmamdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Screenshot_20260225_091500_Drive.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4, 4 saat önce yazdı:

Yaklaşık 6–7 aydır aralıksız şekilde çeşitli anabolikler kullanıyorum. Bu süreçte testosteron, boldenon, NPP ve trenbolon kullandım. Şu an 3 haftadır 300 mg testosteron + 300 mg tren E kullanıyorum.

Daha önce ldl si bu kadar düşük birini görmedim,, maşallah diyelim eğer yanlış bir durum yoksa, hesaplama hatası yoksa? Reta öncesi ldl kaçtı? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
GomuGomuFuseN, 28 dakika önce yazdı:

Daha önce ldl si bu kadar düşük birini görmedim,, maşallah diyelim eğer yanlış bir durum yoksa, hesaplama hatası yoksa? Reta öncesi ldl kaçtı? 

Ldl m hep 20 küsürdü ama hdl de civardi hdl mde yaklasik 20 birim artış var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    20

LDL inanılmaz düşük çok iyi, genetik şans bence. HDL'yi artırmak için ceviz, omega3, bol düşük yoğunluklu zone2 cardio

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    768

Bu konuda genetiklerimiz benzer, uzun süreli tren kullanımımda da yüksek hdl, düşük ldl ve trigliserit değerine sahiptim only testoya geçince hdl 85 ldl 40 gelmişti. Herkesin hdl ldl dengesi farklı, önemli olan ApoB değerine baktırmak ama onu da kafana göre yapamıyorsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    9

B3 niacin 3 4 k omega 3 düzeltir hocam alabiliyosan bide citrus bergamot al 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: cedricmcmillan
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün 2. haftasındayım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Cypionate 350mg Boldenon 200mg SORULARIM:
      Bahse konu kürümde tansiyon sorunu nasıl çözebilir veya önlem alabilirim? Bahse konu kürümde kolestrol'e yönelik sorunu nasıl çözebilir veya önlem alabilirim? Vücudumun yorgunluk hissini bu süreçte nasıl minimize edebilirim? FORM:

Konuya katılım gösteren, çözüm odaklı tavsiye ve yorumlarda bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Movemeent
      Merhabalar,
      Değerler pek iç açıcı gözükmüyor. Bir önceki kürümle birlikte şuan 8.haftadayım daha 12-16 haftam var.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500mg Testo Enanth (Kür sonuna kadar) 400mg Deca (8 Hafta sonra bitecek) 400mg Bolde (Kür sonuna kadar.) 40 Mg Dianabol (2 Hafta Sonra bitecek) MCT GRUPLARI:
      milk thistle demir magnezyum çinko d3k2 NOT:
      Total Testo-Serbest Testo-SH BG-Progesteron-DHT henüz çıkmadı. Çıkınca güncelleyeceğim.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: trensetter
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kullanıyorum 7. haftadayım. bu hafta 250mg deca da ekliyicem. Kolestrol ve karaciğer değerlerimi nasıl düzeltirim ?
      KÜR İÇERİĞİM:
      300 test cyp 300 bolde 200 tren hex MCT GRUPLARI:
      1 adet omega3  1 adet çinko magnezyum 1 adet milkthsitle  1 adet nac600  d3k2 civt b12 KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: pamuseko
      Değerli hocalarım herkese iyi forumlar,
      Hem tahlil sonuçlarım gem güncel formum hem de güncel kürüme ilave hakkında soru sormak istiyorum
      Yaş 24 boy 1.80 kilo 83 Yağ oranı: %12  500 TESTO - 400 RİMO kürümün 8. haftasındayım. 24 hafta kadar devam etmek istiyorum
      Biraz daha kütle eklemek adına 6-8 hafta deca veya npp eklemek istiyorum. Deca dick olasılığını minimale indirmek açısından decayı kaç mg almam lazım ? Ayriyetten başka tavsiyeleriniz var mı ? Güncel kan tahlillerimi paylaştım. Kolesterol seviyelerim düşük çıktı. Beslenmeme dikkat ediyorum olabildiğince temiz büyümeye çalışıyorum. Kolesteroleki düşüklüğün sebebi nedir ? E2 seviyem biraz yüksek. Meme uçlarımda hafiften hassasiyet hissetmeye başladım. 3 günde 1 yarım tablet arimidexe başlamalı mıyım yoksa bu seviyelerde kalmasında bir sakınca yok mu ? GÜNCEL FORM ve TAHLİLLERİM

• Yazan: crizbi01
      Merhabalar Abilerim Hocalarım,
      C vitamini ve Omega 3 alacağım. Kolesterol seviyem hafiften yükselmiş.
      SORULARIM:
      Bana öneriniz marka olarak nedir? Kullanıp kolesterolüm düştü etkisini gördüm dediğiniz ürün var mıdır? Bazı ürünler soft jel ve sahteleri çok deniyor. Önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.