Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Unrest

Şırınga plastiklerinin ve kauçuk uçların ba/bb maruziyetine tepkisi

Önerilen İletiler

Unrest    199

Burada bir çok anabolik kullanıcısının ürünleri şırıngalara doldurduğunu biliyoruz. Mesoda BA/BB dolu kaplarda şırınga ve insülin uçlarını bekleterek bir test yapılmış. Sonuçlar korkutucu. Sadece kauçuk değil plastiklerde erimiş. Konuyu takip ederseniz birçok fotoğraf bulacaksınız. 

image.thumb.png.cbb3b13ebafacd5667df86739fab3a08.png

Kaynak:https://thinksteroids. com/community/threads/multidose-vial-adapter.134425546/post-3531380

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    757

ülkemizde ayset markası bence bu sorunu yaşayacağınız markalar arasında, ben ilaçlarımı tek enjektöre basıyordum. bundan sonra artık tek tek çekeceğim, dediğin şeye katılıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276
Fuhrer, 17 dakika önce yazdı:

ülkemizde ayset markası bence bu sorunu yaşayacağınız markalar arasında, ben ilaçlarımı tek enjektöre basıyordum. bundan sonra artık tek tek çekeceğim, dediğin şeye katılıyorum.

daha yeni yaşadım aynı sorunu o kadar kalitesizler ki 25g iğneyle mct ilacı iterken içinde kauçuğu yamuluyor ve kendi kendini kitliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    768

Bu nedenden dolayı ve ampuldeki mikro cam kırıklarının ilacın içine karışmasından dolayı flakon ilaç tercih ediyorum artık. Elimde 2 kutu iran testo var onları da artık flakona aktarırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276
hectordoyle, 3 dakika önce yazdı:

Bu nedenden dolayı ve ampuldeki mikro cam kırıklarının ilacın içine karışmasından dolayı flakon ilaç tercih ediyorum artık. Elimde 2 kutu iran testo var onları da artık flakona aktarırım

Mantıklı steril kapalı boş flakon satılıyor mu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199
gönderildi (düzenlendi)
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

O durduğu yerde vıcıklaşıyor içinde birşey yokken. Ama burda konuda kullanılan enjektörler BD gibi en iyiler. Yani ilacı enjektörde bekletmek her türlü sıkıntı. Boş vial alıp vialde bekletmek gerekiyor, bulabildiğim en iyi yol bu.

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199
berkay16, 14 dakika önce yazdı:

Mantıklı steril kapalı boş flakon satılıyor mu 

Türkiyede steril bulamadım, daha çok üretilmiş ama sterile edilmemiş var. Bulan olursa yazsın. Abd avrupada var. Amazon türkiyeyede gönderiyordu önceden ama 27 dolar engeliyle ne durumda bilmiyorum.

hectordoyle, 18 dakika önce yazdı:

Aburaihan da ba yok sanırım. Bb var sadece diye biliyorum. Sterilitesi uv ışıkla yapılıyor. Hepsini flakona boşaltma o yüzden. Ben 2ml lik flakonlara koyarak kullanıyorum, bitince yenisini yeni bir flakona. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    768
Unrest, 17 dakika önce yazdı:

Türkiyede steril bulamadım, daha çok üretilmiş ama sterile edilmemiş var. Bulan olursa yazsın. Abd avrupada var. Amazon türkiyeyede gönderiyordu önceden ama 27 dolar engeliyle ne durumda bilmiyorum.

Aburaihan da ba yok sanırım. Bb var sadece diye biliyorum. Sterilitesi uv ışıkla yapılıyor. Hepsini flakona boşaltma o yüzden. Ben 2ml lik flakonlara koyarak kullanıyorum, bitince yenisini yeni bir flakona. 

Peki önceden kullandığım testosteron flakonunun içine boşaltsam sterilizasyon açısından sorun olur mu? Önceden only testo gittiğim süreçte 1 ml iran testoyu şırıngaya çekip 0.5 ml pazartesi 0.5 ml de cuma vuruyordum sorun yaşamamıştım ama bu mikro cam ve şırınga plastik erime muhabbetinden sonra ampul ilaç almayı bırakmıştım. Gerçi şuan da ampul ilaç kullanıyorum  :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199
hectordoyle, 4 dakika önce yazdı:

Peki önceden kullandığım testosteron flakonunun içine boşaltsam sterilizasyon açısından sorun olur mu? Önceden only testo gittiğim süreçte 1 ml iran testoyu şırıngaya çekip 0.5 ml pazartesi 0.5 ml de cuma vuruyordum sorun yaşamamıştım ama bu mikro cam ve şırınga plastik erime muhabbetinden sonra ampul ilaç almayı bırakmıştım. Gerçi şuan da ampul ilaç kullanıyorum  :D 

Olur tabi. Bak şukadarını söylim, fda tarafında ba olan bir vialin bile 20 günden fazla steril kalacağı garanti edilmiyor. Bu yüzden yasal ilaçlar genelde hep ampülde. Ama bu biraz gereksiz tedirginlik denebilir. Bu sterilite işleri çok sıkıntılı işler şakaya gelcek işler değil gerçekten. Bir sepsis adama dünyayı dar eder. En çok korktuğum şeylerden biri. Hafif enfeksiyondan çoklu organ yetmezliğine kadar yolu var. 

Mikro cam olayı ampülü kırdığımızda dökülenler sanırım. Ama yani 80 yıldır güvenle kullanılan bir yol ampül ilaç. Fazla tedirginlik gibi geliyor. 

Ya yapabileceğiniz yollar var gerçekten. 2ml vialler öyle çok pahalı değil 50-100 lü satılıyor. 1 kere alsanız 1 yıl yeter zaten, ben 2024 aralıktan önce yabancı amazondan türkiyeye sipariş verebiliyordum. Şimdi kargo rejiminden dolayı birilerine getirtmek daha mantıklı

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.624
Fuhrer, 10 saat önce yazdı:

Beybi alıyorum. Kafam her açıdan rahat 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199
gönderildi (düzenlendi)
Askabar, 6 dakika önce yazdı:

Konuyu çok yanlış anlıyosunuz. Linke gidin . enjektörde bekletme markadan bağımsız sıkıntı. Kullanılan şırıngalar dünyadaki en iyiler testte

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.624
Unrest, Bir saat önce yazdı:

Konuyu çok yanlış anlıyosunuz. Linke gidin . enjektörde bekletme markadan bağımsız sıkıntı. Kullanılan şırıngalar dünyadaki en iyiler testte

Yanlış anlamıyorum. Tr de alınabilecek en kaliteli olanını alıyorum. Zaten bekletme vs çok yapmıyorum ama benim mantığım şu elimden gelenin en iyisini yapıyor muyum evet gerisi kader kısmet e giriyor artık. Ben elimden geldikçe eşşeğimi sağlam kazıga bağlıyorum. Geri kalan için elimden bir şey gelmiyor. Elimden bir şeyin gelmediği konularda da çok kafa yormam. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    757
Askabar, 2 saat önce yazdı:

beybi evet normal şırıngalara göre 1-0 önde, ancak çoğu eczanede bulamıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.624
Fuhrer, 28 dakika önce yazdı:

beybi evet normal şırıngalara göre 1-0 önde, ancak çoğu eczanede bulamıyorum

Ben internetten alıyorum. Eczaneler aşırı gereksiz pahalıya satıyor nette 1000 li kutu var alıyorum uzun süre kafam rahat ediyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199

Bende beybi kullanıyorum bu arada, ya da bd. Demek istediğim sadece şırıngada bekletmeyelim. Bunun içinde azıcık paraya kıyıp vial alalım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Unrest, 12 dakika önce yazdı:

Bende beybi kullanıyorum bu arada, ya da bd. Demek istediğim sadece şırıngada bekletmeyelim. Bunun içinde azıcık paraya kıyıp vial alalım.

Hocam vial nasıl alıyoruz? Sıfır satılıyor mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199
the_escobar, 55 dakika önce yazdı:

Hocam vial nasıl alıyoruz? Sıfır satılıyor mu?

https://www.amazon.com/s?k=2ml+vial&crid=345QPESMKGZWR&sprefix=ubiquinol%2Caps%2C316&ref=nb_sb_noss_1

Burdan ks-tek en iyilerden bildiğim kadarıyla daha ucuzlarıda var 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.