Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Enzel

Testo+bolde+danabol kürüne başladım süreci nasıl ilerletmeliyim ?

Önerilen İletiler

Fuhrer    1.087
Enzel, Şimdi yazdı:

"Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Evet, sizin bahsettiğiniz kişilerin bu spora yıllarını adadığının ve tamamen profesyonel olarak bu işi sürdürdüklerinin farkındayım. Zaten onlar bu işi hem maddi kazanç elde etmek hem de podyuma çıkmak için yürütüyorlar. Kesinlikle öyle bir beklentim yok; bir önceki mesajımda da belirttiğim üzere ufak ufak, adım adım ilerlemek ana hedefim. Altı ay önce doğal (natürel) olarak total testosteronum 500 seviyelerinde çıkmıştı.

amacınız bu ilaç işine girip vücudunuzu istediğiniz gibi şekillendirmekse evet, only testo kürü işinize yarar. Çünkü bu sporda kas gelişiminde en önemli faktörlerden biri demiyorum bence ilk üçün ikisi IGF-1 üretimi ve Östrojen kontrolüdür. Ülkemizde östrojen kontrolü = 0 östrojen mantığı olduğundan hiç bir sporcu gidip de only testoyla vakit kaybetmeden tak diye kürlere giriyor. Ondan sonra neyi ne zaman yaşadığını, yaşadığında ne yapacağını bilmiyor ve belki 3 ayda yapacağını 3 yılda yapıyor.

250 mg testosteron ile basla, her 4 haftada 1 kan testi ver. E2 değerlerini izle, bu süreçte olağan testosteron değerin aşağı yukarı 5x artış gösterecek. Bunun efektifliğini tamamen almak adına beslenmeni komple düzenle, vücut bilgilerini bizimle paylaş, spor geçmişini paylaş. Ardından bu şekilde 2-3 ay ilerle. Sonra testosteron dozunu 375'e çıkar, yanına anabolik ekle süreci böyle böyle böyle böyle güçlendir. Boldenon asla ilk kür ilacı değildir, hele 250 testosteronu bırak 750 testosteronun altında kullanıldığında seni 10-0 geriye atar.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Enzel    2
berkay16, 22 dakika önce yazdı:

Boldenone'un kemik erimesi ve kireçlenme yaptığı sonucuna nereden vardın anlamadım boldenone kullanırken en çok endişelenilmesi gereken şeyler böbrekler, kan yoğunluğu, tansiyon ve e2 seviyesi.

250mg testosteron genç bir bireyin 3-5 katına denk geliyor abi aslında başlangıç için baya iyi bir doz, 250mg testosteronun işe yaramadığını söyleyen insanlar ya çok yüksek beklentiye sahipler ya da 8-10 hafta gibi çok kısa süreler kullanıyorlar, 20-24 hafta 250mg testosteron kullanarak gayet istikrarlı şekilde kas koyabilirsin sadece ani inanılmaz büyümeler yaşamayacağını kabul etmelisin zaten bunun olması için absürt kürler yapman gerekir, 250mg ile 8-10 hafta gidersin sonrasında 375mg ile devam edersin bu süreçte arimidex kullanabilirsin e2'ni 20-40 aralığında tutmak için boldenone yerine, daha sonra trt doza düşersin dinlenirsin daha sonra istersen testosteronun yanına bolde/primo ekleyebilirsin ama şunu söylemekte fayda var yaş ile beraber tam kapasitesinde olmayan böbrekler için boldenone hiç iyi bir ilaç olmayabilir böbrek, hematokrit ve tansiyonunu çok iyi takip etmelisin, yüksek doz antioksidan kullanmalısın günlük 3-4gr c vitamini, 500-1000mg turmeric, 3-4gr boswellia serrata extract vs. Yani ucuz ve etkili gibi duruyor ama boldenone kullanımı teferruatlı bir iş.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Mesajınızdan da anladığım kadarıyla boldenonun aslında getirisinden çok götürüsü var. Boldenonun daha önceden de tehlikeli bir ilaç olduğunu duymuştum fakat sizin de dâhil olduğunuz birçok kişi böyle söylüyorsa bu durum gözümde biraz daha kesinleşti. Bir de şunu sormak isterim: Haftalık 250 mg sadece testosteron (only testo) kullandığımız bir kürde Östradiol (E2) seviyesini nasıl referans aralığında tutabilirim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    37
Enzel, 38 dakika önce yazdı:

Oral tabletlerden uzak duracağım hocam bu konuda kesin olarak kural koydum kendime. Güncel Total testo seviyelerim 500 civarı gezmekte. Ant ve beslenmem iyi düzeyde. 250mg Only Testo ile başlamayı düşünüyorum sizinde fikirlerinizi göz önünde bulundurarak.

Naturel seviyenin 500 olduğunu düşünürsek bence 250 mg sen de çok güzel bir gelişim sağlayacaktır güzel bir diyet ve antrenmanla. Yolun açık olsun hocam.

Fuhrer, 37 dakika önce yazdı:

amacınız bu ilaç işine girip vücudunuzu istediğiniz gibi şekillendirmekse evet, only testo kürü işinize yarar. Çünkü bu sporda kas gelişiminde en önemli faktörlerden biri demiyorum bence ilk üçün ikisi IGF-1 üretimi ve Östrojen kontrolüdür. Ülkemizde östrojen kontrolü = 0 östrojen mantığı olduğundan hiç bir sporcu gidip de only testoyla vakit kaybetmeden tak diye kürlere giriyor. Ondan sonra neyi ne zaman yaşadığını, yaşadığında ne yapacağını bilmiyor ve belki 3 ayda yapacağını 3 yılda yapıyor.

250 mg testosteron ile basla, her 4 haftada 1 kan testi ver. E2 değerlerini izle, bu süreçte olağan testosteron değerin aşağı yukarı 5x artış gösterecek. Bunun efektifliğini tamamen almak adına beslenmeni komple düzenle, vücut bilgilerini bizimle paylaş, spor geçmişini paylaş. Ardından bu şekilde 2-3 ay ilerle. Sonra testosteron dozunu 375'e çıkar, yanına anabolik ekle süreci böyle böyle böyle böyle güçlendir. Boldenon asla ilk kür ilacı değildir, hele 250 testosteronu bırak 750 testosteronun altında kullanıldığında seni 10-0 geriye atar.

Şu 2 cümleyi her yerde paylaşıp herkese anlatmamız lazım. Üstelik biz bu hormona sadece anabolik açıdan yaklaşıyoruz da bu hormonun uzun süreli eksikliğinde yaşanan psikolojik çöküş yaşayacağınız kas kaybından bin kat kötüdür. Yapmayın arkadaşlar ezbere öldürmeyin e2yi. Önce bi bakın siz hangi seviyeye nasıl tepki veriyosunuz ona göre karar verin. Avrupada birlikte spor yaptığım bir arkadaşım 90 e2 seviyesinde 0 yan etki yaşıyordu bazısı 30-40larda bile gyno oluyor yani genetik işidir biraz üzerinizde deney yapmadan ezbere iş yapmayın lütfen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    2
Fuhrer, 37 dakika önce yazdı:

Fuhrer hocam, değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Tavsiyelerinize uyarak ilerleyeceğim. Kendimi hazır hissettiğimde sadece testosteron (only testo) kürüne başlayacağım ve süreci buradan konu açarak sizlerle paylaşacağım. Bu şekilde hem siz daha iyi yardımcı olursunuz hem de süreç daha efektif ilerler.

KAVINSKI, 32 dakika önce yazdı:

Naturel seviyenin 500 olduğunu düşünürsek bence 250 mg sen de çok güzel bir gelişim sağlayacaktır güzel bir diyet ve antrenmanla. Yolun açık olsun hocam.

Çok teşekkür ederim. Süreci buradan konu açarak yürütmeyi düşünüyorum sizinde desteğinizi görmek isterim. Saygılar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    129
Enzel, 2 saat önce yazdı:

Saygıdeğer hocalarım abilerim,

Sadece testosteron ve boldenon ile uzun esterli bir kür yapmak istiyorum. Dozu artırmadan, düşük doz ile minimum yan etki görerek bu süreci sürdürmeyi hedefliyorum. 250 mg testosteronda karar kıldım; yanına boldenonu da 1'er ml olacak şekilde 300 mg olarak kullanmamı mı önerirsiniz?

Ocak ayı gibi başlayıp 20-24 hafta kürde kalacağım. Sonrasında TRT'ye geçip diğer ocak ayına kadar TRT ile devam etmeyi, ardından tekrar bir anabolizan ekleyerek bu döngüyü sürdürmeyi düşünüyorum. Testosteronu tamamen bırakıp vücudu dinlendirmem gereken dönemler olmalı mı?"

750mg üzeri testosteron kullanmıyorsan boldenone kullanma

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    406
KAVINSKI, 1 saat önce yazdı:

Hocam yazmışsınız işte e2 seviyesi yüzünden. Kan yoğunluğu mevzusu yine e2 baskılamasından kaynaklı çünkü androjen=hematopoetik östrojen=antihematopoetik böbrek sorunu yine e2 kaynaklı çünkü e2 eksikliğinde elektrolik dengesizliği ve dehidrasyon yaşanıyor. Yazdığınız bütün etkilerin tek bir kaynağı var aslında.

e2 uzun süre 0 olsa bile anaboliklerden gelen kemik mineralizasyonu sayesinde kemik erimesi oluşması pek muhtemel değil ama osteoartrit olabilir aslında düşününce haklı olabilirsin eklem sıvısı azken uzun süre antrenman yapmak buna sebep olabilir ama bunun boldenona özgü düşünmek yanlış e2 azaltan her ilaç için ortak sorun, boldenone diğerlerine göre kolajen sentezini daha fazla arttırmasıyla içlerindeki en masum ilaç olabilir eklemler için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    37
berkay16, 18 dakika önce yazdı:

e2 uzun süre 0 olsa bile anaboliklerden gelen kemik mineralizasyonu sayesinde kemik erimesi oluşması pek muhtemel değil ama osteoartrit olabilir aslında düşününce haklı olabilirsin eklem sıvısı azken uzun süre antrenman yapmak buna sebep olabilir ama bunun boldenona özgü düşünmek yanlış e2 azaltan her ilaç için ortak sorun, boldenone diğerlerine göre kolajen sentezini daha fazla arttırmasıyla içlerindeki en masum ilaç olabilir eklemler için.

Hocam çok zor bir ilaç bence. DHT türevi ilaçlardaki öströjen antagonizasyonu boldenondan çok daha düşük benim tecrübelerime ve izlenimlerime göre. E2 özellikle yaşı ilerlemiş arkadaşlarımızın çok dikkat etmesi gereken bir değer. Dipledikten sonra eski haline gelince bile kendinize gelmeniz uzun sürebilir. Uzun süreli e2 eksikliği halinde kemik erimesi ve hatta basit aktivitlerden kaynaklı kemik çatlaması yaşayan bir adama dair video izlemiştim birkaç ay önce. Amerikada gittiği trt kiliniğinde ezbere arimidex yazıyolar ve bir süre sonra adam yolda yürürken keskin bir ağrı yaşayıp acile gidiyor. Acilde yapılan tetkiklerden sonra adamın ayak, ayak bileği ve bel kısmında kemik erimesi ve çatlak başlangıçları tespit ediyorlar. Sonradan anlamışlar ki problemin kaynağı kullandığı arimidex. Videoda adam kemik yoğunluğumu düzeltmem 3 sene sürdü diyodu yanlış hatırlamıyosam. O yüzden miligram başına en çok e2 baskılayan ilaç olduğunu düşündüğüm için bana kalırsa en zararlı ilaç boldenon.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    406
KAVINSKI, 13 dakika önce yazdı:

Hocam çok zor bir ilaç bence. DHT türevi ilaçlardaki öströjen antagonizasyonu boldenondan çok daha düşük benim tecrübelerime ve izlenimlerime göre. E2 özellikle yaşı ilerlemiş arkadaşlarımızın çok dikkat etmesi gereken bir değer. Dipledikten sonra eski haline gelince bile kendinize gelmeniz uzun sürebilir. Uzun süreli e2 eksikliği halinde kemik erimesi ve hatta basit aktivitlerden kaynaklı kemik çatlaması yaşayan bir adama dair video izlemiştim birkaç ay önce. Amerikada gittiği trt kiliniğinde ezbere arimidex yazıyolar ve bir süre sonra adam yolda yürürken keskin bir ağrı yaşayıp acile gidiyor. Acilde yapılan tetkiklerden sonra adamın ayak, ayak bileği ve bel kısmında kemik erimesi ve çatlak başlangıçları tespit ediyorlar. Sonradan anlamışlar ki problemin kaynağı kullandığı arimidex. Videoda adam kemik yoğunluğumu düzeltmem 3 sene sürdü diyodu yanlış hatırlamıyosam. O yüzden miligram başına en çok e2 baskılayan ilaç olduğunu düşündüğüm için bana kalırsa en zararlı ilaç boldenon.

En zararlı demek doğru olmaz bence trenbolon varken ama kullanımı dikkat isteyen bir ilaç, böbrek ve epo hariç tüm etkiler e2 kaynaklı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    9
Fuhrer, 8/8/2026 - 12:00 yazdı:

Kesinlikle katılıyorum. Ilk kurunde 500 mg bolde alan birisi olarak e2 yi düzenlemek icin gram gram testo almak zorunda kaldım. Boldenin faydasını görmekten ziyade zararını gordum. Belki hic almasam daha cok buyurdum. 0 e2 ile dolaştıktan sonra kur yapmanın manasi yokmuş.

1000 mg testo alırken bile e2 im sadece referansta kaldi. Kendimi tanımadan bolde kullanmamak lazımmış. Cunku zaten normalde cok aromotize olmayan bir bünyem var.

tarihinde levenna tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Medhel    10
Fuhrer, 08.08.2026 - 12:00 yazdı:

@Fuhrer hocam gününüz güzel geçsin size soru sormak için bir çok konuya baktım ama umarım en alakalı olan budur kuralları çiğnememeye çalışıyorum

Retaya ostarine veya cardarine eklenerek pct ihtiyacı duymadan kür yapılır mı? ya da yohimbine alsam yeter mi reta yüzünden yaşadığım kas kaybını azaltıp performansımı yükseltmek istiyorum sadece tongkat ali kullanıyorum vitaminler ile beraber 

Ya da ostarine veya cardarine yerine spesifik bir peptide ile stack yapmalı mıyım retayı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.087
Medhel, 17 saat önce yazdı:

@Fuhrer hocam gününüz güzel geçsin size soru sormak için bir çok konuya baktım ama umarım en alakalı olan budur kuralları çiğnememeye çalışıyorum

Retaya ostarine veya cardarine eklenerek pct ihtiyacı duymadan kür yapılır mı? ya da yohimbine alsam yeter mi reta yüzünden yaşadığım kas kaybını azaltıp performansımı yükseltmek istiyorum sadece tongkat ali kullanıyorum vitaminler ile beraber 

Ya da ostarine veya cardarine yerine spesifik bir peptide ile stack yapmalı mıyım retayı?

sarmlar hakkında bilgim yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Medhel    10
Fuhrer, 42 dakika önce yazdı:

sarmlar hakkında bilgim yok

Peki hocam  Ipamorelin ve CJC No Dac Reta üçlüsü hakkında bilginiz veya fikriniz varmıdır?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp