Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Dkrahe

Kür günlüğüm beslenme, ilaç, antrenman (dkrahe)

Önerilen İletiler

Dkrahe    13

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Askerde hastalık ve beslenememekten 10kg verdim dönünce kan testi verip direkt küre başladım. 

KÜR İÇERİĞİM:

• 500 test e- overdose
  • 300 npp - overdose
  • 250 masteron enanth - magnus
  • 300 test- iran (TRT)

Kürü 10 hafta yaptım beslenmeye çok dikkat etmedim güncel trt formumla before afterımı koyacağım ekim ortası gibi tekrardan küre başlayacağım biraz daha yağ yakmaya çakışıyorum şuan bel bölgem fazla yağ tutuyor yeni küre olduğunda temiz başlamak istiyorum fikirlerinize önerilerinize açığım.

YENİ KÜR PLANLAMAM:

• test e 600mg- iran
  • Masteron e 400mg- zphc
  • deca 400mg - zphc

KÜR ÖNCESİ 77 KG  -   KÜR SONRASI 89 KG

IMG_3523.jpeg IMG_3522.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dkrahe    13
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

humax masteron enanthatenin fotoğrafını atar mısın

Karıştırdım karıştırdım magnus masteron enanth hocam düzeltme geçeyim hemen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    726
Dkrahe, 47 dakika önce yazdı:

yeni kür planlamanı kaç hafta yapmayı düşünüyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dkrahe    13
Fuhrer, 54 dakika önce yazdı:

yeni kür planlamanı kaç hafta yapmayı düşünüyorsun?

16-20 hafta arası düşünüyorum hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    726
Dkrahe, 5 saat önce yazdı:

16-20 hafta arası düşünüyorum hocam

deca yerine npp kullanmanı öneririm dostum, npp gerçekten istediğini verir. ancak deca kullanacaksan aşırı temiz ilerlemelisin, kardiyo yapmalısın. yine de sulanacaksın ama güzel bir süreç atlatmalısın, 20 hafta 400 npp 8 flakon eder. ancak 20 hafta 400 deca 4 flakon eder. maddiyat açısından karşılayamayacaksan deca öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    73
Dkrahe, 6 saat önce yazdı:

Magnus Enanth. çok güvenme hocam tahlil ver sürekli. İyi duyumlar almadım o marka hakkında.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
Fuhrer, 3 saat önce yazdı:

deca yerine npp kullanmanı öneririm dostum, npp gerçekten istediğini verir. ancak deca kullanacaksan aşırı temiz ilerlemelisin, kardiyo yapmalısın. yine de sulanacaksın ama güzel bir süreç atlatmalısın, 20 hafta 400 npp 8 flakon eder. ancak 20 hafta 400 deca 4 flakon eder. maddiyat açısından karşılayamayacaksan deca öneririm.

Peki kanka alacağı etkilerde bir değişiklik olurmu? Benimde yeni kürümde kafamda 600 deca var. Bunu  yerine 600 npp alim dedim hem maliyet 3 katına çıktı hem enjeksiyon sayısı arttı vs. Daha önce hiç npp kullanmadım. Bi önceki kürümdede 600 deca almıştım. Npp’nin decadan ester dışında bir farkı yok diye biliyorum. Uzun kürlerde uzun ester kullanmak çok daha mantıklı degil mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    726
ArdaKarakurt, 5 saat önce yazdı:

Peki kanka alacağı etkilerde bir değişiklik olurmu? Benimde yeni kürümde kafamda 600 deca var. Bunu  yerine 600 npp alim dedim hem maliyet 3 katına çıktı hem enjeksiyon sayısı arttı vs. Daha önce hiç npp kullanmadım. Bi önceki kürümdede 600 deca almıştım. Npp’nin decadan ester dışında bir farkı yok diye biliyorum. Uzun kürlerde uzun ester kullanmak çok daha mantıklı degil mi?

npp decanın getireceği tüm etkileri daha erken getiriyor, 10.hafta gibi etki verir nandrolone deconat genelde ondan dolayı çok geç form getirdiğinden bence npp daha önde. ve kontrol edilebilir yan etkilere sahip, kısaca 300 npp 450-600 deca gibi geliyor bana

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
Fuhrer, 17 saat önce yazdı:

npp decanın getireceği tüm etkileri daha erken getiriyor, 10.hafta gibi etki verir nandrolone deconat genelde ondan dolayı çok geç form getirdiğinden bence npp daha önde. ve kontrol edilebilir yan etkilere sahip, kısaca 300 npp 450-600 deca gibi geliyor bana

Kanka ben denemedim npp ama bulk kürü bittikten sonra definasyonda eklemler için deca kullanmayı düşünüyordum. 8 Hafta kadar definasyon kürüne 200 npp ekliycem o zaman tam farkını anlarım. 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dkrahe    13
Fuhrer, 01.10.2025 - 00:28 yazdı:

Bütçe ile ilgili bir sıkıntı yok karşılayabilirim o zaman npp olarak devam ederim bu kürdede geç cevap verdim kusura bakma iş güçten dolayı fırsat bulamadım

AnarchyZone, 01.10.2025 - 00:40 yazdı:

Magnus Enanth. çok güvenme hocam tahlil ver sürekli. İyi duyumlar almadım o marka hakkında.

1 flakon kaldı ondan sonra zphc geçicem orjinal kanal bulabildin sonunda duyumlar ilacın boş olması ve sterillik ile ilgili şeyler miydi ?

Melihcdmr, 01.10.2025 - 22:18 yazdı:

İlk kürde gh peptid vs varmıydı?

Yoktu hocam orjinal mk677 bulabilirsem eklemeyi düşünüyorum ama bu küre

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Superlevye
      Herkese merhabalar,
      6 aylık only test sürecimden bahsetmek ve sizlere göstermek ve ilerisine dönük yol haritasında yardım istemekteyim çok detaylarda boğulmadan olabildiğince anlatmaya çalışacağım sürece ilk başladığımda aktif olarak spor yapıyordum 1 yılı geçkin süredir ve (antrenman ve beslenme düzenimin kendimce çok iyi olduğunu zannediyordum) ki bu süreç içerisinde antrenman yapmayı ancak oturtabildim ki bu benim en büyük kayıplarımdan birisiydi neyski sonrasında halledebildim demem o ki bu yazımı okuyan ve bu sürece girmeye kararlı arkadaşlar lütfen aceleci davranmayın benim gibi ve olabildiğince antrenman ve beslenmeyi çözmeye çalışın ki farmakolojik takviyelerden istediğiniz verimi alabilin yoksa çok komik sonuçlar ile baş başa kalabilirsiniz.
      BAŞLANGIÇ VERİLERİM:
      Boy: 1.90 Kg: 78 Omuz: 115 Kol: 34 Boyun: 37 GÜNCEL VERİLERİM:
      Kg: 87 Bel: 85 Omuz:136 Kol: 43 Boyun: 41 Bir diğer dikkat çeken değişim 24 yaşında olmama rağmen ergenliğe girmişim gibi sesim kalınlaştı belli başlı uzuvlarda biraz büyümeler oldu  Kullandığım ürün ve miktarına gelecek olursak NOXY LABS - test enanthate kullandım haftalık olarak 300 mg kullandım 2 ye bölerek ve bu süreçte hiç kimse ile çalışmamam rağmen emeğini desteğini hiç esirgemeyen en aptalca soruma bile yanıt veren ne zaman rahatsız etsem bana elinden gelen destekte ve yönlendirmede bulunan @Loving Burak abime hocama teşekkür ederim. Şuanda haftalık 150 mg kadar test enantahte almaktayım cruise yapıyorum denebilir bir dahaki sefere 2-3 hafta sonra npp eklemeyi düşünüyorum oda noxy labs olacak yani 300 mg test yada 350 mg test 200 npp gibi bir cycle düşünüyorum lakin sanırım biraz yağ oranımı düşürmem gerekmekte olabildikçe temiz bir şekilde 90-95 kg yi görmek istiyorum.
      ÖNCESİ VE SONRASINA DAİR:

• Yazan: polatpr
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Yaklaşık 2 aydır komple salmıştım yeniden döndüm sağlık sorunları vs derken bu sefer biraz daha işleri ciddileştirip kış yarışına kadar ortaya bişeyler çıkartmak istiyorum. 
      GEÇMİŞ KÜR GÜNLÜĞÜM: (2025)
      BESLENME DÜZENİM:
      2400 kalori civarı  45-50gr yağ 220karb  220-230 protein  KÜR İÇERİĞİM: (zphc)
      0.5 testo e (gün aşırı) 1.5ml masteron (gün aşırı) 5 günde 1 1mg reta (gün aşırı) KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 183 Kilo:89  Bel: 90 ANTRENMAN BİLGİLERİM:
      5 gün  Ppl upper lower 6 gün 35 dk yürüyüş veya bisiklet GÜNCEL FORM:

HEDEF BİLGİSİ:
      İlk başta yağ oranını olabildiğince indirmek istiyorum komple kuruduktan sonra yüklemeye gene vaktim olucak
      SORULARIM:
      Bu süreçte ne eklememi önerirsiniz? Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Konuya katılım gösteren, tavsiye ve öneride bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: polatpr
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      BAŞLANGIÇ DETAYLARI:
      Başlangıç kilom 110  Bel: 113  Omuz: 110  KULLANILAN ÜRÜNLER:
      Testosteron Masteron Tren Acetat Clenbuterol GÜNCEL DETAYLAR:
      Kilo: 82  Bel : 86 Omuz : 130  ÖNCESİ VE SONRASI FORM:

• Yazan: Tunadag26
      Merhabalar değerli hocalarım ve tecrübeli arkadaşlar,
      Sizlerin tecrübelerinden faydalanmak ve sürecimi profesyonel bir çizgiye taşımak adına tüm detayları paylaşıyorum.
      KİŞİSE BİLGİLERİM:
      Günlük 2500 kcal (Düzenli makro takibi) SÜRECE DAİR NOTLARIM:
      ÜRÜN GÖRSELLERİM:

İLK KÜR İÇERİĞİM:
      Evogen/SP Testosteron Meditech Primobolan  Kullandım ancak ciddi yan etkilerle uğraştım. Özellikle Primo inanılmaz ödem yaptı, sık sık yüksek ateşle boğuştum ama kürden vazgeçmedim.
      YENİ KÜR PLANLAMASI HK.
      Şu an acemiliği geride bırakıp, bilen birinin rehberliğinde ve kontrollü gitmeye başladım. Değerleri stabilize etmek için 0.5ml Testo ile Cruise dozundayım. Bir sonraki faz için Optimum Overdose serisi (Testo E, Primo, Masteron, Anavar) ürünlerimi temin ettim. Forumda Optimum Overdose serisi hakkında çok fazla olumsuz yorum okudum, ancak ben bu ürünleri çok güvendiğim ve referansı sağlam birinden temin ettim.
      SORULARIM:
      Bu seriyi yakın zamanda tecrübe eden var mı? Ayrıca Masteron/Anavar ekleyeceğim yeni faz için bu Cruise süresini ne kadar tutmamı önerirsiniz? FORM CHECK:

KAN TESTLERİM:

Tüm cevap, yorum ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: mark
      Merhaba arkadaşlar
      Uzun süredir vücuda çok önem vermiyordum ama şimdi aynaya baktığımda kendimi salmış görmek zoruma gitti. Tahmini 8-10 haftalık bir definasyon sürecim olacak. Bu süreci de paylaşma isteği duydum. En son eylülde yarışmıştım, sonra da Vücuda ara verdim. İlaçları kestim, güreş bjj sporlarına başladım ve vücut geliştirme ile kombin etme isteğim var Artık yüksek kilolara çıkma ağır olma isteğim kalmadı  Bu kilolarda çok nefesim kesiliyor, tansiyonum yüksek vesaire. Bakalım 8-10 haftalık süreçte neler çıkaracağım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      250mg Test E 200mg Tren E Yohimbine Clen BESLENME:
      100gr pirinç unu 60whey (antrenman sonrası) 200gr pirinç  600gr tavuk göğüs 40whey 6yumurta 4 sarılı 2 beyaz GÜNCEL FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.