Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Just48

Kür dönemi kan testi sonuçlarım hk. referans değerlerinde nelere dikkat etmeliyim?

Önerilen İletiler

Just48    5

Herkese merhaba, nasılsınız?

Sağ mememde batma ve 5 kuruş büyüklüğünde kitle de oluştu 15 gündür var ger gün 40 mg tamoksifen alıyordum o hafifletiyordu kan testine kadar bekledim sonuçları görmek için.

KÜR İÇERİĞİM:

• testo e 500 mg  İran testo
  • bolde 600 mg  novo pharma 
  • tren a 350 mg humax pharma 

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• 24 yaşındayım
  • 185 cm boyunda
  • 94 kg %23 civarı yağ

Kürümde şu zamana kadar sadece 2 tane arimidex kullandım daha öncesinde Enova bolde ve Enova testo e kullanıyordum 10.cu haftadan sonra novo bolde İran testoya geçtim e2 de sorun yaşamıyordum hiç arimidex kullanmıyordum ama marka değiştikten sonra e2 sorunu yaşamaya başladım daha doğrusu dün öğrendim e2 min 211 sıcradığını sürekli 50 cıvarında çıkıyordu e2 şu anda 18. Haftadayım  ilacı temin ettiğim kişide burada tanınmış birisi hocalarımızdan birisi sizce sorun bolde de olabilir mi  

e2 211 çıkınca hemen letu ve tamoksifen attım

22 Eylül kan testi sonuçlarım:

IMG_1351.thumb.png.ebc90697ae2291dc16ea27d310cd9047.png IMG_1352.thumb.png.70f6caf5c3ff808db918e469a0b2d4b5.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Unrest    204

Ben ilaç kısmını sentetikleri çok bilmiyorum ama sağlık tarafından yaklaşırsam, %23 yağ oranında trt yapmaya bile çekinirdim. E2 dışında hdl nin 40 altında hatta tercihen 50 altında çok sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Ldl ve trigliserit zaten ortada. Senin yerinde olsam ilk yapmak isteyeceğim şey ilaçları bırakıp %15 tercihen %12 13 vücut yağına ulaşmaya çalışırdım. Bu şekilde sağlığını tehlikeye atıyosun.

Onun dışında biyoözdeşler dışında hiç birşeye ihtiyacınız yok. Gerçekten bakıyorum burada insanların kullandığı dozları çok iyi vücut geliştirmeciler bile kullanmıyor. Tren mesela 100 mgın üzerine çıkmadan ve bu dozu bile 1-2 aydan fazla kullanmadan şampiyon olan vücut geliştiriciler var. Bu adamların bilgisi yardım aldığı insanların sayısı çok fazla, sizse sorun olunca foruma yazıyosunuz cesaretiniz takdire şayan

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bucky    3

Bu yağ oranında bu kadar fazla ilaç hele ki birisi acetat bence yanlış olmuş. Keşke yağ oranını düşürüp böyle bir şey yapsaydın. Ki yağ oranı düşük olsa bilr 350 acetat çok fazla bana göre. Başlangıçtaki yağ oranını merak ettim 10 hafta olduğunu söylemişsin nasıl bir gelişim elde ettin. E2 ye bakınca bölge çalışmıyor gibi gözüküyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ragnarabi    0

Sorun bolde de sanki. 600 mg bolde varken E2 nin bu kadar yükselmesi normal değil. Prolaktin de dibe vurmuş dostinex alıyorsun sanırım. Daha önceki testinde çok mu yüksekti prolaktinin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Just48    5
ragnarabi, 4 saat önce yazdı:

Sorun bolde de sanki. 600 mg bolde varken E2 nin bu kadar yükselmesi normal değil. Prolaktin de dibe vurmuş dostinex alıyorsun sanırım. Daha önceki testinde çok mu yüksekti prolaktinin?

Prolaktinim bir önceki testte fırlamıştı 2 haftada 1 dostinex alıyorum yarım diğer test yüksek olunca tam dostinex aldım  ondan dibe vurmuş Novo Bolde Çalışmıyor galiba gerçekten 

Bucky, 4 saat önce yazdı:

Bu yağ oranında bu kadar fazla ilaç hele ki birisi acetat bence yanlış olmuş. Keşke yağ oranını düşürüp böyle bir şey yapsaydın. Ki yağ oranı düşük olsa bilr 350 acetat çok fazla bana göre. Başlangıçtaki yağ oranını merak ettim 10 hafta olduğunu söylemişsin nasıl bir gelişim elde ettin. E2 ye bakınca bölge çalışmıyor gibi gözüküyor. 

Yağ oranım %20 lere düşmüştü boldeyi değiştirince tekrardan e2 yüksekliği kaynaklı yağlandım tabi e2 yükseldiğini dün öğrendim gerçekten sinir krizi geçirmemek için zor tutuyorum kendimi o kadar emek verip uğraşıp düşürüyorum biryerden patlak veriyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197

600 bolde de e2 10 filan olması lazım ama şöyle bisey de var tren kullananlar tren testte yuksek e2 olarak gözüküyor vs diye yazanlar vardı tren tecrubem olmadıgı icin fazla bisey diyemem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    807

Trenbolon kanda kendisini e2 olarak gösteriyor, kendi üzerimde de başkalarında da görüp deneyimlediğim bir şey. Kandaki Estradiol doğru ölçüm yöntemiyle ölçülmezse kanındaki trenbolon e2 olarak görünür. Doğru ölçüm yöntemi LC-MS/MS olmalı. Devlet ve üni hastanelerinin bir kısmı CLIA yöntemiyle estradiol'ü ölçüyor. 

Kullandığın trenbolon'un birebir aynısını aynı dozajda kullandım ve e2 seviyem 224 çıkmıştı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: trenhex
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün kaçıncı haftasında olduğumu bilmiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 750mg Deca durabolin 750mg Kullanıyorum marka nessie tahlillerin hepsi çıkmamış devamı çıkınca atarım muhtemelen demir eksikliği var, aklıma takılan bi soru var alt niye bu kadar yüksek çıkmış normalde 40-50 çıkardı zphc kullandığım dönemler.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Sönmezzz
      Merhaba 
      Testo ve masteron  4 aylık kür sonu tahliller ektedir. Sizce durum nasıl değerlendirebilir misiniz? Trt devam edeceğim yaz boyunca.

• Yazan: Buğrahan13
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme girdim ve kürümün 9. haftasındayım. Kan testi sonuçlarıma bakıldığından boldenon çalışıyor mu?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 300mg KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.