Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mur4tkilic

543 seviyelerinde olan testosteron oranım spora başladıktan sonra düştü! sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

mur4tkilic    0

Merhabalar ben yeni başladım spordan önceki kan testimde 543 olan testo oranım spora başladıktan 45 gün sonra geçen hafta yaptırdığım testte 314 çıktı doktor bir seferlik sustanon 250 mg verdi dün yaptırdım ama tekrar gelme yazmam dedi şimdi benim ne yapmam gerekir sustanonun etkisi geçtiğinde

Ayeıca destek olarak omega 3, magnezyum, çinko, multivitamin kullanıyorum supplement olarak protein karbonhidrat kreatin bcaa glutamine l-arginine kullanıyorum doğal takviye olarakta çoban çökerten, çakşır otu, pancar tozu, matcha tozu, ısırgan otu, ıspanak vs bir sürü şey yapıyorum buna rağmen testosteron neden düşmüş olabilir ve ben bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    509

dostum kan testini paylaşır mısın? Doktorun da maşallahı varmış, tek seferlik sustanon uygulayarak gayet iyi bir tedavi yapmış. Büyük ihtimalle kaliteli bir doktor, ülkesini ve vatanını sevdiği için ülkeyi terk etmek yerine işini en iyi şekilde yapıyor. Tek seferlik sustanon uygulaması senin alt sınıra yakın olan testosteronunu kısa bir süreliğine yükseltip, uzun ester yüzünden belki sistemini kapatarak sistemini kapatabilir. Veya hormon dalgalanmaları yüzünden libido problemleri yaşayabilirsin. Bu reçeteyi sana üroloji doktoru mu verdi yoksa endokrinoloji doktoru mu verdi?

• ahahaha 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ENFAL    4

Tebrikler dostum, sustanon kullanarak zaten düşük olan testonu hepten kapattın. Hiç mi konuları okumadın bilmiyormusun doğal döngünün kapanacağını? Bahsettiğin suplementleri kullanmaya devam etseydin zaten doğal testosteronunu yükseltebilirdin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    509

bu tip olaylarda genelde klomen kullandırılıyor, klomen ile gonadlara uyarı verdirilip tedavi sağlanıyor. ancak doz ve günü doktor ayarlayabilir. işinin ehli birisine muayne ol.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mur4tkilic    0
Fuhrer, 16 saat önce yazdı:

dostum kan testini paylaşır mısın? Doktorun da maşallahı varmış, tek seferlik sustanon uygulayarak gayet iyi bir tedavi yapmış. Büyük ihtimalle kaliteli bir doktor, ülkesini ve vatanını sevdiği için ülkeyi terk etmek yerine işini en iyi şekilde yapıyor. Tek seferlik sustanon uygulaması senin alt sınıra yakın olan testosteronunu kısa bir süreliğine yükseltip, uzun ester yüzünden belki sistemini kapatarak sistemini kapatabilir. Veya hormon dalgalanmaları yüzünden libido problemleri yaşayabilirsin. Bu reçeteyi sana üroloji doktoru mu verdi yoksa endokrinoloji doktoru mu verdi?

Üroloji doktoru verdi test için gitmiştim yapay zekada resetleme vs diyordu maalesef iğneden sonra forumla tanıştım risk büyük mü? 

IMG_6040.jpeg

ENFAL, 13 saat önce yazdı:

Tebrikler dostum, sustanon kullanarak zaten düşük olan testonu hepten kapattın. Hiç mi konuları okumadın bilmiyormusun doğal döngünün kapanacağını? Bahsettiğin suplementleri kullanmaya devam etseydin zaten doğal testosteronunu yükseltebilirdin. 

Hocam dediğim gibi yeni başladım daha önce spor tecrübem oldu ama protein tozundan ibaret doktorun lafına güvenmeyeceksek neye güvenebiliriz ve ben sustanonun steroid olduğunu da yaptırdıktan sonra öğrendim 

Fuhrer, 13 saat önce yazdı:

bu tip olaylarda genelde klomen kullandırılıyor, klomen ile gonadlara uyarı verdirilip tedavi sağlanıyor. ancak doz ve günü doktor ayarlayabilir. işinin ehli birisine muayne ol.

Bir araştırma yapayım teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    509
mur4tkilic, 13 saat önce yazdı:

Üroloji doktoru verdi test için gitmiştim yapay zekada resetleme vs diyordu maalesef iğneden sonra forumla tanıştım risk büyük mü? 

IMG_6040.jpeg

Hocam dediğim gibi yeni başladım daha önce spor tecrübem oldu ama protein tozundan ibaret doktorun lafına güvenmeyeceksek neye güvenebiliriz ve ben sustanonun steroid olduğunu da yaptırdıktan sonra öğrendim 

Bir araştırma yapayım teşekkür ederim 

yüksek ihtimalle sistemin kapanmıştır veya fsh/lh çok düşük noktalara gelmiştir. sustanonun içerisindeki undekonat formu uzun esterli olduğundan dolayı kapanma ihtimali yüksek. bir kaç hafta sonra tekrar kan testi yaptır, bu konuya gönder kapanmışsa bir pct uygulaması yap. ama kapanmamışsa bir şey yapmana gerek yok. burada ilaçdan önceki kan testin olması ve fsh/lh değerlerinin gözükmesi büyük bir artı. kesinlikle 2 hafta sonra veya haftaya cuma gibi kan testi ver.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    358

En güzel izleyeceğin yol.. madem doğallığını bozdun en azından TRT devam et bundan sonra. İlerde kür düşünürsen de ona göre plan yaparız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mur4tkilic    0
Fuhrer, 1 saat önce yazdı:

yüksek ihtimalle sistemin kapanmıştır veya fsh/lh çok düşük noktalara gelmiştir. sustanonun içerisindeki undekonat formu uzun esterli olduğundan dolayı kapanma ihtimali yüksek. bir kaç hafta sonra tekrar kan testi yaptır, bu konuya gönder kapanmışsa bir pct uygulaması yap. ama kapanmamışsa bir şey yapmana gerek yok. burada ilaçdan önceki kan testin olması ve fsh/lh değerlerinin gözükmesi büyük bir artı. kesinlikle 2 hafta sonra veya haftaya cuma gibi kan testi ver.

Doktor 30 gün sonra test için randevu verdi

AREN, Bir saat önce yazdı:

En güzel izleyeceğin yol.. madem doğallığını bozdun en azından TRT devam et bundan sonra. İlerde kür düşünürsen de ona göre plan yaparız

normal 543 seviyelerinde olsa yetmez mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    90

Benim yağ oranı vs kaynaklı 330 340 lardaydı ve bu 2 senedir bu şekildeydi. Ref aralığı diye müdahil olan pek yoktu bende çok irdelemedim de 314 de ref arası bildiğim kadarı ile ve buna tek seferlik sustanan vurduran doktor neden bunu yaptı ? Tek doz ile nasıl bir tedavi uygulayacağını varsaydı gerçekten garip

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mur4tkilic    0
makro1178, 45 dakika önce yazdı:

Benim yağ oranı vs kaynaklı 330 340 lardaydı ve bu 2 senedir bu şekildeydi. Ref aralığı diye müdahil olan pek yoktu bende çok irdelemedim de 314 de ref arası bildiğim kadarı ile ve buna tek seferlik sustanan vurduran doktor neden bunu yaptı ? Tek doz ile nasıl bir tedavi uygulayacağını varsaydı gerçekten garip

Ben bulk ile başlamayı tercih ettim %19 olan yağ oranım %23e çıktı muhtemelen burada hata yaptım benimde yağlanmadan ötürü düştü herhalde bu karambolde yağ oranı %21e kadar indirdim sustanon etkisi geçene kadar %19a geri dönüp eski oran olan 543ü yakalarsam kaldığım yerden devam ederim ama ya 300 altı olursa işte o zaman kafam çok karışabilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mur4tkilic    0

Merhabalar yakın zamanda bir düşük testosteron sorunu vardı doktor sustanon yaptırdı şuan 3. Gün ve ben mesajlarda bir arkadaşın yazdığı şeye takılı kaldım “madem doğallığı bozdun devam et” yani benim hedefim çok yüksek değil şuan kol göğüs omuz 10 cm eklemek ve sonra fit devam etmek sadece yağ oranım fazla %19 ile spora başlayıp %23e çıkardım ve şuan 21e kadar düşürdüm 

Yani uzun lafın kısası bu kür tam olarak ne oluyor 6-8 aylık sürelerde yapılıyor bildiğim kadarıyla beni hedefime hızı ulaştırır mı yapay zeka karşılaştırmasında natural 2-2.5 yıl kür 6-8 ay veriyor benim değerlerime ayrıca son testim 314 bir önceki testim 543 normal zamanda bu şekilde olacağını düşünüyorum testo oranının

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    509
mur4tkilic, Şimdi yazdı:

Merhabalar yakın zamanda bir düşük testosteron sorunu vardı doktor sustanon yaptırdı şuan 3. Gün ve ben mesajlarda bir arkadaşın yazdığı şeye takılı kaldım “madem doğallığı bozdun devam et” yani benim hedefim çok yüksek değil şuan kol göğüs omuz 10 cm eklemek ve sonra fit devam etmek sadece yağ oranım fazla %19 ile spora başlayıp %23e çıkardım ve şuan 21e kadar düşürdüm 

Yani uzun lafın kısası bu kür tam olarak ne oluyor 6-8 aylık sürelerde yapılıyor bildiğim kadarıyla beni hedefime hızı ulaştırır mı yapay zeka karşılaştırmasında natural 2-2.5 yıl kür 6-8 ay veriyor benim değerlerime ayrıca son testim 314 bir önceki testim 543 normal zamanda bu şekilde olacağını düşünüyorum testo oranının

doğallık bekaret mi dostum bozulduktan sonra ne kadar vurursan kârdır? hedefine hızlı ulaştırması için önce o yağları yakmalısın, %20 yağ oranında 100 kilo bir sporcunun 80 kilo kas kütlesi olduğunu düşünürsek, 20 kilo kas eklesen dahi %16-%17 yağ oranında dolaşacaksın. Ki dostum 20 kilo kas eklemen 1-2 kürde IMKANSIZ! İlk kürde oral tablet kullanmazsan maximum alacağın kilo düşük ve minimal dozlar gideceksen 8-10 kilo, bunun 2 kilosu yağdır minimum. Bu da PCT'de zaten gidecektir. Sana doğal devam etmeni önereceğim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mur4tkilic    0
Fuhrer, 4 dakika önce yazdı:

doğallık bekaret mi dostum bozulduktan sonra ne kadar vurursan kârdır? hedefine hızlı ulaştırması için önce o yağları yakmalısın, %20 yağ oranında 100 kilo bir sporcunun 80 kilo kas kütlesi olduğunu düşünürsek, 20 kilo kas eklesen dahi %16-%17 yağ oranında dolaşacaksın. Ki dostum 20 kilo kas eklemen 1-2 kürde IMKANSIZ! İlk kürde oral tablet kullanmazsan maximum alacağın kilo düşük ve minimal dozlar gideceksen 8-10 kilo, bunun 2 kilosu yağdır minimum. Bu da PCT'de zaten gidecektir. Sana doğal devam etmeni önereceğim.

Tam olarak anlamadım bilgim olmadığı için kusura bakmayın hocam şuan 75 kg 16kg yağ kütlem var 56 kg da kas kütlesi var sustanon yapılmasaydı 314 testo ile bu yağları yakıp istediğim hedefe gelebilir miydim? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    509

testosteron yağ yakımı kas gelişimi kağıt üzerinde dostum, 300nl 600 nl 900 nl arasında aşırı farklar oluşmuyor. Testosteron sabit bir değer değildir, gün içerisinde sürekli değişiklik gösterebilir. Dışarıdan alacağın testosteron yağ yakımına emin ol hiç bir etki sağlayamayacaktır. Eğer %20-25 civarı yağ kütleni ilaçsız %15'lere düşüremiyorsan üzgünüm, ilaçlardan sadece yan etki kazanacaksın. Diyet, kardiyo, antrenman yapmalısın.

Gördüğün sporsuz yağ yakan, kilo verenler tirzepatid, semaglutid tarzı ilaçlar kullanıyor. Onlara ise hiç bulaşma, düzgünce planlı bir şekilde kolaylıkla yağını yakabilirsin. Gördüğün fizikler günde 5000+ calori temiz beslenerek oluşuyor, kullandıkları ilaçlar ise 250mg testosteron falan değil, işin içinde farklı patronlar var. Yani naturallik gitti, ilk kürümü yapıcam sağlam kas kazanıcam diye düşünme. Bu işler testosteron ile olacak işler değil, eğer öyle olsaydı üroloji doktorlarından çok güzel antrenör olurdu. Antrenmanın, beslenmen cacıksa üzgünüm seni hiç bir ilaç kurtaramaz.

• Ödül 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mur4tkilic    0
Fuhrer, 26 dakika önce yazdı:

testosteron yağ yakımı kas gelişimi kağıt üzerinde dostum, 300nl 600 nl 900 nl arasında aşırı farklar oluşmuyor. Testosteron sabit bir değer değildir, gün içerisinde sürekli değişiklik gösterebilir. Dışarıdan alacağın testosteron yağ yakımına emin ol hiç bir etki sağlayamayacaktır. Eğer %20-25 civarı yağ kütleni ilaçsız %15'lere düşüremiyorsan üzgünüm, ilaçlardan sadece yan etki kazanacaksın. Diyet, kardiyo, antrenman yapmalısın.

Gördüğün sporsuz yağ yakan, kilo verenler tirzepatid, semaglutid tarzı ilaçlar kullanıyor. Onlara ise hiç bulaşma, düzgünce planlı bir şekilde kolaylıkla yağını yakabilirsin. Gördüğün fizikler günde 5000+ calori temiz beslenerek oluşuyor, kullandıkları ilaçlar ise 250mg testosteron falan değil, işin içinde farklı patronlar var. Yani naturallik gitti, ilk kürümü yapıcam sağlam kas kazanıcam diye düşünme. Bu işler testosteron ile olacak işler değil, eğer öyle olsaydı üroloji doktorlarından çok güzel antrenör olurdu. Antrenmanın, beslenmen cacıksa üzgünüm seni hiç bir ilaç kurtaramaz.

O zaman bir yerde bir yanlışlık var hocam ben biraz daha araştırayım çünkü beslenme kısmında çok titizim antrenman konusunda disiplinliyim vitamin supplement doğal takviyeler / otlar da kullanıyorum muhtemelen genel planım yanlış

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    163
gönderildi (düzenlendi)

mur4tkilic, 13 dakika önce yazdı:

O zaman bir yerde bir yanlışlık var hocam ben biraz daha araştırayım çünkü beslenme kısmında çok titizim antrenman konusunda disiplinliyim vitamin supplement doğal takviyeler / otlar da kullanıyorum muhtemelen genel planım yanlış

Beslenme de nekadar titizsin mesela her öğünde makroları takip ediyor musun? hafif bir kalori açığın var mı Toplam günlük kalorine endeksine göre, bu endeks yeterli gelmediyse senin vücudun için kalori açığını hafif hafif daha da arttırman gerekir. İnsülin duyarlılığı için hergün veya enaz haftada 5 gün ve en az 30 dk zone 2 kardiyo yapıyor musun ? Ki bence 40 dk daha iyi olur. Haftada en az 4 gün düzgün bir ağırlık kaldırma programın varmı ? Günlük 10 bin adım atıyor musun ? Uykun iyi mi ? Sırkadiyen ritmine dikkat edip hergün en az 2-3 saat gündüz vakti dışarda mısın? 

Bunlara tamamen dikkan eden birinin bence kilo vermemesi imkansız. 

E2 ni kontrol ediyor musun ? Total testo sustanonda çok dalgalanıcak mesela, ama bunu kontrol etmek için yinede günlük enjeksiyonlar gerekliyken her ampülü bikerede mi vuruyorsun ? Vücut yağı dediğin şey e2den kaynaklanan su tutulumu da olabilir.  Bunları araştırman çok faydalı olur düşüncesindeyim. 

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mur4tkilic    0

Merhaba hocam beslenme şöyle saatim ile ölçüyorum sağlık uygulaması ilede her yediğimi gram olarak giriyorum gün sonunda 300-400 kalori açığı bırakıyorum önce bulk ile başlamıştık ama yanlış oldu 4 kilo aldım 1 kas 3 yağ ipin ucu kaçınca kesime döndüm bu sefer de o 1 kg kas gitti  yağlar duruyor haftada 5 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum 2 gün dinlenmede liss 40 dk bazen 30 oluyor yemek saatine denk geliyor e2 nedir bilmiyorum sustanonda doktor 1 tane yazdı sadece 3 gün önce başka yok elimde düzenli yapmıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    163
gönderildi (düzenlendi)
mur4tkilic, 11 dakika önce yazdı:

Merhaba hocam beslenme şöyle saatim ile ölçüyorum sağlık uygulaması ilede her yediğimi gram olarak giriyorum gün sonunda 300-400 kalori açığı bırakıyorum önce bulk ile başlamıştık ama yanlış oldu 4 kilo aldım 1 kas 3 yağ ipin ucu kaçınca kesime döndüm bu sefer de o 1 kg kas gitti  yağlar duruyor haftada 5 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum 2 gün dinlenmede liss 40 dk bazen 30 oluyor yemek saatine denk geliyor e2 nedir bilmiyorum sustanonda doktor 1 tane yazdı sadece 3 gün önce başka yok elimde düzenli yapmıyorum 

Kardiyoyu arttırman ve kardiyoyu kan şekerin düşmüşken yapman (yani sabah aç veya ağırlık antremanı sonrası) daha mantıklı. Kalori açığı konusunda sadece kalori değil toplam yağ toplam karb toplam protein konusuna odaklanmadıysan odaklan. Kalorininn %30unu geçmemeli yağ ve ketçap mayonez rach sos gibi şeyler varsa bunlar aşırı dengesizlik yaratır. %25 30 arası olmalı toplam yağ. 

E2 östrojen ama bir.kere sustanon aslında herseyi daha kötüye götürcek durduk yere sende üretimi durdurcak çok hatalı bir uygulama. 

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mur4tkilic    0
Unrest, 12 dakika önce yazdı:

Kardiyoyu arttırman ve kardiyoyu kan şekerin düşmüşken yapman (yani sabah aç veya ağırlık antremanı sonrası) daha mantıklı. Kalori açığı konusunda sadece kalori değil toplam yağ toplam karb toplam protein konusuna odaklanmadıysan odaklan. Kalorininn %30unu geçmemeli yağ ve ketçap mayonez rach sos gibi şeyler varsa bunlar aşırı dengesizlik yaratır. %25 30 arası olmalı toplam yağ. 

E2 östrojen ama bir.kere sustanon aslında herseyi daha kötüye götürcek durduk yere sende üretimi durdurcak çok hatalı bir uygulama. 

Kardiyo antrenman sonrası 20 dk olarak güncelleme yaparım dinlenme günüde sabah uyandığımda olarak değiştiririm toplam karb 200 protein 200 yağ 70-80 gram olarak tutuyorum Hergün aynı şeyleri yediğim için değişmiyor yağ sıfır herşey zeytinyağı diğerlerini kullanmıyorum şeker paketli gıda yok

e2 dediğim gibi araştıracağım doktora tekrar test için gittiğimde söylerim sustanon şuan çok iyi acayip mutluyum güç enerji keyif olarak ama bunun düşüşünde ne olacak bilmiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mur4tkilic    0
Fuhrer, 02.10.2025 - 15:44 yazdı:

Hocam 21 günde 2. test bu şekilde tekrar doktora gitmeme gerek var mı sizce veya bekleyecek miyim sadece ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    509

görünüşe göre sustanon sana istediğini vermemiş, testosteron değerin daha da düşmüş. FSH/LH'da sorun yok, bunu tekrarlama dostum. Testosteron değerini yükseltmek istiyorsan doktora danışabilirsin ancak sana TRT uygulamaz, belki klomen tedavisi yapabilir. Ancak boşa uğraşma derim, bu durumdan şikayetçiysen bence testosteron kullan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mur4tkilic    0
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

görünüşe göre sustanon sana istediğini vermemiş, testosteron değerin daha da düşmüş. FSH/LH'da sorun yok, bunu tekrarlama dostum. Testosteron değerini yükseltmek istiyorsan doktora danışabilirsin ancak sana TRT uygulamaz, belki klomen tedavisi yapabilir. Ancak boşa uğraşma derim, bu durumdan şikayetçiysen bence testosteron kullan.

Yani kendi kendine normale dönmesini beklemem mi gerekiyor? 543 olan değer 314e düştü şimdi 264 bekleyince mi düzelecek anlamadım kusura bakmayın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    509
mur4tkilic, 13 dakika önce yazdı:

Yani kendi kendine normale dönmesini beklemem mi gerekiyor? 543 olan değer 314e düştü şimdi 264 bekleyince mi düzelecek anlamadım kusura bakmayın 

testosteron çok değişken bir hormondur, bu civarlarda gezecektir. Doktorun yanlış uygulaması yüzünden biraz daha düşmüş, belki bir süre sonra 300'lere tekrar çıkar. Bu durum sana sorun yaratıyorsa TRT uygula.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mur4tkilic    0
Fuhrer, 15 dakika önce yazdı:

testosteron çok değişken bir hormondur, bu civarlarda gezecektir. Doktorun yanlış uygulaması yüzünden biraz daha düşmüş, belki bir süre sonra 300'lere tekrar çıkar. Bu durum sana sorun yaratıyorsa TRT uygula.

Hocam bana kişisel olarak bir problem teşkil etmiyor sadece spor konusunda kas gelişmez yağ yakmaz dedikleri için tedirginim diğer kısmı anladım yarın tekrar test verip 400 görebilirim yani o kısımı kafamdan siliyorum trt uygularsakta tamamen sıfırlama riski var bunu göze almak lazım doğru mu anlamışım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    60
mur4tkilic, 36 dakika önce yazdı:

sustanon aldıktan sonra ilk 10 gün yükselir testesteron daha sonrasında 10 gün boyunca düşer ve eskisinden daha düşük hale gelir,kusura bakma ama doktorunun kafasına sıcayım bir daha gitme o doktora ,
3 hafta günde 1 klomen kullan tekrar kan testi yaptır tekrar bakalım sonuçlarına 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: emir2121
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Humax testo cyiponate kullanıyorum ilk enjeksiyondan 22 gün sonraki verdiğim test ilacı kendi sitesinden kontrol ettim ürün orijinal diyor sizce ilaç sahtemi ?
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 testosteron 350 masteron enantat KAN TESTİM:

• Yazan: ibrahimb
      Merhaba, 21 yaşındayım öğrenciyim ve aynı zamanda çalışıyorum uyku düzenim pek iyi değil vardiyalı işte çalışıyorum. Beslenmem de iyi değil öğrenci evindeyim, sık sık dışardan, tavuk döner vs. yiyorum. Spor geçmişim yok.
      KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      Yaş : 21 Boy: 185 Kilo: 82 2-3 ay önce düzenli cinsel hayatım yokken sevgilimle birlikte olduğumda prematüre ejak. yaşamıştım kafaya taktım, genel olarak da bir şeyleri kafaya takan düşünen birisiyim. Ürolojiye gitmiştim bana normal düzensiz olduğu için diyip antidepresan önermişti ilişki öncesi kullan istersen diye ama ben kullanmadım. Bir de bir kaç defa sildefanil kullandığımı söylediğimde bu tarz şeylerden uzak dur bunu kullanmanı hissettiren kişilerle de birlikteliğini kes demişti, birde bitkisel içerikli supplement önerdi, içeriğini aşağıya bırakıyorum ben bunu kullandığımda libido/ereksiyon kalitesinde artış, uykudan dinç uyanma gibi şeyler yaşadım çok iyi geldi ama pahalı olduğu için devam etmedim.

Vitamin vs. araştırdığımda önce bi dahiliye doktorunda tahlil yaptırayım dedim, aşırı terleme(ailemde de var) ve ağız kuruluğu(sosyal ortamlarda özellikle) şikayetimi de sormuştum doktora tahlil yapmıştık. Total Testosteron(ben istedim meraktan) alt sınıra yakın çıktı, korkmam gereken bir şey var mı sizce? Referans değerler arasında olduğu için normal mi karşılamam lazım?.

Doktorun yazacağı D vitamini, B vitamini ve folik asit kullanımını yapacağım, onun dışında magnezyum complex, omega3 ve günlük 15mg çinko pikolinat alımı yapmaya başladım. İlişki sırasında düşününce falan mesela bazen hala prematüre ejak. oluyor, bazen 2.de 3.de düşününce de ereksiyon kaybı oluyor, libidomda sıkıntı yok hep istiyorum, ama ilkinden sonra ikinciye biraz(20 dk falan) beklemem gerekiyor, yapabileceğim, önerebileceğiniz bir şey var mı? Doktorun önerdiği şeyi kullanınca ereksiyon baya sağlam oluyordu ve libido da baya tavandı, normalde de yüksek aslında.
      TEST SONUÇLARIM:

• Yazan: canarx
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Kontrol amaçlı gidip kan vereyim dedim bayadır spor yapmaktayım testosteronum düşük gibi değerli abilerim yaşım 21 yol gösterir misiniz ne yapmam lazım?  
      GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: TylerDurden
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      23 yaşındayım. Daha önceden 3 yıllık bir spor geçmişim oldu, 18 yaşımdan 21 yaşıma kadar. Sonrasında hayat meşguliyetiyle birlikte bırakmak durumunda kaldım. Bundan 2 gün önce diyete başlama kararı aldım. Çalışma hayatım sedanter bir hayat ve buna ek olarak sürekli oturarak çalıştığım bir ortama sahibim. Diyete başlama kararının hemen ardından doktora gidip kan tahlillerimi ölçtüm ve şok oldum.
      Daha öncelerde öğrencilik zamanında spor yaparken merakımdan ara sıra ölçtürdüğüm testosteron değerim 280ng/dL değerinin de altında çıkarak 174 ng/dL şeklinde gözükmekte. Konu içerisine kan tahlillerinin görsellerini ekleyeceğim, doktor bu durumu görünce Testogel önerdi ve bunu kullan dedi fakat bana hiç mantıklı gelmediğinden dolayı güvendiğim bir arkadaşımdan Testo Enanthate ve Masteron siparişi geçerek TRT seviyelerinde bir süre ilerlemeyi düşünüyorum bu konu hakkında söylemek istedikleriniz olursa memnuniyetle dinlemek isterim.
      KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      Yaş : 23 Boy: 180 Kilo: 103 Vücut Tipi: Endomorf TEST SONUÇLARIM:

• Yazan: zzmontana
      Herkese merhaba,
      Arkadaşlar ben 6 ay önce kadar aşağıdaki kürü yaptım 1 ay boyunca sonra kesmek zorunda kaldım aniden.
      KÜR İÇERİĞİM:
      TESTOSTERON TRENBOLONE Sonrasında clomid nolvadex kullandım  1 ay  ve total testosteron seviyem 700'lere kadar çıktı. 2 ay önce değerler ne alemde diye bakayım dedim çünkü aşırı libido düşüklüğü depresiflik başlamıştı. Total testosteron seviyem 310 çıktı ve bugün de 280'e düşmüş ne yapmalıyım lütfen bi yol gösterin kalıcı bir şeyler olmasından korkuyorum cevaplarınız için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.