Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Enzel

Testo+bolde+danabol kürüne başladım süreci nasıl ilerletmeliyim ?

Önerilen İletiler

Enzel    2

Merhabalar geçtiğimiz pazartesi ilk kürüme girdim. ilk enjeksiyonumu oldum. Yaşım 28 182cm 83 kg civarındayım 8 aydır bu sporla uğraşıyorum belli bir güç ve kas kütlesi koydum sonrasında küre girmeye karar verdim. İdman yapmayı çok seviyorum sadece bacak günlerini çok aksatıyordum fakat artık onuda ihmal etmeyeceğim inşallah :) 

haftalık;

500 testo, 400 boldenon, günlükte 10mg sabah akşam  toplam 20mg danabol alıyorum. bugün 2.enjeksiyonumu olacağım. Şuan herhangi bir yan etki görmedim süreci nasıl ilerletmeliyim ? 20mg danabol yeterli mi 30a cıkartmalı mıyım ? ilk kürüm olduğum için sonuçlar nasıl olur bilmiyorum amacım kür süreci bittikten sonra dinlenip pct yapmadan tekrar devam etmek olabilir. önümüzdeki haftalarda karşılaşabileceğim yan etkiler neler olabilir hiç bir bilgim yok bilgili abilerim yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Ve elimde 3 aylık ilaç var bu kürü kaç ay devam ettirmeliyim bunlar duruma göre ilerde konuşulacak şeyler mi bunlarıda yazarsanız sevinirim saygılar sevgiler.

WhatsApp Image 2025-09-26 at 12.17.29.jpeg

tarihinde Enzel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

m4a1    0

İlaçların markası nedir hocam ilk kürde dolandırılmak adettendir bu işte

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    2

İlaçların güvenilir kaynaktan aldım çalıştığından eminim marka belirtmiyim şimdi. Forum kural ihlali olmasın :) @m4a1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    277

Selam öncelikle aramıza hoş geldin B|

• İlaç ve ester grupları göze alındığında bu kür için optimal süre: minimum 16 haftadır, sağlık sorunu olmadıkça uzatılabilir,
  • Danabol 20 mg yetersiz, 6-8 saat aralıkla 30 mg kullan. 40 mg kullanacaksan 1-2-1 şeklinde böl antrenman öncesi 20 mg al. Süresi kick start için 4-6 hafta olabilir,
  • Enjeksiyonlarını haftada 2 ye bölerek uygula,
  • Ezbere Ai kullanma 4 hafta sonunda kan testi vererek: e2, prolaktin, total testosteron, serbest testosteron gibi değerlere bakarak gerekliyse müdahale et,
  • Beslenme kalori + olmalı, danabol kaynaklı su tutumunu düşürmek için temiz gıdalarla beslen haftada 3 gün min 30 dakika liss kardiyo yapılabilir,
  • Ağırlık antrenmanları sert, şiddetli olmalı, uykunu iyi almalısın,
  • Nac600, deve dikeni ekstresi, enginar ekstresi, omega3, multivitamin gibi destekler kullan,
  • Proteini hayvansal olacak şekilde en az kilox2 al. 
  • Hepsinden de önemlisi araştır, öğren, bilgilen kendi vücudunu iyi gözlemle yan etkilere anlık ve efektif müdahale edebilecek kapasiteye ulaş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    2

Burak hocam değerli yorumun için teşekkürler. Tamamdır danabolü sabah öğle akşam olarak almaya devam edeceğim 1 aylık enjeksiyon sonrasında kan testimi yaptırıp buradan paylaşım yaparım. Enjeksiyonları pazartesi ve cuma olarak vuruluyorum. Elimden geldiğince temiz besleniyorum haftada 5 gün Push Pull Leg Push Pull şeklinde tükenişe giderek çalışıyorum ve her idman sonu 15-20dk 12 eğim 5.6 hızda kardiyo yapıyorum. Vitamin olarakta şunları kullanıyorum;

Kalkar kalkmaz;

• C vitamini
  • Multivitamin

Sabah kahvaltıdan sonra;

• B complex vitamini
  • Milk thisty
  • Bromealin

Öğle yemekle;

• Omega3
  • D

Gece yatmadan;

• Çinko
  • Magnezyum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    2

Merhabalar abilerim dostlarım. İlk kürüm ve  6 haftadır haftalık 500mg testo enath 400mg boldenon alıyorum yanında 30mg danabol ile. Testlerimi paylaştığımda ilaçların underdose olup fsh'nin daha sıfırlanmadığını doğal döngünün açık olduğunu öğrendim. Marka değiştirmeyi daha kaliteli ve güvenilir bir ilaç almayı düşünüyorum fakat süreç konusunda kafam karıştı. 1 ay ara değerler düştükten sonra farklı anabolikler ile bi plan oluşturmak mı mantıklı olur yoksa boldenon devam mı etmeliyim? @BBurak @m4a1

Birisinden şöyle bir tavsiye aldım eskiden yarışmalara katılmış kendisi; 1 ay ara verip değerler düşünce Testo Prip, Masteron pzt'den cumaya'ya 0.5'er ml vurup yanına oxandralone ekleyebilirsin dedi siz ne düşünüyorsunuz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    277
Enzel, 5 saat önce yazdı:

Merhabalar abilerim dostlarım. İlk kürüm ve  6 haftadır haftalık 500mg testo enath 400mg boldenon alıyorum yanında 30mg danabol ile. Testlerimi paylaştığımda ilaçların underdose olup fsh'nin daha sıfırlanmadığını doğal döngünün açık olduğunu öğrendim. Marka değiştirmeyi daha kaliteli ve güvenilir bir ilaç almayı düşünüyorum fakat süreç konusunda kafam karıştı. 1 ay ara değerler düştükten sonra farklı anabolikler ile bi plan oluşturmak mı mantıklı olur yoksa boldenon devam mı etmeliyim? @BBurak @m4a1

Birisinden şöyle bir tavsiye aldım eskiden yarışmalara katılmış kendisi; 1 ay ara verip değerler düşünce Testo Prip, Masteron pzt'den cumaya'ya 0.5'er ml vurup yanına oxandralone ekleyebilirsin dedi siz ne düşünüyorsunuz?

Neyin değerini bekleyeceksin? Sağlam ilaç bulduysan vurmaya başla. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egeman    2
Enzel, 26.09.2025 - 12:42 yazdı:

Burak hocam değerli yorumun için teşekkürler. Tamamdır danabolü sabah öğle akşam olarak almaya devam edeceğim 1 aylık enjeksiyon sonrasında kan testimi yaptırıp buradan paylaşım yaparım. Enjeksiyonları pazartesi ve cuma olarak vuruluyorum. Elimden geldiğince temiz besleniyorum haftada 5 gün Push Pull Leg Push Pull şeklinde tükenişe giderek çalışıyorum ve her idman sonu 15-20dk 12 eğim 5.6 hızda kardiyo yapıyorum. Vitamin olarakta şunları kullanıyorum;

Kalkar kalkmaz;

• C vitamini
  • Multivitamin

Sabah kahvaltıdan sonra;

• B complex vitamini
  • Milk thisty
  • Bromealin

Öğle yemekle;

• Omega3
  • D

Gece yatmadan;

• Çinko
  • Magnezyum

Nac600 eklemeni tavsiye ederim

Eğer 1 ay sonunda testlerde estradiol çok fazla çıkarsa da arimidex başlayabilirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    2
BBurak, 12 saat önce yazdı:

Neyin değerini bekleyeceksin? Sağlam ilaç bulduysan vurmaya başla. 

Kürü değiştirmeyip aynı doz 500 Testo 400 bolde devam mı edeyim hocam farklı markayla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    10
Enzel, 5 saat önce yazdı:

Kürü değiştirmeyip aynı doz 500 Testo 400 bolde devam mı edeyim hocam farklı markayla

Daha önceki underdose ürünlerin markasını yazarmisin en azından kullanacak olan varsa kullanmasın birde test sonucunu paylaşır mısın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    277
Enzel, 6 saat önce yazdı:

Evet olabilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ysntnc    3
BBurak, 1 saat önce yazdı:

Evet olabilir 

Buradaki konudan bağımsız olarak, %15 yağ oranına sahip birinin testo enanhate+deca en +oxan kürüne başlaması konusunda yorumun ne olur? Amaç şu; deca piki 5. Haftada başlar, kürün 3.haftasında oxanı devreye sokup %15<%12 oranına düşmek( deca pikine kadar fazlalık olan %3 ü atmak) 3 haftalım kullanım.. daha sonra devanın durumuna göre oxan veya winstrol ile devam etmek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    277
Ysntnc, Bir saat önce yazdı:

Buradaki konudan bağımsız olarak, %15 yağ oranına sahip birinin testo enanhate+deca en +oxan kürüne başlaması konusunda yorumun ne olur? Amaç şu; deca piki 5. Haftada başlar, kürün 3.haftasında oxanı devreye sokup %15<%12 oranına düşmek( deca pikine kadar fazlalık olan %3 ü atmak) 3 haftalım kullanım.. daha sonra devanın durumuna göre oxan veya winstrol ile devam etmek.

İsteyen istediği küre istediği yağ oranında başlayabilir. Vücut aromataza müsaitse yağ oranından bağımsız zaten anası ağlar o insanın. Ben %27 yağ oranında testo bolde kürüyle başlamıştım e2: 10-12 gezdi kür boyunca eklemlerimin ağrısından yatamıyordum. Diyet yaptığın sürece de istediğin ilaçla yağ oranını düşürebilirsin, ilaçsızda düşürebilirsin. Yağ yakımı için ox diyorsan, oxandrolondan önce gelecek 10 tane madde sayılabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ysntnc    3

Zaten güzel bir diyetim var , tek sorun 15 gündür bir noktada takıldım kaldım, %15 e takılı kaldım suyu atmam lazım. Kardiyo vs atıyorum ama, oxanıda devreye aldım artık 2-3 haftaya deca tam vuracağı zamam %11-12 inersem müthiş olcak. Abartmadan kalori artışı yapıcam daha sağlam hacim için. Senin tecrüben önemli tabiki danışmadan geçemem. Winstrol bile aldım anlık gazla. Onu kür sonuna saklama kararı aldım son 4 hafta tamamen kurumaya. Ama %12 düşmem lazım çoğu su zaten ya.. 2-2.5 kg acil atarsam müthiş olacak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    277
Ysntnc, 28 dakika önce yazdı:

Zaten güzel bir diyetim var , tek sorun 15 gündür bir noktada takıldım kaldım, %15 e takılı kaldım suyu atmam lazım. Kardiyo vs atıyorum ama, oxanıda devreye aldım artık 2-3 haftaya deca tam vuracağı zamam %11-12 inersem müthiş olcak. Abartmadan kalori artışı yapıcam daha sağlam hacim için. Senin tecrüben önemli tabiki danışmadan geçemem. Winstrol bile aldım anlık gazla. Onu kür sonuna saklama kararı aldım son 4 hafta tamamen kurumaya. Ama %12 düşmem lazım çoğu su zaten ya.. 2-2.5 kg acil atarsam müthiş olacak 

Çift kardiyo yap günde 2 saate yakın olacak şekilde, carb döngüsü planla 2-3 gün boş 1 gün dolu şeklinde boş günler yağı da minimum tut aç gezeceksin ama sonuca en hızlı böyle ulaşırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    2

Saygıdeğer hocalarım abilerim,

Sadece testosteron ve boldenon ile uzun esterli bir kür yapmak istiyorum. Dozu artırmadan, düşük doz ile minimum yan etki görerek bu süreci sürdürmeyi hedefliyorum. 250 mg testosteronda karar kıldım; yanına boldenonu da 1'er ml olacak şekilde 300 mg olarak kullanmamı mı önerirsiniz?

Ocak ayı gibi başlayıp 20-24 hafta kürde kalacağım. Sonrasında TRT'ye geçip diğer ocak ayına kadar TRT ile devam etmeyi, ardından tekrar bir anabolizan ekleyerek bu döngüyü sürdürmeyi düşünüyorum. Testosteronu tamamen bırakıp vücudu dinlendirmem gereken dönemler olmalı mı?"

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    32
Enzel, 1 dakika önce yazdı:

Sadece testo ve bolde ile uzun ester bir kür yapmak istiyorum dozu arttırmadan düşük doz ile minimum yan etki görerek bu işi sürdürmek istiyorum. 250mg testo'ya karar verdim yanına boldenonu da 300mg olarak mı kullanmamı önerirsin 1er ml olacak şekilde ? Ocak gibi başlayıp 20-24 hafta kürde kalacağım sonrasında trt'ye geçip ocağa kadar trt devam edip tekrardan bir anabolizan ile devam etmeyi düşünüyorum bu döngü ile devam etmek istiyorum. Testoyu tamamen bırakıp vücudu dinlendirmem gereken dönemler olmalı mı ?

300 bolde E2 ni sıfırlar dostum. O testoya 100 mg bolde kurtarır gibi anca. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    36
Enzel, 4 dakika önce yazdı:

Sadece testosteron ve boldenon ile uzun esterli bir kür yapmak istiyorum. Dozu artırmadan, düşük doz ile minimum yan etki görerek bu süreci sürdürmeyi hedefliyorum. 250 mg testosteronda karar kıldım; yanına boldenonu da 1'er ml olacak şekilde 300 mg olarak kullanmamı mı önerirsiniz?

Ocak ayı gibi başlayıp 20-24 hafta kürde kalacağım. Sonrasında TRT'ye geçip diğer ocak ayına kadar TRT ile devam etmeyi, ardından tekrar bir anabolizan ekleyerek bu döngüyü sürdürmeyi düşünüyorum. Testosteronu tamamen bırakıp vücudu dinlendirmem gereken dönemler olmalı mı?"

50 yaşına gelmeden kemik erimesi ve kireçlenme yaşamak istemiyorsan 0 miligram boldenon eklemelisin kardeşim. 250 miligram ile başla eğer ilk kürünse muazzam verim alacaksın emin ol.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    2
Seffa, Bir saat önce yazdı:

300 bolde E2 ni sıfırlar dostum. O testoya 100 mg bolde kurtarır gibi anca. 

Öneriniz 1ml testo için yarım ml bolde şeklinde ilerlemem midir ?

KAVINSKI, Bir saat önce yazdı:

50 yaşına gelmeden kemik erimesi ve kireçlenme yaşamak istemiyorsan 0 miligram boldenon eklemelisin kardeşim. 250 miligram ile başla eğer ilk kürünse muazzam verim alacaksın emin ol.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sadece testosteron (only testo) kullanımı için forumlarda hiç iyi şeyler okumadım; 'boş iş' ifadesini kullananlar çok oldu. Ancak bir kısım da 'Sabırlı olursanız çok iyi sonuçlar alırsınız.' diyor.

İlk kürüm olup olmadığı sorusuna gelecek olursak, durumu şöyle özetleyeyim: Geçen yıl 6 hafta gibi çok kısa bir süre testosteron, boldenon ve dianabol içeren bir küre başladım. İlaçlarım düşük dozajlı (underdose) çıktı ve sürece hazırlıksız, bilinçsizce girmiştim. ALT ve AST değerlerim çok yükselmişti, geceleri uyuyamıyordum. Bilgisiz olduğum bir dönemdi; doğal hormonal döngüm kapanmadan ilacı hemen kestim. Sonrasında testlerimi yaptırdım ve her şey gayet stabil hâle geldi.

Bu olaylardan sonra işi bilen bir antrenörle çalışmaya başladım. Yağ oranımı düşürdüm; beslenme ve antrenman konusunda bana çok şey kattı. Şu an doğal (natürel) olarak güncel fiziğimden memnunum ancak gerçekten istediğim o dolgunluğu ve hacmi yakalayamıyorum. Belki 10 yıl sonra yakalayacağım ama o kadar beklemek istemiyorum. Düşük dozlarla vücudumu yormadan, adeta bir gıda takviyesi alıyormuşçasına steroid kürleriyle yola devam etmek istiyorum. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    36
Enzel, Şimdi yazdı:

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sadece testosteron (only testo) kullanımı için forumlarda hiç iyi şeyler okumadım; 'boş iş' ifadesini kullananlar çok oldu. Ancak bir kısım da 'Sabırlı olursanız çok iyi sonuçlar alırsınız.' diyor.

İlk kürüm olup olmadığı sorusuna gelecek olursak, durumu şöyle özetleyeyim: Geçen yıl 6 hafta gibi çok kısa bir süre testosteron, boldenon ve dianabol içeren bir küre başladım. İlaçlarım düşük dozajlı (underdose) çıktı ve sürece hazırlıksız, bilinçsizce girmiştim. ALT ve AST değerlerim çok yükselmişti, geceleri uyuyamıyordum. Bilgisiz olduğum bir dönemdi; doğal hormonal döngüm kapanmadan ilacı hemen kestim. Sonrasında testlerimi yaptırdım ve her şey gayet stabil hâle geldi.

Bu olaylardan sonra işi bilen bir antrenörle çalışmaya başladım. Yağ oranımı düşürdüm; beslenme ve antrenman konusunda bana çok şey kattı. Şu an doğal (natürel) olarak güncel fiziğimden memnunum ancak gerçekten istediğim o dolgunluğu ve hacmi yakalayamıyorum. Belki 10 yıl sonra yakalayacağım ama o kadar beklemek istemiyorum. Düşük dozlarla vücudumu yormadan, adeta bir gıda takviyesi alıyormuşçasına steroid kürleriyle yola devam etmek istiyorum. :)

Kardeşim 250 miligrama boş iş diyen adamın doğal testosu 1500+ olmalı veya kullandığı ilaç boş olmalı. Şu an naturel referansın üst sınırı 850 testodur eğer dolu bi ilaç kullanırsan 250 miligram seni 2bin üstüne taşıyacaktır. Testonun naturel seviyesinden 2binlere artışıyla birlikte gelen igf veya androjen uyarımı "boş iş" değildir bence ama bu benim tecrübelerim. Ben ilk kürümde 500 mg testo yaptım ama kür sonrası anladım ki ilk kürde 500 miligramın getirdiği yan etkileri çekmenin bir manası yok çünkü vücut büyümeye o kadar aç ki bunun yarısı bile bana aynı sonucu verirdi muhtemelen. Senin ikinci kürün olduğu için belki testoyu arttırıp yanına düşük doz anavar ekleyebilirsin karaciğeri fazla yormaması için sadece antrenman öncesi alınacak şekilde. Örnek: 400 Testo/Antrenman Öncesi 30 anavar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.086
Enzel, Bir saat önce yazdı:

boldenon eklediğin zaman acayip bir gelişim görmeyeceksin, eğer testosteron değerin 300 civarı seyrediyorsa only testo o zaman iş yapacaktır. 3 aylık kürlerle patlama, boldenon ile olympia olmayı beklemeyin. Beğendiğiniz fizikler onlarca kür geçirmiş, antrenman ve beslenmeyi oturtmuş, bu işten kazancı olan kişilerdir. Aylık bu ilaç işine 5-10.000tl gibi bir bütçe bırakamıyorsanız asla onlar gibi olamayacaksınız.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    405
KAVINSKI, 25 dakika önce yazdı:

Boldenone'un kemik erimesi ve kireçlenme yaptığı sonucuna nereden vardın anlamadım boldenone kullanırken en çok endişelenilmesi gereken şeyler böbrekler, kan yoğunluğu, tansiyon ve e2 seviyesi.

Enzel, 16 dakika önce yazdı:

250mg testosteron genç bir bireyin 3-5 katına denk geliyor abi aslında başlangıç için baya iyi bir doz, 250mg testosteronun işe yaramadığını söyleyen insanlar ya çok yüksek beklentiye sahipler ya da 8-10 hafta gibi çok kısa süreler kullanıyorlar, 20-24 hafta 250mg testosteron kullanarak gayet istikrarlı şekilde kas koyabilirsin sadece ani inanılmaz büyümeler yaşamayacağını kabul etmelisin zaten bunun olması için absürt kürler yapman gerekir, 250mg ile 8-10 hafta gidersin sonrasında 375mg ile devam edersin bu süreçte arimidex kullanabilirsin e2'ni 20-40 aralığında tutmak için boldenone yerine, daha sonra trt doza düşersin dinlenirsin daha sonra istersen testosteronun yanına bolde/primo ekleyebilirsin ama şunu söylemekte fayda var yaş ile beraber tam kapasitesinde olmayan böbrekler için boldenone hiç iyi bir ilaç olmayabilir böbrek, hematokrit ve tansiyonunu çok iyi takip etmelisin, yüksek doz antioksidan kullanmalısın günlük 3-4gr c vitamini, 500-1000mg turmeric, 3-4gr boswellia serrata extract vs. Yani ucuz ve etkili gibi duruyor ama boldenone kullanımı teferruatlı bir iş.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    36
berkay16, 4 dakika önce yazdı:

Boldenone'un kemik erimesi ve kireçlenme yaptığı sonucuna nereden vardın anlamadım boldenone kullanırken en çok endişelenilmesi gereken şeyler böbrekler, kan yoğunluğu, tansiyon ve e2 seviyesi.

250mg testosteron genç bir bireyin 3-5 katına denk geliyor abi aslında başlangıç için baya iyi bir doz, 250mg testosteronun işe yaramadığını söyleyen insanlar ya çok yüksek beklentiye sahipler ya da 8-10 hafta gibi çok kısa süreler kullanıyorlar, 20-24 hafta 250mg testosteron kullanarak gayet istikrarlı şekilde kas koyabilirsin sadece ani inanılmaz büyümeler yaşamayacağını kabul etmelisin zaten bunun olması için absürt kürler yapman gerekir, 250mg ile 8-10 hafta gidersin sonrasında 375mg ile devam edersin bu süreçte arimidex kullanabilirsin e2'ni 20-40 aralığında tutmak için boldenone yerine, daha sonra trt doza düşersin dinlenirsin daha sonra istersen testosteronun yanına bolde/primo ekleyebilirsin ama şunu söylemekte fayda var yaş ile beraber tam kapasitesinde olmayan böbrekler için boldenone hiç iyi bir ilaç olmayabilir böbrek, hematokrit ve tansiyonunu çok iyi takip etmelisin, yüksek doz antioksidan kullanmalısın günlük 3-4gr c vitamini, 500-1000mg turmeric, 3-4gr boswellia serrata extract vs. Yani ucuz ve etkili gibi duruyor ama boldenone kullanımı teferruatlı bir iş.

Hocam yazmışsınız işte e2 seviyesi yüzünden. Kan yoğunluğu mevzusu yine e2 baskılamasından kaynaklı çünkü androjen=hematopoetik östrojen=antihematopoetik böbrek sorunu yine e2 kaynaklı çünkü e2 eksikliğinde elektrolik dengesizliği ve dehidrasyon yaşanıyor. Yazdığınız bütün etkilerin tek bir kaynağı var aslında.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    15

Benim gördüğüm kadarıyla bir kişi only testosteron ile güzel bir vücut yapamıyorsa sebebi beslenme ve antrenmanında aramalı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    2
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

boldenon eklediğin zaman acayip bir gelişim görmeyeceksin, eğer testosteron değerin 300 civarı seyrediyorsa only testo o zaman iş yapacaktır. 3 aylık kürlerle patlama, boldenon ile olympia olmayı beklemeyin. Beğendiğiniz fizikler onlarca kür geçirmiş, antrenman ve beslenmeyi oturtmuş, bu işten kazancı olan kişilerdir. Aylık bu ilaç işine 5-10.000tl gibi bir bütçe bırakamıyorsanız asla onlar gibi olamayacaksınız.

"Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Evet, sizin bahsettiğiniz kişilerin bu spora yıllarını adadığının ve tamamen profesyonel olarak bu işi sürdürdüklerinin farkındayım. Zaten onlar bu işi hem maddi kazanç elde etmek hem de podyuma çıkmak için yürütüyorlar. Kesinlikle öyle bir beklentim yok; bir önceki mesajımda da belirttiğim üzere ufak ufak, adım adım ilerlemek ana hedefim. Altı ay önce doğal (natürel) olarak total testosteronum 500 seviyelerinde çıkmıştı.

KAVINSKI, Bir saat önce yazdı:

Kardeşim 250 miligrama boş iş diyen adamın doğal testosu 1500+ olmalı veya kullandığı ilaç boş olmalı. Şu an naturel referansın üst sınırı 850 testodur eğer dolu bi ilaç kullanırsan 250 miligram seni 2bin üstüne taşıyacaktır. Testonun naturel seviyesinden 2binlere artışıyla birlikte gelen igf veya androjen uyarımı "boş iş" değildir bence ama bu benim tecrübelerim. Ben ilk kürümde 500 mg testo yaptım ama kür sonrası anladım ki ilk kürde 500 miligramın getirdiği yan etkileri çekmenin bir manası yok çünkü vücut büyümeye o kadar aç ki bunun yarısı bile bana aynı sonucu verirdi muhtemelen. Senin ikinci kürün olduğu için belki testoyu arttırıp yanına düşük doz anavar ekleyebilirsin karaciğeri fazla yormaması için sadece antrenman öncesi alınacak şekilde. Örnek: 400 Testo/Antrenman Öncesi 30 anavar.

Oral tabletlerden uzak duracağım hocam bu konuda kesin olarak kural koydum kendime. Güncel Total testo seviyelerim 500 civarı gezmekte. Ant ve beslenmem iyi düzeyde. 250mg Only Testo ile başlamayı düşünüyorum sizinde fikirlerinizi göz önünde bulundurarak.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp